Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Μεγιστάνας οπωροπωλείου

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 27/9/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Βαλτός είσαι άνθρωπέ μου...πουθενά να μη μπορεί να κάνει κάποιος δίαιτα πια??
    Δύσκολο δρώμενο ομολογουμένως ...πάμε μέχρι εκεί που μπορούμε,έχει καλά δωράκια..αν έχεις τριαντάφυλλο,πάλεψέ το!

Αρέσει σε everme, dinaspyro, Megas_kokoriko και 7 σε άλλους.
  2. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα ολοι θα τα καταφερουμε αν προσεξατε αυξηθηκε σημαντηκα η ροη των αναδυομενων αρκει να δουλεψουμε αυτο ειναι το σημαντικο θελει δουλεια πολυ εμενα μου αρεσε η φασολια δινει πολυ καλους τροπικους π.ε. και ενα καφασι με εξωτικες τροφες συν ενα κασονι με φρουτα συν και ενα καφασι με χαρουμενα ζωα καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε dinaspyro, Megas_kokoriko, Gulit1 και 5 σε άλλους.
  3. jimixatz

jimixatz Έμπειρος

[​IMG] Καλημερα παιδιααα:D.Λοιπον γαρυφαλλα σε μικρα χωραφια παντου;).Οριστε το αποτελεσμα...:p:pδεν ξερω τι λετε αλλα ειμαι αρκετα αισιοδοξος..:inlove:Και στα δικα σας!:)

Αρέσει σε dinaspyro, Gulit1, panosfarmer86 και 6 σε άλλους.
  4. jewel

jewel Νέος ειδικός

καλημερα φιλε μου jimixatz,μια απορια τα 426 ανδυομενα τα μαζεψες απο ενα χωραφι η και απο τα τρια που εχουμε διαθεσιμα;;;;γιατι αν ειναι απο ενα σε ζηλευω και θελω και εγω....:):music:

Αρέσει στους dinaspyro και maria_palou.
  5. jimixatz

jimixatz Έμπειρος

Και απο τα 3...Εαν ηταν απο ενα χωραφι(πραγμα φυσει αδυνατον;)) θα εβγαζα φωτο και με την φασολια αγκαζε!!xDxD

Αρέσει σε farmer_babis, LILA413, beroniki555 και 9 σε άλλους.
  6. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

δεν βγαίνει δεν βγαινει σας λέω !!!!
    πιφ....αλλά 1025 σε δύο μερεσ δύσκολο το βλεπω:cry:....θα βάλω κ τριαντάφυλλα θα πεταξω κ γαρίφαλα θα του πω κ ένα τραγούδι αν χρειαστεί xD!!!:):cry::wuerg::p:p:p

Αρέσει σε jewel, Megas_kokoriko, p.tosh και 6 σε άλλους.
  7. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα στην αγροτοπαρέα, καλό μήνα, καλή Κυριακή, όλα καλά εύχομαι για όλους μας. Το δρώμενο είναι πολύ δύσκολο λόγω αναδυόμενων, και λόγω πολλών φυτών. Δυσκολεύονται τα μεγάλα επίπεδα πόσο μάλλον τα μικρά, στα μικρά το μόνο που μπορώ να πω, είναι υπομονή και φυτεύετε όσο μεγαλύτερης διάρκειας φυτό έχετε. Βοηθάει, εγώ με γαρύφαλλο πάω σε μικρά χωράφια και κατάφερα αρκετά πράγματα. Μη με ρωτάτε αριθμό, με τα νούμερα δε τα παω καλά. Χρειάζομαι άλλα 1125 για να τελειώσει το δρώμενο σε οτι αφορά τα αναδυόμενα. Τα φυτά τα παλεύω, ελπίζω μέχρι τελευταία μέρα να τα καταφέρω. Εύχομαι και σε σας υπομονή, διότι χρειάζεται, και καλή επιτυχία φυσικά, γιατί κι αυτή χρειάζεται.;)

p.tosh, το γλυκάκι είναι οτι πρέπει για να γλυκάνει τις σκοτεινές μέρες μας, από συννεφιά και βροχή άλλο τίποτα.. Α!! και χρόνια πολλά βρε... 4 μήνες είναι αυτοί, πρέπει να κάνουμε πάρτι:D

Αρέσει σε LILA413, jewel, Megas_kokoriko και 8 σε άλλους.
  8. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

p.tosh, χρόνια πολλά! ότι πρέπει ήταν το γλυκάκι!
    tangra, φυσικά και είναι λίγα 820 αν σκεφτείς ότι τα μάζεψες στο μισό περίπου χρόνο της διάρκειας του ιβέντ, ενώ τα μισά αναδυόμενα απο όσα ζητάει, είναι 1100.
    Τελικά δεν έχει σημασία πόσα αναδυόμενα ζητάνε κάθε φορά, αλλά κυρίως αν είναι διατεθημένοι να τα δώσουν. Πρώτη φορά ζητάει τόσα, αλλά και πρώτη φορά δίνουν τόσα, Πάνω απο 100 σε κάθε χωράφι, δεν έχει ξαναγίνει! Απο την άλλη, είναι πολύ ενοχλητικό, να βλέπεις ότι δίνουν ότι να ναι. Φάρμες μικρότερου επ. απο το δικό μου, με το ίδιο φυτό, βλέπω να παίρνουν περισσότερα. Και μιλάω για φάρμες φίλων κυρίως, όχι τόσο για ότι διαβάζω στην κουβεντούλα. Και όσο μεγαλύτερη η ροή των αναδυομένων, όπως τώρα, τόσο μεγαλύτερη και η απόκλιση. Παρόλα αυτά, δεν έχω παράπονο. Πάει πολύ καλά. Θέλω μόνο 540 περίπου πέτρες για να τελειώσω το ιβέντ.Θα βγουν άνετα μέχρι αύριο πιστεύω.
    Στη δεξιά μπάρα παραδίδετε; Εχω κάνει μόνο το πρώτο βήμα για το σταύλο και σκέφτομαι να μη δώσω άλλα, μιας και τα δώρα είναι ανάξια λόγου, πόσο μάλλον τόσων χιλιάδων φυτών. Αν δώσω στη λαική τα 24000 φυτά, θα βγάλω κάτι εκ/μύρια. Οι πόντοι νησιού και οι μπανάνες δε μου λένε πολλά, μιας και έχω ξεκλειδώσει τα πάντα στο νησί και έχω και αρκετές μπανάνες.Απο την άλλη σκέφτομαι ότι προς το τέλος οι τιμές μάλλον θα πέσουν και δε θα πειράζει να τα δώσω. Αλλά ποιος μαζεύει τελευταίες ώρες τόσες χιλιάδες φυτά; Εν τω μεταξύ δεν παραδίδω τίποτα και στην κυρίως μπάρα, και πουλάω και φυτεύω.

Τελευταία επεξεργασία: 1/10/17
    Αρέσει σε LILA413, TANGRA, sofiapao76 και 6 σε άλλους.
  9. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλημέρα και καλό μήνα.
    Γιατί δεν το κάνεις παράλληλα. Βάλε το φυτό του δρώμενου σε 2 εκτάσεις και στην 3η, βάλε το γαρίφαλο μόνο για τα αναδυόμενα. Αν μπορείς να ακολουθήσεις και τις συμβουλές του φίλου μας dalaveria, ακόμα καλύτερα.
    Καλή συνέχεια!!

10. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Λοιπόν φίλοι αγρότες,καλημέρα,καλή Κυριακή και καλό μήνα.
    Πρασίνησε όλη η μπάρα.

Έμειναν 50 ώρες ως την λήξη,οπότε θα τα καταφέρετε.Στο τέλος τα αναδυόμενα πάμπολλα.
    Φύτευσα Γεντιανή 2 φορές, και πήρα την πρώτη 470,και την δεύτερη 503.Οπότε θέλει πολύωρα φυτά.
    Καλά τελειώματα σε όλους σας.

Αρέσει σε LILA413, sofiapao76, Gulit1 και 10 σε άλλους.
  11. voulasol

voulasol Μαθητευόμενος στο φόρουμ

με τα φυτα εχω σχεδόν τελειωσει αλλα τα αναδυωμενα δεν βλεπω με τιποτα να μαζευω......καμια βοηθεια παιδια ?

Αρέσει στους vickymou και Megas_kokoriko.
  12. panosfarmer86

panosfarmer86 Νέος ειδικός

Καλησπέρα jimixatz. Πραγματικα εντυπωσιακός ο αριθμός των αναδυόμενων, μπράβο σου :) Θα μπορούσες μήπως να μου εξηγησεις γιατί προτείνεις μόνο μικρά χωραφάκια; Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :)

Αρέσει στους LILA413 και jimixatz.
  13. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Γιατί κάθε χωράφι, μπορεί να δωσει μέχρι 1 αναδυόμενο. Όχι παραπάνω. Στο χώρο που πιάνουν 40 μεγάλα χωράφια,[ περίπου 1 έκταση], μπορείς να βάλεις 160 μικρά. Στην πρώτη περίπτωση με τα μεγάλα, το ανώτερο που μπορείς να πάρεις σε αναδυώμενα, είναι 40. Στη δεύτερη με τα μικρά, θεωρητικά μπορείς να πάρεις μέχρι 160. [Κάθε έκταση χωραει περιπου 200 μικρά].

Αρέσει σε LILA413, sofiapao76, jewel και 4 σε άλλους.
  14. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Καλησπερα καλο υπολοιπο Κυριακης και καλο μηνα.Με 30φυλλα το παλευω και με τα βιοτεχνικα για τα λουλουδια (να ευχαριστησω και παλι τον συναγροτη dalaveria αλλα και ολους οσους δινουν συμβουλες) και βλεπω να τα καταφερνω.Σε 2-3 μερες θα εχω γαρυφαλλο και πιστευω να ειναι καλυτερα.Αααα τα γλυκακια ηταν διαιτης...χαχαχα.Καλη επιτυχια και καλη συνεχεια σε ολους.
    Ευχαριστω και για τις ευχες σας και τον αλλο μηνα θα εχει μπαρμπεκιου!!!!!

Τελευταία επεξεργασία: 1/10/17
    Αρέσει σε skareleni, LILA413, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  15. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλό σου μήνα! Αυτό έκανα σήμερα! Για να δούμε... Καλή συνέχεια!

Αρέσει σε mmixail, jimixatz, rixainrempite και 2 σε άλλους.
  16. jimixatz

jimixatz Έμπειρος

Οπως ηδη ανεφερε η συναγροτισσα graganta:inlove: καλυτερα μικρα χωραφια γιατι με τα μεγαλα το μεγιστο ειναι 44(ενα απο καθε μεγαλο,που πρακτικα ειναι ακατορθωτο!:()Οποτε βαζεις μικρα 202 στην βασικη για παραδειγμα... και ετσι μπορεις θεωρητικα να παρεις εως και 202:eek: αναδυομενα αντι 44 με μεγαλα χωραφια;).Τα μεγαλα κυριως για εξευγενισμο να τα προτιματε.. γιατι ετσι εξοικονομειτε σουπερ λιπασμα;)!

Αρέσει σε LILA413, sofiapao76, mmixail και 6 σε άλλους.
  17. panosfarmer86

panosfarmer86 Νέος ειδικός

Ααα μάλιστα, τώρα κατάλαβα (σχετικά νέος εδω βλέπεις και προσπαθω να τα μάθω όλα) :)

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια :)

Αρέσει σε Megas_kokoriko, jimixatz, Gulit1 και 2 σε άλλους.
  18. xrhstos20

xrhstos20 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Τέλος για μένα το event...καλή συνέχεια σε όλους!!

Αρέσει σε skareleni, GaTe987, maria_palou και 6 σε άλλους.
  19. vickymou

vickymou Κόμης

καλησπερα!!!!!θα σας πω μια σκεψη μου για το δρωμενο,δεν κρατιεμαι!!!!!λεει απο επιπεδο 3. ας μου πει καποιος ΠΩΣ? το δενδρο της σοφιας ανοιγει στο 14 και το νησι μετα απο πολλα αστερακια.........αυτααααααααααα!

Αρέσει στους mmixail, -lousi-leon2001 και TANGRA.
  20. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλημέρα.
    Με μεγάλα χωράφια και γαρύφαλλο μάζεψα από τα τρία χωράφια 185 αναδυόμενα. Μήπως να βάλω μικρά χωράφια; Πώς καταφέρνουν κάποιοι και μαζεύουν 300 - 400; Θέλω ακόμα περίπου 900 για να ολοκληρώσω.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.