Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Καλοκαιρινή Ευημερία Ψαρέματος "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 10/7/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ingridv

ingridv Ενεργός συντάκτης

Καλημέρα και από μένα. Ένα δρώμενο που συνδέεται με τρία προκειμένου να κερδίσουμε κάτι, χωρίς επιλογή στο αν θέλουμε να παίξουμε καλοκαιριάτικα κάποια. Έχω παίξει 31 παιχνίδια και μόλις πήρα 45 νομίσματα. Με το ρυθμό που έρχονται δεν βλέπω να παίρνω τις αναβαθμίσεις του διακοσμητικού πριν τελειώσει το παιχνίδι. Χάλια μαύρα....

Αρέσει σε aggellll, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, Dr.Kelly και 4 σε άλλους.
  2. Coinhunter01

Coinhunter01 Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα αγρότες και αγρότισσες!

Έπαιξα στο εκλεκτό δόλωμα, έπιασα το ψάρι Μάρλιν και μου έδωσε διπλά αστερονομίσματα.
    Τη να πω, καθαρά τύχη.

5 φασολιές τις είχα από τα προηγούμενα δρώμενα, πήρα μόνο τις 5 αναβαθμίσεις και έχω 110 αστερονομίσματα.
    Θα έπρεπε να είχε και αλλά πράγματα στο Υπερκατάστημα Ψαρά.

Καλή επιτυχία σε όλους.

Τελευταία επεξεργασία: 21/7/19
    Αρέσει σε aggellll, .sofaki., SYLVART και 9 σε άλλους.
  3. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα μωλις γυρισα απο διακοπες και τις ψαριες τις εφαγα. απαραδεκτο δρωμενο μεσα στο καλοκαιρι να ψαχνουμε να βρουμε ψυλλους στα αχυρα

Αρέσει σε aggellll, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, -sia1971- και 5 σε άλλους.
  4. olga-tse62

olga-tse62 Γνώστης του φόρουμ

71 παιχνιδια πηρα τις αναβαθμισεις και εχω και 255 αστερονομισματα που δεν ξερω τι να τα κανω αφου εχω τις φασολιες και παρα πολλα διακοσμητικα στην αποθηκη που δεν χωρανε πουθενα.επρεπε να εχει και αλλα δωρακια.....

Αρέσει σε Coinhunter01, .sofaki., nickoikono11 και 8 σε άλλους.
  5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπερα και απο εδω. Εχω φτασει τα 71 παιχνιδια και μετα βιας καταφερα να παρω οτι μου ελειπε απο φασολιες και διακοσμητικα. Κριμα που η ολοκληρωση του εξαρταται απο αλλα δρωμενα και δεν βλεπω να παιρνω και τις 2 φασολιες. Μου λειπουν 29 δολωματα και το νεο δρωμενο δινει 18. Αν υπολογισω και το συντριβανι αντε να παρω 3-4 ακομη οποτε τζιφος...!!!!

Τελευταία επεξεργασία: 23/7/19
    Αρέσει σε Coinhunter01, Dr.Kelly, αμφιθεα και 4 σε άλλους.
  6. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Εγω βρίσκομαι κολλημενη στο 68ο παιχνιδι ..Πηρα τις φασολιες που δεν ειχα ,χωρις τα διακοσμητικα τους ακομη..
    Εχω μεινει με 5 αστερονομισματα στο ταμειο του ψαρο-καταστήματος..
    Πασχιζω να μαζεψω οσα μπορω ,για να παρω τουλάχιστον τις αναβαθμίσεις του συντριβανιου..
    Εάν ευνοηθούμε με το καινουριο δρωμενο και τα σεντούκια του, δωσουν καλα δολώματα, ισως μπορέσουμε να βοηθηθούμε..
    Όλα τα ματια λοιπον, είναι στραμενα στην θεα τυχη..
    Φιλικα Βικυ..:inlove:

Αρέσει σε Coinhunter01, maria071966, Dr.Kelly και 6 σε άλλους.
  7. vachl1

vachl1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Αρέσει σε Dr.Kelly, -sia1971-, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 4 σε άλλους.
  8. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα έχω παίξει μόλις 26 παιχνίδια και μου έδωσε 180 αστερονομίσματα και έτσι αγόρασα τις 3 φασολιές που έφταναν τα αστερονομίσματα δεν το κυνυγησα καθόλου αλλά έβγαλα 3 φασολιές που δεν είχα
    Τα διακοσμητικά θα προσπαθήσω να τα βρώ στο πάρε δώσε
    edit: Τελικά τα διακοσμητικά εκτός απο 1 πάρθηκαν από άλλες φάρμες δεν είχα υπολογίσει τι αστερονομίσματα έχω οπότε μου λείπει μόνο 1 που λογικά θα βρεθεί μέχρι το τέλος
    Καλη επιτυχία σε όσους το προσπαθούν μέχρι τέλος

Τελευταία επεξεργασία: 24/7/19
    Αρέσει σε Coinhunter01, Dr.Kelly, -sia1971- και 4 σε άλλους.
  9. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

γεια σας αγρότες... με εναν προχειρο υπολογισμό που έκανα αν το τελευταίο δρώμενο του χορεύοντας στον ανεμο δεν έχει αρκετα δολώματα.. δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω.. για εμενα χρειαζονται τουλάχιστον 15 δολωματα απο το αυριανό δρώμενο.. το πιο τσιγκούνιγκο εβεντ που εχω παιξει τα δεκα χρόνια που ειμαι στο παιχνίδι... ελπίζω να μην ξαναπαίξουμε άλλο παρόμοιο..με το σταγονόμετρο τα δολώματα...

Αρέσει σε αμφιθεα, kostas.k1970, nickoikono11 και 6 σε άλλους.
  10. lazos95

lazos95 Γνώστης του φόρουμ

Χωρίς να αγοράσω ούτε ένα δόλωμα και χωρίς να παίξω την τελευταία αποστολή που μόλις μπήκε σήμερα:
    Καλό ξημέρωμα.

Αρέσει σε αμφιθεα, kostas.k1970, Gulit1 και 7 σε άλλους.
  11. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα σας! Με τα πρώτα αστερονόμισματα που κέρδισα πήρα τις 5 αναβαθμίσεις του διακοσμητικού.
    Προς το παρόν έχω παίξει 102 δολώματα, συν άλλα δύο όταν τελειώσω την αποστολή. Στο 102ο δόλωμα μου έδωσε 45 αστερονομίσματα, έτσι κατάφερα και πήρα τις 2 φασολιές που μου έλειπαν και ένα διακοσμητικό, δύο διακοσμητικά τα βρήκα από το πάρε δώσε και τελικά κλείδωσα τις 2 φασολίτσες. :p
    Οπότε συνολικά είμαι πολύ ευχαριστημένη, όπως επίσης και για την κυρίως φασολιά.
    Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν που δεν επιλέγαμε εμείς με τι δόλωμα θα παίξουμε και βασιζόμασταν στα έτοιμα ή στην τύχη λόγω των σεντουκιών.

Πολλή πολλή τύχη σας εύχομαι μιας και την χρειαζόμαστε πραγματικά σε αυτό το δρώμενο!! :music:

Αρέσει σε Coinhunter01, kostas.k1970, GEPPO1 και 10 σε άλλους.
  12. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Καταφερα και εφτασα με πολυ "ζορι" στα 90 δολωματα και πηρα την πρωτη φασολια! (Βεβαια το δρωμενο με τις πιπεριες δεν το αγγιξα και γι αυτο δεν πηρα καθολου δολωματα)! Αντε να παρω κι αλλο ενα δολωμα απο το ψαρο-συντριβανι και τελος για μενα το δρωμενο. Ενα δρωμενο που δεν μου αρεσε καθολου, μιας και δεν ειχα επιλογες, και επρεπε να παιζω οτι μου "σερβιρουν".....

Αρέσει σε Gulit1, FARMER.GP, Coinhunter01 και 9 σε άλλους.
  13. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

68 δολωματα δεν μπορεσα να παρω την φασολια δεν εχει αλλα. συγχαρητηρια και παλι στους σχεδιαστες του δρωμενου μεσα στο καλοκαιρι που βαλανε τρια δρωμενα να εξαρτωντε μεταξυ τους. συνεχιζουν να μας εκνευριζουν μεχρι να καταφερουν να μας διωξουν απο το παιχνιδι

Αρέσει σε Gulit1, 2014chr, -sia1971- και 4 σε άλλους.
  14. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα!Για τον ίδιο λόγο μπήκα να γράψω και να εκφράσω το παραπονο μου!Αν και είμαι στο 85 και πήρα τη πρώτη φασολιά,δεν εχει καμία αξία για μένα,η δεύτερη φασολιά είναι ο "κράχτης"του παιχνιδιού...αδιανόητο να μας υποχρεώνουν να αγοράσουμε δολώματα και θα το έκανα ίσως εάν δεν μου σταματούσαν τη paysafe card καθότι ξεπέρασα το όριο του έτους...που σημαίνει οτι έδωσα αρκετά για να μη μου δίνουν την ευκαιρία να παίζω άνετα...γράφω στον ενικό για να μην εκθέσω τους άλλους που ίσως έχουν διαφορετική άποψη...μεσουσης καλοκαιριού,και καύσωνα,θα πρέπει να χάνουμε τον υπνο μας για να βγάζουμε δρώμενα...θα μου πεις δεν σε υποχρεώνει κανένας να παίζεις,θα σου πω,Ακριβώ!!!!καλή συνέχεια κι ευχαριστώ πολύ!

Αρέσει σε Gulit1, FARMER.GP, 2014chr και 5 σε άλλους.
  15. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλησπερα !
    Με πολυ ζορισμα και αλλο τοσο τρεξιμο τελειωσα το κυνηγι, που μονο ευημερια δεν ηταν.:cry: Λυπαμαι που συνεχιζεται η ιδια τακτικη απο την εταιρία.
    Ετυχε και μπορουσα και το κυνηγησα παααρα πολυ, ομως εστω και ενα δολωμα αν εχανες, δεν τελειωνε δυστυχως.
    Οι πελατες κυριοι της εταιρίας πρεπει να ειναι και ευχαριστημενοι κι επειδη ειναι παιχνιδι πρεπει να αντλουν και διασκεδαση, αλλιως γιατι να δωσουν τα ωραια τους λεφτουδακια;
    ... και μην ακουσω οτι δεν με υποχρεωνει κανενας να παιξω :mad: , διοτι στο συγκεκριμενο δρωμενο αυτο ισοδυναμουσε με αποχη ολοκληρο μηνα>:(. Αυτο θελετε;;;;
    Ευχαριστω ολους οσους βοηθησαν με οποιοδηποτε τροπο κι ευχομαι καλη συνεχεια σε ολους που ακομη προσπαθουν!

Τελευταία επεξεργασία: 28/7/19
    Αρέσει σε Gulit1, maria_palou, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 6 σε άλλους.
  16. skias10

Μετα κοπων και βασανων φιλοι μου, θα μπορεσω μεχρι αυριο να φτασω ,όπως τα υπολογιζω, στο 99ο βημα, της φασολιας....
    Με ξενυχτια αδιάκοπα ώστε να μην χασω ουτε ενα μαζεμα του συντριβανιου.. Και όλα αυτά, εις βαρος του ελευθερου χρονου μου..
    Τα αστερονομισματα δεν με ευνοησαν καθολου και δεν μπορεσα να παρω τα διακοσμητικα που ηθελα από το ψαρο-καταστημα..
    Μονο τις σειρες των φασολιων πηρα..
    Το τελευταιο παιχνιδι δεν σκοπευω να το παιξω, αφου ούτως η αλλως η αναβαθμιση δεν δινει τιποτε παραπανω, από 1 ωρα λιγοτερη,
    και δεν σκοπευω να ξοδεψω τα φιορίνια μου για κατι τοσο ασημαντο..
    Κουραστικα πολύ για ολους μας ,αυτά τα αλληλένδετα δρωμενα ..
    Ευχομαι, να εχετε, τα καλυτερα δυνατα αποτελέσματα ..
    Φιλικα Βικυ..:inlove:

Τελευταία επεξεργασία: 28/7/19
    Αρέσει σε maria_palou, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, Coinhunter01 και 5 σε άλλους.
  17. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα και καλή εβδομάδα... πήρα και την δεύτερη φασολιά και περιμένω ένα δόλωμα απο το συντριβάνι για να τελειώσω το δρώμενο... αγόρασα και 4 δολώματα γιατι δεν τέλειωνε διαφορετικά και δεν ήθελα να χάσω την δευτερη φασολιά.. απο το κατάστημα πηρα την μία φασολιά με τα διακοσμητικά της του 18 που είχε ένα ενδιαφέρον .. οι δύο άλλες είναι αδιάφορες για μενα.. πήρα και τις αναβαθμίσεις και μέχρι εκεί... τα δωράκια του δρώμενου ηταν αρκετα καλά.. του μαγαζιού εντελώς αδιάφορα ... το δρώμενο βαρετό και κουραστικό με τον τρόπο που εξελίχθηκε... τα κουπόνια βοηθών άφαντα τώρα που χρειαζονταν πιο πολύ με τόσα φυτα στα παράλληλα δρώμενα... δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου έτσι όπως έπαιζα..μια ψαριά σήμερα και άλλη μια αύριο... ελπίζω όταν το ξαναπαίξουμε να είναι αυτό που αγαπήσαμε και όχι αυτό που παίξαμε τώρα.. καλά τελειώματα σε όλους...

Αρέσει σε -sia1971-, maria_palou, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 8 σε άλλους.
  18. haochi

haochi Νέος ειδικός

Τέλος και ευτυχώς που κέρδισα μια φορά το 100%, έβαλα άλλο ένα που είχα στην αποθήκη μου και βγήκαν τα φυτά για όλα τα δρώμενα. Ωραία δώρα, πέρασα ωραία τον μήνα, είχα βέβαια και τον χρόνο... χωρίς όμως να χάνω τον ύπνο μου.

Αρέσει σε GEPPO1, sofiapao76, αμφιθεα και 2 σε άλλους.
  19. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπερα στην αγροτοπαρεα. Μολις και μετα βιας καταφερα να μαζεψω 101 δολωματα. Σκεφτομαι αν ειχα χασει καποιο βημα απο τα εμπλεκομενα δρωμενα ισως να μην τα καταφερνα. Ειλικρινα τετοια δρωμενα που επιδρουν το ενα με το αλλο και για την ακριβεια 4, καλυτερα να λειπουν καλοκαιριατικα. Πιο ευκολα θα εβρισκα 101 σκυλακια Δαλματιας.... :D :D :D Τερμα ομως οι γκρινιες.....ηρθε καιρος να ετοιμαζομαι για τις διακοπαρες μου......!!!!!

Αρέσει σε Gulit1, μαρω69, toylaaaaa και 10 σε άλλους.
  20. skias10

Τελος και για μενα το δρωμενο.. Ολοκληρωθηκε με επιτυχια μετα από τοσες προσπάθειες και ακατάπαυστα ξενυχτια..
    To κατάστημα του ψαρα θεωρω πως ηταν φτωχο από δωρα..
    Παλαιοτερα σ αυτό το δρωμενο είχαμε επιλογες σχετικα με ποια δολώματα θελαμε να φτιαξουμε και επαιζε ο καθενας συμφωνα με τις δυναμεις του..Αυτη την φορα ηταν βασισμενο καθαρα και μονο στη τυχη με αποτέλεσμα πολλοι συμπαίκτες μας ,μεσα σ αυτους και γω,
    να σταθουμε ατυχοι και να μην μαζεψουμε οσα αστερονομισματα χρειαζομασταν..
    Στη δικη μου περιπτωση, ευτυχως βοηθησαν καλοι φιλοι με το να μου στειλουν τα περισσοτερα διακοσμητικα από αυτα που εψαχνα
    με το παρε-δωσε και τους ευχαριστω γι αυτο..
    Φιλικα βικυ..:inlove:

Αρέσει σε SYLVART, salt7000, sofiapao76 και 6 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.