Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Καλοκαιρινή Ευημερία Ψαρέματος "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 10/7/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. μαρω69

μαρω69 Έμπειρος

Καλημέρα! Έχω παίξει 16 παιχνίδια και ούτε ένα αστερονόμισμα...:mad:

Αρέσει σε dora196501, Dr.Kelly, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 14 σε άλλους.
  2. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Τα αστερονομισματα συνεχιζουν να μας κρυβονται..Η υπομονή μου εχει εξαντληθεί..>:(Εχει εξελιχθεί ένα από τα χειροτερα δρωμενα
    και να φανταστείτε ότι ηταν από τα αγαπημενα μου..Εχει καταντησει μαστιγα..
    Φιλοι μου, μετα λυπης μου ,προβλεπω αυτό το δρωμενο να παει απατο..:mad:

Αρέσει σε kitsena, Dr.Kelly, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 14 σε άλλους.
  3. boykitsa68

boykitsa68 Νέος ειδικός

Τη καλησπέρα μου σε όλη την αγροτοπαρέα. Το δρωμενο με το ψάρεμα δεν τελειώνει ούτε με..σφαίρες, όχι με δολώματα. Κρίμα γιατί το προηγούμενο ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον. Πάμε γι' άλλα. Καλή επιτυχία σε όσους προμηθευτούν δολώματα από τις γύρω περιοχές.

Αρέσει σε Dr.Kelly, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, stavrina72 και 13 σε άλλους.
  4. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Δυστυχως το δρωμενο αυτο ειναι απ'ολες τις αποψεις απαραδεκτο! Μου αρεσε οπως ειπαν και οι προλαλησαντες, η αρχικη του μορφη! Δεν υπαρχει πιθανοτητα οχι να το τελειωσω αλλα να καταφερω να παρω εστω και τη μια φασολια! Αν και τελειωσα ολο το δευτερο δρωμενο του ανεμου αν και εχω παιξει παρα πολλες φορες στο κυνηγι (με τις διαφορες) τα κασονια με τα δολωματα τα οποια κερδιζω, ειναι ολα απλα, δεν δινουν τιποτα, και το δρωμενο προχωρα με το ρυθμο της χελωνας και ακομη χειροτερα!!!!! Δυστυχως (για δευτερη φορα) αυτοι που σκεφτηκαν να το αλλαξουν και να το κανουν οπως εχει, το εχουν κανει ενα ματσο χαλια!!!! Το συνεχιζω μονο και μονο γιατι κερδιζω τα δολωματα απο τον "ποντικω", και δεν θελω να πανε χαμενα! Μετα τελος!!!!!!!!!!

Αρέσει σε sakiragiza, Dr.Kelly, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 15 σε άλλους.
  5. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

ειπα κι εγω να διαμαρτυρηθω οτι δεν τυχαινω αστερονομισματα ....αλλα απο οτι φαινεται δεν ειμαι η μονη ...ευτυχως εχω τις φασολιες ....λυπαμαι τους φιλους που το παλευουν για να τις κερδισουν :oops:
    αλλο ενα δρωμενο σε καταντια ....

Αρέσει σε sakiragiza, Dr.Kelly, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 13 σε άλλους.
  6. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

για πρώτη φορά δεν καταφέρνω να πιάσω ενα ψαρι της προκοπής... καλά δεν αναφέρω τα υπόλοιπα παράπονα.. τα λένε όλοι συνέχεια... μηπως έχει κάποιος καμια καλή συμβουλη???
    μετά απο πολλές δοκιμές και ενω πάντα στοχεύω στο σωστό σημείο .. τα αποτελέσματα είναι αλλοπρόσαλλα ... μήπως θα έπρεπε να δουν οι συντονιστές το θέμα της στόχευσης???

Τελευταία επεξεργασία: 16/7/19
    Αρέσει σε sakiragiza, Dr.Kelly, vickymou και 11 σε άλλους.
  7. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

καλημερα σε ολους .
    εγω το event στο νησι δεν προκειται να το παιξω και οπου βγει !!:oops:
    ειναι λυπηρο να πρεπει να καθομε απο πανω απο τον υπολογιστη καλοκαιριατικα για να τελειωσω ενα event !!!ευτυχως εχω τις φασολιες και οτι δωρακια μαζεψω και τελος !!!

Αρέσει σε ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, sakiragiza, -sia1971- και 9 σε άλλους.
  8. skias10

Δυστυχως φιλοι μου τα διχτυα μας είναι αδεια από ψαρια.. Δεν μαζεύονται με τιποτα..
    Οπου κι αν στοχεύσεις, ψαρι μεγαλο δεν πιανεις.. Δολώματα απλα, και αυτά με το σταγονομετρο..
    Το πηρα πια αποφαση πως δεν πρόκειται να το ολοκληρωσω το δρωμενο όπως και πολλοι αλλοι συμπαικτες μας..Κι άλλες τοσες μερες να είχαμε στη διαθεση μας, ετσι όπως ειναι η ροη του ,παλι δεν θα το τελειωναμε..
    Ακομη και το βοηθητικο δρωμενο του νησιου δεν δινει αξιολογα σεντούκια δολωμάτων..
    Στ αληθεια βαρεθηκα..

Αρέσει σε sakiragiza, -sia1971-, Dr.Kelly και 7 σε άλλους.
  9. Panagiwtena

Panagiwtena Αρχάριος στο φόρουμ

Καλημερα μια απο τα ιδια κι εγω...
    απαραδεκτο δρωμενο κριμα..
    ουτε ενα αστερονομισμα στα 17 παιχνιδια.

Αρέσει σε -sia1971-, Dr.Kelly, Coinhunter01 και 4 σε άλλους.
  10. mayromatis

mayromatis Ανερχόμενος συντάκτης

μέσα στην γκρίνια είστε όλοι σας, απο συνήθεια μαλών εγώ και μεγάλα ψάρια έπιασα και έφτασα τα 180 νομίσματά σε 32 παιχνίδια και γενικά αλλα πάνε καλα σε ολα τα παιχνίδια χωρίς σουπερ λίπασμα πουθενά

11. buenakias

buenakias Νέος ειδικός

Μήπως είμαστε μες την γκρίνια γιατί εσύ που έχεις 180 νομίσματα σε 32 παιχνίδια δεν έχεις κάνει τίποτα διαφορετικό, καμία διαφορετική στρατηγική από άλλους που με τα ίδια παιχνίδια δεν έχουν κανένα νόμισμα? :)

Αρέσει σε vagelis1968, -sia1971-, kostas.k1970 και 9 σε άλλους.
  12. sgr5081

sgr5081 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπέρα σε όλες και όλους
    33 παιχνίδια
    και με φωτισμένο τον κεντρικό δακτύλιο (όχι όλα ακόμα ψάχνω να βρω άκρη)
    και τουλάχιστον από 2 φορές με το δόλωμα για 2 και χταπόδια και μάρλιν καθώς και μονά μάρλιν
    αστερονομίσματα.....0 μηδέν
    ευχαριστώ καλό σας βράδυ

Αρέσει σε -sia1971-, Coinhunter01, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  13. Coinhunter01

Coinhunter01 Ειδικός του φόρουμ

Καλημέρα αγρότες και αγρότισσες!

Εγώ στοχεύω λίγο κάτω από το γκρι χρώμα και πολύ σπάνια μέσα στο γκρι, τις περισσότερες φορές πιάνω καλή ψαριά, αλλά τα αστερονομίσματα βγαίνουν λίγο δύσκολα, αλλά γενικά πιστεύω πως τα πάω καλά, έχουμε ακόμα 291 ώρες.

[​IMG] [​IMG]

Πιστεύω πως οι περισσότερη θα πάρουμε τη πρώτη φασολιά, αλλά εύχομαι να πάρουμε και τις δύο.;)
    Καλή συνέχει και καλή επιτυχία σε όλους!

Αρέσει σε vagelis1968, sofiapao76, -sia1971- και 8 σε άλλους.
  14. mara_libra

mara_libra Στρατηγός του φόρουμ

Καλημέρα σε όλους ..
    Περισσότερο από απορία, παρά με διάθεση για γκρίνια.. Πώς γίνεται να μη δίνει καθόλου αστερονομίσματα σε κάποιους παίκτες;
    Σε 37 παιχνίδια και δεν έχω ούτε ένα .. Είναι θέμα τύχης το αν θα μπορέσουμε να αγοράσουμε αυτά που θέλουμε από το κατάστημα;

Αρέσει σε vagelis1968, sofiapao76, -sia1971- και 9 σε άλλους.
  15. skias10

Προς μεγαλη μου λυπη και απογοητευση, η ''κακοτυχια'' συνεχιζεται..
    Διαβαζω και τις ιδιες αναρτησεις πολλων συμπαικτών μου και συμπασχω..Το κατάστημα πια , φανταζει απιαστο ονειρο..:oops:
    Σκουμπρι και αστακο πιανω τις περισσοτερες φορες με πολλες αλλαγες στο στοχο και λιγοτερες γουρουνοψαρο και μονο 2
    φορες χταποδι..
    Θα το παλεψω μεχρις εσχατων, αν και η τυχη δεν ειναι με το μερος μου..:sleepy:

Αρέσει σε sofiapao76, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, vickymou και 6 σε άλλους.
  16. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Καλε εγω εχω παιξει 61 παιχνιδια και δεν μου εχει δωσει ακομη οποτε το εχω παρει αποφαση οτι δεν θα δω αστερονομισμα αλλα δεν θα δει και η εταιρια το δικο μου νομισμα πατσι λποιπον!

Αρέσει σε vagelis1968, sofiapao76, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 7 σε άλλους.
  17. mayromatis

mayromatis Ανερχόμενος συντάκτης

43 παιχνιδια 225 νομισματα μεχρι τώρα

Αρέσει σε vagelis1968, -sia1971-, Panagiwtena και 4 σε άλλους.
  18. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Το χειρότερο σ' αυτό το δρώμενο είναι ότι δεν μπορούμε να φτιάξουμε τα δολώματα που θέλουμε. Είμαστε αναγκασμένοι να παίζουμε και με απλά δολώματα και να "χάνουμε" προσπάθειες. Ολοι ξέρουν ότι το καλό δόλωμα βγάζει το καλό ψάρι!

Αρέσει σε Dr.Kelly, maria071966, vagelis1968 και 8 σε άλλους.
  19. vickymou

vickymou Κόμης

γεια!!!!!!!!!!!η αληθεια ειναι οτι την χαρα του ψαρεματος την στερηθηκαμε, Αν ηταν να κανω δολωματα θα φυτευα νυχθημερον,θα χαλουσα σ.λ ζωζω κ.λ.π με πολυ χαρα, τωρα δεν εχω διαθεση ουτε να ,το δω.Περιμενε ενα δολωμα καθε 2 μερες,αστερονομισματα καθολου, φασολια ποτε!!!!!!!!!ετσι και γω τα παραταω Βαρεθηκα!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε Dr.Kelly, fisherman65, vagelis1968 και 9 σε άλλους.
  20. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Εγώ απο την άλλη, πήρα όλες τις αναβαθμίσεις που μπορούσα, πήρα και μια φορα το η βαρκα μου ειναι το καστρο μου, και εχω 160 αστερονομισματα, που δεν ξερω τι να τα κανω. Αυτό το μαγαζί δεν έχει τίποτα καλό! Συνήθως τα καταστηματα εχουν πολλα ωραια πραγματα που δεν μπορείς να αγορασεις, και τώρα συμβαίνει το αντιθετο. Τραγικός ο σχεδιασμόσ του ιβεντ θα συμφωνησω και εγω. Το μονο καλο ότι παιρνουμε δωρακια με καθε ψαρι.

Αρέσει σε Dr.Kelly, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, nickoikono11 και 12 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.