Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Καρναβαλική φαντασμαγορία"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 26/2/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο :

"Καρναβαλική φαντασμαγορία"

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.
    Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:https://board-el.farmerama.com/threads/Καρναβαλική-φαντασμαγορία.38783/

Μπορείτε να διαβάσετε τις συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Καρναβαλική-φαντασμαγορία.38780/

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

[​IMG] [​IMG]
    Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην thena.
  2. theanw1

theanw1 Τακτικός στο φόρουμ

απογοητευση....

Αρέσει σε Lina123, jiorgos, vickychris29 και 7 σε άλλους.
  3. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Θεωρώ άχρηστη αυτή την ανάρτηση αν δεν εξηγήσεις τους λόγους. ;)

4. maria_palou

maria_palou Κόμης

Καλά ξεμπερδέματα σύντεκνοι.Η βασίλισσα που ξέραμε ,πήγε εξορία. Έγινε κι αυτή σπερνοθερίσματα,με το ρολόι στο χέρι.
    Όποιος ξεκαθάρισε τις Σ.Ε.να μας το πει.Μακάρι να κάνω λάθος,αλλά το συγκεκριμένο δρώμενο,είχε μια νότα διασκέδασης και όχι άγχους. Καλή επιτυχία πάραυτα.

Αρέσει σε ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, Lina123, vagelis1968 και 10 σε άλλους.
  5. theanw1

theanw1 Τακτικός στο φόρουμ

Δεν μπαινω σε αντιπαραθεση...η απογοητευση ηταν καθαρα προσωπικη...χαιρομαι ομως που οι συμπαικτες μου ενθουσιαστηκαν...ειδομεν...

Αρέσει σε Lina123, vickychris29, irene2 και 3 σε άλλους.
  6. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

πάλι ένα δρώμενο σκέτο μπουρδόκλομα με δώρα σχεδόν ανούσια αν εξαιρέσουμε τα πίκολο, τα κουπόνια για όποιους τα πετύχουν και την δεύτερη φασολιά που πραγματικά είναι αξιόλογη με το κιβώτιο Κουνγκ-Φου Τίγρης και 43 ώρες ενεργοποίησης.. στην πορεία βέβαια θα βγάλουμε άκρη με όλη αυτή την ανακατωσούρα, αλλά πραγματικά αναπολώ την βασίλισσα και αντιπαθώ τα δρώμενα στην ειδική έκταση που πρέπει να καθόμαστε με το ρολόι στο χέρι λόγω περιορισμένου χώρου και επειδή δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μπόνους.. βέβαια ίσως είναι καλό για τα μικρότερα επίπεδα, αλλά φλομώσαμε φέτος με την ειδική έκταση.. όχι δυστυχώς δεν χάρηκα καθόλου με μια πρώτη ματιά εκτός απο αυτα που προανέφερα.. τώρα ίσως με μια δεύτερη ματιά ίσως μου έρθει λίγη χαρά.. ίδωμεν

Αρέσει σε boykitsa68, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, vagelis1968 και 21 σε άλλους.
  7. ste007

ste007 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπέρα!
    Το δρώμενο είναι ένα αλλά έρχεται με δόσεις.
    • τις 3 πρώτες μέρες θα έχουμε 2 αποστολές και ένα 6ωρο φυτό στην ειδική έκταση. Οι αποστολές λέει ότι ανανεώνονται κάθε 7 ώρες (βέβαια δεν έχω καταλάβει αν οι 7 ώρες μετράνε από τις 3 που θα ξεκινήσει το ιβεντ ή 7 ώρες από την στιγμή που τις ανοίγουμε) Άρα 288 φυτά/ 7 ώρες
    • τις επόμενες 4 μέρες θα έχουμε +1 αναδυόμενο από την βασική έκταση της φάρμας και επιπλέον 2 αποστολές. 29 αναδ./7 ώρες
    • και τις τελευταίες 6 μέρες θα μπεί και το 2ο φυτό (6ωρο και αυτό) και το 2ο αναδυόμενο από την ειδική έκταση. Μπαίνουν άλλες 4 αποστολές, 216 Παπαρούνα Γλειφιτζούρι/ 7 ώρες και 34 Παλέτα Ζωγραφικής/7 ώρες.
    Πέρα από τα φυτά και αναδυόμενα του ιβέντ ζητούνται και πράγματα της φάρμας(φρούτα,ζώα,προιόντα).
    Οι αποστολές δίνουν πόντους δρώμενου. Ξεκινάει με max 2 π.δ./7 ώρες, συνεχίζει με 2+4=6 π.δ./7 ώρες και τελειώνει με max 6+12= 18 π.δ./7 ώρες.
    Αν θεωρήσουμε ότι μέσα σε 1 μέρα γίνεται να ολοκληρώσεις 3 αποστολές (7+7= 14 ώρες και πιάνεις και την αρχή των επόμενων 7 ωρών) βγαίνουν 414 πόντους δρώμενου. Βέβαια εμένα δεν μου βγαίνουν τα φυτά. Αν χρειαστούν 864 φυτά την ημέρα, τα 99 μικρά χωράφια με μόνο νερό και λίσπασμα και χωρίς τσάτνι βγάζουν 396 φυτά κέρδος την ημέρα. Τα οποία δεν φτάνουν ούτε για 2 φορές την ημέρα αποστολές (576 φυτά) Αν επιτρέπεται το τσάτνι τότε βγαίνουν οι ποσότητες. Με 2 φορές την ημέρα ολοκλήρωση αποστολών μου βγαίνουν 276 πόντοι δρώμενου.
    Κάποια στιγμή θα ανοίξει φαντάζομαι και η άλλη έκταση, και μάλλον θα είναι άλλα 99 μικρά χωράφια (στο μάτι μου φαίνεται μικρότερη η έκταση ίσως να μην είναι 99) ίσως όταν μπει και το 2ο φυτό, δηλάδη τις τελευταίες 6 μέρες.
    Κάποια πράγματα ακόμα δεν τα έχω καταλάβει αλλά φαντάζομαι θα δούμε στη συνέχεια.

Αρέσει σε GaTe987, Lina123, vagelis1968 και 20 σε άλλους.
  8. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους, για όσους θυμούνται την βασίλισσα του καρναβαλιού όταν πρωτοεμφανίστηκε μας ξάφνιασε όλους πολύ ευχάριστα. Πόσο ωραίο και απίστευτα γενναιόδωρο ήταν αυτό το δρώμενο. Οι π.ε, σούπερ τροφές και όλα τα υπόλοιπα έπαθλα έπεφταν με τις χούφτες, κυριολεκτικά.
    Τα επόμενα χρόνια έγινε λίγο πιο σφικτοχέρα αλλά και πάλι ήταν ένα ωραίο δρώμενο που το περίμενα με χαρά.
    Τώρα γιατί αποφάσισαν να το αλλάξουν δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν νομίζω ότι ήταν από τα δρώμενα που πήραν ποτέ αρνητικές κριτικές από τους παίχτες.
    Τώρα σχετικά με το νέο αυτό δρώμενο, δεν μου αρέσει που έχει τόσο μεγάλη διάρκεια, και τα έπαθλα μου φαίνονται λίγα.
    Βέβαια όταν ξεκινήσει θα δείξει κατά πόσο είναι εύκολο και βατό.
    Η πρώτη εντύπωση είναι μάλλον απογοητευτική, ελπίζω να διαψευστώ στην πράξη.

Αρέσει σε Lina123, vagelis1968, ASPAMET και 20 σε άλλους.
  9. icons1

icons1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Νομίζω ότι οι ανταμοιβές θα αποδειχθούν καλές, ο μηχανισμός είναι διαφορετικός και λιγότερο διασκεδαστικός με περισσότερες απαιτήσεις, σίγουρα σε χρόνο γιατί κατά τα άλλα κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς θα ζητηθεί, άλλωστε εξαρτάται και από το πώς θα παίξει ο καθένας. Επίσης γιατί πρέπει να χρειάζεται από μισή ώρα σε 3 διαφορετικά φόρουμ για να καταλάβει κανείς τι γίνεται στο event δεν θα καταλάβω ποτέ τι εξυπηρετεί.
    Το κομμάτι με τα άρματα που θυμίζει βασίλισσα καρναβαλιού και έχει καλά δωράκια παίζεται με ουράνια τόξα και τρίαινες.
    Αν κατάλαβα καλά από σήμερα μέχρι τις 2 Μαρτίου θα παίρνουμε max 1 ουράνιο τόξο κάθε 7 ώρες δίνοντας τις παραγγελίες στον 1ο πελάτη, το πρόβατο. Από τις 2 Μαρτίου θα ανοίξουν άλλες 2 παραγγελίες στο πρόβατο με επιπλέον ουράνιο τόξο. Δεν έχω καταλάβει αν αθροίζονται τα ουράνια τόξα άρα max 3 ουράνια τόξα κάθε 7 ώρες, ή αν είναι 2 συνολικά, οπότε αν είναι 3 συνολικά υποθέτω αυτό σημαίνει πάνω από 100 παιχνίδια στο άρμα "Κυνηγώντας το ουράνιο τόξο", αν είναι 2 βγαίνουν κάπου 70.
    Ο δεύτερος πελάτης, το γουρούνι που δίνει τρίαινες, ανοίγει από τις 6 Μαρτίου και αν συμπληρώσεις όλες τις παραγγελίες κάθε 7 ώρες παίρνεις 1 τρίαινα, άρα 3 την ημέρα άρα 20 τρίαινες - 1 πρέπει να την δώσουμε για να ανοίξουμε τα υπόλοιπα χωράφια αλλά θα πάρουμε πίσω 2 οπότε σύνολο 21 παιχνίδια στο άρμα "Κάνε παφλασμό" που έχει τα πιο καλά δώρα.
    Αν κάνουμε όλα αυτά θα έχουμε εξασφαλίσει και τους 250 πόντους για τις φασολιές.
    Αυτά, ελπίζω να κατάλαβα καλά και να βοήθησα, καλή επιτυχία σε όλα σας.

Edit: ούτε στα πιο τρελά όνειρα δεν βγαίνουν αυτά τα ουράνια τόξα ούτε οι τρίαινες, μην τα λάβετε υπόψη σας παιδιά, ξεκίνησα με λάθος υπόθεση, ζητώ συγγνώμη, έχω κάνει νέα ανάρτηση

Τελευταία επεξεργασία: 27/2/25
    Αρέσει σε Lina123, vagelis1968, panos601 και 9 σε άλλους.
  10. vickychris29

vickychris29 Ανερχόμενος συντάκτης

καλημέρα! λυπάμαι πολύ που χάσαμε την βασίλισσα του καρναβαλιού, ήταν από τα πιο ευχάριστα δρώμενα, όσο για το συγκεκριμένο δεν έχω λόγια. κουράστηκα να βλέπω δρώμενα που χρειάζονται τόση μελέτη να τα κατανοήσεις. αρκετά δεν κουραζόμαστε στην πραγματική ζωή; τα παιχνίδια είναι για να μας ξεκουράζουν. και για να προλάβω αυτούς που θα μου πουν να μην παίζω αφού με κουράζει έχω να πω ότι παίζω με τους ρυθμούς που θέλω. αυτό σημαίνει ότι δεν ολοκληρώνω τα δρώμενα άρα δεν παίρνω και τις ανταμοιβές. θα χαιρόμουν λοιπόν να έβλεπα ευκολότερα και πιο κατανοητά δρώμενα! (υ.γ. για τους διαχειριστές, το παράπονο μου λέω, δεν χρειάζεται να μου απαντήσετε επιτιθέμενοι. σας ευχαριστώ!)

Αρέσει σε LarsTurms, Lina123, ανια1 και 11 σε άλλους.
  11. GEPPO1

οι διαχειριστές δεν εχουν καμια σχέση με τον σχεδιασμό του δρώμενου, ισα ισα που μεταφέρουν τα παράπονα μας

Αρέσει στους Lina123, vagelis1968 και Hecuba.
  12. .sofaki.

.sofaki. Άρχων του φόρουμ

Η πρωτη αποστολη σε 7 ωρες!! Για τονομα του Θεου !! Να θερισουμε τα 10 θελει 4.20!! Πώς θα μαζεψουμε τα 200, ? Που θελει. Δηλαδη αμα εχεις δουλειες??!! Και καθυστερησεις κανα 2ωρο οπως εγω ας πουμε, χανεις κατι...τι?? Ακομα δεν καταλαβα αυτο το γριφο- δρωμενο.τελος παντων καντε ο, τι θελετε παιζω οποτε μπορω και οπου παει...

Αρέσει σε Lina123, sofiapao76, vagelis1968 και 16 σε άλλους.
  13. icons1

icons1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Επανέρχομαι γιατί όσο περνάει η ώρα τόσο καλύτερα καταλαβαίνω - κι απογοητεύομαι κιόλας.
    Καταρχήν, νόμιζα ότι οι ποσότητες φυτών event ήταν ενδεικτικές στις Σ.Ε. - λάθος μου, είναι αυτές που αναγράφονται, είναι σταθερές και επαναλαμβάνονται κάθε 7 ώρες, απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Στο δια ταύτα τώρα, απόπειρα κατανόησης Νο2.
    Πρόβατο: 156 και 132, σύνολο 288 φυτά. Με 99 φυτά κάθε 4.20 λεπτά μαξ είναι αδύνατον να παραδοθούν οι παραγγελίες.
    Με αυτό το δεδομένο και εφόσον 2 ουράνια τόξα θα δίνονται μόνο μετά τις 2 Μαρτίου και μόνο με συμπλήρωση και των 4 παραγγελιών, έχει νόημα να στοκάρουμε φυτά μέχρι τότε για να παραδώσουμε κάποιες τετράδες και να πάρουμε τα ουράνια τόξα για το mini game της βασίλισσας. Μετά τις 6 Μαρτίου δίνουμε τις παραγγελίες με τα αναδυόμενα για να πάρουμε τους πόντους για τις φασολιές και τα πίκολο - αλλά χάνουμε τα 2 ουράνια τόξα για το mini game.
    Γουρούνι: Από τις 6 Μαρτίου έχει νόημα να ασχοληθούμε μόνο με το γουρούνι και άρα με το φυτό που ζητάει.
    Πρώτον, τα φυτά ίσως και να βγαίνουν (118+98 κάθε παράδοση), δεύτερον το άρμα που δουλεύει με τις τρίαινες δίνει καλύτερα δώρα και τρίτον κερδίζουμε περισσότερους πόντους για τις φασολιές και τα πίκολο.
    Βέβαια, με 180 φυτά από κάθε μάζεμα οι παραδόσεις βγαίνουν μόνον αν θερίζουμε 4 φορές την ημέρα.
    Επίσης, φαίνεται ότι οι 7 ώρες αρχίζουν να μετράνε από την στιγμή που ξεκινά η παράδοση έστω μίας παραγγελίας - άρα βάλτε ξυπνητήρια για το 7ωρα και επίσης, ακόμα κι αν δεν έχετε και τις 4 παραγγελίες δώστε κάτι για να αρχίσει να μετράει ο χρόνος.

Αν - έστω αυτήν τη φορά - έχω καταλάβει σωστά, το δρώμενο είναι σκέτη απογοήτευση σε σύγκριση με τις άλλες βασίλισσες - και θέλω να καταθέσω και ένα αμιγώς προσωπικό συναίσθημα: παρόλο που ξέρω ότι παίζουμε ένα παιχνίδι όπου γενικά ο χρόνος παίζει σημαντικό ρόλο, το να μου ζητείται να ρυθμίζω τον χρόνο όλης μου της ημέρας επί 12-14 μέρες τόσο αυστηρά με βάση τους στόχους του παιχνιδιού με ενοχλεί ακραία. Έχω ξεκινήσει το event και θα δω πως θα πάει, όμως επτά ξυπνητήρια την ημέρα για 4 σοδειές και τρία επτάωρα δεν βάζω, event πλερουά που λέει και ο @Megas_kokoriko δεν κάνω, κι αν δεν δω ποτέ ξανά event σαν αυτό θα χαρώ ιδιαιτέρως.

Αρέσει σε pigara, fisherman65, Nantia123 και 25 σε άλλους.
  14. maria_palou

maria_palou Κόμης

Καλημέρα! Το παιχνίδι μας ωθεί προς αγορές.Θα το έκανα ίσως αν είχα τη τεχνική δυνατότητα,όμως δε δύναμαι.Με ξυπνητήρια επίσης δε παίζω farmerama (υπάρχει και αξιοπρέπεια).Ελπίζω κάποτε το παιχνίδι αυτό να μη περιορίζει το χρόνο μας και να υπολογίζει οτι δεν είμαστε ρομπότ,αλλά άνθρωποι.

Αρέσει σε LarsTurms, smaro94, DespoinaK1976 και 16 σε άλλους.
  15. evellin

evellin Επαγγελματίας του φόρουμ

Κι εγω διαβάζω και ξαναδιαβάζω τις συχνές και τα σχολια και νοημα δεν βγάζω. Μου φαίνονται μπερδεμένα και περιμένω στην πράξη να ξεμπερδευτούν. Ακόμη αποστολή δεν εχω ολοκληρώσει και έπαιξα ενα παιχνίδι βασίλισσας. Ελπίζω στην συνέχεια να το καταλάβω και έχουμε πολλές μερες για να ολοκληρωθεί

Αρέσει σε icons1, vagelis1968, .sofaki. και 5 σε άλλους.
  16. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

Καλημέρα σε όλους!!Στην αρχή είπα να το δώ πρώτα το ιβέντ και μετά να βγάλω συμπεράσματα...Το είδα λοιπόν και το μόνο που κάνει,το ιβέντ,είναι να μου λέει φύγε,μην παίξεις !!Γιατι δεν δημιουργήθηκε αυτο το ιβέντ για να χαρούμε αλλαα... για να πιεστούμε,αγχωθούμε!!Προσωπικα εννοειτε οτι κοιμήθηκα και φυσικα δεν εχω ικανοποιησει τις.... αποστολες,αλλά ικανοποιηθηκα εγω!!Ηθελα να παρω μέρος για το Κιβώτιο Κουνγκ-Φου Τίγρης που δινει η φασολιά και ειναι καλό γιατι θα μαζευα περισσοτερα απο δαυτα...Ομως δεν το βλέπω..Φυσικά και ΔΕΝ θα παρω καλάθι και πιστεψτε με ειμαι απ΄'άυτους που στηριζουν το παιχνιδι..Ομως ΟΧΙ αν νιωθω οτι με ωθει το παιχνιδι πως πρεπει να το κάνω αναγκαστικα...Τοτε και γω αναγκαστικαααα.....αποχωρω!!ΕΛΠΙΖΩ στο μέλλον να μην ακουμε ιβεντ στην ειδικη περιοχή και τρέμουμε!!
    Ευχαριστούμε τους συντονιστες που μεταφέρουν τις αγωνίες μας,σκεψεις και προβληματισμου μας γιατι στην τελικη για να ειμαστε τοσα χρόνια εδώ όλοι μας εχουμε εναν κοινο παρονομαστή και αυτός είναι η αγάπη μας για το παιχνίδι!!Και θελουμε να γινεται καλυτερο και οχι χειρότερο!!!

#####ΤΑ θερμα μου συλλυπητηρια!!Δεν υπάρχουν λογια...

Αρέσει σε ale-poy, sofiapao76, vickychris29 και 29 σε άλλους.
  17. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Σήμερα εγώ δεν ασχολήθηκα με το ιβέντ.. Τέτοια ημέρα προτίμησα να τιμήσω την μνήμη των 57 αθώων ψυχών και πήγα στη συγκέντρωση..Πόσο ασήμαντα φαντάζουν τα σχόλια για το ιβεντ μια τέτοια ημέρα!!!Νάμαστε όλοι καλά...και ας μην τελειώνουμε τα ιβεντ!!και μακ;aρι όλα μας τα προβλήματα να είναι τα ιβεντ του farmerama

Αρέσει σε xaidi, Lina123, sofiapao76 και 24 σε άλλους.
  18. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Πολυ απλα και απο μενα! ΔΕΝ θα ασχοληθω καθολου με το δρωμενο!!!!!

Αρέσει σε Lina123, megami, vickychris29 και 9 σε άλλους.
  19. GEPPO1

συγνώμη αλλα ας μην συγκρίνουμε το δράμα αυτό με οτιδήποτε άλλο

Αρέσει σε martha72, toylaaaaa, vickychris29 και 2 σε άλλους.
  20. vickymou

vickymou Κόμης

αγαπημενα μου αγροτοπουλα γεια!!!! σημερα βγηκα απο το νοσοκομειο και αρχισα να ασχολουμαι με το δρωμενο.Επειδη δεν καταλαβα απο που αρχιζω και τι κανω, τάχω χαμενα και αν καποιος μπορει να βοηθησει, θα του ειμαι ευγνωμων(.φαρμα vikymaria0

Αρέσει σε siourdistan, martha72, dinaspyro και 4 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.