Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Μυστηριώδης Λαβύρινθος

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 23/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

καλημέρα σε όλους, η αλήθεια είναι ότι στην αρχή πελάγωσα, αλλά τελικά τα κατάφερα. Το καλό είναι ότι δεν υπάρχει περιορισμος κινήσεων και λάθος να κάνεις το διορθώνεις, αν δεν θέλουμε να μετακινήσουμε το Τζακ, κάνουμε κλικ επι τόπου και αυτό που εμένα με προβλημάτιζε ήταν αν θα δω ( στραβομαρα) τους θησαυρούς. Υπάρχει αριστερά επάνω ένα πινακάκι που λεει πόσους θησαυρούς εχει ακόμη και πότε πρέπει να βγεις από τον λαβύρινθο. Καλη επιτυχία σε όλους !!!

Αρέσει σε Gulit1, nota.dim1802, nickoikono11 και 6 σε άλλους.
  2. xaxare70

xaxare70 Νέος ειδικός

Καλημέρα να ει΄στε καλάεσείς που μας εξηγήσατε .Στο πρωτο εκανα αρκετή ώρα να το τελιώσω μετά ομως με τις συμβουλές σας το τελιωσα σε ενα λεπτό .Μπραβο σας :music::music:

Αρέσει στους nota.dim1802, GEPPO1 και kikijimy.
  3. spyrtos

spyrtos Αρχάριος στο φόρουμ

με ολο το σεβασμο νομιζω σε τετοιου ειδους δρωμενα θα μπορουσε να υπαρχει μια βοηθεια αναλογη με αυτη στο δρωμενο -δεν θυμαμαι τον τιτλο-με τους σωληνες...αλλωστε το ζητουμενο ειναι οι συγκομιδες...εν πασει περιπτωση προσωπικα δεν θα το παιξω το δρωμενο...προτιμω να τελειωσω καμμια παλαιοτερη αποστολη που εχει μεινει πισω...ευχαριστω πολυ

Αρέσει σε nickoikono11, nota.dim1802, thena και 4 σε άλλους.
  4. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα περήφανη αγροτιά... βλέπω μεγάλο μπέρδεμα με τον λαβύρινθο.. όμως αν παίξετε με ηρεμία ένα δύο παιχνίδια θα το καταλάβετε αμέσως... οι πάνω των ..άντα και ..ηντα.. έχουμε ένα προτέρημα.. έχουμε παίξει τετρις και pipe.. θυμηθείτε.. σπρώξτε τα τετραγωνάκια στον λαβύρινθο και πριν το κάνετε γυρίστε τα δεξιά αριστερά αν χρειάζεται με το μικρό κουμπάκι.. σιγά σιγά θα δημιουργησετε ένα διάδρομο προς τον θησαυρό και μετά προς την έξοδο.. δεν υπάρχει βιασύνη.. απολαύστε το.. μετά από 3,4 παιχνίδια θα έχετε γίνει εξπερ.. καλή επιτυχία σε όλους..

Αρέσει σε aposperitis1, Gulit1, nickoikono11 και 9 σε άλλους.
  5. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλημέρα.
    Να υποθέσω ότι τα υπύπόλοιπα αντικείμενα του λαβύρινθου (πχ νεκροκεφαλές, οστά κλπ) δε δίνουν κάτι. Σωστά;

Αρέσει στους panteleimon87, nota.dim1802 και GEPPO1.
  6. renalian

renalian Ενεργός συντάκτης

απαραδεκτοι.ξενερωσα τελειως.ουτε καν μπορω να το παιξω.απο παιχνιδιδιασκεδασης εγινε παιχνιδι για γερα νευρα.κριμα

Αρέσει σε nickoikono11, nota.dim1802, megami και 3 σε άλλους.
  7. kat77

kat77 Ανερχόμενος

Βοήθεια!!!:cry::cry::cry: Με έπιασε μια κλειστοφοβία ένα πράγμα... Νόμιζα πως δεν θα βγω ποτέ από τον λαβύρινθο.

Αρέσει σε *mava*, aposperitis1, traxhla και 12 σε άλλους.
  8. xaxare70

xaxare70 Νέος ειδικός

Να πω κατι που ίσως βοηθήσει αυτους που δε μπορεσαν να κανουν το λαβυρινθο ακόμα.Σκεφτειτε οτι εχετε μπροστα σας ενα παζλ που όταν δε ταιριαζει ενα κομματι το γυρναμε μεχρι να ταιριαξει . Ετσι και εδω ξεκινωντας το σκιαχτρο εχει επιλογεσ ή να προχωρησετε μπροστα η να ανεβειτε ή να κατεβειτε .

Αρέσει σε aposperitis1, nota.dim1802, GEPPO1 και 2 σε άλλους.
  9. *illustrator*

*illustrator* Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα σας,
    από σήμερα η πρόοδός μου στο δρώμενο θα απογειωθεί.Μην αναρωτιέστε γιατί!!!! Προσέλαβα βοηθό.
    Σας παρουσιάζω τον μάγο Ζακ,τον ξάδελφο του Τζακ...διακρίνω όμως έναν προβληματισμό στο βλέμμα του,γιατί προφανώς αντιμετωπίζει δυσκολίες με τον λαβύρινθο.

Μην ανησυχείτε όμως,με επιμονή και υπομονή όλοι θα τα καταφέρουμε!!!

Να έχετε μια όμορφη και χαρούμενη μέρα [​IMG]

Τελευταία επεξεργασία: 25/10/18
    Αρέσει σε aposperitis1, kikijimy, nota.dim1802 και 4 σε άλλους.
  10. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

απ ότι είδα είναι άπλα ντεκόρ

11. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Τζακ ο αντεροβγαλτης επρεπε να λεγοταν το δρωμενο αυτο.Θα μου βγει η ψυχη μεχρι να τελειωσει.Μου παιρνει λιγα λεπτα για το καθε παιχνιδι επι 55 τουλαχιστον....συν ολα τα αλλα που πρεπει να κανω στη φαρμα φυτεμα....μαζεμα. σταυλοι. Ωρες πολλες μπροστα στον υπολογιστη.Ευτυχως που με ανεχεται η οικογενεια και δεν ζηταει πολλα πολλα!!!!!

Αρέσει σε *mava*, aposperitis1, Gulit1 και 8 σε άλλους.
  12. *illustrator*

*illustrator* Ανερχόμενος συντάκτης

Καλή σας μέρα,
    ο μάγος βοηθός μου σηκώνει τα χέρια ψηλά [​IMG]και επειδή κουράστηκα να χάνομαι στον λαβύρινθο [​IMG] αποφάσισα να εγκαταλείψω την προσπάθεια.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους συνεχιστές του δρώμενου!!!
    Να έχετε μια γλυκιά,χαρούμενη,δημιουργική μέρα

Αρέσει σε aposperitis1, Gulit1, GEPPO1 και 8 σε άλλους.
  13. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

καλημέρα ταλαίπωρη αγροτιά! μπήκα να ρίξω μια ματιά, να χαλαρώσουν λίγο τα ματάκια μου, να δω και πως τα πάτε! το καλό είναι πως δίνονται απεριόριστες κινήσεις! το οξύμωρο με μένα είναι πως φτάνω πιο εύκολα στο θησαυρό από το να βρω την έξοδοxDxD

Αρέσει σε traxhla, Gulit1, nickoikono11 και 9 σε άλλους.
  14. icons1

icons1 Μόνιμος στο φόρουμ

Στο μεταξύ όλοι ασχολούμαστε με τον λαβύρινθο, από τον οποίο κουτσά-στραβά θα βγούμε, τα 27.000 φυτά μόνο για τη φασολιά, χωρίς να τελειώσουμε το δρώμενο, από τρεις εκτάσεις δεν απασχολούν κανέναν, μόνο εμένα μου φαίνονται εξωπραγματικά;

Αρέσει σε *mava*, aposperitis1, traxhla και 16 σε άλλους.
  15. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Χαχαχαχαχαχα ακριβώς αυτό παθαίνω και εγώ.Μαζεύω τους θησαυρούς αμέσως,και θέλω τρείς φορές παραπάνω χρόνο για να βγω.

Αρέσει σε traxhla, nickoikono11, GEPPO1 και 5 σε άλλους.
  16. sgr5081

sgr5081 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σε όλες όλους
    Πρώτα απο όλα χρόνια καλά σε όσες και όσους γιορτάζουν με υγεία και χαρές.
    Τα ευχαριστώ μου σε όλους όσους μας βοηθάν με τους υπολογισμούς τους και οχι μόνο.
    Για όσους ταλαιπωρούνται με τον λαβύρινθο αν μπορω να βοηθήσω και γω...
    Αγνοούμε οτιδήποτε στο χάρτη εκτος απο τον Τζακ και τον ζητούμενο θησαυρό. το κομμάτι του δρόμου που έχουμε στο ποντίκι θα μπει στο πρώτο κουτάκι της εισόδου που θα επιλέξουμε και αυτό που θα μας έρθει (αφού αποφασίσουμε αν και που θα μετκινήσουμε τον Τζακ ) θα είναι το τελευταίο της της εισόδου που επιλέξαμε.
    Ουσιαστικά πετάμε 1 κομμάτι δρόμου εκτος χάρτη το τελευταίο στην γραμμή που επιλέγουμε και που θα μας έρθει για χρήση αμέσως μετά.
    Μπορούμε να πετάξουμε εκτος χάρτη και το κουτάκι με τον ζητούμενο θησαυρό θα μας έρθει σαν επόμενη επιλογή στο ποντίκι μας οπότε αν βολεύει πάμε τον θησαυρό στον Τζακ κι οχι το ανάποδο.
    Εμένα μου θύμισε η λογική του το παιχνίδι με τα μετακινούμενα τεραγωνάκια μέσα σε 1 τετράγωνο πλαίσιο για τον σχηματισμό μιας εικόνας. Δεκαετία 70 για όσους το έχουν δει
    Κάντε 5-6-10 κινήσεις για να καταλάβετε την λογική της μετακίνησης των τετραγώνων δεν επηρεάζει την αμοιβή αν βγει ο λαβύρινθος σε 5 ή 55 κινήσεις.
    Υπομονή και καλό κουράγιο σε όλους. Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα....Πολύ τουλάχιστον

17. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

καλησπέρα

και μένα μου φάνηκαν πάρα πολλά σε σημείο που να πώ ότι κανένας δεν ασχολείται με τον τεράστιο αριθμό και να πώ «μα τόση άνεση πια με τόσα φυτά», αλλά κατόπιν διαπίστωσα ότι είναι 7ήμερο το δρώμενο και κάπως ησύχασα.

Αρέσει σε GEPPO1, bmanolos, nota.dim1802 και 2 σε άλλους.
  18. icons1

icons1 Μόνιμος στο φόρουμ

Καλησπέρα,
    για εμένα τα δρώμενα διαρκούν όσο η δυνατότητά μου να έχω βοηθούς, δηλαδή συνήθως 48-72 ώρες μάξιμουμ (σπάνια περισσότερο, αν προσφέρεται κάτι πολύ σπέσιαλ) - υποθέτω το ίδιο ισχύει για όσους δεν είναι διατεθειμένοι να αγοράζουν μηνιαίο πακέτο, και 15 μέρες να το κάνουν το δρώμενο, αν χρειάζονται μικρά χωράφια και βοηθοί για να βγει δεν θα το βγάλω.
    Στο συγκεκριμένο είμαι διατεθειμένη να διαθέσω 96 ώρες επειδή παράλληλα παίζει η πανσέληνος όπου θέλω να τελειώσω αποστολές και επειδή δίνει φασολιά για αναδυόμενα - αλλά αν αυτές οι ποσότητες γίνουν κανόνας
    δεν θα το υποστηρίξω χρηματικά
    .

Αρέσει στους GEPPO1, bmanolos και bilbo.
  19. -wind83-

-wind83- Μαθητευόμενος στο φόρουμ

θα ήθελα να πω με την σειρά μου πως πρόκειται για ένα από τα πιο απαίσια παιχνίδια που παίζω στο farmerama.... είμαι 8 χρονια εδώ και δεν εχω ξαναδεί τέτοιο χαλι... πολλές κινήσεις για το τίποτα... δεν μπορεί ο κάθε ενας από εμάς να κάθεται με τις ωρες πανω απο ένα κομπιούτερ και να ψάχνει πως να βγει από έναν λαβύρινθο.... ξερω ότι θα πουν κάποιοι πως δεν με υποχρεώνει κάνεις να το κανω..... θελω και το κανω. και ο καθε ενας θελει και το κανει. το καταλαβαίνω.. αλλά ας καταλάβουν επιτέλους κάποιοι πως η ζωη δεν είναι απλα ένα παιχνιδι...... τα σχολια δικα σας....

Αρέσει σε *mava*, kadim65, ROMILDA2 και 11 σε άλλους.
  20. .sofaki.

.sofaki. Επιφανής του φόρουμ

το δρωμενο μου αρεσε παρα πολυ!!αλλά θα επρεπε στο καταστημα να εχει και επιλογες για να αγορασουμε αγροτικους βοηθους.

Αρέσει σε aposperitis1, Megas_kokoriko, nota.dim1802 και 3 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.