Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Καρναβάλι του Κιμ

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 14/8/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο
    Καρναβάλι του Κιμ
    Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Καρναβάλι-του-Κιμ.24500/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Καρναβάλι-του-Κιμ.24501/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

2. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Ο Κιμ το κόκκινο πάντα έρχεται με μια νέα αποστολή: να κατασκευάσει μερικούς πάγκους για το νέο του καρναβάλι (ή λούνα παρκ) και χρειάζεται τη βοήθεια μας!!:) Θα καταφέρει να ολοκληρώσει γρήγορα τις εργασίες του;:eek: Δεν ξέρω, αν και το βλέπω απαιτητικό και δύσκολο θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη στη νέα δραστηριότητα του κόκκινου πάντα όπου φτάσει ο καθένας μας!!;)

Τελευταία επεξεργασία: 14/8/18
    Αρέσει σε xristos-ale3andros, nana, soyla74 και 2 σε άλλους.
  3. sgr5081

sgr5081 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σε όλες/ους.
    Δεν θα παίξω εντατικά σε κανένα απο τα 2 δρώμενα. Οι γείτονες ας μην έχουν το νου τους για δωράκια. Θα μαι στο παιχνίδι χαλαρά αν χρειαστεί κάποιος κάτι ας στείλει μην.
    Καλη αυριανή σε όλους. Χρόνια καλά σε όσες και όσους γιορτάζουν.
    καλό απόγευμα

Αρέσει σε RARANIARO, xristos-ale3andros, nana και 3 σε άλλους.
  4. *illustrator*

*illustrator* Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα σας,
    επειδή δεν θα μπορέσω να λάβω μέρος σε κανένα από τα δύο δρώμενα,παρακαλώ τους γείτονες και φίλους μου να μη στέλνουν δωράκια.
    Εύχομαι σε όλους/όλες καλό δεκαπενταύγουστο και ιδιαίτερα στους εορτάζοντες/ουσες
    χρόνια πολλά με υγεία,δύναμη και κάθε επιθυμία σας πραγματοποιήσιμη. [​IMG] Η ζωή σας να είναι πολύχρωμη και φωτεινή σαν αυτό το τριαντάφυλλο.

Να έχετε ένα όμορφο απόγευμα
    :)

Αρέσει σε RARANIARO, vickymou, xristos-ale3andros και 13 σε άλλους.
  5. vickymou

vickymou Κόμης

καλη τυχη σε οσους παρουν μερος,εγω θα παιξω αν και εχω λιγες τροφες....θα δουμε....και χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!! σε οσους γιορταζουν αυριο

Αρέσει σε aposperitis1, White-Farmer, xristos-ale3andros και 7 σε άλλους.
  6. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Και εγω δεν θα επιχειρησω καν αυτο το δρωμενο διοτι ζηταει πολλα ζωα εκτροφης, τα οποια δεν εχω! Οσοι παιξουν να ξερουν οτι για να παρουν τη φασολια θα πρεπει να χρησιμοποιησουν 480 σουπερ τροφές -80 (τις δινει δωρο) = 400 σουπερ τροφές. Χρονια πολλά και απο μενα σε ολους τους εορταζοντες του δεκαπενταυγουστου, με υγεια!!!!

Αρέσει σε billgab, aposperitis1, White-Farmer και 12 σε άλλους.
  7. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα,
    εγώ ν και έχω τις 400 τροφές που ζητάει, δεν είμαι ακόμη σίγουρος αν θα επιχειρήσω να ολοκληρώσω το δρώμενο. Σίγουρα θέλω και θα πάω για τις αναβαθμίσεις του εργοστασίου... μετά απ' αυτό βλέπουμε.

Καλό βράδυ

Αρέσει σε aposperitis1, White-Farmer, xristos-ale3andros και 6 σε άλλους.
  8. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Δεν είναι τόσο καθορισμένος ο αριθμός εκτροφών που απαιτούνται.
    Ναι, χρειάζονται 240 εργαλειοθήκες αλλά..
    Απο τις Σ.Ε:
    "Σε κάθε εκτροφή θα λαμβάνετε απο μια εργαλειοθήκη και υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να λάβετε 2 εργαλειοθήκες απο κάθε εκτροφή.
    Επίσης μπορείτε να στείλετε/λάβετε ως δώρα σε/από συμπαίκτες σας."

Εαν κάποιος έχει δυνατό απόθεμα θα χρειαστεί λιγότερες εκτροφές, εφόσον το θελήσει.
    Εαν κάποιος ξεκινήσει με μικρό απόθεμα στα ζώα εκτροφής, μάλλον θα χρειαστεί συμπλήρωμα.

Αρέσει σε aposperitis1, White-Farmer, vickymou και 10 σε άλλους.
  9. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

καλησπερα σε ολους , να ενα ιβεντ που τελειωσα αμεσως χαχα ...οκ πρεπει να εχεις τροφες και εγω ειχα και εχω παρα πολλες
    αυτο που εκανα ηταν το εξης βασικη προυποθεση να εχετε τροφες ,πηρα τα ζωα με την σειρα και εκανα τοσες εκτροφες οσες εργαλειοθηκες χρειαζομουν πλυν το τελευταιο τις αγελαδες εκει εκανα περιπου τις μισες παρεδωσα λοιπον να ανοιξω ολα τα παιχνιδια ΄και εκανα εκτροφες σε οποιο ζωο ειχα μεγαλυτερη αναγκη για τις υπολοιπες εργαλειοθηκες γιατι η αληθεια ειναι οτι αυτο το ιβεντ τα θεριζει τα ζωακια τοση μεγαλη αξια που ζηταει ....
    καλη συνεχεια φιλοι αγροτες :inlove:

υγ: δεν πετυχα ουτε μια διπλη εργαλειοθηκη

Αρέσει σε -forever-, gtrullis, sofiapao76 και 10 σε άλλους.
  10. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Μάλλον θα είσαι άτυχη.. :(
    Δεν έχω ξεκινήσει να παραδίδω αλλά απο 132 εκτροφές πήρα 145 εργαλειοθήκες.
    Οχι τίποτα το φοβερό βέβαια. Κατά μέσο όρο μια εργαλειοθήκη επιπλέον στις 10 εκτροφές.
    Πήρα και τρία απο δώρα οπότε έχω 148.

Αρέσει σε -forever-, sofiapao76, aposperitis1 και 3 σε άλλους.
  11. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

πάντα τετοια δρωμενα θελουμε! ανετα ευκολα γρηγορα δροσερα! τα ζωα τα ειχα ομως. χρονια πολλα σε ολους

Τελευταία επεξεργασία: 15/8/18
    Αρέσει σε -forever-, gtrullis, toylaaaaa και 4 σε άλλους.
  12. takis50

takis50 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

φιλε συναγροτη θα πρεπει να σου πω 1 μεγαλο μπραβο.ομως καλο θα ηταν να μιν τρεχουμε τοσο πολυ γιατι σε λιγο θα δουμε να ερχονται 3-4 δρωμενα. και καλα εσυ- εγω-και ο αλλος οι αλλοι 97 συναγροτες θα παραπονιουντε και με το δικιο τους.συγνωμη αν σε πικρανα μεσα στην χαρα σου αλλα τα εγραψα καλοπροαιρετα διοτι θα μας παιζουν σαν μπαλακια του τεννις.πιστευω πως θα πρεπει να φιλοσοφουμε καπως διαφορετικα τα παιχνιδια που μας σερβιρουνε. γιατι για αλλους ξεκινησαν και για αλλους πανε.για οτι απορια μπορει να υπαρξει
    χρονια πολλα σε ολους του εορταζοντες

13. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καταρχήν θα σε παρακαλέσω πως εκφράζεσαι για τους συνεργάτες μας. Δεν θα ανεχθούμε τέτοιες εκφράσεις γιατί κανείς δεν σας παίζει ούτε σαν μπαλάκια του τένις ούτε σαν μπάλες του μπάσκετ. ;)

Κατα δεύτερον η ομάδα του FA έχει ανα πάσα στιγμή στοιχεία και στατιστικά ποιος τέλειωσε ένα δρώμενο και ποιος όχι. Δεν βασίζονται στις αναρτήσεις των παικτών.

Αρέσει στον/ην -forever-.
  14. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, ποτέ δεν περίμενα ότι θα έφτανα να νοσταλγήσω τα αγρια ζωα με τις αγριες διαθέσεις τους. Εκει τουλάχιστον ζητούσε 3 ζωα εκτροφής και όχι 5 οπως τώρα. Εχω ξοδέψει περίπου 40 εκατ. χτ, 400 και βάλε σούπερ τροφές και ακόμη δεν ξεμπέρδεψα με τις αγελάδες. Τα γεννητούρια με την σέσουλα και οι φερομόνες δεν αποδίδουν, και η απογοήτευση αυξάνει. Ελπίζω να ξαναβάλουν γεννητούρια το σαββατοκύριακο και εκεί να εχω καλύτερα αποτελέσματα. -.-

Αρέσει σε CAT_erina, anangio, -forever- και 6 σε άλλους.
  15. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα τελος με το δρωμενο πολυ ακριβο 400 τροφες και 80 εκατομυρια. με εκρηξη γεννησεων, που μονο εκρηξη δεν ηταν τουλαχιστον οπως παλια

Αρέσει σε Boy_salonica88, foufoula, CAT_erina και 11 σε άλλους.
  16. jimoula

jimoula Γνώστης του φόρουμ

σκετη απογοητευση η εκρηξη γεννησεων. οσο παει και χειροτερευει . 400 περιπου εκτροφες ουτε 1 δεν περασε γενια και το καλυτερο δεν τελιωσα το δρωμενο ! ποσες εκτροφες πρεπει να κανουμε για να περασουμε γενια? λιγο κοροιδια καταντησε το θεμα με τις εκρηξεις .ενταξει μη μας δωσετε τελευταιας γενιας αλλα οχι κι ετσι. εκρηξη απογοητευσης δυστυχως

Αρέσει σε Boy_salonica88, CAT_erina, sirtakis και 9 σε άλλους.
  17. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

takis50 δεν θα μπορουσα να μην πω ενα μπραβο στην εταιρια για ενα δρωμενο που μου αρεσε τοσο! οχι μονο παραπονα, και οι επιβραβεύσεις χρειαζονται! κι οσο για το οτι μας βαζουν 2-3 δρωμενα μαζι προσωπικα πιστευω πως ειναι καλο γιατι μας δινεται η δυνατοτητα να επιλεξουμε ποιο ή ποια θελουμε να κανουμε. εχουν υπαρξει φορες με 3 δρωμενα που δεν κανω κανενα. ο καθενας μας ελεγχει τις δυνατοτητες του και ποσο τον συμφερει/θελει/χρειαζεται και αναλογα πορεύεται γι αυτο θεωρω πως ηταν άτυχη η φραση σου σχετικα με τα μπαλακια του τενις. την καλημερα μου και καλη συνεχεια

Τελευταία επεξεργασία: 16/8/18
    Αρέσει στους RARANIARO, xristos-ale3andros και -forever-.
  18. ste007

ste007 Γνώστης του φόρουμ

Το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι το δρώμενο είναι λίγο υποκειμενικό.
    Αν δεν έχεις απόθεμα από ζώα εκτροφής το δρώμενο δεν είναι καθόλου εύκολο.
    έκανα κάτι λιγότερο από 150 εκτροφές και προφανώς δεν έχω κάνει κάτι αξιόλογο.
    Μόνο στα γεννητούρια αξίζει να κάνεις εκτροφές που έχεις και 1 επιπλέον αποτέλεσμα, αλλιώς σε κανονικές συνθήκες και χωρίς τις φερορμόνες ντελουξ απο την 1η γενια εκτροφής και μετά, χάνεις αξία σε χτ.
    Άρα ελπίζω για γεννητούρια το σκ μπας και βγάλω κάτι.

Αρέσει σε xristos-ale3andros, CAT_erina, beroniki555 και 2 σε άλλους.
  19. CAT_erina

CAT_erina Ανερχόμενος συντάκτης

Τέλος και για μένα αφού φαλίρισα βέβαια...τα γεννητούρια και με φερομόνες και χωρίς απαράδεκτα , "σκότωσα" πολλά άσχετα ζώα μεγάλης γενιάς στην λαϊκή για να βγάλω τις αγελάδες , πιστεύω όμως ότι άξιζε τον κόπο η φασολιά για μένα τουλάχιστον που δεν έχω και πολλές...καλή συνέχεια σε όσους το παλεύεται ακόμη εύχομαι τα αυριανά γεννητούρια να σας δώσουν κάτι καλύτερο!

Αρέσει σε ste007, sofiapao76, bmanolos και 5 σε άλλους.
  20. kaloydis

kaloydis Μαθητευόμενος στο φόρουμ

πάρα πολύ δύσκολο εάν δεν έχεις αποθέματα!
    εγώ σταματάω στης κότες στο 6ο βήμα και μπορεί να είχα μόνο για το 1 βήμα τον 100.000 σε κότες
    εχω τώρα 100 εργαλειοθήκη του event

Αρέσει στον/ην Gulit1.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.