Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Καρναβαλική φαντασμαγορία"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 26/2/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sirtakis

sirtakis Ενεργός συντάκτης

Ένα δρώμενο για πολύ δυνατούς λύτες ( όπως στο σταυρόλεξο ) . Οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει ακόμα περί τίνος πρόκειται . Ευχαριστώ που θέλετε να με εξελίξετε ίσα με την τεχνίτη νοημοσύνη . Που δεν κοιμάται και δεν έχει με άλλα πράγματα να ασχοληθεί .

Αρέσει σε DespoinaK1976, -ΡΙΚΑ1985-, Lina123 και 13 σε άλλους.
  2. Boy_salonica88

Boy_salonica88 Ανερχόμενος συντάκτης

Δεν ξέρω στη Γερμανία αν υπάρχει η παροιμία αυτή πάντως εδώ ταιριάζει γάντι
    Κάθε πέρσι και καλύτερα.....

Αρέσει σε -ΡΙΚΑ1985-, Lina123, vickymou και 4 σε άλλους.
  3. ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ

ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ Προχωρημένος

Ειχα καιρο να το πω....το χερι στη τσεπη γρηγορα!!! πολυ φτωχα δωρα μπενουν στο καλαθι....μαλλον τα αφηνω να πεφτουν κατω!!!!!

Αρέσει στους Lina123, nana, SYLVART και σε ακόμα ένα άτομο.
  4. evellin

evellin Επαγγελματίας του φόρουμ

να ρωτήσω ρε παιδιά. προλαβαινεται στο εφτάωρο να δώσετε δυο παραγγελίες? γιατί εγω με τα φυτά που παίρνω καλύπτω μόνο την μια και προτιμώ να δώσω στην δεύτερη..... τι λάθος κανω ?????

Αρέσει σε vagelis1968, Lina123, jim3215 και 3 σε άλλους.
  5. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

το ιδιο κάνω και εγώ, εεε δεν θα κάθομαι και με το ρολόι στο χέρι

Αρέσει σε soyla74, skias10, vagelis1968 και 4 σε άλλους.
  6. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Δεν κάνεις λάθος. Αφού οι χρόνοι είναι συγκεκριμμένοι -και δεν μπορούν να μειωθούν (4ώρες και 20 λεπτά) και τα φυτά συγκεκριμμένα (99) δεν μπορούν να παραδωθούν και οι δύο παραγγελίες, εκτός αν αγοράσεις καλάθια.

Δεν θα έκανε διαφορά το ρολόι. Ίσως ανά 2 ή 3 φορές μπορούν να δωθούν και οι 2 παραγγελίες.
    Πιστεύω ότι από το μεσημέρι, που μπαίνουν και τα αναδυόμενα -με άλλες 2 παραγγελίες- θα προχωράμε πιο γρήγορα, μια και αναδυόμενα παίρνουμε από τη βασική!, όπου μπορούμε να παράγουμε πολλά!

Αρέσει σε -ΡΙΚΑ1985-, vagelis1968, Lina123 και 4 σε άλλους.
  7. danesia70

danesia70 Προχωρημένος

Καλημέρα συναγροτες!

Τι μπέρδεμα κι αυτό! Και η βασίλισσα τσιγγουνεύεται!

Καλή επιτυχία σε όσους/ες το προσπαθούν σοβαρά ... και σ' αυτούς που το πάνε χαλαρά!

Αρέσει σε Hecuba, .sofaki., DespoinaK1976 και 7 σε άλλους.
  8. lagoudaki

lagoudaki Ειδικός του φόρουμ

Καλημέρα και καλή Κυριακή

Το δρώμενο αυτό χρειάζεται στρατηγική.
    Οι επόμενες αποστολές δίνουν παραπάνω πόντους οπότε δεν βρίσκω το λόγο κάποιος να παραδίνει ηδη αποστολές με 1 πόντο.
    Προσωπικά δεν έχω δώσει καμία παραγγελία. Έχω κάνει στοκ και θα αρχίσω σήμερα και θα παραδίνω μόνο όταν είμαι σίγουρη οτι μπορώ να ολοκληρώσω και τις 4 ταυτόχρονα ώστε να πάρω και τις αμοιβές ολοκλήρωσης.
    Αν κάποιος θέλει να πάει πιο χαλαρά, μπορεί να επιλέξει να παραδίνει μόνο στις αποστολές με τους επιπλέον πόντους.

Σκεφτείτε που σας συμφέρει να παραδώσετε και πότε.
    Μην ολοκληρώνετε παραγγελίες στα τυφλά καθώς δεν θα λάβετε ουράνια τόξα και δεν θα πάρετε πόντους.

Τα αντικείμενα από τα δυο μίνι παιχνίδια είναι αρκετά καλά. Τα σεντούκια και τα κουπόνια είναι πολύ χρήσιμα και πολύτιμα.

Επίσης, δεν ανοίγουμε το παράθυρο με τις παραγγελίες σήμερα.
    Θα ανοίξουμε το Layer στις 15:01 για να σιγουρευτούμε οτι θα έχουμε 4 παραγγελίες αμέσως μόλις είναι διαθέσιμες.

Αρέσει σε Hecuba, sirtakis, ΝΕΦΕΛΗ9 και 14 σε άλλους.
  9. maria_palou

maria_palou Κόμης

Καλημέρα ! Καλά κούλουμα και καλή Σαρακοστή!! Από χθες ετοιμάζω το αυριανό τραπέζι,γλυκά,καλαμάρια χταπόδι,λαγάνες κλπ.
    Με τόσο κόσμο,μάλλον είναι αδύνατον να παίξω.Άλλωστε δε πρόκειτε να προλάβω ,έχω 7/250.
    Λοιπόν,δε πειράζει. Λίγο λιγότερο άγχος.
    Να περάσετε όμορφα και "αμόλα καλούμπα" !:inlove:

Αρέσει σε Hecuba, soyla74, ΝΕΦΕΛΗ9 και 20 σε άλλους.
  10. olga-tse62

olga-tse62 Ειδικός του φόρουμ

ανοιγω το παραθυρο καθε 7 ωρες για να αρχισει η αντιστροφη μετρηση και δινω μονο αναδυομενα,και οποτε εχω μαζεψει και τα φυτα δινω και τις τεσσερις παραγγελιες .Στο 7ωρο φυσικα δεν μαζευονται τα φυτα ομως εχουμε 2 παραγγελιες κερδος απο τα αναδυομενα.Θεωρω σημαντικο να μην χανουμε 7ωρα!

Μπορει και να προλαβεις γιατι τωρα θα εχουμε πολλες παραγγελιες...με τις δυο στην αρχη μονο απο φυτα δεν μαζευοταν τιποτα!

Αρέσει σε maria_palou, Marinaloren, Hecuba και 2 σε άλλους.
  11. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα, νομίζω ότι μειώθηκε ο χρόνος ανανέωσης των παραγγελιών από 7 σε 5 ωρες.

12. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Βαρόνος του φόρουμ

Όχι σε εμένα...

Αρέσει στους GEPPO1, Hecuba και soyla74.
  13. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα μάλλον έκανα λάθος, αλλά είμαι σίγουρη οτι έλεγε σε 5 ώρες. Έπρεπε να βγάλω φωτο, συγνώμη.

Αρέσει στους Hecuba και soyla74.
  14. GEPPO1

η πρώτη αποστολή για να πάρουμε την τρίαινα , ζητάει σύνολο 216 παπαρούνες.. οι πρώτες 50 παπαρούνες για να βγούνε , θέλουν 4,20 ώρες.. οπότε πως θα προλάβουν να βγουν οι υπόλοιπες 166?? θα μου πεις αε μην άνοιγες την αποστολή, ας μάζευες πρώτα τα φυτά και τα αναδυόμενα.. εεε ξέχασα οτι πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στο δρώμενο μην τυχόν και κάνουμε κανένα λάθος.. καλά ουτως η άλλως δεν το τελειώσω γιατί ακόμα είμαι στο 45/250, αλλά έτσι για να προειδοποιήσω και τους υπόλοιπους ξεχασιάρηδες.. ελπίζω να μην ξαναδούμε τέτοιο δρώμενο στο μέλλον

Αρέσει σε fisherman65, jimixatz, nickoikono11 και 11 σε άλλους.
  15. evellin

evellin Επαγγελματίας του φόρουμ

Ειλικρινά δεν ξερω πως να χαρακτηρίσω αυτό το δρώμενο. Τρίαινα για να ξεκλειδώσουμε τα χωράφια δεν παίρνω ούτε αύριο. Το βαρέθηκα γιατί δεν εχει καθόλου πρόοδο. Ειμαι 55/250 .Προτιμώ τα δρώμενα να έχουν γλήγορη εξέλιξη

Αρέσει σε jimixatz, jim3215, nickoikono11 και 11 σε άλλους.
  16. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Βαρόνος του φόρουμ

Εγώ είμαι στο 40/250 και είμαι όπως πάντα αισιόδοξος... τώρα και αν δε βγει δεν θα βάλουμε πλερέζες!!!

Αρέσει σε ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, GEPPO1, .sofaki. και 7 σε άλλους.
  17. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα στην παρέα, το δρώμενο της βασίλισσας ήταν από τα αγαπημένα μου και πολλών εδώ μέσα, αλλά κάθε χρόνο και χειρότερα, ειδικά το συγκεκριμένο είναι το δυσκολότερο απ όλα μέχρι τώρα. Κρίμα... Παρ όλα αυτά ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που κάθε φορά μας βοηθάτε για να κάνουμε κάθε δρώμενο εύκολο. Δυστυχώς στο συγκεκριμένο εγώ προσωπικά πάω με πολύ χαλαρούς ρυθμούς και ότι βγει

Αρέσει σε SYLVART, nickoikono11, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ και 7 σε άλλους.
  18. danesia70

danesia70 Προχωρημένος

Καλησπέρα σε όλους!

Δεν θα την καταφέρω να την ολοκληρωσω την πρώτη αποστολή του Στέλιου -- παει χάλια το πράγμα.
    Ελπίζω μόνο να έχει τρίαινα και στην επόμενη, αλλιώς... την κάτσαμε την βάρκα!

Αρέσει σε ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, GEPPO1, toylaaaaa και 4 σε άλλους.
  19. ste007

ste007 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπέρα!
    Περίμενα λίγο να μπει σε εφαρμογή και το τελευταίο στάδιο για να σχολιάσω και εγώ κάποια πράγματα.

Έκανα κάποιους υπολογισμούς για τις μέρες που έμειναν. Έχουμε ακόμα 6 μέρες για το συγκεκριμένο ιβεντ, εγώ έκανα εναν υπολογισμό για 5 μέρες λίγο χοντρικά μιας και μέχρι να ανοίξει η παραπάνω έκταση θα φάμε 1 μέρα. Από τον Στέλιο ανά 7 ώρες μπορούν να βγουν max 12 π.δ. Άρα μέσα σε 1 μέρα μπορούν να βγουν 36 π.δ. Οπότε σε 5 μέρες βγαίνουν 180 π.δ. Πέρα από αυτό συνεχίζουμε να δίνουμε και τις αποστολές του σγουρομάλλη με τα αναδυόμενα. Άρα 4*3= 12 π.δ. την μέρα. Οπότε 60 π.δ. (άμα βάλουμε και την 6η μέρα εδώ βγαίνουν 72 π.δ.) Το οποίο συμαίνει ότι το ιβεντ βγαίνει και με αυτές τις 6 μέρες μόνο.
    Το ερώτημα εδώ είναι όμως: μπορούν να βγουν οι ποσότητες που χρειάζονται ανά 7 ώρες για τον Στέλιο?
    Με τα 99+88= 197 μικρά χωράφια μπορούν να βγουν την ημέρα 788 (4 φορές την ημέρα) και οι απαιτήσεις είναι 216*3= 648. Άρα αυτά βγαίνουν. Με τα αναδυόμενα από 99 μικρά χωράφια εγώ έβγαλα σήμερα σε 1 μάζεμα 18. Άρα με διπλάσια χωράφια θεωρώ ότι ίσως μπορούν να μαζευτούν 34 αναδυόμενα σε 4.20 κιόλας. Σε αυτή την περίπτωση προφανώς προτείνω μικρά χωράφια για να υπάρχει μεγαλύτερος αριθμός χωραφιών και ελπίζω περισσότερα αναδυόμενα.
    Πέρα από τους 250 π.δ. , την ημέρα θα μπορούμε να παίρνουμε 3 τρίαινες(3*5=15 περίπου σύνολο). Δεν ξέρω τι δώρα θα δίνει και πόσο καλύτερα θα είναι από τα ουράνια τόξα. Στην περίπτωση των ουράνιων τόξων νομίζω πέτυχα ελάχιστες φορές το καφάσι. Άν είναι με την ίδια συχνότητα με τα καλά δώρα στο άλλο άρμα, τότε μιλάμε ίσως για 2-3 από το καθένα μέχρι το τέλος του ιβέντ.
    Εγώ να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι πριν σταματήσω το παιχνίδι τι δώρα έδινε η βασίλισσα ( το mechanic που πετούσε τα δώρα από το άρμα το θυμάμαι πάντως) οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω με άλλες χρονιές. Σε γενικές γραμμές τα δώρα μου φαίνονται πάνω κάτω ίδια με τα υπόλοιπα κλασσικά ιβεντς με την διαφορά ίσως ότι εδώ δίνει περισσότερους π.ε. και χτ.

Αρέσει σε Marinaloren, DespoinaK1976, crazyfarmer71 και 10 σε άλλους.
  20. GEPPO1

σταμάτησα εκεί το διάβασμα.. ζαλίστηκα.. μου θύμισε όταν έγραφα χημεία στο λύκειο και πάθαινα πανικό.. να σαι καλά πάντως που μπήκες σε τόσο κόπο.. να υποθέσω είσαι λογιστής ή μαθηματικός??

Αρέσει σε Hecuba, DespoinaK1976, crazyfarmer71 και 9 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.