Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Μυστηριώδης Λαβύρινθος

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 23/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ALCHEMIST.

ALCHEMIST. Μόνιμος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας :)
    θα παίξουμε μια παραλλαγή ,ενός δημοφιλούς επιτραπέζιου παιχνιδιού στρατηγικής,με κινούμενο λαβύρινθο. Είναι η απλούστερη που γίνεται ,γιατί δεν έχουμε αντιπάλους ,που καταστρέφουν με τις κινήσεις τους ,τους διαδρόμους που κατασκευάζουμε . Μόλις γινει κατανοητός ο τρόπος που μετακινούμε και περιστρέφουμε τα κομμάτια ,ωστε να κατευθυνθούμε προς το θησαυρό,θα κάνουμε περιπάτους στο λαβύρινθο.Μπορεί τώρα να φαίνεται δύσκολο ,αλλα δεν είναι .Μόλις εξοικειωθούμε η πλοήγηση στο λαβύρινθο θα γινει παιχνιδάκι .

1) Εντοπίζουμε τη θέση με το Θησαυρό
    2)Κατασκευάζουμε διαδρομο που θα οδηγήσει τον Τζακ στο Θησαυρό.
    3)Μόλις φτάσει ο Τζάκ στο θησαυρό μας επιτρέπεται η έξοδος απ΄το λαβύρινθο.
    4) Οδηγούμε τον Τζακ στην έξοδο ,σχεδιάζοντας τη διαδρομή του με τις κατάλληλες μετακινήσεις και περιστροφές των τετραγώνων. Ενα σύννεφο ομίχλης απλώνεται και παίρνουμε τα αστερονομίσματα.
    Προτιμώ ενα παιχνίδι σκέψης ,παρά να ψάχνω στα τυφλά να βρίσκω με 2 κινήσεις θησαυρούς .
    Καλή επιτυχία σ΄ολους !!

Αρέσει σε NOTHS58, *mava*, billgab και 19 σε άλλους.
  2. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

πολύ τις μπουρδουκλώνεις τις διαδρομές, όλο αλχημείες είσαι xD
    εμένα μου αρέσουν οι ευθείες:p
    Να προσθέσω οτι αφού τοποθετήσουμε ένα τετράγωνο έρχεται στον κέρσορα μας ο Τζακ
    αφού πάρουμε τον θησαυρό, φτιάχνουμε την διαδρομή για την έξοδο
    έχετε στον νου σας οτι έχουμε στο ποντίκι μας εναλλάξ
    τετράγωνο-τζακ-τετραγωνο-τζακ κλπ
    Οταν έχουμε στον κέρσορα τον τζακ και πλησιάζουμε ενα τετράγωνο, μας τον δείχνει ώστε να ξέρουμε που θα τοποθετηθεί
    Για να βγούμε πρέπει να τον βάλουμε στο επάνω δεξιά κουτάκι

Αρέσει σε Megas_kokoriko, yelander10, poi94 και 7 σε άλλους.
  3. icons1

icons1 Μόνιμος στο φόρουμ

Την επόμενη φορά θα πρέπει να κερδίσουμε μία παρτίδα σκάκι απέναντι στον Deep Blue...

Αρέσει σε NOTHS58, buenakias, Alex140483 και 7 σε άλλους.
  4. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

...λιγο η περασμενη ωρα που το αρχισα, λιγο η περασμενη μου ηλικια, λιγο η κουραση της ημερας, τιποτα δεν καταλαβα ουτε καταφερα και ειλικρινα νιωθω χαζη! θα το προσπαθησω αυριο παλι

Αρέσει σε NOTHS58, *mava*, yelander10 και 8 σε άλλους.
  5. kat77

kat77 Ανερχόμενος

Καλησπέρα!! Μπορεί ο λαβύρινθος να μας δυσκολεύει αλλά το Κερολούλουδο είναι πολύ όμορφο. Συμφωνείτε;:)

Αρέσει σε GEPPO1, nana, traxhla και 2 σε άλλους.
  6. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Θα πρεπει καποιος να ανοιξει ενα θεμα με τις ηλικιες μας . Αν ειμαστε οοοολοι πανω απο 40 + , ε ας κανουμε παρεα .
    Παρεπιπτοντως δεν καταλαβαινω τιποτις . Πριν 5 χρονια καταλαβαινα . Τι φταιει; Εγω , τα χρονια που περνουν ή οι δυσκολιες της αγροτιας;

Αρέσει σε NOTHS58, *mava*, orpa66 και 25 σε άλλους.
  7. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

Καλησπερα σας ...
    Αλλο ενα υπεροχο δρωμενο :inlove: με φανταστικα δωρα , ευχομαι να δουμε και αλλα παρομοια , μπραβο στην εταιρεια !!!

Αρέσει σε poi94, GEPPO1, xaxare70 και 3 σε άλλους.
  8. evieva

θα κάνω άλλη μια προσπάθεια με ένα παράδειγμα
    Κοιτάμε που είναι ο θησαυρός και τι δρομάκι χρειαζόμαστε για να πάει ο τζακ εκεί
    Αποφασίζω οτι χρειάζομαι το δρομάκι μπροστά από τον τζακ αλλά το θέλω ανάποδα, πάω λοιπόν να το πάρω ρίχνοντας από πάνω άλλο τετραγωνάκι.
    τώρα έχω στον κέρσορα μου τον τζακ, τον οποίο τοποθετώ στο ίδιο σημείο γιατί εκει με βολεύει
    κατόπιν έχω στον κέρσορα μου το κάτω το τετράγωνο που ελευθέρωσα και που θέλω και το γυρίζω με το βελάκι ώστε να ενώσω τον δρόμο
    το σπρώχνω και ενώνω τον δρόμο
    και τώρα έχοντας τον τζακ στον κέρσορα του ποντικιού μου μπορώ να τον τοποθετήσω πάνω στον θησαυρό και να τον πάρω.
    Με το ίδιο σκεπτικό θα φτιάξω δρόμο για την έξοδο.

Αρέσει σε *mava*, Megas_kokoriko, yelander10 και 9 σε άλλους.
  9. *illustrator*

*illustrator* Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα,
    οι των 50+ να δεις προβλήματα που αντιμετωπίζουμε...λίγο η πρεσβυωπία,λίγο η αφηρημάδα,περισσότερο η διαδικασία ανεύρεσης του θησαυρού με τα μετακινούμενα τετράγωνα και τον Τζακ να χαμογελάει,εεε μια απαισιοδοξία την έχουμε [​IMG]

Εύχομαι σε όλους/ες καλή επιτυχία [​IMG]
    Να έχετε ένα όμορφο βράδυ!!!

Τελευταία επεξεργασία: 24/10/18
    Αρέσει σε NOTHS58, *mava*, rmvfb και 17 σε άλλους.
  10. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Εγω ως απλη παικτρια εκανα μια προσπαθεια με το βιντεακι αλλα δεν ηταν επιτρεπτο μηπως οι συντονιστες θα μπορουσαν να το κανουν αυτο για βοηθεια αφου υπαρχει θεμα με τις φωτογραφιες δεν ειναι δυνατον να βγει τοσο ευκολα αποτελεσμα :inlove:

Αρέσει στους thena, GEPPO1 και Dr.Kelly.
  11. evieva

Δεν είδα να σου λένε οτι δεν επιτρέπεται. Αντιθέτως εσύ δεν ξέρεις πως να το κάνεις.
    Επιπλέον οι συντονιστές και ειδικά η Χαρά έχει κάνει βίντεο και υπάρχει στις Σ.Ε. από χθες.
    Δηλαδή τι άλλο να κάνουν πια ?

Αρέσει στους GEPPO1 και dinaspyro.
  12. smaro94

Εγω ανεβασα λοιπον το λινκ με το βιντεακι μου και μου διεγραψαν το ποστ αν εβαλαν βιντεακι στις σ.ε οκ ολα καλα κυρια evieva μην επιτιθεσαι χωρις λογο

Αρέσει σε NOTHS58, GEPPO1, kikijimy και 3 σε άλλους.
  13. evieva

1. δεν διαβασες τις ΣΕ
    2. δεν διάβασες την συμπαίκτρια σου που σε ρωταει και τι λεει ? για το βιντεο
    3. αν ανεβασες λινκ ηταν λαθος που σου εξηγησαν οτι πρεπει να ξερεις να ενσωματώσεις το βιντεο
    4. λες ψεματα οτι δεν επιτρεπεται ενω σου ειπαν αν ξερεις να το κανεις, καντο αλλά με τον σωστό τρόπο
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/βιντεο.25067/

Με μια μονο πρόταση σου δημιουργούνται λαθος εντυπώσεις

Αρέσει στους GEPPO1 και dinaspyro.
  14. smaro94

Το εκανα μεσα απο εδω λοιπον που εχει προσθηκη πολυμεσα απο την στιγμη που το δινει εδω στο φορουμ πως εσεις λετε οτι δεν ηταν ο σωστος τροπος?

Αρέσει στους Dr.Kelly και skias10.
  15. 2014chr

2014chr Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους!
    Απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ ALHEMIST και evieva για την βοήθεια σας και σε όλους όσους με τα γραφόμενα τους στην κουβεντούλα βοηθούν κι εμάς που δυσκολευόμαστε!
    Βασανιζόμουν από το απόγευμα να καταλάβω τι πρέπει να κάνω.. :cry: Παρολίγον να το παρατήσω! (Τι να κάνουμε,αυτά έχουν τα....νιάτα) 8)
    Να στε όλοι καλά!Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!
    Και παρακαλώ θερμά την εταιρεία να λάβει υπόψιν της τις εισηγήσεις μας για πιο κατανοητά δρώμενα..

Αρέσει σε NOTHS58, kitsena, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  16. evieva

Σηκώνω τα χέρια ψηλά, κάντε οτι καταλαβαίνετε, συνεχίστε την γκρίνια και κυρίως μην ξεχνάτε οτι για όλα φταίνε οι συντονίστριες
    Για να είμαι και μέσα στο θέμα τα αναδυόμενα μου μέχρι τώρα χωρις σ.λιπάσματα κλπ

Τελευταία επεξεργασία: 24/10/18
    Αρέσει στους GEPPO1, kat77, dinaspyro και σε ακόμα ένα άτομο.
  17. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

επιτελους καταλαβα τι πρεπει να κανω

Αρέσει στους nota.dim1802, GEPPO1, kat77 και σε ακόμα ένα άτομο.
  18. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Το καταλαβα!!!!!!!το καταλαβα!!!!!!με τη βοηθεια σας και τη βοηθεια του γιου μου.Σας ευχαριστω ολους πολυ!!!!

Αρέσει σε nota.dim1802, GEPPO1, kikijimy και 2 σε άλλους.
  19. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Εντάξει!! Κάτι κάνουμε τώρα. Δεν ήταν και τόσο τραγικά τα πράγματα τελικά. Να ευχαριστήσω κι εγώ όλους εσάς που είχατε την καλοσύνη να μας βοηθήσετε. Βοηθήσατε και με το παραπάνω.
    Καλή επιτυχία μας!!

Αρέσει σε nota.dim1802, skareleni, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  20. nana

nana Γνώστης του φόρουμ

οι των 60+ να δεις προβληματα που αντιμετωπιζουμε!!

Αρέσει σε NOTHS58, *mava*, rmvfb και 13 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.