Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Μεγιστάνας οπωροπωλείου

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 27/9/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Πάρε πάρε κόσμε!!Εδώ τα καλά φρούτα και λαχανικά του φαρμεράμα!! Χαίρετε! Τα ζώα της φάρμας μόλις τώρα κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις αποστολές του οπωροπωλείου.8) Γνώρισα τα ζώα μανάβηδες (μαϊμού,κόκκινο πάντα,πρόβατο) που πούλησαν τα εμπορεύματα τους και απέκτησαν με πολλή δυσκολία τα ενδιαφέροντα καφάσια (ομάδα σύννεφων) του οπωροπωλείου!!;) Οφείλω να πω ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα δρώμενα :sleepy:και αν συνεχίσουν να έχουν παρόμοιο ή και χειρότερο βαθμό δυσκολίας, εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ με αυτά, αλλά μόνο με τη φάρμα. Εξάλλου με τα τόσα συνεχόμενα δρώμενα κάθε μέρα δε μας αφήνουν να ολοκληρώσουμε τις αποστολές της λαχαναγοράς!!:( Καλή συνέχεια!!

Αρέσει σε gtrullis, Gulit1, vickymou και 4 σε άλλους.
  2. alkistis70

alkistis70 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

θα ήθελα να παρακαλέσω αυτούς που κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα αναδυόμενα, αν έχουν την καλοσύνη να μας ενημερώσουν αν πήραν καλάθια και πόσα? είμαι στο επίπεδο 98 δούλεψα σωστά και μου λείπουν 400 αναδυόμενα. έλεος!!!

Αρέσει σε skareleni, maria_palou, Megas_kokoriko και 2 σε άλλους.
  3. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Λοιπόν είναι η τρίτη μέρα που έχω τελειώσει το δρώμενο,μου έχουν μείνει 1522 αναδυόμενα και βέβαια δεν έχω πάρει καλάθια. Ούτε τώρα,ούτε ποτέ.Επειδή το θεωρείς δεδομένο,γιαυτό ίσως δεν το τελείωσες.

Αρέσει σε panos-p, sofiapao76, gtrullis και 5 σε άλλους.
  4. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Το δρώμενο κατάφερα και το τέλειωσα, με πολύ γαρύφαλλο, τόσο πολύ όμως μέρα νύχτα για να καταφέρω να μαζέψω αυτά που ζητούσε. Με την βοήθεια των φίλων και γειτόνων, που πάντα είναι δίπλα μου σε κάθε δρώμενο και γι αυτό τους ευχαριστώ. Και φυσικά με υπομονή και άγχος μαζί. Καλάθι όμως δεν αγόρασα, είμαι επίπεδο 101, αλλά ζορίστηκα πάρα πολύ για να το τελειώσω σήμερα

Αρέσει σε sofiapao76, -lousi-leon2001, gtrullis και 8 σε άλλους.
  5. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Τσίμα τσίμα σήμερα το πρωί... μεγάλος μπελάς...!!!

Αρέσει σε -lousi-leon2001, gtrullis, Gulit1 και 3 σε άλλους.
  6. alkistis70

alkistis70 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

προφανώς καταλαβαίνω ότι δεν είναι απίθανο, αλλά όσο μπορώ να θυμηθώ είναι το πρώτο δρώμενο που δεν μου φτάνουν τα αναδυόμενα. Δεν χρησιμοποίησα super λίπασμα, παρά μόνο στην αρχή και τα βράδια την έπεφτα για ύπνο. και πάλι συγχαρητήρια

Αρέσει στους maria_palou και vickymou.
  7. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Σ ευχαριστώ, όμως μη στεναχωριέσαι, την επόμενη φορά, δρώμενα έρχονται το ένα μετά το άλλο. Σούπερ λίπασμα εγω προσωπικά χρησιμοποίησα αρκετό, γιατι δεν έβγαινε αλλιώς.

Αρέσει στους sofiapao76 και maria_palou.
  8. panosfarmer86

panosfarmer86 Νέος ειδικός

Καλησπέρα αγροτόπουλα :)

Τέλος και για μενα το δρώμενο αν και σχετικά μικρό επίπεδο. Θέλω μεσα απο αυτο το Post να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που αφιερώνουν χρόνο στο να βοηθήσουν εμας, ειδικά τους νεότερους και σε όλους μου τους γείτονες που βοηθησαν πολύ με τα δωράκια τους.

Ενα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον παίκτη dalaveria.gr που με το κατατοπιστικότατο post στο θέμα "ας μιλήσουμε για τα βιοτεχνικά αγαθά" μου έμαθε πως να κάνω εξευγενισμό φυτών(δεν είχα ιδέα) και πως να χρησιμοποιώ σωστά το μίξερ στο σπα(παλι δεν είχα ιδέα χαχαχα).

Είναι το πρώτο δρώμενο που ολοκληρώνω χωρίς να έχω χαραμίσει σταγόνα σουπερ λιπάσματος.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και πάμε δυνατα για τη Σκανδιναβική Σάγκα ;)

Καλή συνέχεια :D

Τελευταία επεξεργασία: 3/10/17
    Αρέσει σε Megas_kokoriko, sofiapao76, -lousi-leon2001 και 8 σε άλλους.
  9. skareleni

skareleni Ειδικός του φόρουμ

Δεν τα κατάφερα αυτή τη φορά. Δεν πειράζει. Πάμε για το επόμενο.

Αρέσει σε kakosgr, Megas_kokoriko, sofiapao76 και 6 σε άλλους.
  10. Mahi_tr

Mahi_tr Προχωρημένος

Καλησπέρα παιδιά! Εγώ με την βοήθεια των συναγροτών κατάφερα να το τελειώσω τελικά αν και μου στοίχησε αρκετά σουπερ λιπάσματα που συνήθως δεν χρησιμοποιώ παρα μόνο λίγα στην αρχή. Ήταν υπερβολικά τα αναδυόμενα, ελπίζω να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Καλή συνέχεια με το φρέσκο δρώμενο! :)

Αρέσει στον/ην Gulit1.
  11. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.