Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Μαγικές αναμνήσεις"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 24/4/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Menie70

Menie70 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα.Το βρήκα τελικά το χαμένο σεντούκι. Και μου έδωσε 3 ολόκληρα αρώματα. Θα τα προσθέσω στα γύρω στις 9.000 που έχω. Μάζευε, ας είν' και ρώγες λέγαν οι παλιοί. χαχαχα. Όσο για το ιβέντ, αποφάσισα τελικά, μιας που έχω μπόλικα ζώα εκτροφής στην αποθήκη μου, να κάνω και την 2η ανάμνηση. Μόνο και μόνο για να πάρω 2 δένδρα Υλάνγκ-Υλάνγκ ακόμα. Και με την ευκαιρία, (τί μαθαίνει κανείς μέσα από ένα παιχνίδι), έψαξα και βρήκα το συγκεκριμένο δένδρο. Από ... εμφάνιση, καλό μου φαίνεται. Από γεύση βέβαια δεν ξέρω. Βλέπετε δεν μας παρέχει ακόμα αυτή την δυνατότητα το διαδίκτυο. χαχαχα Σας το δείχνω για να το δείτε και εσείς.

Αρέσει σε everme, xaris68, ioanna6929 και 15 σε άλλους.
  2. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Kαλησπερα εμενα το σεντουκι μου εδωσε ενα μπαμπου ε να μην ειμαι και αχαριστος αχ συναγροτες καθε περισυ και καλυτερα.

Αρέσει σε everme, ioanna6929, vickymou και 10 σε άλλους.
  3. βουλα38

βουλα38 Ανερχόμενος

Γεια στην παρεα!!
    Εμενα μου εδωσε ενα φυτο μεντα....ενταξει μετα απο αυτο το δωρο δεν εχω λογια.... χαχαχαχαχα!!

Αρέσει σε LILA413, mmixail, ioanna6929 και 13 σε άλλους.
  4. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα στην αγροτοπαρέα, οι μαγικές αναμνήσεις έλαβαν τέλος, ώρα να ξυπνήσουμε και να γυρίσουμε στο παρών:p Καλή συνέχεια και επιτυχία και σε σας που ασχολήστε με το δρώμενο

Αρέσει σε xaris68, takis.00, LILA413 και 15 σε άλλους.
  5. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα,

ναι... ένα ακόμη δρώμενο το οποίο δεν δίνει καλά δώρα - τα προηγούμενα δύο βέβαια να τονίσουμε ότι έδιναν - και με ένα δέντρο το οποίο όπως και κάποια άλλα στο παρελθόν (Φελλόδρυς - Φιλύρα) το οποία είχαν δοθεί όπως και τώρα για την ολοκλήρωση κάποιου δρώμενου, όχι απλά θα είναι στιβαγμένα στην αποθήκη μας αλλά πολύ πιθανόν να μην τα χρειαστούμε ποτέ ξανά. Οι απαιτήσεις του δρώμενου σε σχέση με την χρήσημότητα των δώρων είναι δυσανάλογη.... όμως εγώ προσωπικά έχω αναπτύξει εδώ και αρκετό καιρό μία θεωρία.

- το παιχνίδι δεν το παίζω για να κερδίσω κάποια χρήματα...
    - σούπερ τροφές μαζεύω ή φτιάχνω για να μπορέσω να ολοκληρώσω αποστολές ή δρώμενα
    - τα δρώμενα είναι η συχνή ανανέωση του παιχνιδιού σε σχέση με την μονοτονία του φύτεψε / θέσρισε κλπ.
    οπότε...

είχα μαζέψει από αποστολές της λαχαναγοράς / δρώμενα / χοριατοροδάνι / καθημερινά δώρα περίπου 550 σούπερ τροφές και επειδή και το δρώμενο ζητάει εκτροφές και χρειάζομαι για τις αποστολές των εκτροφών στην λαχαναγορά ζώα εκτροφής μεγάλων επιπέδων, τα συνδύασα για να κάνω δύο σε ένα. Και έτσι όμως να μην ήταν πάλι θα προσπαθούσα να τελειώσω όσα πιο πολλά βήματα μπορώ αλλιώς πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να παίζω το παιχνίδι αυτό τόσα χρόνια.

Καλή επιτυχία σε όσους (σαν κι εμένα) συνεχίζουν ακόμη με σκοπό να ολοκληρώσουν το δρώμενο ή και όχι.

Αρέσει σε xaris68, nota.dim1802, LILA413 και 14 σε άλλους.
  6. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Νομιζω ο,τι ειναι το πρωτο δρωμενο με εκτροφες που δεν δινει σα δωρο εστω και λιγες σ.τροφες.Σας λεει κατι αυτο;

Αρέσει σε ESABA, ioanna6929, graganta και 8 σε άλλους.
  7. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!αφού το παίζουμε το παιχνίδι,μας αρέσει και το αγαπάμε,θα πρέπει να καταθέτουμε την άποψη μας στο φόρουμ,χωρίς αυτό να δημιουργεί έριδες,αντιπάθειες και ανταγωνισμούς...ο καθένας κάτι κερδίζει από την άποψη του άλλου κι ας είναι αρνητικό το κέρδος...οπότε αισθάνομαι την ανάγκη να "καταθέσω"την άποψη μου.Τα δώρα και σε αυτό το δρώμενο,είναι φτωχά και οι απαιτήσεις πλούσιες...οι ποσότητες σε ζώα που ζητά δημιουργούνται με πολύ χρόνο και πρέπει να τα εξανεμίσουμε σε κλάσμα του δευτερολέπτου για μια πχ αναβαθμισμένη φωλιά,που θα ξαναδούμε πιθανόν,σε επόμενους μυστ.σταύλους...κάπως παράλογο το κρίνω αυτό...οπότε όπως και οι περισσότεροι,έκανα τα δυό βήματα,ίσως κάνω και το τέταρτο κι όλα καλά...δεν μου αφήνει,όπως άλλα δρώμενα,την αίσθηση της ανάγκης να το ολοκληρώσω,ίσως για πρώτη φορά!Εντωμεταξύ τα γεννητούρια θα επαναληφθούν το πιθανότερο τις επόμενες ημέρες,οπότε έχουμε την ευκαιρία,να ολοκληρώσουμε τις ελλείψεις μας σε ζώα εκτροφής...κατά τ'άλλα,όλα καλά και μη χειρότερα!καλή συνέχεια!

Αρέσει σε xaris68, LILA413, ESABA και 13 σε άλλους.
  8. mmixail

Καλημερα οπως ανεφερα παραπανω εκανα την εργασια 1,2, και σκεφτομαι να παραδωσω απο την εργασια 4, τα 40 φυτα που ζηταει και να παρο το σπιτακι γατιων πορτοκαλι μεχρι εκει και τελος για μενα.

Αρέσει σε ESABA, ioanna6929, Gulit1 και 4 σε άλλους.
  9. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Οχι, οτι αξιζε .....αλλα ηθελα να χαλαρωσω και το τερματισα8)
    Οσο για τα κιβωτια-σεντουκια που δινουν απο 1φυτο και απο 1 καρπο
    Ο τροχος στην αρχη εδινε απο 1 αλατακι μια ζαχαριτσα αυτο στην πορεια αλλαξε και δινει απο 10τεμαχια.
    Ας το δει η εταιρια πιστευω πως δεν θα πεσει εξω ο προγραμματισμος μετα απο τοσα φυτα και καρπους
    απο φαρμα και νησι και ασε που πιστευω πως θα ερθουν κι αλλα φυτα και αλλοι καρποι.....

Καλο μεσημερι!!!:)

Τελευταία επεξεργασία: 26/4/17
    Αρέσει σε takis.00, LILA413, kolokythopitas και 17 σε άλλους.
  10. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

καλησπερα μαζευοντας το βραδυ τα δεντρακια του ιβεντ παραδιδω και τερματιζω αυτο που μου αρεσε στο συγκεκριμενο ιβεντ ειναι η επιλογη των θηλαστικων που θα καναμε εκτροφη,αυτο μου εδωσε τη δυνατοτητα και τα σηματα να μαζεψω και καποιες αποστολες να προχωρησω μιας και δεν ειμαι φαν των εκτροφων λογω κοστους,να εχετε ολοι ενα ευχαριστο απογευμα

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, ioanna6929 και 12 σε άλλους.
  11. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

πιστευω οτι εφτασα καπου στη μεση και εδω θα δωσω ενα τελος γιατι αν συνεχισω θα ξεμεινω απο σ-τ.καλη συνεχεια σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε takis.00, kolokythopitas, mmixail και 7 σε άλλους.
  12. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Tέλος και για μένα,γιατί μου αρέσει αν μπορώ να τελειώνω τα δρώμενα.
    Για το εάν άξιζε ή όχι,για μένα ’’άξιζε’’.Σούπερ τροφές παράγω,ζώα εκτροφής είχα αρκετά στον αχυρώνα,
    οπότε γιατί όχι,· Παιχνίδι είναι και πρέπει να το ευχαριστιόμαστε πάνω από όλα.

Αυτά από μένα,και καλή συνέχεια σε όσους συνεχίζουν.
    Καλό βράδυ σε όλους.

Αρέσει σε xaris68, zouzou8686, heavymetal7 και 14 σε άλλους.
  13. vickymou

vickymou Κόμης

ευχομαι πρωτα απολα καλο τελος σε ολους! Πολυ ευκολο δρωμενο για οσους ειχαν γεματες αποθηκες, Τελικα καταληγω οτι καλο θα ειναι να παιζουμε χαλαρα χωρις να κυνηγαμε επιπεδα και ποιος θα μαζεψει τα περισ/ρα χ.τ.Μ'αυτο το δρωμενο μου εφυγε το αγχος και λεω πως δεν με νοιαζει αν θα κανω γρηγορα τις αποστολες αν θανεβω επιπεδο πιο γρηγορα απο τον γειτονα.Αυτα απο μενα και καλη τυχη και μυαλα!

Αρέσει σε Gulit1, athanasia7474, nota.dim1802 και 9 σε άλλους.
  14. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Δυστυχώς το δρώμενο αυτό δεν είναι για μικρό επίπεδο όπως το δικό μου. Δεν είχα και πολλά πράγματα στις αποθήκες και έριξα 2.000.000 ΧΤ στο μανάβικο και πήρα πούπουλα για να κάνω το πρώτο μέρος. Έτσι πήρα το γκλαν γκλαν (ή όπως αλλιώς το λένε) και τελείωσα και την φασολιά. Τι παγίδα ήταν αυτή η προπληρωμένη φασολιά δε λέγεται !!! Το δρώμενο ήταν για παλιούς παίκτες. Εγώ ό,τι παράγω το ρίχνω στις αποστολές. Συγχαρητήρια σε όσους το τελείωσαν και καλό κουράγιο σε όσους το παλεύουν. Και τώρα χαλαρά βάζω ζωάκια και φυτά...

Αρέσει σε graganta, nota.dim1802, kolokythopitas και 10 σε άλλους.
  15. ESABA

ESABA Ενεργός συντάκτης

καλημερα επαιξα το δρώμενο μεχρι την πρώτη , δεύτερη αναμνηση και το δευτερο βήμα από την ανάμνηση τρία ,
    σταματάω εδώ δεν νομίζω οτι τα υπόλοιπα βήματα ειναι ανάλογες οι ανταμοιβες με τα απαιτούμενα .
    Οι αναβαθμίσεις των στάβλων κόκκινες ή πορτοκαλι καθώς και το διακοσμητικό είτε το έχω ή δεν το έχω δεν μου προσφέρει ΄τιποτα αλλα ο αριθμός των ζώων εκτροφής και απλα που ζητάει , αν τα δώσω θα πονέσει η αποθήκη μου
    έτσι λοιπόν σας χαιρετώ ! !!
    με τρία δέντρα Υλάνγκ Υλάνγκ, 1 24ωρο κουπόν,ι 1 γυαλα πεταλούδας ,2 αρωματοπωλεία, την συμπληρωμένη μου φασολιά!! το κλασικό αυτοκόλητο (αχρηστο) και τις σούπερ τροφες μου στην διάθεσή μου..Σας το συνιστώ.........

Αρέσει σε geokarasgr, vickymou, nota.dim1802 και 5 σε άλλους.
  16. mmixail

Kαλημερα η γνωμη μου ειναι οτι τα δωρα κανονικα ολοι θα επρεπε να τα αποκτησουμε και εμεις που ημαστε σε μεγαλα επιπεδα και ολοι οσοι ειναι σε μικρα επιπεδα εγω ειμαι στο επιπεδο 93 μπορω να τελειωσω το ιβεντ αλλα θα δωσω πονο στην αποθηκη μου αυτοι που ειναι σε μικρα επιπεδα θα ξοδεψουν τα παντα πυστευω η απαιτησεις του ιβεντ θα επρεπε να ειναι καπου στη μεση για να μπορουμε ολοι με καποια σχετικη ανεση να το ολοκληρωσουμε και να παρουμε ολοι τα δωρα καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε maria_palou, heavymetal7, Gulit1 και 4 σε άλλους.
  17. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Παιδιά, τα δρώμενα εκτροφής, ήταν πάντα για κανα δυο ώρες απασχόλησης. Καμία σχέση με τα δρώμενα φυτέματος. Μη γκρινιάζετε και τα χαλάσετε κι αυτά. Μου αρέσει να παίζω χαλαρά καμια ωρίτσα και να παίρνω κάποια δωράκια. Αυτό πάντως που δεν έπρεπε κατα τη γνώμη μου να περάσει στα ψιλά, είναι αυτό που είπε κάποιος [γιατί δε διάβασα καλά τις σ.ε.], ότι για πρώτη φορά δρώμενο εκτροφήε δε δίνει σ. τροφές. Δεν πάμε καλά νομίζω. Εγώ θα περιμένω μέχρι αύριο το βράδυ, για να το κάνω, Καλό βράδυ!

Αρέσει σε xaris68, Gulit1, jimixatz και 5 σε άλλους.
  18. vickymou

vickymou Κόμης

μ'αρεσει ...γκλαν γκλαν ...ωραιο !! ετσι θα το λεμε απο δω και περα

Αρέσει στους jimixatz, maria_palou και kolokythopitas.
  19. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλό βράδυ σε όλους ,είπα να μην κάνω σχόλιο για το εβεντ ,όμως αυτό το δρώμενο είναι λιγακι περίεργο,δεν δίνει καθόλου σούπερ τροφές,δεν δίνει φασολιά,δεν δίνει καλά δώρα σε σχέση με τις απαιτήσεις του,επίσης ζητά πολλά σε αξία ζώων και ζώων εκτροφής,χώρια τις σούπερ τροφές που πρέπει να δώσουμε για να πάρουμε τα σήματα και να τελειώσουμε το εβεντ. άσε που τόσες σ.τ. δεν υπάρχουν στην αποθήκη μου,έτσι μετά από πολύ <<ώριμη>> σκέψη δεν θα ασχοληθώ άλλο με το δρώμενο,πήρα αυτά που μπόρεσα να πάρω και θα σταματήσω εδώ. όμως άμα ψάχνει νέους πελάτες η εταιρία δεν θα τους βρει έτσι,όλοι θα φύγουν. πρέπει να υπάρχει ένα, δέλεαρ να το πω,νόμος της προσφοράς και της ζήτησης ίσως,αλλιώς πως θα κάτσει ο άλλος και θα συνεχίσει το παιχνίδι,εάν βλέπει ότι οι αποστολές,δρώμενα,είναι άπιαστο όνειρο γι αυτόν . μήπως πρέπει να το δει λίγο αλλιώς κάποιος εκεί στην εταιρία,σημειωτέον η οποία έφτιαξε αυτό το υπέροχο παιχνίδι. συγνώμη που σας κούρασα,να είστε όλοι πάντα καλά:).

Αρέσει σε xaris68, evieva, heavymetal7 και 7 σε άλλους.
  20. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

καλημέρα, εκανα τις αποστολές 1,2 και 4 και τέλος. Εχω ακόμη κάποιες σούπερ τροφές αλλά δεν τις χαλαλίζω, μιά και από ότι είδα στο ημερολόγιο Μαιου έρχεται ιβέντ αγρια ζώα.

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, jimixatz και 2 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.