Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Μεγιστάνας οπωροπωλείου

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 27/9/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο
    Μεγιστάνας οπωροπωλείου

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες
    ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Μεγιστάνας-Οπωροπωλείου.22028/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Μεγιστάνας-οπωροπωλείου.22027/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στους kolokythopitas, jimixatz και thena.
  2. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα σε όλους!
    Απαιτούνται: πέτρινο τριαντάφυλλο (φυτό): 11900
    μαρμάρινη πέτρα (αναδυόμενο): 2200

Μάλλον πολλά τα αναδυόμενα που θα έρχονται μόνο από τις εκτάσεις τις φάρμας, όπου θα καλλιεργούνται και τα φυτά.
    Τα υπόλοιπα απαιτούμενα τα γράφουν οι Σ.Ε. και -πιστεύω- είναι τέτοια που οι περισσότεροι έχουν ένα απόθεμα.
    Τώρα το δρώμενο έχει ένα ωραίο μηχανισμό, γνωστό από πολύ παλιά, που εμένα μου αρέσει.
    Συμπληρώνουμε πρώτα τις δυο πλευρικές μπάρες και μετά παραδίδουμε στη μεσαία, για να μεγιστοποιήσουμε τις αμοιβές.
    Οι υπόλοιπες αμοιβές, όπως και η φασολιά είναι πολύ καλές.
    Καλή επιτυχία σε όλους!

Αρέσει σε kolokythopitas, billgab, .mairi. και 33 σε άλλους.
  3. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Στην πόλη μας ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο οπωροπωλείο και τα ζώα της φάρμας πρέπει να του εξασφαλίσουν προμήθειες !! Καλή τύχη στο νέο οπωροπωλείο και καλές δουλειές!! :);)8)

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, jimixatz και 9 σε άλλους.
  4. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Ευχαριστούμε πολύ!!!
    Ναι κι εμένα μ' αρέσει ο μηχανισμός

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, -wa12- και 9 σε άλλους.
  5. vickymou

vickymou Κόμης

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!ωραιο δρωμενο,φυτευε- μαζευε .....αλλα δεν ξερω την ροη των αναδυομενων, λετε να μας βγει η ψυχη παλι?ελπιζω πως οχι, θα δουμε, προς το παρον φυτευουμε πολυωρα φυτα και βλεπουμε

Αρέσει σε kolokythopitas, sofiapao76, jimixatz και 9 σε άλλους.
  6. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Ποιος φυτεύει μαρακούγια και έχει 6000 κομμάτια????... οι 200 καρποί άρα μάρα... αλλά 6000 μαρακούγια γιατί και πώς???

Αρέσει σε kolokythopitas, beroniki555, vagelis1968 και 9 σε άλλους.
  7. .mairi.

.mairi. Μαθητευόμενος στο φόρουμ

εγώ!!χαχαχα..αλλωστε οι ποσοτητες ακομα και αν δεν υπαρχουν, ευκολα με τσατνι αν ξεκινησεις απο τωρα μαζευονται!!με τα αναδυομενα να δουμε πώς θα τα βγαλουμε περα!οπως και να εχει θα το προσπαθησουμε!!καλη επιτυχια σε ολους!!

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, jimixatz και 12 σε άλλους.
  8. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα εγω εβαλα XXXL δεντρα οτι ειχα και απλα δεντρα ζαχαρενια σφενταμια αυριο θα δουμε πως θα παμε απο αναδυομενα αλλα ας μην μας πιανει πανικος πυστευω θα τα καταφερουμε καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, maria_palou και 4 σε άλλους.
  9. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Παντα προσπαθω να εχω αποθεμα ασφαλειας σε φυτα,ζωα και καρπους για τετοιες περιπτωσεις....Ετσι δεν με πιανει πανικος και πολλες φορες βγαζω αρκετα απο την πωληση στη λαικη.Το δυσκολο ειναι τα αναδυωμενα, θεωρω ο,τι ζητα πολλα, αλλα θα το δουμε αυριο με τι ρυθμο θα ερχονται.Ευχαριστουμε τη Nantia123 για τη βοηθεια της και ευχομαι σε ολους καλη επιτυχια.

Αρέσει σε kolokythopitas, kona111, -PANOS00- και 20 σε άλλους.
  10. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Τα φυτά που χρειάζονται λίγη ώρα παραγωγής, μέχρι 1:30 ώρες για να γίνουν, τ` αγοράζω κάθε μέρα απ` το καλάθι μου! Από 100 φυτά κάθε μέρα. Είναι φτηνά. Έτσι, έχω πάντα ένα ''σωστό'' απόθεμα απ` αυτά. Κούτσου κούτσου, έχω μαζέψει χιλιάδες μαρακούγιες...

Αρέσει σε kolokythopitas, Mahi_tr, μαρω69 και 10 σε άλλους.
  11. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Καλησπερα και καλη βραδυα.(ωχ κολλησα απ τον βασιλη Καρρα...).Απ οτι βλεπω στην δικια μου λαικη δεν εχουν και πολλοι αποθεματα φυτων νησιου ειδικα μαρακουγια και κανελα ενεκα τροφων ελεφαντων.Παντως πιστευω οτι αυτα ειτε φυτευτα ειτε αγοραστα θα βγουν. Τα αναδυομενα ομως; 2200;;Επισης προσεξα στις Σ.Ε οτι και στις 2 μπαρες στην ολοκληρωση γραφει μονο βηματα αριστερης μπαρας. Λετε αν διορθωθει να βγει και ανακοινωση οτι τα αναδυομενα ειναι 600 αθροιστικα; Ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται που λενε; Ετσι...Οπως και να χει καλη επιτυχια σε ολους καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε kolokythopitas, Mahi_tr, vagelis1968 και 6 σε άλλους.
  12. dalaveria.gr

dalaveria.gr Ανερχόμενος

Απο τα φυτά δε θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα , 12000 σχεδόν φυτά βγαίνουν εύκολα απ τη βασική στις τόσες μέρες
    Ερωτηματικό μεγάλο και μυστήριο θα είναι τα αναδυόμενα που πρέπει να είναι απο τα πιο πολλά που έχουν ζητηθεί σε ιβεντ.
    Ο ρυθμός ανάδυσης τους θα είναι ουσιαστικός για τον ορισμό της δυσκολίας του.
    Εμείς όμως οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα , στοχευμένα πάντα στα αναδυόμενα.
    Όταν δίνουν αναδυόμενα τα φυτά (πέραν των δέντρων και των σταύλων) εγώ τα προτιμώ και παίζω μ αυτά (με λουλούδια)γιατί διαχειρίζομαι καλύτερα τον χρόνο ωρίμανσης τους με πολλούς τρόπους και λόγω πλήθους χωραφιών αποδίδουν περισσότερα.
    Στο θέμα "ας μιλήσουμε για βιοτεχνικά" στη σελίδα 6 ,ποστ 117 περιγράφω έναν τρόπο με γαρύφαλλο
    Αυτός είναι ο σίγουρος και δοκιμασμένος τρόπος για όλα τα ιβεντ.
    Περιγράφει όλα τα διαθέσιμα μέσα μείωσης χρόνου των λουλουδιών
    Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να παίξουμε και με τα νέα λουλούδια στο παιχνίδι , κάποια εξ αυτών φτάνουν σε διάρκεια 22+ ώρες.
    Κανένα άλλο "μέσο" (όπου μέσο - σταύλοι και δένδρα) δεν έχει καλύτερη δυνατότητα ανάδυσης απο αυτά τα λουλούδια διάρκειας άνω των 20 ωρών. Το μεγάλο πλήθος χωραφιών και η διάρκειά τους εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα . Το έχω δοκιμάσει και σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μάλιστα κρατάω και στατιστικά με ρεκορ τα 132 αναδυόμενα/χωράφι
    Με το γαρύφαλλο - όπως το περιγράφω -o παίκτης μπορεί να πάρει 3 μαζέματα έως το πρωί της επόμενης μέρας ενώ με τα νέα πολύωρα φυτά δυστυχώς μέχρι 2 γιατί ακόμη δεν έχουν εξευγενιστεί όπως το γαρύφαλλο.
    Αν χρειαστεί στο τέλος η διαδικασία θα επαναληφθεί μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων φυτών του ιβεντ
    Μη ξεχνάτε και τη σειρά στα σύννεφα "καλές διακοπές" (απο τις άλλες σειρές) που δίνει 5% παραπάνω αναδυόμενα .Δεν διαρκεί πολύ αλλά σε τέτοια μαζέματα κάτι δίνει παραπάνω. Επίσης μη ξεχνάτε τα χιουι ντόνατ όσοι έχετε.
    Καλά μαζέματα σε όλους !!!

Αρέσει σε *mava*, kolokythopitas, kitsena και 26 σε άλλους.
  13. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Απο μενα ενα μεγαλο Μπραβο κι ενα ακομα μεγαλυτερο Ευχαριστω για τα φωτα σου ειδικα για μας τους νεους παιχτες. Νασαι καλα.

Αρέσει σε kolokythopitas, kitsena, Megas_kokoriko και 3 σε άλλους.
  14. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα και σ` ευχαριστούμε πολύ, πολύ! Διάβασα την πρότασή σου και απ` ότι κατάλαβα δεν ασχολείσαι με τα φυτά του δρώμενου την πρώτη μέρα. Το κάνεις την επόμενη, σωστά; Καλή σου επιτυχία και σε όλους μας!

Αρέσει σε kolokythopitas, kitsena, Megas_kokoriko και 3 σε άλλους.
  15. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

εγω πιστευω οτι δεν θα αντιμετωπισουμε προβλημα αναδυομενων γιατι αυτο δεν ειναι στην πολιτικη της εταιριας μεχρι τωρα!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, maria_palou και 2 σε άλλους.
  16. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

2.200 αναδυόμενα και μόνο από 3 εκτάσεις?? Φέξε μου και γλίστρησα!!:D:D:D Πλάκα έχει!!
    Εντάξει παιδιά, εδώ ήρθαμε.... ;):p

Αρέσει σε kolokythopitas, Megas_kokoriko, Gulit1 και 11 σε άλλους.
  17. axilleasstamoulis

axilleasstamoulis Αρχάριος στο φόρουμ

μετά την πρώτη συγκομιδή από δέντρα στις τρεις εκτάσεις και συγκέντρωση 210 περίπου αναδυόμενων δεν περιμένω να ξεπεράσω το 11ο βήμα του δρώμενου

Αρέσει σε kolokythopitas, Megas_kokoriko, yelander10 και 2 σε άλλους.
  18. xrhstos20

xrhstos20 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Μετά από την μεσημεριανή συγκομιδή δέντρων, χωραφιών με το φυτό του event και από τα δώρα 280 αναδυόμενα..

19. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα! 224 μέχρι στιγμής...adiosss xD

Αρέσει σε kolokythopitas, Megas_kokoriko, Gulit1 και 4 σε άλλους.
  20. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

εχω κανει ηδη τα 4 πρωτα βηματα...ειδομεν για τη συνεχεια

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, mmixail και 5 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.