Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Καρναβαλική φαντασμαγορία"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 26/2/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ

ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ Προχωρημένος

Μπραβο στα παιδια που τρωνε ωρες για να υπολογισουν τι ζηταει το δρωμενο.....δυσκολο να το καταφερω αυτο το δρωμενο....ομως θα ειναι πολλοι που δεν θα το τελειωσουν!!!

Αρέσει σε Marinaloren, Hecuba, DespoinaK1976 και 7 σε άλλους.
  2. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

Καλημέρα σε όλους!!!Σε ευχαριστούμε πολύ ste007,για τους αναλυτικούς υπολογισμούς:D!!Να πω εδω οτι πάντα βγαινει ενα ιβέντ και τελειώνει,αυτό εξυπακουεται.Δεν μπορει να δώσει μια εταιρεία στους παίκτες ενα ιβέντ που εχει αντίθετα αποτελέσματα!!Το θέμα σε τουτο το ιβέντ είναι πως πρέπει να εισαι ακριβής στις ώρες...Κατι που ΔΕΝ γίνεται γιατι έχουμε και την πραγματικη ζωη μας!!Πολυ απλα στο παιχνίδι Παιζουμε για να χαιρόμαστε ΔΕΝ δουλεύουμε για να κολλαμε ΕΝΣΗΜΑ!!:)

Τελευταία επεξεργασία: 7/3/25
    Αρέσει σε vagelis1968, thena, jimthrilosgate7 και 24 σε άλλους.
  3. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

πέρα απο όλα τα άλλα που σχολιάσαμε όλοι, και κατι ακόμα παράξενο.. δείτε πόσα ουράνια τόξα δίνει ο σγουρομάλλης για το πρώτο άρμα συνολικά και πόσες τρίαινες δίνει ο στέλιος για το δεύτερο το καλό (λέμε) .. μόνο μία και απο τις 4 αποστολές

Αρέσει σε vagelis1968, panos601, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  4. ste007

ste007 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπέρα.
    Κάτι που μόλις είδα είναι ότι τα χωράφια συνολικά είναι 180 και όχι 197. Άρα η 2η έκταση είναι 81 μικρά χωράφια.
    Άρα την ημέρα βγαίνουν 720 περίπου φυτά κέρδος και όχι 788. Συνεχίζουν να βγαίνουν οι απαιτήσεις πάντως.

Τίποτα από τα 2, αλλά μερικές φορές είναι και κομμάτι απόλαυσης του παιχνιδιού οι υπολογισμοί.
    Θα συμφωνήσω στο ότι γενικά χρειάζεται ένας προγραμματισμός παραπάνω στο συγκεκριμένο ιβεντ γιατί πέρα από τα φυτά που θέλουν περίπου να τα βγάζεις ανά 4,20 είναι και οι αποστολές που ανανεώνονται ανά 7 ώρες, οπότε αυτά τα 2 δεν συγχρονίζονται καλά εκεί προς το μεσημέρι απόγευμα. Βέβαια να πω την αλήθεια για εμένα δεν έχει τρελές διαφορές με άλλα ιβεντς. Πάντα είναι υπολογισμένο να βγαίνει βάση προγράμματος με 1 μέρα κενό αν όλα πάνε τέλεια(εκτός από ιβέντς που μπορεί να δίνουν παραπάνω διακοσμητικά μετά την τελική φασολιά, που εκεί θέλει σ.λ. και περισσότερα μπόνους συγκομιδής). Κάπως έτσι μου βγαίνει και εδώ.
    Φαντάζομαι αν δουν ότι μειώθηκε το ποσοστό των ανθρώπων που ολοκλήρωσαν το ιβεντ + τα παράπονα, μάλλον θα το διορθώσουν για μελλοντικά project. Βέβαια εγώ θα δώσω λίγο και μια οπτική του ότι μια στο τόσο και τα ιβεντς στις ειδικές εκτάσεις ίσως είναι πιο αξιοκρατικά και για παίχτες που δεν εχουν αποθέματα σε σ.λ. και άλλα μπόνους, και κάπως να 'κοντράρουν' μεγαλύτερους παίχτες ώστε να έχουν ίσες ευκαιρίες σε κέρδη(προφανώς βγάζω εκτός τους ανθρώπους που θα αγοράσουν τα πακέτα).

Αρέσει σε vagelis1968, jimixatz, kat77 και 3 σε άλλους.
  5. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

Καλημέρα σε ολους!:D!θα συμφωνήσω με αυτο που λές,αλλωστε ειχαμε και αλλα ιβεντ σε ειδικη περιοχη,ακομη και του θερισμου απο εκει εχει περασει,τα οποια ομως ηταν ευχαριστα και μια.... κουτσουκελα να εκανες δεν εχανες το ιβεντ.Το συγκεκριμενο ομως ειχε ΜΕΓΑΛΗ διαρκεια εισαι αν οχι με το ρολοι στο χερι αρκετα τυπικος,πρεπει να ασχολησε,να μπαινεις αρκετες φορες στη φαρμα κατι που δεν εχουμε τοσο χρονο που οπως ειπαμε εχουμε και την προσωπικη μας ζωη ,εχει τρομερα αργη εξελιξη και πιστεψε με εδω το'' χασμα'' παιχτών δεν εχει καμμια σημασια γιατι αυτοι που θα προσπαθησουν να τελειωσουν και να παρουν τα παντα ειναι παλιοι παιχτες γιατι οι καινουριοι προσπαθουν ακομη να μαθουν και να συνειδητοποιησουν το παιχνιδι,που αν δεν φυγεις,θελει χρονο!!Αν εχεις απλετο χρονο και δεν εργαζεσαι μπορεις να το τελειωσεις ανετα και να αφησεις την μια μερα!!Γιατι τι σημασια εχει αν εισαι παλιος ή καινουριος παιχτης αν δουλευεις 8ωρα και 10ωρα,δεν εχεις προσβαση και χρονο σε ιντερνετ...πες μου εχει καμια στρατηγικη και ''χασμα παιχτών'' σημασια;;:D:)

Τελευταία επεξεργασία: 8/3/25
    Αρέσει σε vagelis1968, sofiapao76, toylaaaaa και 6 σε άλλους.
  6. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Βαρόνος του φόρουμ

Τώρα είδα ότι κάπου ανάμεσα χωράει να βάλεις και κανένα μπιζέλι βαρελότο για να πάρεις κανέναν παραπάνω πόντο. Για να δούμε πώς θα πάει μήπως έκανα καμιά πατάτα...

Αρέσει στους skias10, Hecuba και soyla74.
  7. evellin

evellin Επαγγελματίας του φόρουμ

Αισίως έφτασα στο 102/250 και πηρα την πρώτη φασολιά. Φυτεύω τα φυτά εναλλάξ, αλλά φροντίζω να ολοκληρώνω τις αποστολές του Στέλιου. Δεν κατάλαβα όμως που χρειάζονται οι μάσκες. Στα αρματα παίζουμε με ουρανιο τόξο και τρίαινα. . . Καλα κοντεύει να τελειώσει και ακόμη ψάχνομαι. . . .

Αρέσει σε Hecuba, skias10, SYLVART και 2 σε άλλους.
  8. χαρησπαοκαρα

χαρησπαοκαρα Ανερχόμενος

οι μασκες ειναι οι ποντοι που μαζευεις το 102 δηλαδη εγω ειμαι 131 ελπιζω να προλαβουμε και μακαρι να παρει μια μικρη παραταση μιας και ειναι σε ειδικη εκταση και δεν νομιζω να εμποδισει τα επομενα εβεντ

Αρέσει σε Marinaloren, GEPPO1, soyla74 και 5 σε άλλους.
  9. panos601

panos601 Βετεράνος του παιχνιδιού

στους 206 ποντουσ και αυριο το πρωι λογικα θα παρω και την 2 φασολια. τελικα η κυνηγας τις φασολιες και τα πικολο και παιζεις με γλυφιτζουρι η παιζεις για παιχνιδια με την βασιλισσα και βαζεις μπιζελι. επισης χρειαζονται 5 μαζεματα και οχι 4 για να βγει το παιχνιδι, ισως και 1 μερα πιο μπροστα
    τελικα η βασιλισσα που ειδαμε μια φορα μαλλον ηταν λαθος τον προγραμματιστων και δεν νομιζω να το ξαναδουμε. φετος επαιξα τα λιγοτερα παιχνιδια απο αλλες χρονιες. καλη συνεχεια σε ολους

Αρέσει σε vagelis1968, Marinaloren, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  10. jimixatz

jimixatz Έμπειρος

[​IMG] Εμένα έκαναν εισβολήη:oops:
    Ήθρε το σούπερ γουρούνι και παράγει αγαλματίδια αβέρταααxDxD
    Θυμάστε το δρώμενο χαχαxD:cry:
    Υ.Γ: Είμαι σχεδόν στα 150..Ελπίζω να προλάβω.Σαν μηχανισμός καλός είναι αλλά δεν έχουμε χρόνο για να μπαίνουμε συνέχεια αυτό είναι το κακό...:music:

Τελευταία επεξεργασία: 10/3/25
    Αρέσει στους soyla74, sofiapao76 και GEPPO1.
  11. sirtakis

sirtakis Ενεργός συντάκτης

Επιτέλους , σε τρεις ημέρες θα τελειώσει αυτό το δρώμενο , να πάμε σε κάτι ποιο ενδιαφέρων !! Ελπίζω !!!!!!!!!!!!!!!

12. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημερα και καλή Σαρακοστή.
    Μηπως μπορεις να μου εξηγησεις, τι ειναι το σουπερ γουρουνι;; Τι μας δινει και που το βρισκουμε;;;

Αρέσει στον/ην Marinaloren.
  13. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

τελος για μενα το δρωμενο καλη συνεχεια σε ολους!!!!!!!

Αρέσει σε Marinaloren, panos601, GEPPO1 και 2 σε άλλους.
  14. KATINOULA

KATINOULA Ανερχόμενος συντάκτης

Θα θελαμε να μας ενημερωσεις και εγω τα εχω αλλα δεν εχω τροφη

15. GEPPO1

καμία σχέση με το τρέχων δρώμενο, αναδρομή στο παρελθόν
    https://board-el.farmerama.com/threads/Ιστορίες-από-το-κατάστημα-Κόμικς.37344/#post-255513

Αρέσει στους skias10, jimixatz και soyla74.
  16. panos601

panos601 Βετεράνος του παιχνιδιού

καλησπερα τελος με το δρωμενο

Αρέσει στους soyla74 και skias10.
  17. skias10

Καλησπέρα GEPPO1.
    Μας χρησιμευουν καπου στο τρεχον δρώμενο ;;
    Γιατι μπερδευτηκαμε ετσι οπως το ειδαμε γραμμένο στην παραπάνω ανάρτηση.

Τελευταία επεξεργασία: 10/3/25
  18. GEPPO1

οχι καθόλου

19. jimixatz

jimixatz Έμπειρος

Αναφερόμουν σε προηγούμενο δρώμενο βρεε για αυτό το έγραψα εάν θυμάστε το δρώμενο..
    Ιστορίες από το κατάστημα Κόμικς λέγεται
    Προφανώς και πρόκειται για ένα μικρούλι τεχνικό λαθάκι χωρίς να μας επηρεάζει κάπου όμως:)

20. skias10

Ετοιμη , στην θέση της και η 2η φασολιτσα.
    Σιγα σιγα παμε και για τα πίκολα.

Αρέσει σε nickoikono11, sofiapao76, SYLVART και 6 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.