Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Μέρα του πιθήκου του ναού

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 15/5/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

παντα εισαι...κι οχι μονο σε μενα...

Αρέσει στους aposperitis1, kolokythopitas και μαμαβικη.
  2. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

:p

Αρέσει σε aposperitis1, vickymou, kolokythopitas και 10 σε άλλους.
  3. icons1

icons1 Μόνιμος στο φόρουμ

Άλλη φιλοσοφία δρώμενου, η οποία προσωπικά μάλλον μου κάνει, υπό την προϋπόθεση να μην υπάρχει δεύτερο δρώμενο στις ίδιες εκτάσεις. Κάνει χρήση των φυτών/ζώων κλπ του παιχνιδιού, αξιοποιεί τη λαϊκή, δίνει άφθονο χρόνο για να το ολοκληρώσουμε, οπότε παράλληλα μπορούμε να αξιοποιούμε τις εκτάσεις πχ για αποστολές ή για να γεμίσουμε αποθήκες. Και πάλι θα προτιμούσα 1-2 γρήγορα δρώμενα το μήνα και ενδιάμεσα να κάνει καθένας ό,τι θέλει, αλλά ως εναλλακτική την βλέπω με συμπάθεια. Καλημέρα.

Αρέσει σε aposperitis1, vickymou, NOTHS58 και 16 σε άλλους.
  4. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

χαχαχα πραγματι το προσεξα!!!

το τελευταιο ζωακι που συμμετεχει στους χορους ειναι το παντα ....ωραιο δρωμενο ,με ωραια δωρα ,δεν ειναι καθολου αγχωτικο και εχεις επιλογες σε ολα ;)

Αρέσει σε Gulit1, traxhla, aposperitis1 και 9 σε άλλους.
  5. afro1231

afro1231 Μόνιμος στο φόρουμ

Δεν έχω φτάσει ακόμα στα κροκοδειλάκια αλλά εγώ πέθανα στα γέλια με τους βραδύποδες, που χόρευαν πιο αργά και από την καθυστέρηση...
    Λέω να μην παραδώσω άλλα για να κάτσω να τους χαζεύω...

Αρέσει σε aposperitis1, Mahi_tr, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  6. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Μπορείς να δεις όλα τα προηγούμενα ζωάκια να χορεύουν αν πατήσεις στα κάτω δεξιά βελάκια στη σελίδα του δρώμενου.

Αρέσει σε aposperitis1, kolokythopitas, vickymou και 5 σε άλλους.
  7. afro1231

afro1231 Μόνιμος στο φόρουμ

Ωραία thanks

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  8. renalian

renalian Ενεργός συντάκτης

οι τιαρες ερχονται παντως με χελωνες

Αρέσει σε nota.dim1802, aposperitis1, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  9. Ανδριαννα63

Ανδριαννα63 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

τιαρες ?φυγανε για Αγγλια........

Αρέσει σε nota.dim1802, aposperitis1, kolokythopitas και 2 σε άλλους.
  10. pepi1973

pepi1973 Προχωρημένος

ηταν και ο γαμος πριν λιγες μερες.....τοσα κεφαλια επρεπε να στολιστουν παντως εμεις συνεχιζουμε απτοητοι

Αρέσει σε nota.dim1802, aposperitis1, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  11. soyla74

soyla74 Πρεσβευτής του φόρουμ

καλησπερα σε ολους!!!!!!!!!!!τωρα καταλαβαινω την ιδιαιτεροτητα αυτου του ιβεντ και γιατι κρατα δυο εβδομαδες........περνουμε μια τιαρα μετα απο συγκομιδη σκουφοκακτου και αντε πεντε απ'το σαγκουαρο (αν το λεω σωστα)24τραωρου φυτου!!!!!!!!!!!με την εκπνοη του χρονου φανταζομαι θα μαζεψω τα αναδυομεναxDxDxDπεριμενα και γω να δω κατι διαφορετικο μα βλεπω μια απ'τα ιδια με πιο αργο ρυθμο!!!!!!!!!θα αφησω το νησι να κανει μονο την δουλεια του τ'αναδυμενα αν δεν μαζευτουν να βρει ο Τικι τον μπελα του xDεγω θα βγω για παγωτο........καλοκαιρακι να χαρω!!!!!!!!!!(υπομονη παιδια εσεις που γραφετε εξετασεις....και καλη επιτυχια!!!!!!:inlove:)

Τελευταία επεξεργασία: 25/5/18
    Αρέσει σε *mava*, Gulit1, nota.dim1802 και 15 σε άλλους.
  12. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Και επειδή βαρέθηκα
    να βλέπω αυτό το χάλι
    παράτησα το δρώμενο
    και πάω για ....

Όποιος είναι στιχουργός,ας τελειώσει το στιχάκι.Το δρώμενο το παράτησα στο 14.

Αρέσει σε *mava*, nota.dim1802, aposperitis1 και 9 σε άλλους.
  13. dora196501

dora196501 Ανερχόμενος συντάκτης

Ξενυχτάω για αυτές τις τιάρες που είναι βασιλικότερες του βασιλέως !!!
    3 μόνο μόνοο μόνοοοο!!!!.... με ολόκληροοοοο χωράφι με πεπόνια :cry:

Αρέσει σε Gulit1, nota.dim1802, traxhla και 7 σε άλλους.
  14. soyla74

soyla74 Πρεσβευτής του φόρουμ

καλημερα!!!!!!!!!!δεν μπορουσα να αντισταθω και να μην απαντησω!!!!!!!!!!ο,τι πιο γλυκο εχει γραφτει μεσα στο φορουμ με συγκινησες!!!!!!!!!!!ευχομαι να ζησω και γω τετοιες στιγμες!!!!!!!!!!η εγγονα που αξιζει πραγματικη βασιλικη τιαρα!!!!!!!!!και επειδη θα βγω εκτος θεματος,,,,,,,,,παιδια μην αγχωνεστε και φασολια να χασετε απ'τις μη αναδυομενες τιαρες δεν εγινε κατι!!!!!αν και νομιζω ο χρονος ειναι πολυς ακομη και θα προλαβουμε!!!!!!αλλα και αν οχι ενα ψυχαγωγικο παιχνιδι ειναι!!!!!!!!!!!!!:D:inlove:

Αρέσει σε Megas_kokoriko, Gulit1, nota.dim1802 και 10 σε άλλους.
  15. Μπάρμπα-Βασίλης

Μπάρμπα-Βασίλης Ενεργός συντάκτης

Ακουει κανεις εκει στην εταιρεια? Δηλαδη αυτο που συμβαινει με τα αναδυομενα ειναι το συγγνωμη σας για τα προβληματα της εναρξης? Ριξτε μια ματια στις μπαρες των γειτονων των παικτων που αποχωρουν σιγα σιγα ,ενας ενας και στην απουσια νεων παικτων που φαινεται απο την ανυπαρξια μαθητων και ισως καταλαβετε οτι το παιχνιδι πνεει τα λοισθια. Ελεος πια. Καλημερα σας.

Αρέσει σε αμφιθεα, dora196501, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  16. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα σε όλους. μάλλον οι τιάρες πήγαν στο γάμο της χρονιάς και μας εγκατέλειψαν,ευτυχώς το δρώμενο ήταν πολλών ημερών και σιγά σιγά θα βγει .τα δώρα του εβεντ είναι εντυπωσιακά,στεναχωριέμαι λιγακι γιατί δεν μπόρεσα να πάρω το στάβλο λιονταριού,άλλα πήρα τους άλλους στάβλους ,που ήθελα...,θέλω ακόμη 15 λουλουδένιες τιάρες για να τελειώσω το δρώμενο,ελπίζω να τις βρω σύντομα γιατί έχουμε και την πανσέληνο που τρέχει σαν εβεντ και επειδη αυτή την στιγμή ο χρόνος είναι χρήμα για το παιχνίδι μας,θα παρακαλούσα όλους του κάλους μου φίλους και γείτονες να μου στέλνουν μόνο τιάρες. να είστε όλοι πάντα καλά.

Αρέσει σε Gulit1, Μπάρμπα-Βασίλης, traxhla και 7 σε άλλους.
  17. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! Τις προετοιμασίες για το νέο καλοκαιρινό πάρτι στο τροπικό νησί δε θα καταφέρω τελικά να τις ολοκληρώσω.:( Κάποιες απαιτήσεις από τα τοτέμ ζητάνε τροπικά φυτά και καρπούς δέντρων, τα οποία δε τα έχω ξεκλειδώσει ακόμα.:sleepy: Σταμάτησα ως το πέμπτο στάδιο και στα εννιά ολοκληρωμένα τοτέμ. Τα ζώα χορευτές πάντως παρακολουθώντας τα να χορεύουν, είναι πολύ χαριτωμένα και αστεία.:p Επίσης παρατήρησα ότι με την πάροδο των καιρών, τα δρώμενα αρχίζουν να ζητούν απ όλα τα φυτά, τους καρπούς δέντρων και τα ζώα του παιχνιδιού ανεξαιρέτως επιπέδου ή ξεκλειδωμένων φυτών και δέντρων.-.- Οφείλω βέβαια να πω ότι οι αμοιβές του συγκεκριμένου δρώμενου ήταν πολύ καλές!!:) Καλή συνέχεια, καλό τριήμερο σε όλους-ες και συγχαρητήρια στους-ις συμπαίκτες-τριες που το ολοκλήρωσαν!!;) Υ.Γ. Αν κάποιος-α συμπαίκτης-τρια μπορεί να μας δείξει και τα υπόλοιπα ζώα χορευτές, θα το εκτιμούσα πολύ.

Τελευταία επεξεργασία: 26/5/18
    Αρέσει σε Gulit1, kolokythopitas, nota.dim1802 και 4 σε άλλους.
  18. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

[​IMG] Δεν είναι μαγκιά,είναι πώρωση ...όποιος διαθέτει τον χρόνο του στο παιχνίδι,αυτά παθαίνει!Ευχαριστώ πολύ τις βοηθητικές μου φάρμες και τους καλούς μου γείτονες,για τα αναδυόμενα!!!Καλό τριήμερο!!!

Αρέσει σε aposperitis1, Gulit1, monolith2 και 15 σε άλλους.
  19. vickymou

vickymou Κόμης

θελω ακομη πολλες τιαρες,με το τηλεσκοπιο τις ψαχνω,εμαθα εχει διπλα στον πλανητη σαλταφευγα.Καλοι μου γειτονες καντε κανα δωρακι( φαρμα vikymaria)

Αρέσει σε aposperitis1, .eugenaki., kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  20. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα τελος και εγω με την φασολια. τελικα τα φυτα του δρωμενου δινουν περισσοτερα αναδυωμενα αναλογικα, τουλαχιστον σε εμενα

Αρέσει σε Gulit1, foufoula, kolokythopitas και 7 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.