Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Κύπελλο χιονοκρυστάλλων

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 5/12/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. panos601

panos601 Βετεράνος του παιχνιδιού

καλημερα τελος με το δρωμενο.

Αρέσει σε GEPPO1, takis.00, nota.dim1802 και 6 σε άλλους.
  2. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλή σας μέρα. :music:
    Αυτά τα αναδυόμενα πολύ με παιδεύουν!!
    Που θα βρω εγώ άλλα 268 δοχεία?? :oops:
    Μας καθυστερούν χωρίς λόγο κάθε φορά! -.-

Αρέσει σε GEPPO1, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, kostas.k1970 και 5 σε άλλους.
  3. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Αρέσει σε graganta, GEPPO1, GaTe987 και 10 σε άλλους.
  4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπερα, κι εγω θελω ακομη 210. Φυτευω ακομα φυτα δρωμενου και το βραδυ θα βαλω γαρυφαλλα. Μην αγχωνεσαι, θα βγουν.

Αρέσει σε Gulit1, GEPPO1, kat77 και 3 σε άλλους.
  5. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

τελος καλη συνεχεια σε ολους!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε Gulit1, GEPPO1, kat77 και 5 σε άλλους.
  6. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

....έφαγαν τη σκόνη μου οι αντίπαλοι!:pκαλή συνέχεια σε όλους όσοι προσπαθούν ακόμα!

Αρέσει σε Gulit1, xristos-ale3andros, GEPPO1 και 5 σε άλλους.
  7. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

Καλησπερα. Μαλλον το χιονι σου εφαγαν απο τα γκαζια σου....!!!

8. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

Καλημερα συναγροτες-ισσες. Τελος και για μενα το δρωμενο (αν και συνηθως αυτο γινεται την τελευταια μερα). Η τακτικη νερο-τσαντι λει τουργησε μια χαρα. Το ροδανι μου εδωσε +1 για 6 ωρες, αφου ομως ειχα μαζεψει τα φυτα. Τελος καλο ολα καλα. Καλη συνεχεια σε οσους το παλευουν ακομα.

Αρέσει σε nota.dim1802, Gulit1, xristos-ale3andros και 5 σε άλλους.
  9. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! "Ο αγώνας σνούομομπιλ" μόλις τώρα έλαβε τέλος και σε μένα!:D Γνώρισα τα ζώα με τα σνούομομπιλ τους (σκίουρος, αλεπού, σκύλος, πρόβατο, λαγός και χελώνα) και πήρα την ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς! Να ευχαριστήσω τους-ις συμπαίκτες-τριες για την πολύτιμη βοήθεια τους. Μου θύμισε το μύθο του Αισώπου "Ο λαγός και η χελώνα" στον οποίο τα δύο ζώα πραγματοποιούν έναν αγώνα τρεξίματος και στο τέλος νικάει η χελώνα (επειδή ο λαγός πήρε έναν υπνάκο). Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όσους-ες το προσπαθούν ακόμη!!;)

Αρέσει σε nota.dim1802, elenigri, Gulit1 και 8 σε άλλους.
  10. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλησπέρα αγρότες.. μόλις τέλειωσα και εγώ.. δεν μπορώ να πω ότι ήταν και απο τα καλύτερα δρώμενα από απόψεως δώρων.. αλλά ούτε και φασολιάς... 200.000 πε μου δίνει και δυστυχώς δεν δίνει καθόλου τπε... και αναρωτιέμαι πόσες φορές θα χρειαστούμε το +2 ηλιοτρόπια?? ελάχιστες θεωρώ... τεςπα τέλειωσε και αυτό μάλλον βαριεστημένα.. καλά τελειώματα σε όλους...

Αρέσει σε ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, nota.dim1802, elenigri και 4 σε άλλους.
  11. kat77

kat77 Τακτικός στο φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους. Τέλος και για εμένα. Καλή συνέχεια σε όσους προσπαθούν ακόμα...

Αρέσει σε ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, nota.dim1802, elenigri και 7 σε άλλους.
  12. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα παρεούλα, τέλος και για μένα το δρώμενο, κουραστικό με πολλά φυτά, λίγα δωράκια και μια φασολιά οχι πολύ χρήσιμη. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε γείτονες και φίλους για την βοήθειά τους :inlove:με τα δωράκια, καλή συνέχεια και επιτυχία και στους υπόλοιπους που το παλεύουν ακόμη

Αρέσει σε LILA413, xristos-ale3andros, Dr.Kelly και 3 σε άλλους.
  13. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.