Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Λιλιπούτειοι βοηθοί

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 31/5/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. powerranger91

powerranger91 Κόμης

ναι-ναι.καλα!βαλτε κι αλλα φυτοδρωμενα να δουμε μετα πώς θα κανουμε αποθεμα,οπως μας παραπεμπει η ανακοινωση, σε βατραχια για την επερχομενη εκτροφη.:oops:

Αρέσει σε .mairi., markos5560, Gulit1 και 9 σε άλλους.
  2. maroula

maroula Αναλυτής του παιχνιδιού

Μια χαρα ειναι τα φυτοδρωμενα powerranger91, δινουν και σ.τροφες. Βατραχια παρε απο τη λαικη, φθηνα ειναι ακομη,
    εγω μονο 8.000 χ.τ. τα πουλαω. Τσαμπα πραμα δινω μπρε παλικαρι!!!!!

Αρέσει σε anastz, markos5560, Gulit1 και 13 σε άλλους.
  3. powerranger91

powerranger91 Κόμης

ακριβη εισαι,καλη μου.ριξε λιγο τις τιμες.:pκι εγω θα τιμησω την πραματεια σου. ;)
    βρε,μια χαρα ειναι.αλλα τα θελουμε και ολα.οποτε δε θελουμε να απεχουμε.ενα μικρο διαλειμμα χρειαζεται.δε νομιζεις;

Αρέσει σε anastz, Gulit1, fenia233 και 11 σε άλλους.
  4. chara1955

chara1955 Ενεργός συντάκτης

[​IMG] υψηλες θερμοκρασιες, μεγαλες απαιτησεις, πολλα ιβεντ μεσα στον μηνα κατανταει πολυ κουραστικο ,καλημέρα σας!!!

Αρέσει σε yolanta71, monolith2, .mairi. και 15 σε άλλους.
  5. jewel

jewel Νέος ειδικός

καλησπερα σας....μπορω να κανω και εγω το παραπονο μου σαν γνησιο τεκνο του φαρμεραμα?!τα αναδυομενα δεν τα βλεπω να βγαινουν με την καμια......και στην αγορα να τα πουλαγαν ουτε και ετσι θα βγούν!!!!εχω μαζεψει 220 απο το καθενα και με το επομενο μαζεμα τελειωσα τα φυτα!!αρα με το σταγονομετρο ερχονται:cry::cry:

Αρέσει σε e_vals, βιβη.2003, markos5560 και 6 σε άλλους.
  6. -smart97-

-smart97- Ενεργός συντάκτης

@
    εγω σημερα θα εχω τελειωσει με τα λεμονακια που χρειαζονται ισα ισα για την φασολια και τα διακοσμητικα, τα υπολοιπα ψιλοβαριεμαι να τα παραγω :p
    και εχω και τους σταβλους μου του βατραχου ταυτοχρονα, 9 μονο ειναι, αλλα τι να κανω, θα παρω κι αλλους αργοτερα ;)

Αρέσει σε markos5560, jimixatz, psipsi1978 και 4 σε άλλους.
  7. powerranger91

powerranger91 Κόμης

με χτ τωρα μπορεις να παρεις οσους τραβαει η ψυχη σου.
    εγω θα βαλω δεντρα για αναδυομενα.δε θα ξοδεψω αλλο σουπερ λιπασμα.δεν αξιζει.ηδη ξοδεψα 10 σταγονες σλ στους αρχικους σπορους.δε θα κανω σπορες με σλ σε εξευγενισμενο γαρυφαλλο.δε θα δωσω πισω οσα σλ πηρα απ το δρωμενο.χρονος υπαρχει.μολις το τελειωσω θα βαλω τα βατραχια.θα τα εβαζα απο τωρα,αλλα δεν ξερω αν δινουν αρκετα αναδυομενα,οποτε θα παω στα σιγουρα,στα δεντρακια μου.σε 2 μαζεματα θα εχω ξεμπερδεψει.

Αρέσει σε jimixatz, georgia469, misirli και 5 σε άλλους.
  8. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Τέλος και για μένα η Φασολιά.

Τώρα πάμε για τα υπόλοιπα.Καλή συνέχεια σε όλους.

Αρέσει σε monolith2, skareleni, .mairi. και 9 σε άλλους.
  9. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

500 αναδυομενα περιπου απο το καθενα καλα λεμε μεχρι τωρα αν και βγαινουν πιο δυσκολα μου φαινεται!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε βιβη.2003, skareleni, .mairi. και 4 σε άλλους.
  10. markos5560

markos5560 Τακτικός στο φόρουμ

ο χρονος ειναι λιγος γαι αυτο θα παρω μονο τη φασολια,στην αρχη τα αναδυομενα ερχονταν πιο ευκολα ,οσο περνανε οι μερες νομιζω λιγοστευουν η κανω λαθος?

Αρέσει σε βιβη.2003, ESABA, sofiapao76 και 11 σε άλλους.
  11. jewel

jewel Νέος ειδικός

παιδια εγω σκεφτομαι να τα παρατησω....τα αναδυομενα δεν θα τα μαζεψω με τιποτα....κριμα τα τσαντια, τα κουπονια και τον κοπο μου να μαζεψω τα φυτα....μα καλα 900 αναδυομενα εκαστο, τι να πω....απελπισια...

Αρέσει σε e_vals, βιβη.2003, anastz και 10 σε άλλους.
  12. loka_louna

loka_louna Αρχάριος στο φόρουμ

οσοι δεν ασχοληθηκατε ειστε τυχεροι και ηρεμοι......δεν παει αλλο παιζουμε για να χαλαρωνουμε ? η να περνουμε ηρεμηστικα ?
    δεν μας αφηνουν να παρουμε ανασα αναμεσα στα ιβεντ και με τα αναδυομενα δεν βγαινει με τιποτα δωστε μια παραταση και να μας δινετε χρονο παραπανω αν μας θελετε να στηρηζουμε την φαρμεραμα

Αρέσει σε βιβη.2003, skareleni, 2014chr και 4 σε άλλους.
  13. maroula

maroula Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπερα σε ολους παιδια, ουτε εγω το τελειωσα ακομη αλλα θα το παλεψω μεχρι τελους με δεντρα, στην αναγκη γεμιστε τη φαρμα με καρυδιες που ειναι φτηνες (αν δεν γεμιζει η φαρμα με αλλα δεντρα), και με μπανανιες, και βγαινουν τα αναδυομενα και χαλαρωνετε επειδη θελουν το πολυ 2 μαζεματα τη μερα. Ή μονο 2-3 χωρους δεντρα, και στα υπολοιπα φυτα απο 12ωρο και πανω. Και μην ξεχνατε να ζητατε αναδυομενα στο καταλληλο θεμα. ;)

Αρέσει σε βιβη.2003, skareleni, markos5560 και 6 σε άλλους.
  14. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Φύτευα, φύτευα, φύτευα από το ...παραλήρημα >:(και θα σαπίσουν τουλάχιστον 3.000 λεμόνια στην αποθήκη μουxD. Είπαμε Σάββατο, μέρα καθαριότητας, άφαντα τα φτερά ξεσκονίσματος, άφαντα και τα βαποριζατέρ:oops:. Τουλάχιστον το παρήγορο είναι ότι θέλω 8 ξεσκονόφτερα ακόμα και θα πάρω τη φασολιά για τα υπόλοιπα μάλλον θ' αλλάξουνε τα πλάνα μου...

ακόμα 3...[​IMG]

Τελευταία επεξεργασία: 4/6/16
    Αρέσει σε βιβη.2003, skareleni, markos5560 και 6 σε άλλους.
  15. ESABA

ESABA Ενεργός συντάκτης

εχω πολυ λιγα αναδυομενα με το σταγονομετρο βγαινουν ενω το τρεχω το εβεντ τα αναδυομενα ειναι καθηλωμενα σε νουμερα σε καθε χωραφι κάτω απο 10 .Ηταν που ηταν το δρωμενο ανιαρο και χωρις εκπληξεις με μικρα δωρα ,ζητημα να πιασω τον 4ο πινακα στην αποστολη κριμα για τον χρονοπου εχασα ! ειδικα τα βηματα 2 και 3 στον πρωτο πινακα δεν υπάρχει λογος να ολοκληρωθουν!!!!!!

Αρέσει σε βιβη.2003, skareleni, soyla74 και 7 σε άλλους.
  16. pepi1973

pepi1973 Προχωρημένος

το μαρτυριο της σταγονας τα αναδυομενα ευχαριστω δεν θα συνεχισω καλο βραδυ συμπαιχτες μου

Αρέσει σε βιβη.2003, graganta, skareleni και 7 σε άλλους.
  17. Mahi_tr

Mahi_tr Προχωρημένος

Δύσκολα τα αναδυόμενα και για μένα και να σας πω την αλήθεια πάντα τα έβγαζα... Παίζει να είναι η πρώτη φορά εδώ και καιρό που δεν θα καταφέρω να τα βγάλω... Κρίμα, ελπίζω να καταφέρω τελικά να πάρω την φασολιά γιατί στην αρχή υπολόγιζα να το βγάλω και έκανα κάποια λάθος βήματα... Καλή συνέχεια σε όλους!

Αρέσει σε βιβη.2003, graganta, skareleni και 7 σε άλλους.
  18. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

[​IMG] :wuerg:ουφ!!!
    και στα δικά σας...

Αρέσει σε takis.00, βιβη.2003, skareleni και 12 σε άλλους.
  19. pepi1973

pepi1973 Προχωρημένος

κλειδωσα τη φασολια ....επιτελους και στα δικα σας οι λευτεροι!!!!

Αρέσει σε Louisa, takis.00, βιβη.2003 και 16 σε άλλους.
  20. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

Πάει κι αυτή, η φασολιά... κι ας καρτερούμε μια άλλη :music:
    Εκλειδώθει ... το πρωί..:music: αλλά ακόμη κυνηγώ κάτι λίγα, φτεράαααα...
    θα μου τα φέρουν τα δεντράκια μου το βράδυ..;)
    Εεε..., μας είχε λείψει...
    η ...
    :pΑναζήτηση Αναδυόμενων, στον χορό των μπιζελιών...
    την πεθυμήσαμεxD

Καλή μας Κυριακή :inlove:

Αρέσει σε Louisa, takis.00, jimixatz και 13 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.