Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Μέρα του πιθήκου του ναού

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 15/5/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. vickychris29

vickychris29 Ανερχόμενος συντάκτης

καλημερα και καλη εβδομαδα! ειμαστε πολλοι αυτοι που δεν εχουμε ξεκλειδωσει πολλα απο το ναο δυστυχως.

Αρέσει στους ναδη, kolokythopitas και βιβη.2003.
  2. biku-1952

biku-1952 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

τι γινανε η τιαρες εξαφανιστηκαν φυτευουμε τζαμπα καμμια γνωμη

Αρέσει σε vickymou, kolokythopitas, poi94 και 3 σε άλλους.
  3. aposperitis1

aposperitis1 Ενεργός συντάκτης

καλημερα! δυστηχώς οι τιάρες είναι είδος προς εξαφανιση!χαχα!3 εκτάσεις σαγκουάρο 32 τιάρες πήρα! σκέφτηκα λοιπόν να βάλω μεγάλα χωράφια και να σπέρνω όλη μερα, σαγκουάρο με νερό κοπριά και σούπερ λίπασμα, με ενυσχητές χριστουγεννιάτικο στολέν και λευκή αγνότητα. χρόνος παραγωγής 4.20 ώρες

Αρέσει σε vickymou, kitsena, Coinhunter01 και 5 σε άλλους.
  4. βιβη.2003

βιβη.2003 Αναλυτής του παιχνιδιού

γεγονός!!!!που είναι οι τιάρες οεο???
    μήπως θα πρέπει να αρχίσει η εταιρεία να αυξήσει τον χρόνο με τον οποίο πέφτουν??
    εμένα με σαγιότ και στήθος αγελάδας και μου εδωσε 4 σε κάθε εκταση!!!

Αρέσει σε kitsena, Coinhunter01, kolokythopitas και 2 σε άλλους.
  5. xaxare70

xaxare70 Νέος ειδικός

δυστυχως δε παιρνω μερος στο δρωμενο επειδη δεν εχω ξεκλειδωσει οτι ζηταει o_O

6. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Να πω την διαδικασια που ακολουθησα εγω κ ελπιζω να βοηθηθουν καποιοι συναγροτες. Αποφασισα να ακολουθησω τα σταδια που ζητουσαν τα πιο προσιτα σ εμενα πραγματα. Μαζεψα μεχρι σημερα το φυτο του δρωμενου κ σημερα τοποθετησα σε ολους τους χωρους του νησιου , τα καλυτερα διακοσμητικα. Προτιμησα αυτα με την καλυτερη αποδοση π.ε. Σημερα θα παρω τις αποζημιωσεις που δινουν πολλους πε κ σε συνδιασμο με τις φασολιες που δινουν π.ε στα διακοσμητικα, νομιζω οτι θα ξεκλειδωσω αυτα που μου λειπουν. Φυσικα θα καταναλωνω στεφανι κ πασχαλινη γιατι στις εκτασεις της φαρμας εβαλα δεντρα χχλ ωστε να εχω οφελος κ απο εκει. Ελπιζω να βοηθησα. Καλη συνεχεια σε ολους

Αρέσει σε Gulit1, xaris68, Coinhunter01 και 3 σε άλλους.
  7. bmanolos

bmanolos Νέος ειδικός

Καλησπέρα σε όλους. Μία προσωπική ιδέα για τα φυτά που απαιτούνται (όχι τα φυτά δρώμενου) : όσοι έχουν τις μπανάνες που απαιτούνται για να τα ξεκλειδώσουν από τον ναό, μπορούν να ενεργοποιήσουν την αντίστοιχη ρούνα στο δέντρο της σοφίας που μας επιτρέπει να αγοράζουμε από το κατάστημα μέχρι και 300 φυτά δίνοντας χορτοτάληρα. Επειδή οι μέρες είναι αρκετές μπορούν να καλυφθούν οι ποσότητες. Καλή συνέχεια.

Αρέσει σε Gulit1, xaris68, Coinhunter01 και 5 σε άλλους.
  8. xaxare70

xaxare70 Νέος ειδικός

καλες οι συμβουλες σου traxhla ομως δε μπορω να παρω μερος επειδη στο πρωτο μερος ζηταει παπυρο η νουφαρο και δεν τα εχω ξεκλειδωσει ακομα .Α λλα κι αυτο που γινεται και σε μερικες αποστολες στη λαχαναγορα να ζηταει τα φυτα η τα δεντρα που ειναι απο τα τελευταια που ξεκλειδωνονται για παραδειγμα στην αποστολη για τουσ κρυσταλλινουσ καταρακτες ζηταει το δεντρο πλουμερια που βρισκεται στην τελευταια θεση ξεκλειδωματος στην 4 εργασια και μετα στην 5 ζηταει μακαντεμια.Το θεμα ομως ειναι οτι για να ξεκλειδωσεις το δεντρο πλουμερια προηγουνται αλλα μπροστα και χρειαζονται πολλες χρυσες μπανανες για να φτασεις εκει.

θελω να πω οτι πρεπει να ξεκλειδωσεις πρωτα κατι που δεν το χρειαζεσε εκεινη την στιγμη για να φτασεις σ αυτο που θελεις.

Αρέσει σε Coinhunter01, ναδη, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
  9. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

[QUOTE="xaxare70, post: 173997, member: 350

θελω να πω οτι πρεπει να ξεκλειδωσεις πρωτα κατι που δεν το χρειαζεσε εκεινη την στιγμη για να φτασεις σ αυτο που θελεις.[/QUOTE]
    Εχεις απολυτο δικιο φιλη μου. Οι συμβουλες μου ισως ειναι χρησιμες σε καποιους που θελουν 1-2 πραγματα να ξεκλειδωσουν. Σε γενικες γραμμες ομως τα διακοσμητικα ειναι τα μονα που βοηθουν κ στο λεω αυτο απο προσωπικη εμπειρια. Διακοσμητικα, αποστολες που δινουν μπανανες για να ξεκλειδωσεις νεα ειδη κ.ο.κ.

Αρέσει σε Gulit1, Coinhunter01, kolokythopitas και 4 σε άλλους.
  10. βιβη.2003

βιβη.2003 Αναλυτής του παιχνιδιού

καλά ρε παιδιά κουφάθηκα σήμερα!!!!είχα φυτέψει σε 16 μεγάλα χωράφια στους καταράκτες σκουφοκάκτους που είναι 15ωρο φυτό και πήρα ................1 τιάρα!!!!!!!!!!!τι να πώ και τί να μολογήσω???
    ας κοιτάξει η εταιρεία την συχνότητα των αναδυόμενων!!!!είναι απαράδεκτο να βάζουμε μεγάλο φυτό και να παίρνουμε τόσα λίγα αναδυόμενα!!!

Αρέσει σε Gulit1, kitsena, Coinhunter01 και 10 σε άλλους.
  11. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

πολυ κουραστικο το θεμα με τα αναδυομενα ....οταν λεμε οτι δινουμε αναδυομενα στα πολυωρα φυτα να το εννοουμε ,οχι το ρυθμιζουμε κατα πως μας συμφερει καθε φορα !!!-.-
    τελος παντων πω δεν πω τι θα αλλαξει :wuerg:

λοιπον εχω γελασει πολυ με τα ζωακια χαβανεζες μα εδω με τους κροκοδειλους γελασα πιο πολυ απο ολα τα προηγουμενα ...τι μπριο.τι χαρη !!!....στο κουνημα δε ,απιαστοι!!! xD

Αρέσει σε Gulit1, kitsena, monolith2 και 13 σε άλλους.
  12. poi94

poi94 Ανερχόμενος συντάκτης

Εγώ σε δύο εκτάσεις καμμια τιάρα έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα;;;

Αρέσει σε NOTHS58, kitsena, Coinhunter01 και 4 σε άλλους.
  13. souhome

souhome Μαθητευόμενος στο φόρουμ

tiara me to stagonometro !!!

Αρέσει στους Coinhunter01 και kolokythopitas.
  14. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους,μπορεί να μας πει κάποιος πως θα πάρουμε την φασολιά όταν μπορούμε να επιλέξουμε μόνο 2 από τα 3 δώρα!!!ποιος θα μας δώσει το πολυπόθητο κομμάτι που δεν θα έχουμε...να είστε όλοι πάντα καλά.

:)>)ευτυχώς που μου απαντήσατε γιατί έπαθα,ένα σοκ...σας ευχαριστώ πολύ να είστε όλοι πάντα καλά.

Τελευταία επεξεργασία: 22/5/18
    Αρέσει σε Coinhunter01, vickymou, FARMER.GP και 4 σε άλλους.
  15. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Τα τρία διακοσμητικά θα τα πάρεις απο την αριστερή μπάρα οταν ολοκληρώνεις τα στάδια.
    Τα δύο που θα πάρεις ως αμοιβή για ολοκλήρωση αποστολών είναι επιπλέον διακοσμητικά.

Αρέσει σε kolokythopitas, Coinhunter01, traxhla και 6 σε άλλους.
  16. vickymou

vickymou Κόμης

και απο κατω φορουν παμπερς...ειναι μωρακια κροκοδειλοι

Αρέσει σε xara2011, kolokythopitas, Coinhunter01 και 2 σε άλλους.
  17. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

το βράδυ βάζω μεγάλα φυτά, στους καταρράκτες εχω στάβλους και δέντρα. αύριο το τελειώνω... και κάτι ακομα οταν άρχισα το παιχνίδι μας δίνανε πρώτα το κλαδί της φασολιάς και μετα τα διακοσμητικά εχω 200 κλαδιά περίπου και μου λείπουν απο τα 5 το ενα διακοσμητικό δεν με πειράζει καθόλου απορώ γιατι κάνετε ετσι για ενα κλαδί το δρώμενο στάβλοι νέον έκανα τα γεννητούρια και πείρα μόνο αυτά που ήθελα απο το μαγαζί δεν με ενδιέφεραν το κλαδί και οι στάβλοι και απο άλλα ιβέντ στην αποθήκη κάθονται, οτι πάρετε καλό ειναι.. διασκεδάστε και μην αγχώνεστε ενα παιχνίδι ειναι θα ερθουν και αλλα ιβεντ είναι καλό μεσημέρι!!

Αρέσει σε Gulit1, kolokythopitas, nota.dim1802 και 6 σε άλλους.
  18. tolisskorpios

tolisskorpios Μαθητευόμενος στο φόρουμ

τυχερεεεε !!!! εγω απο 110 μικρα χωραφια με σαγκουάρο (24ωρο ) δεν πηρα καμμια !!!!!!!!
    αλλα απο 150 μικρα με τα φυτα του ιβεντ μου εδωσε 5 !!!!
    γενικα οτι και να φυτεψω ομως δεν εχω παρει απο 5 ( σε καθε εκταση )

Αρέσει σε kitsena, poi94, kolokythopitas και 2 σε άλλους.
  19. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

δεν ξερω για σας αλλα εμενα με βοηθουν οι γειτονες......απο τους 24 που εχω μονιμως μου στελνουν δωρα οι ιδιοι 5,να ειναι καλα και τους ευχαριστω ιδιαιτερως,οι υπολοιποι τιποτα...αλλα τα δικα μου τα δεχονται ευχαριστως....

Αρέσει σε Gulit1, kolokythopitas, takis.00 και 4 σε άλλους.
  20. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα στην παρέα, το δρώμενο για μένα έλαβε τέλος. Κουραστικό, ψυχοφθόρο και βαρετό σε ενα σημείο, ειδικά με τα αναδυόμενα. Δεν κρύβω πως αγόρασα και δυο καλάθια, γιατί βαρέθηκα να περιμένω. Ελπίζω άλλο τέτοιο κακό να μη μας έρθει. Ενα τεράστιο ευχαριστώ σε γείτονες και φίλους για την βοήθειά τους με τα δωράκια, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, γιατί χωρίς εσάς δεν θα τα κατάφερνα. Εύχομαι και στα δικά σας σύντομα.
    zendaya_13 ότι χρειαστείς είμαι δίπλα σου;)

Αρέσει σε Gulit1, kolokythopitas, soyla74 και 8 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.