Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Καρναβάλι του Κιμ

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 14/8/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Πάλι στις φάρμες μπήκανε,
    δυο δρώμενα να ''τρέχουν'',
    ευτυχισμένοι είναι αυτοί,
    που ζώα πολλά έχουν.

Βέβαια θέλει και τροφές,
    και λίγη τύχη νά'χεις,
    να πάρεις απ' τις εκτροφές,
    σπάνια ζώα πάχνης.

Και Αγελάδες,και Λαγοί,
    και Κότες,και Γα'ι'δούρια,
    στο εκτροφείο μπήκανε,
    να κάνουν Γεννητούρια.

Και Προβατάκια παχουλά,
    άσπρα,και άλλα μαύρα,
    ή με πουλόβερ,ή γυμνά,
    τρέχανε μέσ' την φάρμα.

Βοήθησαν όλα μαζί,
    αυτό για να τελειώσει,
    το δρώμενο,το δύσκολο,
    και φασολιά να δώσει.

Μα αν θα κρίνω γενικά,
    απ' όλους του αγρότες,
    λίγοι θα τα κατάφεραν,
    γιατί δεν είχαν....κότες.

Αρέσει σε Nantia123, takis.00, ΝΤΑΛΙΑ94 και 8 σε άλλους.
  2. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα,

τελικά πήρα την απόφαση και το ολοκλήρωσα γιατί... αν δεν ολοκληρώνουμε τα δρώμενα που έχουμε τα μέσα να το κάνουμε δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να παίζουμε το παιχνίδι... σκέφτηκα.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους​

Αρέσει σε skareleni, takis.00, beroniki555 και 5 σε άλλους.
  3. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! "Οι προετοιμασίες για το καρναβάλι (ή λούνα παρκ) του Κιμ μόλις τώρα έλαβαν τέλος και σε μένα!!:D Έφτιαξα τους πάγκους που χρειαζόταν: πάγκος 1 προβάτου με κουδούνι για χτύπημα, 2 κόκορα με σκοποβολή νεροπίστολων, 3 λαγού με διάφορα ροφήματα και ζαχαρωτά, 4 γαϊδουριού με τσουλήθρα ουράνιο τόξο και 5 αγελάδας με σπίτι του τρόμου και πήρα την ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς!:) Μόνο στα πρόβατα, στις κότες και στις αγελάδες δυσκολεύτηκα.:sleepy: Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όσους-ες το προσπαθούν ακόμα και καλό Σαββατοκύριακο!!;)

Τελευταία επεξεργασία: 18/8/18
    Αρέσει σε soyla74, skareleni, takis.00 και 4 σε άλλους.
  4. ste007

ste007 Γνώστης του φόρουμ

εχω χαλάσει μέχρι τώρα πάνω από 600 σ.τ. και είμαι ακόμα στις κότες.
    κανονικά όσα είναι περίπου και τα αναδυόμενα που ζητάει τόσες περίπου θα έπρεπε να είναι και οι απαραίτητες εκτροφές για να ολοκληρωθεί το δρώμενο.
    Δεν ξέρω αν υπήρχε παλιότερα κάποιο άλλο δρώμενο που να βοηθούσε στο να έχεις απόθεμα απο εκτροφές, πάντως μου φαίνεται αρκετά δαπανηρό και ακατόρθωτο για εμένα.

Αρέσει στους xristos-ale3andros, Gulit1 και CAT_erina.
  5. kikigr!

kikigr! Ανερχόμενος συντάκτης

Aν αυτο ειναι εκρηξη γεννησεων δεν ξερω τι να πω χανω τα λογια μου. Με κατι τετοια ειχα 4 χρονια να παιξω. Καλη καρδια

Αρέσει σε xristos-ale3andros, graganta, Gulit1 και 4 σε άλλους.
  6. Coinhunter01

Coinhunter01 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπέρα αγρότες και αγρότισσες!

Χωρίς απόθεμα ζώων, έπαιξα στα γεννητούρια με όλα τα ζώα, δεν ήταν από τα καλύτερα γεννητούρια που έχω παίξει, με περίπου 800 Σ. τροφές το έβγαλα το δρώμενο.
    Πολύ δύσκολο για παίκτες που δεν έχουν απόθεμα ζώων και ειδικά Σ. τροφές.
    Το εναέριο λιβάδι είναι το αγαπημένο μου κομμάτι στο παιχνίδι και γιαυτό το λόγο όταν έχει δρώμενο με μαγική φασολιά τα δίνω όλα.
    Πολύ ωραία γραφικά, μπράβο στους σχεδιαστές!
    Καλή συνέχεια, καλή επιτυχία σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο με υγεία!

[​IMG] [​IMG]

Αρέσει σε xristos-ale3andros, sofiapao76, toylaaaaa και 5 σε άλλους.
  7. Boy_salonica88

Boy_salonica88 Ανερχόμενος συντάκτης

μια απο τα ιδια και εδω
    τρομερη εκρηξη γεννησεων που σε συνδυασμο με τις φερομονες απογειωνεται.....
    βαζω τεσσερις και μου δινει ενα ακριβως επομενης γενιας....δλδ αν δεν εβαζα καμια θα εδινε και προηγουμενης απ οτι βαζω???
    σταματαω εδω γτ με τετοιες εκρηξεις εγω φοβουυυυυμαι.....

Αρέσει σε yelander10, xristos-ale3andros, Gulit1 και 13 σε άλλους.
  8. skareleni

skareleni Ειδικός του φόρουμ

Το τελείωσα το δρώμενο αλλά δεν μου έμειναν ούτε σ.τ. ούτε χορτοταληρα. Δεν ξέρω αν άξιζε τόσα έξοδα.

Αρέσει σε Coinhunter01, yelander10, gtrullis και 7 σε άλλους.
  9. ste007

ste007 Γνώστης του φόρουμ

Απολογισμός: χάλασα +5εκατ. χτ. ,+1100 σούπερ τροφές και τελικά δεν κατάφερα ούτε τους λαγούς να τελειώσω μιας και χρειάζομαι 175κ άξιας χτ. έχοντας 31 σούπερ τροφές. Μάλιστα πήρα και από το δέντρο της σοφίας έναν λαγό σκιέρ για να μπορέσω τουλάχιστον να πάρω την αναβάθμιση του εργοστάσιου(κλαίω).
    Βέβαια μέσα στις εκτροφές είχα την τύχη να πάρω 2 κότες ουράνιο τόξο. Αν και άχρηστες για το δρώμενο τουλάχιστον θα μου μείνει ένα δώρο αντί της φασολιάς.
    Για εμένα τελειώνει εδώ το ιβεντ, εγώ και οι 31 σ.τ. μου σας ευχόμαστε καλή συνέχεια :p και τώρα εκτροφές να ξαναδούμε σε κανένα 6μηνο.

Αρέσει σε Megas_kokoriko, Gulit1, SYLVART και 2 σε άλλους.
  10. beroniki555

beroniki555 Τακτικός στο φόρουμ

Μετά κόπων και βασάνων ολοκλήρωσα κι εγώ το δρώμενο αλλα ένα είναι το γεγονός! Κάτι έπαιξε με τις εκρήξεις και έδιναν πολύ αραιά γεννητούρια επόμενης γενιας. Ελπίζω στην επόμενη έκρηξη να υπάρξει έντονο το φαινόμενο της γεναιοδωρίας και να μας έρχονται διπλά και τριπλά γεννητούρια! Καλή επιτυχία σε όσους το παλεύουν ακόμη!;)

Αρέσει σε Megas_kokoriko, sofiapao76, Coinhunter01 και 6 σε άλλους.
  11. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους,τέτοιο δρώμενο να μην ξανάρθει και όποιος πει κάτι στα επόμενα που θα έρθουν,δεν ξέρω,αλλά θα γίνω πολύ <<παρτάκιας>>.ούτε διακοπές δεν μας άφησαν να πάμε...άρα κι εμείς θα λέμε αυτό που μας πειράζει και είναι σωστό από πλευράς των παιχτών. αναφορικά για μια φασολιά σαν κι αυτήν ξόδεψα 30.000.000μυρια και 1500 σ.τ. μπορεί και παραπάνω,χωρίς να βάλω τα βιοτεχνικά που πηγαίναν εναλλάξ σαν ασανσέρ κτλ,σκέτη τρελά!!!είπα να αγοράσω καποια πακέτα αλλά δεν...τα γεννητούρια δεν,έγιναν και καποια λάθη και ήρθε το βατερλό .ελπίζω η εταιρία να ξέρει τι κάνει γιατί σιγά σίγα,βλέπω να αποχωρώ από το παιχνίδι.. το παιχνίδι που με χαλάρωνε τώρα με αγχώνει!!!να είστε όλοι πάντα καλά.

Αρέσει σε megami, Megas_kokoriko, 2014chr και 6 σε άλλους.
  12. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.