Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Καλοκαιρινό παραλήρημα πυγολαμπίδων

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 19/6/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο
    Καλοκαιρινό παραλήρημα πυγολαμπίδων
    Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Καλοκαιρινό-Παραλήρημα-Πυγολαμπίδων.26778/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Καλοκαιρινό-παραλήρημα-πυγολαμπίδων.26777/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση
    Η ομάδα του Farmerama

2. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλημερα σε ολη την παρεα!!!
    Να ενα δρωμενο που αξιζει να συμμετεχει καποιος!!!:inlove:
    Εχει μονο 1 φυτο , εχει 2 αναδυωμενα που βγαινουν απο παντου, χρηση του μυλου νησιου για να μενει ο κεντρικος και για καμια σ.τροφουλα!!!!
    Φανταστικη φασολια και ομορφα δωρακια!!!:D
    Περιμενω τους υπολογισμους απ τους καλους μας συναγροτες, καθως εχω κουραστει και δεν με βοηθουν και τα ματια μου, ;)
    προσοχη χρειαζεται μονο <<Κάθε κουτάκι έχει και μια ερώτηση, που θα πρέπει να βρείτε την απάντηση για να κάνετε το σωστό συνδυασμό!>>:p

Καλη επιτυχια σε οσους το προσπαθησουν!!!

Τελευταία επεξεργασία: 19/6/19
    Αρέσει σε ioanna6929, jimixatz, GEPPO1 και 5 σε άλλους.
  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπερα στην αγροτοπαρεα. Προσοχη γιατι τα φωτακια σβηνουν μετα απο καθε συνδυασμο που σημαινει οτι οι ποσοτητες επαναλαμβανονται οταν καποιο τετραγωνακι ζητηθει σε αλλο συνδυασμο. Θα επανελθω με τους υπολογισμους μου αργοτερα. Προς το παρον το μεγαλυτερο σε χρονο φυτο παντου για αναδυωμενα.

Αρέσει σε ioanna6929, μαμαβικη, nickoikono11 και 6 σε άλλους.
  4. vickymou

vickymou Κόμης

δημητρη κανεις μαλλον λαθος ,αν θυμαμαι καλα ποτε δεν εσβηναν

Αρέσει στους nickoikono11 και αμφιθεα.
  5. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Καλησπερα καλησπερα. Με βαση τους αριθμους που εχουν τα φαναρια στο σχεδιο των σ.ε υπολογισα ποσες φορες θα χρησιμοποιηθουν. π.χ: το νο1)4 φορες κ.ο.κ
    1)4 2)4 3)4 4)5 5)7 6)4 7)4 8:4

9)5 10)4 11)5 12)7 13)6 14)5 15)5 16)4.

Αυτο σημαινει: 15912 φυτα 2169 παγουρια 479 σκηνες 76σακιδια με υπολογισμενα τα υλικα των σακιδιων!!!

Μακαρι να κανω λαθος αλλα......καλη επιτυχια σολους και κουραγιο.....

Οι αριθμοι στο νο13 και στις σκηνες διορθωθηκαν. Ευχαριστω τον συναγροτη
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 για την επισημανση.

Τελευταία επεξεργασία: 19/6/19
    Αρέσει σε *mava*, yelander10, ΔΙΑΚΟΣ και 14 σε άλλους.
  6. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα!! Οι πυγολαμπίδες έρχονται με το φως τους να φωτίσουν τις φάρμες μας!!:) Θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές που εμφανίζονται;:eek: Δεν ξέρω, αν και το βλέπω πολύ απαιτητικό και δύσκολο θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη με τους συνδυασμούς των φώτων των πυγολαμπίδων όπου φτάσει ο καθένας μας!!;)

7. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

Καλησπερα και παλι. Σωστοι οι υπολογισμοι του συναγροτη p.tosh μονο που θελει 9 σκηνες ακομη....σιγα το πραγμα θα μου πεις...εδω ο κοσμος καιγεται κι εμεις με τα κομπιουτερακια στο χερι....Ρε κοιτα να δεις που φαινοταν ευκολο....Τι θελουν κι αυτα τα φαναρια να σβηνουν; μην ανεβασουν τη θερμοκρασια περισσοτερο; Αντε παλληκαρια και κοπελες, γυναικοπαιδα και αντρες.....σηκωστε τα μανικια κι οτι γινει.... Καλη μας τυχη.

Αρέσει σε ioanna6929, p.tosh, nota.dim1802 και 10 σε άλλους.
  8. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα... Γιατί τόσο μπέρδεμα σ'αυτό το δρώμενο?? Πρέπει δηλαδή να κοιτάω κάθε φορά ποιο φαναράκι θέλω να ανοίξω, τι δωράκι θα δώσει, κι αν δεν έχω αυτά που ζητάει να περιμένω ή να ανοίξω κάποιο άλλο, να δω μήπως η ανταμοιβή από εκείνον τον συνδυασμό τελικά δεν μου κάνει κτλ κτλ..? Ή να φτιάξω έναν ολοκληρωμένο χάρτη να τον κολλήσω στον τοίχο να τον βλέπω, να μην τα ξεχνάω, γιατί πλέον οι απλές σημειωσούλες δεν φτάνουν!
    Επίσης, απαράδεκτο που και τα δύο δρώμενα απαιτούν την χρήση του μύλου.
    Τέτοιος χαμός για μερικά φαναράκια που αναβοσβήνουν κιόλας! Και έχει και ερωτήσεις, μυστήριο πράμα κι αυτό! Μιας και δεν ανέφεραν κάτι άλλο. Που θα μας γίνεται η ερώτηση? Πως θα την απαντάμε? Αν την απαντήσουμε λάθος τι γίνεται? Κι αν χρειάζεται να δώσουμε αντικείμενα του δρώμενου (φυτά, αναδυόμενα, προϊόν μύλου) δεν έχουν νόημα οι υπολογισμοί. Και τέλος πάντων, κερδίζουμε κάτι από αυτές τις ερωτήσεις?? Ποιο το νόημα ύπαρξής τους!?
    Τρομερή σύγχυση με έπιασε! :eek::(:mad:

Δεν ξέρω πως θα πάει η διαδικασία, πάντως ετοιμάζουμε τις εκτάσεις για αναδυόμενα, μαζεύουμε αύριο και φυτεύουμε το φωτεινό μούρο. Από κει και πέρα βλέπουμε!
    Καλά ξεμπερδέματα συναγρότες!

Αρέσει σε nana, ioanna6929, eytyxoula και 9 σε άλλους.
  9. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Δεν υπάρχει λόγος για σύγχυση :)
    Θα πάρουμε ενα ενα σχήμα απο την κάτω οριζόντια μπάρα με τη σειρά.
    Οταν ολοκληρώσουμε ενα σχήμα, σβήνει και φαίνεται ενα Ν απο πάνω.
    Τις ερωτήσεις ας τις αφήσουμε για το τέλος. Υποτείθεται θα μοιραστούμε τις απαντήσεις εδώ.
    Ετσι κατάλαβα τουλάχιστον.

Αρέσει σε Gulit1, nana, ioanna6929 και 10 σε άλλους.
  10. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Δυσνοητο σε ορισμενα του μερη, το νεο δρωμενο..:eek:
    Φαναρακια αναβουν, φαναρακια σβηνουν , συνδυασμοι, ερωτησεις μυστηριο και γενικα επικρατει μια αναστατωση,
    δικαιολογημενη θα πω εγω..
    Τις ιδιες σκεψεις και αποριες που εχω κι εγω , εξεφρασε παραπανω η φιλη Dr.Kelly .. Μεσα στον μυαλο μου ηταν..:oops:
    Ξεκινωντας και προχωρωντας βημα βημα θα δουμε πως θα μας παει..
    Προς το παρον προετοιμαζομαστε με τα πολυωρα και απο αυριο εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε...(η θα κλαιμε)..:cry:

Αρέσει σε Gulit1, nana, ioanna6929 και 7 σε άλλους.
  11. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα στην παρέα, να ενημερώσω φίλους και γείτονες ότι δεν θα ασχοληθώ με το δρώμενο. Καλή επιτυχία σε όσους το παλέψουν

Αρέσει σε ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, ioanna6929, takis.00 και 7 σε άλλους.
  12. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα αγροτάκια... είμαστε κομπλέ απο δρώμενα... τουλαχιστον θα εχουμε τους βοηθους πλήρως απασχολημένους και πρέπει να τους κολλήσουμε και βαρέα χαχαχ... οσο για όλο αυτό το μπέρδεμα.. αν θυμάμαι καλά έχουμε ξαναπαίξει παρόμοιο παιχνίδι...και τελικά ηταν πιο εύκολο απο τις περιγραφές... το βραδάκι ελπίζω να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη αποψη και να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα... αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορούμε να επαναλάβουμε τους συνδιασμους που μας αρέσουν για να ξαναπάρουμε τα ίδια δώρα... θα δειξει στην πορεία.. ωραια τα δωράκια απο τους συνδιασμους... καλούτσικη και η φασολιά... καλή επιτυχία σε όλους..

Αρέσει σε nana, ioanna6929, xristos-ale3andros και 6 σε άλλους.
  13. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλημερα σε ολη την παρεα!!!
    απο τις συχνες:<<Κάθε συνδυασμό μπορείτε να τον κάνετε μόνο μια φορά.>>

επισης δεν ειναι ομοιο με το προηγουμενο που ειχαμε παιξει,
    στο σημερινο οταν κανουμε ενα συνδιασμο και παραδωσουμε τα ζητουμενα σβηνουν τα φαναρακια.
    Σε επωμενο συνδιασμο αν περιλαμβανεται καποιο φαναρακι απο τον πρωτο συνδιασμο πρεπει να ξαναπαραδωσουμε τα ζητουμενα του.

οπως το εγραψε και ο φιλος ΔΗΜΗΤΡΗΣ πιο πανω :<<Προσοχη γιατι τα φωτακια σβηνουν μετα απο καθε συνδυασμο που σημαινει οτι οι ποσοτητες επαναλαμβανονται οταν καποιο τετραγωνακι ζητηθει σε αλλο συνδυασμο.>>

Ευχαριστω πολυ τα παιδια ΔΗΜΗΤΡΗΣ, p.tosh, για τους υπολογισμους τους!!!

Αρέσει σε yelander10, ioanna6929, jimthrilosgate7 και 9 σε άλλους.
  14. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

Λοιπον ολα καλα κι ολα ωραια....ξεκινησαμε υπεροχα. Πρωτη ερωτηση : επιπεδο που ξεκλειδωνεις μελιλωτο (7 τετραγωνακια....!!!!!) απαντηση 133. Ωραια και που το γραφουμε; Και γιατι τα τετραγωνα των συνδυασμων ειναι μπλε και των ερωτησεων κιτρινα; Μηπως πρεπει να βγαλουμε πρωτα αυτους και στο τελος τις ερωτησεις;

15. ALCHEMIST.

ALCHEMIST. Μόνιμος στο φόρουμ

Αρέσει σε poi94, ΝΕΦΕΛΗ9, jiorgos και 16 σε άλλους.
  16. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Καλησπερα. Πολυ σωστο ALCHEMIST.
    Το τριτο ειναι το πρωτο γραμμα του παιχνιδιου δλδ το F που θα μπορουσε να φτιαχτει με τα: 1 2 3 4 5 9 10 11 13. Το δευτερο πρεπει να ειναι το Χ που θα μπορουσε να φτιαχτει με τα: 1 4 6 7 10 11 13 16. Στο τεταρτο δεν μπορω να βρω κατι << με τι μεταφερεις αντικειμενα>>...... με τι;

ΥΓ. Εννοειται πως οι ποσοτητες των ζητουμενων ανεβαινουν......

Αρέσει σε ΔΙΑΚΟΣ, sgr5081, ioanna6929 και 8 σε άλλους.
  17. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Χαχαχαχαχαχα!! 'Ο,τι χειρότερο έχει υπάρξει ποτέ σε δρώμενο!! xD
    Λυπάμαι αλλά δεν είμαι εκπαιδευμένη σε γρίφους και κρυφά μηνύματα. Είμαι άνθρωπος των ξεκάθαρων απαντήσεων. Και πραγματικά δεν έχω σκοπό να πάρω ρίσκα, οπότε θα περιμένω τις δικές σας βοήθειες/απαντήσεις. Σας ευχαριστώ λοιπόν συναγρότες!

ΥΓ. ακόμα και τώρα που δίνετε τις λύσεις ΠΑΛΙ δεν μου βγάζουν νόημα! Αναρωτιέμαι ποιος το σκέφτηκε και τι ακριβώς έχει μέσα στο κεφάλι του. xD>:( Τραγικό τραγικό απλά.

Αρέσει σε yelander10, PAOK_gia_panta, ολγα1112 και 12 σε άλλους.
  18. bmanolos

bmanolos Νέος ειδικός

Καλησπέρα σε όλους, μόλις έδωσα τα απαιτούμενα στην 1η εργασία (δίνει 1 πάρτυ εισ. + 20000 ΠΕ) και τα φαναράκια έμειναν αναμμένα. Μήπως τελικά δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε κάποια φαναράκια όπως δλδ και στα προηγούμενα ιβέντ πυγολαμπίδων;

19. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα, θα πρέπει να πατήσεις πάνω στο τετραγωνάκι του συνδυασμού και μετά την Εξαργύρωση που βρίσκεται δεξιά για να ολοκληρωθεί ο συνδυασμός. Θα πάρεις τα έπαθλα και τα φαναράκια θα σβήσουν.

20. bmanolos

bmanolos Νέος ειδικός

Έχεις δίκιο, δεν πάτησα Εξαργύρωση....

Αρέσει στους ioanna6929 και GEPPO1.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.