Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Λαϊκή Αγορά του Farmerama"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 15/5/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε για το δρώμενο:
    " Λαϊκή Αγορά του Farmerama "

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.
    Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.
    Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Λαϊκή-αγορά-του-farmerama.26537/

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Λαϊκή-αγορά-του-farmerama.26536/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην vagelis1968.
  2. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Τα ζώα της φάρμας έρχονται με τους πάγκους τους στη μεγάλη λαϊκή αγορά, για να πουλήσουν τα προϊόντα τους!:) Θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές που εμφανίζονται;:eek: Δεν ξέρω, αν και το βλέπω πάρα πολύ απαιτητικό και δύσκολο θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη με το δρώμενο της λαϊκής αγοράς όπου φτάσει ο καθένας μας!!;)

Αρέσει σε vagelis1968, nickoikono11, Dr.Kelly και 3 σε άλλους.
  3. -sia1971-

-sia1971- Γνώστης του φόρουμ

Καλό παιχνίδι. Μου φαίνεται βατό και πιστεύω ότι θα βγει αρκετά καλά. Δίνει πολλούς πόντους και αναβαθμίσεις για το δενδρόσπιτο. Δυστυχώς τη φασολιά την αγοράζεις από το κατάστημα -αξίζει όμως- με αποτέλεσμα τα αστερονομίσματα να μη φτάνουν για να αγοράσουμε τα πάντα από το κατάστημα και όλους τους συνδυασμούς μαζί. Αν τα αναδυόμενα δεν δυσκολέψουν το παιχνίδι βγαίνει άνετα για τη φασολιά. Εγκρίνω.

Αρέσει σε aggellll, vagelis1968, ioanna6929 και 8 σε άλλους.
  4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπερα στην παρεουλα. Μου πηρε αρκετη ωρα να κατανοησω πληρως το δρωμενο και πολυ περισσοτερη να υπολογισω τι χρειαζομαστε. Υπομονη μεχρι το πρωι, να κατσω αποψε να το μελετησω καλυτερα και να σας γραψω τις αποψεις μου. Απο μια πρωτη ματια με προβληματιζει η ειδικη εκταση μιας και δεν ξερουμε ποσα μεγαλα η μικρα χωραφια μπορουμε να εχουμε συν το γεγονος οτι μαλλον θα μπορουμε να βαζουμε μονο νερο και λιπασμα. Για το baha δεν εχουμε θεμα. Και μην ξεχαστουμε η ενδεκατη αποστολη στα ζωα που δινει και τα πιο πολλα νομισματα μπορει να επαναληφθει, σημαντικη λεπτομερεια. Καλο σας βραδυ.

Αρέσει σε aggellll, vagelis1968, ioanna6929 και 12 σε άλλους.
  5. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Λοιπόν 46315 Σωληνολούλουδα και 5046 Μπαλονολούλουδα και τα τελευταία στην ειδική έκταση που δεν τα πιάνει κανένα μπόνους.
    Και όλες οι αναβαθμίσεις στο ένατο βήμα.Αυτά.

Υ.Γ.Σε εννιά εκτάσεις φύτεμα και όποιος αντέξει.
    Εγώ πάντως,όχι.

Αρέσει σε aggellll, vagelis1968, *mava* και 17 σε άλλους.
  6. annagiannis

annagiannis Ανερχόμενος

Θα προσπαθησουμε και οσο αντέξουμε;)Στο τελος θα τα καταφέρουμε και κερδίσουμε και τον γείτονά μας....ξέρεις :D:D:inlove:

7. koupaki

koupaki Ανερχόμενος συντάκτης

θα προσπαθήσεις,δεν θα αντέξεις και ,,,,,θα χάσεις

8. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

Καλημερα σε ολη την αγροτια. Μετα απο αρκετο κοπο τα καταφερα και ιδου τι χρειαζομαστε για το δρωμενο της λαικης.

Ζ/Φ,ΑΜπαλο/δαΜουσ.Σωλ/δα ΝανοιΛουλουδ/ματα
    Κοκορας 940 7.105 240 11
    Ελεφαντας 866 8.480 220 11
    Προβατο 1.056 7.735 200 11
    Αγελαδα 982 8.400 200 11
    Σκιουρος 908 7.665 240 11
    Γουρουνι 1.104 6.930 220 11
    Συνολα 5.856 46.315 1.320 66
    Ας τα δουμε λιγο πιο αναλυτικα:
    Μπαλονολουλουδα. Στην ειδικη εκταση μονο με νερο και λιπασμα προφανως. Οταν αρχισει θα αναφερθω στα σπερνοθερισματα γιατι δεν ξερουμε ακομη ποσα μεγαλα η μικρα χωραφια θα εχουμε διαθεσιμα.
    Μουσ. Σωληνολουλουδα. Σε ολο το baha με οτι μπορουμε να βαλουμε για μειωση χρονου. Στην αρχη 8 μεγαλα χωραφια στη συνεχεια 80 και απο την τριτη φορα και μετα μικρα με νερο,τσαντι,λιπασμα. Δεν εχω ανοιξει την τελευταια εκταση.Φυτευω σε 508 μικρα χωραφια (θεριζω 1515 φυτα καθαρα). Οποτε χρειαζομαι 30-31 σπερνοθερισματα, περιπου 186 ωρες (8 ημερες περιπου). Μαζευονται χωρις πιεση κατα τη γνωμη μου.
    Νανοι. Αναδυωμενο, οποτε ας ελπισουμε σε καλη εμφανιση.
    Λουλουδοστεμμα. Με το διακοσμητικο, 3 ανα 6 ωρες. Θελουμε δηλαδη 66 : 3 = 22 Χ 6 = 132 ωρες ( περιπου 6 ημερες). Βγαινουν ανετα ακομη και με 3 μαζεματα την ημερα.
    Μεγαλο πλεονεκτημα το οτι παρα τον μεγαλο αριθμο φυτων το δρωμενο διαρκει 13 ημερες οποτε πιστευω θα το βγαλουμε.
    Εχω ηδη φυτεψει σαγκουαρο για αναδυωμενα.
    Πιστευω να σας βοηθησα να κανετε τους υπολογισμους σας και να οργανωσετε τη στρατηγικη σας. Καλη επιτυχια σε ολους-ες.

Τελευταία επεξεργασία: 17/5/19
    Αρέσει σε aggellll, Coinhunter01, soyla74 και 31 σε άλλους.
  9. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλημερα ΔΗΜΗΤΡΗ, καλημερα σε ολους!!!
    το περιμενα το πινακακι σου πως και πως, δεν αντεχαν τα ματια μου να κανω υπολογισμους πια, τελειοοοο!!!
    Επειδη το δρωμενο διαρκει πολλες μερες, μας φτανουν και με λιγοτερα χωραφακια στα νησια, το προβλημα και το δικο μου ειναι ο ειδικος χωρος που δεν θυμαμαι ποσος ηταν και ποσα μεγαλα-μεσαια-μικρα χωραφακια χωρουσε.
    Μια σημειωση , επειδη στην ειδικη εκταση δεν επιδρουν βιοτεχνικα-σ.λιπασματα, δεν μας βοηθουν σε τιποτα τα μικρα χωραφακια, αντιθετα εξοικονομουμε απλο λιπασμα και κινησεις , τοποθετωντας μεγαλα, οπου χωρουν μεσαια και τελος γεμιζουμε τις τρυπουλες με μικρα.
    Ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!!

Αρέσει σε aggellll, nota.dim1802, ioanna6929 και 8 σε άλλους.
  10. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα εγώ θα συμετέσχω και στα 3 δρώμενα μόνο για τις φασολιές καλό μας κουράγιο και όπου φτάσει ο καθένας μας
    Ευχαριστώ πολύ όλους για τους υπολογισμούς σας

Τελευταία επεξεργασία: 16/5/19
    Αρέσει σε ioanna6929, Gulit1, μαμαβικη και 5 σε άλλους.
  11. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

Καλησπερα. Στην ειδικη εκταση εβαλα 25 μεγαλα, 7 μεσαια και 14 μικρα χωραφια. εχει βρει καποιος κατι καλυτερο;

Αρέσει σε aggellll, ioanna6929, -sia1971- και 2 σε άλλους.
  12. irene2

irene2 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα. Εγω εβαλα 26 μεγαλα χωραφια,6 μεσαια και 12 μικρα.

Αρέσει σε aggellll, ioanna6929, -sia1971- και 2 σε άλλους.
  13. αμφιθεα

Θα ηθελα μια φωτογραφια ειδικα με τα 26 μεγαλα χωραφια!!! αν γινεται θα το εκτιμησω πολυ πολυ!!

Αρέσει σε aggellll, ioanna6929, -sia1971- και 3 σε άλλους.
  14. irene2

irene2 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Λυπαμαι πολυ αλλα δεν ξερω πως να βγαλω φωτογραφια.

Αρέσει στους aggellll και -sia1971-.
  15. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα σας.
    Για όποιον χρειάζεται μια μικρή βοήθεια :)

Μας περιμένουν δύσκολες μέρες/νύχτες συναγρότες μου! Καλή τύχη σε όλους :music:

Αρέσει σε nota.dim1802, yelander10, Erukat και 15 σε άλλους.
  16. patatina

patatina Ανερχόμενος συντάκτης

Εγώ τα έβαλα με τη μηχανή 25 μεγάλα, 9 μεσαία και 10 μικρά.Μου έβαλε 2 μεσαία χωράφια κάθετα.

Αρέσει σε aggellll, ioanna6929, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 2 σε άλλους.
  17. αμφιθεα

Σ ευχαριστω παρα πολυ Dr.Kelly!!!!
    μονο φυσικα για να εξοικονομησουμε απλο λιπασματακι και κινησεις, διοτι το αποτελεσμα των φυτων θα ειναι το ιδιο, να το υπενθυμισουμε κι αυτο- Δεν επιδρουν τα βιοτεχνικα , ουτε τα λιπασματα
    Ο αρχιτεκτονας ποτε δεν αξιοποιει σωστα το χωρο, παντα χανει.

Αρέσει σε aggellll, Megas_kokoriko, μαρω69 και 7 σε άλλους.
  18. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Συγνωμη βρε αγροτοπουλα ή εγω ειμαι χαζη ή το δρωμενο μπερδεμενο...διαβαζω ξαναδιαβαζω αχταρμας το κεφαλι μου..9 εκτασεις αλλου το ενα φυτο αλλου το αλλο...που παιρνεις τι και που και ποτε θα το χρησιμοποιησεις ..νομιζω οτι το παραταω πριν το ξεκινησω:cry::cry::cry::cry:

Αρέσει σε aggellll, mcfarmer, FROGE! και 18 σε άλλους.
  19. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλησπέρα παιδιά.... 26 μεγάλα, 7 μεσαία, 10 μικρά.. φυτεύουμε μόνο Μπαλονολούλουδο με νερό και απλό λίπασμα..τα βιοτεχνικά και τα σουπερ λιπάσματα δεν λειτουργούν εδω..
    στο νησί Bahamarama, το τροπικό δάσος και τους Κρυστάλλινους καταρράκτες φυτεύουμε Μουσικά Σωληνολούλουδα με βιοτεχνικά και ότι άλλο θέλουμε...
    Νάνο του κήπου αναδυόμενο παίρνουμε απο το νησί Bahamarama, το τροπικό δάσος και τους Κρυστάλλινους καταρράκτες κατα τις συγκομιδές φυτών, στάβλων/εργαστηριών και δέντρων...απο την ειδική έκταση και απο δώρα φίλων.
    μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε την μπουτίκ λουλουδοστέμματος
    τις ποσότητες τις έχει δώσει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ και τον ευχαριστούμε..
    δύσκολο δρώμενο με πολλά φυτά.. όμως η φασολιά είναι πολύ καλή. τα επιμέρους δώρα δεν με ξετρέλαναν τα θεωρώ συνηθισμένα.... καλή επιτυχία σε όλους... ελπίζω να βοήθησα λιγάκι να μπουν σε τάξη όλες αυτές οι πληροφορίες...

Τελευταία επεξεργασία: 16/5/19
    Αρέσει σε GaTe987, ioanna6929, aggellll και 9 σε άλλους.
  20. αμφιθεα

Προς οσους εχουν μπερδευτει
    Το δρωμενο το παιζεις στην ειδικη εκταση και σε ολους τους χωρους των νησιων
    Στην ειδικη φυτευεις το μπαλονολουλουδο (5ωρο) μονο με νερο και κοπρια
    Στα νησια φυτευεις το μουσικο....τετοιο (6ωρο) με ολα τα βοηθητικα λιπασματα κλπ
    παιρνεις αναδυωμενο νανους
    Πηρες και στην αρχη ενα διακοσμητικο που το τοποθετεις οπου θελεις και το μαζευεις ανα 6ωρο
    Για να ολοκληρωσεις το δρωμενο χρειαζεσαι 5856 φυτα ειδικης και 46315 φυτα νησιων και 1320 νανους και 66 λουλουδοστεμματα απ το διακοσμητικο.

Αρέσει σε Megas_kokoriko, ioanna6929, aggellll και 5 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.