Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Μαγευτικός κοραλλιογενής ύφαλος

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 5/6/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο
    Μαγευτικός κοραλλιογενής ύφαλος
    Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Μαγευτικός-κοραλλιογενής-ύφαλος.23992/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Μαγευτικός-κοραλλιογενής-ύφαλος.23991/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στους elena05091975 και kolokythopitas.
  2. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλημέρα.
    Για την ολοκλήρωση και των δύο λιστών θα απαιτηθούν 27.330 μπλε αστεράκια και 1.100 μαργαριτάρια. Όσοι θέλετε απλά να πάρετε τη μαγική φασολιά (120 εργασίες) νομίζω ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί η 2η λίστα ποι δίνει χταποδάκι. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστούν (για 75 εργασίες της 2ης λίστας και 45 της 1ης λίστας: 20.775 μπλε αστεράκια και 810 μαργαριτάρια.
    Καλλιεργούμε μόνο στις εκτάσεις bahamarama τα δε φυτά είναι 6ώρα.
    Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΥΓ.1: Αναφέρω για το χταπόδι μόνο, γιατί προσωπικά έχω 2 φωλιές κολιμπρί.
    ΥΓ.2: Θα απαιτηθούν και άλλα υλικά τα οποία δεν αναφέρω για λόγους οικονομίας χρόνου και κειμένου.

Αρέσει σε *mava*, hacker-3, nota.dim1802 και 25 σε άλλους.
  3. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Αγαπημενοι μου φιλοι και φιλες για να παρουμε τη φασολια στο δρωμενο στο οποιο μπορουμε να φυτευουμε μονο στο νησι Βahamarama , το τροπικο δασος και τους καταρρακτες, υστερα απο τους υπολογισμους μου (δεκτες ολες οι διορθωσεις) εχω υπολογισει τα εξης : Για να παρουμε τη φασολια θα χρειαστουμε 120 κινησεις δηλ. μια ολοκληρη λιστα και μεχρι το Νο 45 την επομενη! Αρα :
    α) Οποιος θελει να τελειωσει πρωτα την πρωτη λιστα και μεχρι το Νο 45 την δευτερη λιστα, θα χρειαστει: 20.565 φυτα και 805 αναδυομενα (εχουν υπολογιστει οι μετατροπες για τα λαμπερα μαργαριταρια)
    β) Οποιος θελει να τελειωσει πρωτα τη δευτερη λιστα (σημειωτεον περιλαμβανει την φωλια του χταποδιου) και μεχρι το Νο 45 την πρωτη λιστα, θα χρειαστει 20.755 φυτα και 855 αναδυομενα (εχουν υπολογιστει οι μετατροπες για τα λαμπερα διαμαντια).
    Ελπιζω να μην τα εχω θαλασσωσει με τους υπολογισμους μου! Καλη προσπαθεια σε ολους μας!!!

Αρέσει σε maria22, stef10, georgeoikonom2332000 και 25 σε άλλους.
  4. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Τα ζώα δύτες έρχονται με νέες περιπέτειες στο βυθό της θάλασσας!!:D Θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις αποστολές που χρειάζονται και να θαυμάσουν ταυτόχρονα τον κοραλλιογενή ύφαλο;:eek: Δεν ξέρω αν και το βλέπω πολύ απαιτητικό και δύσκολο, θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη και σε αυτό το νέο Καλοκαιρινό δρώμενο όπου φτάσει ο καθένας μας και καλές βουτιές!!;)8)

Τελευταία επεξεργασία: 5/6/18
    Αρέσει σε stef10, nickoikono11, Gulit1 και 5 σε άλλους.
  5. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Για όποιον δεν έχει ξεκλειδώσει όλες τις κάμαρες εχω φτιάξει μια λίστα με τις εργασίες και τα ζώα/φυτά/δέντρα που απαιτούνται.
    Οτιδήποτε δεν απαιτεί ξεκλείδωμα στο ναό τον πιθήκων δεν είναι στη λίστα.
    Τα προιόντα, όπου ζητούνται, έχουν αντικατασταθεί με τα ζώα απο τα οποία παράγονται. Πχ για να παραδώσεις χαλί πρέπει έχεις ξεκλειδωμένη την καμήλα.
    Αν κάτι εμφανίζεται περισσότερες απο μια φορές, το βάζω μόνο την πρώτη φορά που εμφανίζεται.
    Ελπίζω να βοηθήσει λίγο. Κάνετε και ενα δικό σας έλεγχο καλού κακού.

ΕργασίαΛίστα 1ΕργασίαΛίστα 2
    2πιπεριά2καμήλα
    4φυσαλίς4μαιμού
    6παπάγια6λίτσι
    8κοάλα8σταφύλι
    12Μούρο ακάι10ευκάλυπτος
    14μαιμου12βρομέλια
    16βανίλια14κουμκουάτ
    18ζαχαροκάλαμο16αφαλάνδρα
    20ελέφαντας18παπάγια
    22γρασίδι24παπαγάλος
    24γλυκόμηλο26κάκτος
    26κάκτος30γκουάβα
    28ταμαρίλλο32ακτινίδιο
    32λεμονόχορτο34αρπαγόφυτο
    34Εβενος36μάνγκο
    36Μπαμπού38μακαντέμια
    38καρύδα40μήλο Ιάβας
    40Διόσπυρος κακί42τσίλι
    42γκουαρανά44παραθαλάσσιο σταφύλι
    46κουρκουμάς48καρύδα
    48γκουάβα50πιταχάγια
    52σκουφόκακτος52αλόη βέρα
    54παραθαλάσσιο σταφύλι54βραδύποδας
    56καμήλα58γλυκοπατάτα
    58σταφύλι62βανίλια
    60Αλόη βέρα66κακάο
    62μπανάνα68ανακόντα
    66μπάμια72μπάμια
    70πάπυρος
    74τουκάν

Αρέσει σε poi94, aposperitis1, koyrsaros και 16 σε άλλους.
  6. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Μύρισε χταποδάκι... βάζω τσιπουράκι και όποιος θέλει ακολουθεί...

Αρέσει σε hacker-3, skareleni, yelander10 και 15 σε άλλους.
  7. μαμαβικη

μαμαβικη Προχωρημένος

αυτη τη φορα ευτυχως σε αντιθεση με τη μερα του πιθηκου του ναου μπορουμε κατι που δεν εχουμε ξεκλειδωσει να το εξαγορασουμε με φιορινια

Αρέσει σε aposperitis1, nickoikono11, maria_palou και 4 σε άλλους.
  8. vickymou

vickymou Κόμης

μπραβο ατα παιδια για τους υπολογισμους!!!!!!!!!!τωρα αν κανετε λαθος οπως λετε δεν πειραζει,εμενα με φθανει που ξερω οτι ειναι περιπου 2000 και 800.Καλο βραδυ

Αρέσει σε kolokythopitas, nickoikono11, aposperitis1 και 5 σε άλλους.
  9. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Είμαι μέσα!
    20755 είναι τα φυτά, κοντά στις 21000. Δεν τα λες και λίγα...( για τη vickymou)

Αρέσει σε kolokythopitas, aposperitis1, maria_palou και 2 σε άλλους.
  10. vickymou

vickymou Κόμης

δεν τα ειπα λιγα!!!!!!!!!!! ειπα στο περιπου για να μη ανυσηχουν τα παιδια που κανουν υπολ/ους οτι κανουν λαθος

11. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Εννοούσα ότι είναι 21000 περίπου και όχι 2000 που έγραψες.

Αρέσει σε kolokythopitas, aposperitis1, maria_palou και 2 σε άλλους.
  12. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα στην παρέα, δύσκολο δρώμενο, τα φυτά είναι πολλά, άλλα τόσα και τα αναδυόμενα. Τρέχει συγχρόνως και δεύτερο δρώμενο στις εκτάσεις της βασικής φάρμας, οπότε θα ασχοληθώ με το συγκεκριμένο. Παρακαλώ φίλους και γείτονες μη στέλνετε ποτιστήρια, με το αλλο δρώμενο της φάρμας δεν θα ασχοληθώ καν, κουραστικό φαίνεται και πολύπλοκο. Θα ήθελα και οι φίλοι - γείτονες να με ενημερώσουν τι δωράκια να στέλνω, για να μη χαθούμε στα δυο δρώμενα. Δύσκολα και τα δυο, αλλά θα προτιμήσω το πιο καλοκαιρινό, νησί, παραλία, χταποδάκι, ουζάκι, αυτά πάνε πακέτο.;)... Καλή μας επιτυχία και κουράγιο αγρότες βδομάδα είναι θα περάσει

Αρέσει σε kolokythopitas, Mahi_tr, aposperitis1 και 11 σε άλλους.
  13. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Δεν είναι δύσκολο κανένα από τα δύο. Ένα μπέρδεμα υπάρχει με την εκπαίδευση των ζώων,αλλά και αυτό φεύγει παίζοντας-εκπαιδεύοντας.

Αρέσει σε kolokythopitas, aposperitis1, maria_palou και 10 σε άλλους.
  14. hacker-3

hacker-3 Ενεργός συντάκτης

χταποδακι δαγκωτο!! και είμαι και απο το Βολο τι μου κανατε χαχααχαχ παω για τσιπουρα τωρα!!! αντε γεια!!

ειμαι ηδη στο 62 στη στηλη με το χταποδι και θα το πάρω πιστεύω και στο αλλο μονο στο 4 θα το ξεκινησω μετα. εχω ηδη 2 κολυμπρι. όλα κομπλέ!!!

Αρέσει σε nickoikono11, kolokythopitas, Mahi_tr και 6 σε άλλους.
  15. hacker-3

μεγιά μας και καλή δύναμη σε όσους το παλεύουν. πάντως χωρίς λεφτά μέχρι τώρα μόνο με τσάντι καρότο και νερό και λίπασμα είμαι κομπλέ. και ξεκίνησα και την άλλη στήλη είμαι στο 10.

Αρέσει σε nickoikono11, kolokythopitas, soyla74 και 10 σε άλλους.
  16. hacker-3

να ρωτησω κατι που μπορει να εχει ερωτηθει ξανα. εμεις που παιζουμε αυτο το εβεντ γιατι να μαζευουμε απο τα μαγικα δεντρα ποτιστηρια και να μην εχουμε την δυνατοτητα να μαζευουμε μαργαριταρια;;; γιατι να μην υπαρχει αυτή η επιλογή; τι να τα κάνω τα ποτιστήρια;

Αρέσει στους nickoikono11 και kolokythopitas.
  17. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

καλησπέρα, πήρα και εγώ το χταποδάκι και ακόμη δεν το πιστεύω ότι το απέκτησα τόσο σύντομα !!! Συνήθως από την στιγμή που μας έρχεται ένα νέο ζωάκι χρειάζομαι αρκετούς μήνες για να το δω στην φάρμα μου. Πολύ ευχάριστη αυτή η γενναιοδωρία και καλοδεχούμενη, το δρώμενο εύκολο από την άποψη των αναδυόμενων, τι άλλο να ζητήσει κανείς ? xD

Αρέσει σε nickoikono11, kolokythopitas, 2014chr και 6 σε άλλους.
  18. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Ο Όζι βούτηξε βαθιά
    να βρεί μαργαριτάρια,
    μια αχιβάδα έκλεισε,
    και έδιωξε τα ψάρια.

Μπλέ Αστεράκια φύτεψε
    και βάλε τα στο μύλο,
    μαργαριτάρια βάλ' μαζί
    και δώσ' του ένα γύρο.

Στις λίστες πήγαινε μετά,
    παρέδωσέ τα όλα,
    δώρα θα λάβεις πάμπολλα,
    ως και χταπόδι τώρα.

Θα πάρεις και δύο Κολυμπρί,
    εσύ να τα τα'ι'ζεις,
    κι όταν πετούν ανάποδα,
    'συ να πανηγυρίζεις.

Στην αμμουδιά μην ξεχαστείς,
    γρήγορα να φυτεύεις,
    αν θες να πάρεις φασολιά
    τι θες,τι τα γυρεύεις.

Αρέσει σε nickoikono11, georgeoikonom2332000, kolokythopitas και 17 σε άλλους.
  19. kokoritsa

kokoritsa Ανερχόμενος συντάκτης

Ταλεντάρα!!!

Αρέσει στους nickoikono11, kolokythopitas και maria_palou.
  20. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα,

λίγο ακόμη και την παίρνω την φασολιά... και πάω για να τελειώσω και τις δύο μπάρες...

Καλό βράδυ και καλή συνέχεια...

Αρέσει σε nickoikono11, kolokythopitas, Mahi_tr και 7 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.