Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Λαϊκή Αγορά του Farmerama"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 15/5/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. takis.00

takis.00 Νέος ειδικός

καλησπερα σε ολους τελος το ιβεντ και για εμενα.καλη συνεχεια σε οσους προσπαθουν ακομα.

Αρέσει σε aggellll, Coinhunter01, -sia1971- και 5 σε άλλους.
  2. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Χαίρετε! Ολοκλήρωσα το δρώμενο και πήρα όλα τα δωράκια που ήθελα. Θα συνεχίσω να φυτεύω στην ειδική έκταση όποτε το θυμάμαι μιας και το φυτό δίνει αρκετούς ΠΕ. Θα συνεχίσω να δίνω στα ζωάκια ότι έχω για τους ΠΕ και τα ΧΤ που δίνουν, όπως επίσης και για τα περίσσεια αστερονομίσματα που μετατρέπονται σε πολλούς ΠΕ, ΤΠΕ και ΧΤ.
    Καλή συνέχεια σε όλους!! :music:

Αρέσει σε aggellll, Coinhunter01, -sia1971- και 6 σε άλλους.
  3. haochi

haochi Νέος ειδικός

Μου άρεσε πολύ αυτό το δρώμενο, απέκτησα την φασολιά με ευκολία, δωράκια μπόλικα και αρκετά διακοσμητικά! ευχαριστώ για τις οδηγίες των συν αγροτών μου!!!

4. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Τέλος και για μένα πήρα την φασολιά ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν γείτονες και φίλους καλή επιτυχία σε όσους προσπαθούν μέχρι το μεσημέρι και συγχαρητήρια σε όσους το τελείωσαν

Αρέσει σε Gulit1, sofiapao76, takis.00 και 4 σε άλλους.
  5. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Τελος και για μενα το δρωμενο της ''λαικης''..
    Πηρα σχεδον αμεσως την φασολια και συνεχισα με τις αναβαθμισεις και ολα τα υπολοιπα δωρακια..
    Επαιξα και πολλα παιχνιδια στο 11ο βημα στο γουρουνακι , και πηρα και αρκετα διακοσμητικα..
    Συνεχιζω να παιρνω ΠΕ και χορτοταλιρα ,γιατι εξακολουθω μεχρι το τελος να σπερνοθεριζω, αφου την ειδικη εκταση δεν την χρειαζομαστε σε κατι αλλο..

Αρέσει σε takis.00, αμφιθεα, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 3 σε άλλους.
  6. Coinhunter01

Coinhunter01 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπέρα αγρότες και αγρότισσες!

Είναι ένα από τα αγαπημένα μου δρώμενα, γιατί μου αρέσει αυτού του είδους με τα διακοσμητικά!
    Τα πήρα όλα,εκτός από τα λουλουδοστέμματα που δεν συμφέρει να χαλάσεις τα αστερονομίσματα.
    Ευχαριστώ πολύ φίλους και γείτονες για τα δωράκια τους!

[​IMG] [​IMG]

Αν κάποιος χρειάζεται νάνους, ας στείλει π.μ.
    Καλή συνέχεια σε όσους προσπαθούν.

Αρέσει σε Gulit1, sofiapao76, takis.00 και 5 σε άλλους.
  7. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Τελειωσε κι αυτο!!! τα πηρα ολα, εκτος απ το μικρο διακοσμητικο, δεν ημουν απο πανω απ τον υπολογιστη μου συνεχεια, μακαρι να ερχονται τετοια δρωμενα και στο μελλον!!!
    Ευχαριστω φιλους/γειτονες για τα αναδιωμενα και βεβαια για τους υπολογισμους και τις συμβουλες τους!!!

Αρέσει σε ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, takis.00, Coinhunter01 και 2 σε άλλους.
  8. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! "Το στήσιμο των πάγκων της λαϊκής" έλαβε τέλος και σε μένα εδώ και λίγα λεπτά!!:) Από το κατάστημα πήρα την ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς, τα αστέρια, τα σούπερ λιπάσματα, τα πάρτι εισιτήρια, τις χρυσές μπανάνες και πέντε από τα διακοσμητικά. Δυσκολεύτηκα λίγο με τα φυτά, αλλά ίσα ίσα που πρόλαβα. Ευχαριστούμε πολύ τους-ις συμπαίκτες-τριες για την πολύτιμη βοήθεια τους!! Καλή συνέχεια σε όλους-ες!!;)

Αρέσει σε ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, αμφιθεα, takis.00 και 2 σε άλλους.
  9. Coinhunter01

Coinhunter01 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπέρα αμφιθεα.
    Όταν έρθει το πάρε - δώσε, αν θέλεις θα σου στείλω τα μικρά διακοσμητικά, το έχω βγάλει και σε μια μικρή μου φάρμα, απλά να μου το θυμίσεις όταν έρθει η ώρα.
    Καλή συνέχεια!

Αρέσει στον/ην αμφιθεα.
  10. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Σ ευχαριστω παρα πολυ!!! δεν με πειραζει που δεν το πηρα, μιας και εχω πολλα που καθονται στην αποθηκη και δεν εχω που να τα βαλω.
    Καλη συνεχεια και σε σενα!!

11. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.