Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Μαγικές αναμνήσεις"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 24/4/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα και απο μενα.Θα συμφωνησω με το σχολιο του παιχτη kolokythopitas.Eχω την αισθηση ο,τι με τροπο θα μας ''αναγκασουν"να βαλουμε" το χερι στη τσεπη".Μας ξετιναζουν τις αποθηκες σιγα σιγα με ανουσια δρωμενα και μικρα δωρα και μετα θα ριξουν τα καλα!!οποτε εμμεσα και με τροπο θα μας αναγκασουνε να πληρωσουμε.......

Αρέσει σε vickymou, kolokythopitas, Megas_kokoriko και 5 σε άλλους.
  2. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα και απο μενα η περισσοτεροι νομιζω καποια στιγμη βαλαμε το χερι στην τσεπη μας αλλος πολλα αλλος λιγα δεν εχει καμια σημασια και δεν μας αναγκασε κανενας να πληρωσουμε εγω προσωπικα οσες φορες το εκανα δεν το μετανιωσα το εκανα γιατι πυστευα οτι αξιζει ο κοπος σε αυτο το ιβεντ δεν το εκανα αλλα μπορει σε καποιο αλλο να το κανο αν με συμφερει η αποψη μου ειναι οτι ειναι δικαιωμα του καθενος να κανει οτι θελει.

3. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Απλά όπως λέει ο συναγρότης παραπάνω, αν θέλουμε να μην αναγκαστούμε αργότερα να πληρώσουμε για κάτι καλό, καλό είναι να έχουμε στο νου μας, να μην ξετινάζουμε αποθήκη και ταμείο, για ότι δεν έχει τόση σημασία για μας. Καλά είναι να έχουμε καλή καβάτζα για όποτε χρειαστεί. Εγώ σε αυτό που δε μπορώ να κάνω καβάτζα είναι οι σ. τροφές. Σχεδόν μόνο αυτές παράγω στο μύλο, αλλά με το ζόρι φτάνουν κάθε φορά!

Αρέσει σε soyla74, LILA413, kolokythopitas και 7 σε άλλους.
  4. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Αυτο ακριβως που λεει ο συναγροτης graganta εννοουσα.Βεβαιως και δεν σε αναγκαζει κανεις να αγορασεις,αλλα πολλες φορες παρασυρομαστε και χαλαμε ασκοπα προιοντα για μη σημαντικα πραγματα.Και εγω την εχω παθει πολλες φορες,λεω ο,τι δεν θα προχωρησω μεχρι τελους ενα δρωμενο αλλα επειδη δεν μου αρεσει να αφηνω κατι στη μεση ,το τελειωνω.Τωρα τελευταια εχω συμμορφωθει και παω μεχρι εκει που με συμφερει.

Αρέσει σε nota.dim1802, graganta, jimixatz και 5 σε άλλους.
  5. kalliopipali

kalliopipali Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημερα!!!!τα ροζ σηματα πια ζωα ειναι στις εκτροφες??εκανα 2 φορες λαθος,τζαμπα οι σουπερ τροφες!!!!!

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  6. sofiapao76

sofiapao76 Επιφανής του φόρουμ

Καλημερα!! τα ροζ σηματα ειναι απο τις εκτροφες της μελισσας...μονο!!!

Αρέσει σε kalliopipali, nota.dim1802, kolokythopitas και 2 σε άλλους.
  7. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Γεια σας και από εμένα! Σχετικά με το δρώμενο των θηλαστικών και των αρθρόποδων, τι θα λέγατε και συγγνώμη για την ερώτηση αν υπήρχε η δυνατότητα για εκτροφή και άλλων ειδών αρθρόποδων; Με αυτόν τον τρόπο να μην χρειάζονταν μόνο οι μέλισσες εκτροφής στις αποστολές και τα σήματα που ζητούνται μόνο από αυτές.

Αρέσει στους nota.dim1802 και kolokythopitas.
  8. -Μαρια13-

-Μαρια13- Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

καλημερα!!

τρελο αλλαααα αληθινο!!!xD

με μεγαλη βοηθεια απο το ροδανι;)( αποχαιρετωντας το παλιο πριμιουμ)

Αρέσει σε everme, vickymou, nota.dim1802 και 9 σε άλλους.
  9. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα στην αγροτοπαρέα, μόλις τελείωσα το δρώμενο. Καλή συνέχεια και ευχαριστώ γείτονες και φίλους για την
    βοήθεια. Για το δρώμενο δεν εχω λόγια , τα είπατε άλλοστε εσείς, σκέτη απογοήτευση.:mad::oops::cry:;)

Αρέσει σε kolokythopitas, skareleni, vickymou και 6 σε άλλους.
  10. everme

everme Ενεργός συντάκτης

χαιρετω την αγροτια αν κ καθυστεριμενα.... εγω τελειωσα την αναμνηση 1, 2 κ 4 εφοσον ηθελα τα δεντρα κ τα διακοσμητικα... μονο μελισσες δν ειχα αρκετες κ χρειαστηκε να αγορασω... απο ζωα εκτροφης ειχα αρκετα καθως τα κερδιζα στο ροδανι κ εμεναν στην αποθηκη... ευκαιρια βρηκα κ τα χρησιμοποιησα κ οτι εμεινε το πουλησα κ εβγαλα χτ... κλειδωσε κ η φασολια... θα μπορουσα να το τελειωσω αλλα δν υπηρχε λογος λογος για μενα να χαλασω τοσες στ για κατι μη αξιολογο κατ'εμε.... αλλωστε ερχονται ΠΑΛΙ αγρια ζωα... πφφφ

Αρέσει σε skareleni, graganta, mmixail και 2 σε άλλους.
  11. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Το θέμα κλείνει.

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.