Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Μεγιστάνας Μαγαζιών Φεγγαρόφωτος "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 31/1/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για το δρώμενο

" Μεγιστάνας Μαγαζιών Φεγγαρόφωτος "

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την Επίσημη Ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Μεγιστάνας-μαγαζιών-φεγγαρόφωτος.22991/

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές Ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Μεγιστάνας-μαγαζιών-φεγγαρόφωτος.22989/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  2. patatina

patatina Ανερχόμενος συντάκτης

Καλημέρα συναγρότες. Αν είναι δυνατόν!!!!!Θα χρειαστούμε 7.500 δηλητηριώδη κισσό και 1000 οψιδιανούς μόνο για την οριζόντια μπάρα και όλα τα άλλα που θέλουν η αριστερή και δεξιά μπάρα.Τόσα αναδυόμενα βγάζουμε με το ζόρι από πέντε εκτάσεις.Πως θα βγούνε από 1 έκταση? Εγώ τουλάχιστον δεν έχω ανοίξει την άλλη έκταση. Εχουμε και 2ο δρώμενο που θέλει αλλο φυτό και άλλα αναδυόμενα.Ευχαριστώ δεν θα πάρω.Θα προσπαθήσω να ανοίξω την δεύτερη έκταση.

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, vagelis1968 και 2 σε άλλους.
  3. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Απόσπασμα απο τις συχνές ερωτήσεις:

Κατα τις συγκομιδές δέντρων, στάβλων/εργαστηρίων και φυτών θα λαμβάνετε Οψιδιανό απο τις εκτάσεις της βασικής φάρμας, άγριο λιβάδι και ξέφωτο του δάσους

Αρέσει στους kolokythopitas και vagelis1968.
  4. patatina

patatina Ανερχόμενος συντάκτης

Συγγνώμη λάθος μπερδεύτηκα επειδή είχε φυτά πανσελήνου.Το κατάλαβα και ξαναείδα τις συχνές ερωτήσεις και θα το διόρθωνα.

Αρέσει στους kolokythopitas και vagelis1968.
  5. icons1

icons1 Μόνιμος στο φόρουμ

Οοοοοοομμμμμμμ...
    Ψυχραιμία και μία προφανής παρατήρηση για όσους έχουν τελειώσει με τα φυτά του φραπέ και μαζεύουν αναδυόμενα (και δεν έχουν ΣΛ για άνετα χωράφια):δεν ασχολούμαστε με το φυτό του φεγγαρόφωτος παρά μετά τις 3/2, μέχρι τότε μεγάλα φυτά (ή ό,τι άλλο χρησιμοποιεί κανείς για αναδυόμενα)-το πολύ πολύ φυτεύουμε τους 10 αρχικούς σπόρους και τους ξεχνάμε μέχρι να πάρουμε τους 5 επιπλέον.Τα 7.500 φυτά με νερό βγαίνουν το πολύ σε 1 1/2 μέρα.
    Εννοείται γεμίζουμε πρώτα τις πλαϊνές μπάρες.
    Καλό κουράγιο σε εμάς και καλά μυαλά στην εταιρεία.

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, maria071966 και 11 σε άλλους.
  6. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να γίνονται το ένα δρώμενο πάνω στο άλλο. Ένα αρκετά απαιτητικο δρώμενο ευτυχώς χωρίς γραμμή φασολιάς, μόνο με διακοσμητικά. Προσωπικα πρώτα θα πάρω ότι θέλω από το φραπε ολε 2 και αργότερα θα ασχοληθώ με αυτό το δρώμενο. Δεν θα αγχωθώ κιόλας για το παιχνίδι, ότι προλάβω πρόλαβα. :music:

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, teo82 και 13 σε άλλους.
  7. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Τα ζώα μεγιστάνες επιστρέφουν, για να πουλήσουν αυτή τη φορά τα τρομακτικά τους φυτά!!:)o_O Θα καταφέρουν να τα πουλήσουν όλα; Δεν ξέρω, αλλά εγώ προσωπικά θα ασχοληθώ ελάχιστα με το δρώμενο, γιατί κουράστηκα με τα τόσα πολλά, το ένα μετά το άλλο.:sleepy:Το συγκεκριμένο πάντως μου θυμίζει εκείνο παλιό δύσκολο δρώμενο "Μεγιστάνας Οπωροπωλείου". Καλή τύχη σε όλους-ες όπου φτάσει ο καθένας!!;)

Τελευταία επεξεργασία: 31/1/18
    Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, NOTHS58 και 4 σε άλλους.
  8. 2014chr

2014chr Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπέρα!
    Απλά απαράδεκτο!!!! Γιατί πρέπει ντε και καλά στις ίδιες εκτάσεις ταυτόχρονα να παίζουν 2 δρώμενα με φυτά και αναδυόμενα;;;;
    Παρακαλώ να μεταφερθούν στην εταιρεία οι διαμαρτυρίες μας.... -.-

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, NOTHS58 και 24 σε άλλους.
  9. bmanolos

bmanolos Νέος ειδικός

Πάντως στις ΣΕ συνεχίζει να αναφέρει:

Κατα τις συγκομιδές δέντρων, στάβλων και φυτών θα λαμβάνετε Οψιδιανό απο τις εκτάσεις της Πανσελήνου και του Δάσους Μανιταριών

....και όχι αυτό που αναφέρεται στο πόστ 3 πιο πάνω.

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, farmer_babis και 5 σε άλλους.
  10. βιβη.2003

βιβη.2003 Αναλυτής του παιχνιδιού

θα συμφωνήσω με τους συναγρότες !!!πόσα πια ιβέντ!!!και γιατι τοσα πολλα??βέβαια θα μου πείτε αν θές παίζεις αν όχι δεν παίζεις!
    αλλα αυτό δεν είναι δικαιολογία!!!!
    να προωθηθούν στην εταιρεία παρακαλω τα αρνητκά μας σχόλια!

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, yelander10 και 10 σε άλλους.
  11. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Και απο μενα τα αρνητικα μου σχολια! Απαραδεκτο το ενα δρωμενο πανω στο άλλο! Φυτευαμε τις ημερες τωρα θα φυτευουμε και τις νυχτες?? Βεβαια οποιος θελει προσπαθει! Εγω όμως οχι! Δεν θα παρω! Θα φυτεψω στη πανσεληνο μπας και ανοιξω καμμια εκταση στο δασος των μανιταριων!

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, sofiapao76 και 6 σε άλλους.
  12. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Eυτυχώς που διάβασα το ποστ σου χθες το βραδυ, πριν φυτεψω τα μεγαλύτερα φυτά μου, με σκοπο να τα μαζεψω αποψε τα μεσανυχτα που θα γυρισω απο τη δουλειά. Ελπίζω τελικά να μην είναι στη βασικη το ιβέντ. Πόσες φοες πρεπει να διαβαζουμε τις σ.ε., μήπως και άλλαξε κάτι; Που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν το λες και λεπτομέρεια!

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, maria071966 και 9 σε άλλους.
  13. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Για κάθε αλλαγή, έγινε επίσημη ανακοίνωση πρώτα και ανακοινώθηκε τι άλλαξε. Έπειτα άλλαξαν οι Συχνές ερωτήσεις.

Αρέσει στους kolokythopitas και λινα16.
  14. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

τελικα οψιδιανο δεν βγαζει στην βασικη φαρμα κτλ μονο στην πανσεληνο και το δασος μανιταριων εβγαλε

15. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Εντάξει τώρα δεν μπορώ να μη το σχολιάσω....μαζέψαμε τα φυτά του "φραπέ ολέ"και τώρα έχουμε να μαζεύουμε δύο ειδών φυτά για δυο δρώμενα πανσέληνου.....από μιά η μιάμιση η δύο εκτάσεις πανσελήνου......άδικη ταλαιπωρία ....
    Βιαζόμαστε να γκρινιάξουμε η είναι ιδέα μου?

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, rixainrempite και 8 σε άλλους.
  16. farmer_babis

farmer_babis Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Δέν ξέρω πού ακριβώς γράφει κάτι τέτοιο στις Σ.Ε. Εγώ διαβάζω αυτό:
    "Κατα τις συγκομιδές δέντρων, στάβλων και φυτών θα λαμβάνετε Οψιδιανό απο τις εκτάσεις της Πανσελήνου και του Δάσους Μανιταριών"
    Το οποίο και τελικά ισχύει καθώς δέν πήρα ούτε έναν Οψιδιανό απο Βασική Φάρμα, Λιβάδι και Ξέφωτο.

Αρέσει στους kolokythopitas, mmixail και maria_palou.
  17. teo82

teo82 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

4500 φυτά θελουμε και 650 αναδυομενα..ιδωμεν..

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, p.tosh και 4 σε άλλους.
  18. LILA-SKILAKI

LILA-SKILAKI Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Εως αυτη τη στιγμη
    Κατα τις συγκομιδές δέντρων, στάβλων και φυτών θα λαμβάνετε Οψιδιανό απο τις εκτάσεις της Πανσελήνου και του Δάσους Μανιταριών

Επίσης μπορείτε να στείλετε/λάβετε ως δώρα σε/από συμπαίκτες σας.

και επισιμη ανακοινωση δεν υπαρχει

Ουδεν σχόλιο

Αρέσει στους kolokythopitas και mmixail.
  19. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

LilaSkilaki νομίζω πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό και χωρίς λόγο μάλιστα. Στην αρχή βγήκε η ανακοίνωση, όπως την ξέρατε, μετά έγιναν διορθωτικές κινήσεις και οι ΣΕ άλλαξαν. Άρα τι άλλο θέλεις να σου διευκρινίσουν για να το καταλάβεις; Αφου το συγκεκριμένο δρώμενο έχει να κάνει με την Πανσέληνο. Πρέπει να τις διαβάζουμε προσεκτικά και να τις βλέπουμε σωστά, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
    Maria_palou δε γκρινιάζουμε, απλά ΔΕΝ έχουμε ανοίξει όλοι τις εκτάσεις της Πανσελήνου - δάσος μανιταριών. Οπότε κάποιο παίκτες είναι λογικό να φέρνουν αντιρρήσεις. Και η αλήθεια είναι οτι 3 δρώμενα στην σειρά είναι δύσκολο να τα παλέψεις

Αρέσει σε rixainrempite, sofiapao76, p.tosh και 8 σε άλλους.
  20. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Gate μου το ίδιο λέμε!στην αρχή έγιναν παράπονα επειδή το δρώμενο θα γινότανε στη κανονική φάρμα κι έτσι το μεταφέρανε στις εκτάσεις της πανσεληνου,οπου ως γνωστόν δεν τις ανοίξαμε όλοι....ευτυχώς οι απαιτήσεις σε φυτά δεν είναι μεγάλες.

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, graganta και 3 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.