Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Λιλιπούτειοι βοηθοί

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 31/5/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας, για το δρώμενο

Λιλιπούτειοι βοηθοί

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.
    Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Λιλιπούτειοι-βοηθοί.17773/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Λιλιπούτειοι-βοηθοί.17772/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στους vagelis1968, markos5560 και jimixatz.
  2. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλησπέρα.
    Θα χρειαστούν:
    Φτερά ξεσκονίσματος 900
    Βαποριζατέρ 900
    Οργανικό λεμόνι 17.500
    Κότα 75
    Λαγός 75
    Κατσίκα 75
    Γαλοπούλα 75
    Πρόβατο 75
    Γουρούνι 75

Αρέσει σε paokaki02, Όμορφος, Coinhunter01 και 53 σε άλλους.
  3. -smart97-

-smart97- Ενεργός συντάκτης

προσωπικα, νομιζω οτι ζηταει αρκετα φυτα και αναδυομενα κ θα πρεπει παλι να τρεχουμε, διαρκει και μονο 5 μερες...βεβαια πιστευω οτι βγαινει, αλλα μαλλον οριακα λογω αναδυομενων και δεν εχω πολυ ορεξη να τρεχω ολη μερα πανω απο την φαρμα...
    θα ασχοληθω με τις 3 τελευταιες εργασιες για την φασολια και κυριως τις σουπερ τροφες :p
    ενα μεγαλο ευχαριστω στον @kakosgr για τους υπολογισμους του :)
    καλη επιτυχια σε οσους ασχοληθουν με το δρωμενο απο μενα !!!!

ΥΓ: συγχαρητηρια και για την προσθηκη αστεριων που μας ελειψαν απο το τελευταιο δρωμενο με το μπιζελι ;)

Αρέσει σε eleni070380, skareleni, βιβη.2003 και 15 σε άλλους.
  4. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Και μετά το δρώμενο του μπιζελιού, έρχεται άλλο ενα κουραστικό, αγχωτικό δρώμενο με αναδυόμενα, φυτά χιλιάδων κλπ. Εχω την εντύπωση οτι τα δρώμενα όλο και δυσκολεύουν και όλο πιο απαιτητικά γίνονται. Ακόμη δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ, πιθανόν να το κάνω.
    Ευχαριστούμε τα παιδιά;) που κάθε φορά με τους υπολογισμούς τους μας βοηθάνε να τα βγάλουμε περα σε τέτοια δρώμενα.

Καλή μας επιτυχία :music:

Αρέσει σε ναδη, NOTHS58, Stefoulini και 19 σε άλλους.
  5. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

δυστύχως δεν είναι εντύπωση σου! για αυτό έχω βαρεθεί την farmerama! Μην σας πω ότι αν δεν υπήρχαν οι "λογιστές του φόρουμ" (τι έπαθα καλέ έμπνευση έχω σήμερα; ) μπορεί να πήγαινα σε άλλη "αγροτική πορτοκάλια" (παίζω και με αυτό, που και που)

Αρέσει σε fragesca, kitsena, gsiomos και 15 σε άλλους.
  6. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες μηπως τα ιβεντ θα επρεπε να εχουν ενα κενο μεταξυ τους της μιας βδομαδας τουλαχιστον για να ξερουμε και που βρισκετε η φαρμα μας?παντως το εν λογω ιβεντ μου αρεσει και θα κανω οτι καλυτερο μπορω

Αρέσει σε NOTHS58, eleni070380, skareleni και 11 σε άλλους.
  7. markos5560

markos5560 Τακτικός στο φόρουμ

συμφωνω και εγω για ενα κενο τωρα που ειναι και εξεταστικη περιοδος, δεν βλεπω να το προλαβαινω

Αρέσει σε kitsena, powerranger91, eleni070380 και 10 σε άλλους.
  8. lazos95

lazos95 Γνώστης του φόρουμ

Άλλο ένα συνηθισμένο δρώμενο ρουτίνας που καλούμαστε να ολοκληρώσουμε.
    Συμφωνώ ότι πρέπει να χαλαρώσουν λίγο τα δρώμενα και να μην έρχεται το ένα αμέσως μετά το άλλο. Που να σφίξουν και οι ζέστες...

Όσον αφορά το συγκεκριμένο δρώμενο, αν το ολοκληρώσει πλήρως κάποιος θα έχει λάβει ως αμοιβή:
    88.120 Χορτοτάλιρα (πολύ λίγα).
    68.290 Πόντους εμπειρίας (ουδέν σχόλιον).
    39.400 Τροπικούς πόντους εμπειρίας (ουδέν σχόλιον και εδώ).
    80 Σούπερ λιπάσματα (πάντα χρήσιμα).
    60 Σούπερ τροφές (κάθε σούπερ τροφή είναι πολύτιμη και καλοδεχούμενη).
    45 Λιπάσματα της Ζωζώς (κλασικά πράγματα).
    36 Αστεράκια (θετικό ότι επέστρεψαν πάλι στα αστεράκια, να δούμε που θα χρησιμεύσουν στο τέλος).
    30 Τούρμπο λιπάσματα της Ζωζώς (κλασικά πράγματα και εδώ).
    3 3ωρα κουπόνια αγροτικών βοηθών (πάντα χρήσιμα και αυτά).
    3 Πάρτι γύρους (γύρος γύρος γεμίζει το χωριατοροδάνι).
    1 Αυτοκόλλητο (ανούσιο, αλλά κάποιοι κάνουν συλλογή).
    1 Γραμμή φασολιάς για τα αντικείμενα (ικανοποιητική η φασολιά).

Τα σχόλια δικά σας για το αν σας ικανοποιούν οι αμοιβές...
    Άντε βρε και καλό καλοκαίρι να έχουμε και επίσημα σε δύο ώρες από τώρα!

Αρέσει σε *Chelsea*, paokaki02, Όμορφος και 31 σε άλλους.
  9. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

αλλο ενα δυσκολο ιβεντ με πολλα φυτα και αναδυομενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε markos5560, powerranger91, skareleni και 11 σε άλλους.
  10. soyla74

soyla74 Πρεσβευτής του φόρουμ

καλησπερα σε ολους!!!!!!!!!!!μολις εστησα τη φαρμα πρεπει να την ξηλωσω;;;;;;μολις βγηκαμε απο ενα απελπιστηκο ιβεντ παλι πρεπει να φυτεψουμε;;;;;;;;;;;χαρηκα πολυ με το ημερολογιο αλλα οταν πηρα χαμπαρι το ιβεντ ανεβασα μαυρα πανια μια χαρα και δυο λυπες ετσι δε λενε; τοσο γρηγορα;;;θα συμφωνησω με τα παιδια παραπανω ενα κενο;;;;απο τοτε που ξεκινησα να τελειωνω ιβεντ δεν εχω αφησει κανενα εκτος απο μια περιπτωση που ελειπα τωρα σκεφτομαι να παρω αν μπορω μονο την φασολια και επειτα την σ.τροφη,γυρους,σ.λιπασμα!!!!!!!!!!!μετα απο ενα τοσο κουραστικο μπιζελοιβεντ θα ηθελα μια βδομαδουλα κενου....να παμε σε κανενα...... σπα η σε παραλια να χαλαρωσουμε γιατι με μπιζελοιβεντ και μετα με ιβεντ που χρειαζεται φυτεμα,αναδυομενα και προιοντα μυλου δεν το βλεπω και γω αυτο εχω αναγκη να χαλαρωσω και να διασκεδασω!!!!!!!!ευχαριστουμε παιδια ευτηχως εχουμε και σας που μας διαθετετε το χρονο σας για να κανετε τους υπολογισμους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη επιτυχια σε ολους μας παιδια για οπου θελει να φτασει ο καθενας μας!!!!!!!!!!!!!!!:inlove:

Τελευταία επεξεργασία: 31/5/16
    Αρέσει σε markos5560, powerranger91, NOTHS58 και 24 σε άλλους.
  11. Louisa

Louisa Κόμης

;) καλησπέρα κι από εμένα. Δεν μ' αρέσουν οι γκρίνιες... αλήθεια σας λέω τις σιχαίνομαι... :mad: μα είναι δυνατόν το ένα δρώμενο πάνω στο άλλο; Υπάρχουν παίχτες (παλιοί και νέοι) που ακόμα κι αύριο θ' αγωνίζονται. Αυτοί τι θα κάνουν; λεμόνια του Μέντελ;
    Τι να πω... Πριν λίγο γύρισα απ' τη δουλειά, μάζεψα τη φάρμα μου και μπήκα στο φόρουμ για χαλάρωση και είδα αυτό >:( έλεοοοος... :oops:δεν ξέρω τι να κάνω... να ξηλώσω τη φάρμα μου που μόλις έφτιαξα; Φευ...
    Χαλαρά κι αν βγει το δρώμενο βγήκε. Αλλιώς...
    ΥΓ. ευχαριστώ πολύ παιδιά για τους τόσο χρήσιμους υπολογισμούς σας. Είναι μια όαση στον κυκεώνα που έχουν γίνει τα δρώμενα τελευταία...

Αρέσει σε markos5560, powerranger91, NOTHS58 και 23 σε άλλους.
  12. alexbas

alexbas Αναλυτής του παιχνιδιού

καλησπερα σας.... συμφωνω κ εγω για το παραφορτωμενο του προγραμματος αλλα (ως γνωστος γκρινιαρης η απαισιοδοξος η οτι αλλο θελει καθενας να μου κολλησει ως επιθετο ) θα ηθελα να σας επιστησω την προσοχη κ σε κατι αλλο που δεν εχει ειπωθει απο τους προλαλησαντες αλλα εχει, νομιζω, τη σημασια του...αυριο λοιπον στις τρεις το μεσημερι τελειωνει το δρωμενο των μπιζελιων κ την ιδια ακριβως ωρα αρχιζει αυτο εδω των βοηθων... η ιστορια εδω μεσα μας εχει διδαξει οτι αυτη η περιπτωση ειναι η χαρα του bug.... οποτε ας ειμαστε ολοι προετοιμασμενοι οπλισμενοι με υπομονη κ επισης προοχη στα μαζεματα που κρινουν τ απαραιτητα αναδ/να..(δλδ για τους πιο λιγο εξοικειωμενους τσεκαρετε οτι εχει αρχισει το δρωμενο πριν μαζεψετε γιατι αλλιως......)
    ευχαριστω σας κ καλη μας συνεχεια....

Αρέσει σε markos5560, graganta, aspa.k και 19 σε άλλους.
  13. Giotak80

Giotak80 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπερα !!! Ευτυχώς εχω βοηθούς και ετσι ελπίζω να τελειώσω με τα φυτά πιο γρήγορα κατι λίγα σούπερ λιπάσματα που εχω θα τα χρησιμοποιησω σήμερα για να βγάλω αρκετά φυτα οποτε το πρωι να εχω αρκετή ποσότητα γιατι ετσι κ αλλιως εχω μικρα χωράφια δεν τα άλλαξα απο το προηγούμενο ιβεντ .Αν εβγαζα τους σταβλους σιγουρα θα τελειωνα πιο νωρις αλλα αυτο εχω σταματησει να το κανω εδω και μήνες οποτε θα πιεστώ λίγο. Οσο για τα αναδυόμενα θα δουμε τι θα γινει

Αρέσει σε LILA413, markos5560, jimixatz και 7 σε άλλους.
  14. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Αν και εκανα δυο σπορες και χαλασα και σουπερ λιπασμα σκεφτομαι σοβαρα να εγκαταλειψω το δρωμενο..Το κοιταω και το ξανακοιταω και μου φαινεται οτι δεν ειναι τοσο δελεαστικα τα δωρα του σε συνολο ωστε να ασχοληθω με δευτερο δρωμενο σερι και με τις "υποχρεωσεις" της φαρμας μου σε δευτερη μοιρα :(

Αρέσει σε βιβη.2003, markos5560, jimixatz και 9 σε άλλους.
  15. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα.
    Πριν από πολύ καιρό είχα προτείνει στις ιδέες να μην έχουμε πάνω από δύο δρώμενα τέτοιου είδους το μήνα.
    Να συμφωνήσω ότι και εύκολο δεν είναι και λίγα φαίνονται τα δώρα, μάλλον οι ανταμοιβές.
    Να ευχαριστήσω και πάλι τους "μαθηματικούς" συναγρότες, που χωρίς αυτούς αρκετά δρώμενα δεν θα έβγαιναν.
    Τα μόνα καλά του δρώμενου είναι ότι είναι απλούστερο, χωρίς τύχη και όχι τόσο στριφνό.
    Ποτέ πια τύχη στα δρώμενα!
    Θα το προσπαθήσω, αλλά χωρίς να ξηλώσω τη φάρμα μου.

Αρέσει σε LILA413, markos5560, 2014chr και 5 σε άλλους.
  16. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

καλο μεσημερι φιλοι αγροτες !! ...παρατηρω εδω και καιρο μια γκρινια συνεχομενη και δεν νομιζω οτι οφειλεται στα απανωτα ιβεντ ....θεωρω οτι σε καποια ατομα εχει γινει συνηθεια πλέον να γκρινιαζουν για ολα !!:p ....διαβασα σε αλλο θεμα οτι καλα τα δωρα απο τα κοχυλια μα για 30τοσα κοχυλια ειναι λιγη η φασολια χαχαχαχα ....ελεος παιδια !!! χαλαρωστε λιγο !!!:music: ...... εδω αλλοι για να ηρεμουν λυνουν σταυρολεξα και εσεις μπερδευτηκατε με 10 μπιζελια??!! xD (αυτη η αναφορα για το προηγουμενο δρωμενο )...ομως για να ειμαι μεσα στο θεμα του τρεχον δρωμενου θα πω οτι οκ ....ειναι λιγο κουραστικο απανωτα κι αλλο ιβεντ μα δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη ,τιιιιιιποτα δυσκολο φυτευεις ,θεριζεις ,μαζευεις αναδυομενα ( οτι ηταν παντα , μα παντα ομως το φαρμεραμα! ) ...αν θες παιζεις ,αν θες οχι !;) ...εγω το παιζω φυσικα γιατι οχι ? δωρακια εχει , κουπονια (κυριως αυτα) εχει ...τι αλλο να θελω ?? ....να πω την αληθεια και χωρις δρωμενα βαριεμαι λιγο εγω προσωπικα :D ...αντε καλη συνεχεια ... και καλο καλοκαιρι να εχουμε :inlove:

Αρέσει σε Hellenagal200010, monolith2, LILA413 και 15 σε άλλους.
  17. maroula

maroula Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπερα σε ολους σας, εμενα μ'αρεσε το ηβεντ, και τα δωρα ειναι πολυ καλα συγκριτικα με αλλα, π.χ. Τα ματια της ψυχης ζητουσε 560, και εδινε 56 σ.τροφες. Ουτε προκειται να εμφανιστουν κουπονια, λιπασματα, εξτρα ποντοι, και παρτυ γυροι,
    ως δια μαγειας στη φαρμα μου, και η φασολια μια χαρα ειναι, κουκλα.
    Κι αν ξηλωθουν τα παντα και μπουν παντου μικρα χωραφια, ουσιαστικα χρειαζονται το πολυ 5 φυτεματα, κατοπιν ξαναστησιμο της φαρμας και υπομονη ωσπου να βγουν τα βαποριζατερ.
    Αυτη ομως ειναι μονο η δικη μου γνωμη, ο καθενας μπορει να κανει οτι τον βολευει.
    Καλο καλοκαιρι με υπομονη να εχουμε, και καλες σοδιες.:inlove:

Αρέσει σε LILA413, soyla74, vaso1963 και 11 σε άλλους.
  18. andriotiMarina

andriotiMarina Ενεργός συντάκτης

Καλησπέρα,απο την αρχή που μπήκα στην φαρμοπαρέα θυμάμαι δρώμενα με πολλά φυτά και παρόμοια δώρα,εγώ έβαλα άνετα χωράφια στο δάσος με σούπερ λίπασμα δεν ξέρω αν έκανα καλά ,θα δείξει.Παίζω τα δρώμενα μέχρι όπου φτάσω,λόγο εργασίας δεν τα τελειώνω δεν θα βγάλω άγχος για ένα παιχνίδι, ότι δωράκια πάρω καλά είναι .Καλή συνέχεια σε όσους παίζουν.

Αρέσει σε LILA413, soyla74, skareleni και 7 σε άλλους.
  19. manolix

manolix Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Δεν ξέρω τί γίνεται με σας συναγρότες μου αλλά σε μένα τα αναδυόμενα βγαίνουν με το τσιγγέλι... με αυτό το ρυθμό ούτε αυτό το δρώμενο βλέπω να το τελειώνω...

Αρέσει σε e_vals, zananna, ESABA και 8 σε άλλους.
  20. mini88_

mini88_ Ανερχόμενος συντάκτης

Αποκαλω αυτα τα δρωμενα (και ειναι πολλα τωρα τελευταια)-δρωμενα ρουτινας
    μηπως πρεπει να αρχισω να ανησυχω?

Τελευταία επεξεργασία: 3/6/16
    Αρέσει σε markos5560, fragesca, eleniste και 6 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.