Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Καλλιστεία σκύλων

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 21/5/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο
    Καλλιστεία σκύλων
    Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Καλλιστεία-σκύλων.26584/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Καλλιστεία-σκύλων.26583/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση
    Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στους vagelis1968 και -sia1971-.
  2. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλησπερα στην φαρμοαγροτια!!!
    Αλλο ενα σπερνοθεριστικο δρωμενο, πανομοιοτυπο με καποιο παλιοτερο ... δεν περιμενουμε πλεον κατι άλλο πρωτοτυπο...
    Χιλαδες τα φυτα οπως παντα και βεβαιως ενα φυτο 5:30 ωρο που σε κρατα πανω στο πληκτρολογιο συνεχεια.
    Τα σχολια δικα σας...:p
    Ας κανουμε μια πρωτη αθροιση λοιπον
    Πινατ
    θα χρειαστουν 6.300 φυτα και 240 κουτια
    ζηταει ζωα
    δινει κουπονια,φασουλοφλουρια, αστερακια
    Ντοπερμαν
    θα χρειαστουν 6.750 φυτα και 225 κουτια
    ζηταει φυτα, καρπους
    δινει εργαλειοθηκες,μυστ.δενδρυλια Καλαχαρι
    Παγκ
    θα χρειαστουν 7.200 φυτα και 225 κουτια
    ζηταει φυτα
    δινει σεντουκι αδεξιων ζωων, χρυσες μπανανες, μυστ.σταβλ.Καλαχαρι
    Δαλματιας
    θα χρειαστουν 7.650 φυτα και 210 κουτια
    ζηταει προϊοντα
    δινει σ.τροφες,χρυσες μπανανες,τσατνυ
    Συνολικα 27.900 φυτα (δρωμενου) και 900 κουτια (αναδυωμενο)
    φυτευουμε στην κεντρικη , λιβαδι, δασος
    και αναδυωμενα παιρνουμε απο ολα (φυτα,δεντρα,σταβλους,εργαστηρια)

Αρέσει σε vagelis1968, 2014chr, Nantia123 και 26 σε άλλους.
  3. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Οι σκύλοι έρχονται στα καλλιστεία, για να δείξουν την ομορφιά τους με τα κουστούμια που θα φορέσουν!:) Θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές που εμφανίζονται;:eek: Δεν ξέρω, αν και το βλέπω πάρα πολύ απαιτητικό και δύσκολο θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Μου θυμίζει τα Χριστουγεννιάτικα δρώμενα με τα δώρα που έχει. Καλή τύχη στο δρώμενο με τους σκύλους όπου φτάσει ο καθένας μας!!;)

Αρέσει σε soyla74, nickoikono11, nana και 9 σε άλλους.
  4. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα σας! Αν και cat lady, θα ασχοληθώ με τα καλλιστεία των σκύλων με τα υπέροχα φαγώσιμα ονόματα xD Peanut, Butter, Cookie, Cream!!

Έχω κάνει ήδη τους συνδυασμούς μου και έχω αφήσει έξω τις επιλογές που δεν έχω αυτά που ζητάνε, (πχ. στέβια, οδοντόβουρτσες). Πάλι όμως θα αδειάσουν οι αποθήκες μας... Η φασολιά όμως είναι πολύ καλή!
    Ευχαριστώ την αμφιθεα για τους υπολογισμούς. :)

Καλή επιτυχία σε όλους! :music:

Αρέσει σε Erukat, ioanna6929, FARMER.GP και 12 σε άλλους.
  5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα στην αγροτια. Μετα απο το παραληρημα δρομενων και το τρεξιμο που δεν εχει τελειωσει ακομη, δεν θα ασχοληθω με το συγκεκριμενο. Θα προτιμησω να πουλησω στη λαικη. Χρειαζεται και καποια αποφορτιση μετα την τοση ενταση. Αμφιθεα ευτυχως που εβγαλες τις ποσοτητες γιατι εγω....κικιρικου.:D :D :D

Αρέσει σε vagelis1968, ioanna6929, Megas_kokoriko και 15 σε άλλους.
  6. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλησπερα φιλοι μου ακομη δεν εχουμε τελειωσει τα τρεχοντα δρωμενα και .....τσουπ !!!! Νατα-τα κατα τ αλλα -συμπαθεστατα τετραποδα.. Οι αποθηκες μου ευτυχως ειναι γεματες απο τα περισσοτερα ειδη που ζηταει..Προνοησα και εκανα σημερα τις αγορες μου
    απο την λαικη σε καποια λιγα που μου ελειπαν, γιατι απο αυριο θα παρει φωτια..:p
    Με κατι προχειρους υπολογισμους που εκανα ,εχω ηδη πλανο στο μυαλο μου και στο...φαρμοβιβλιο εννοειται, για τις κινησεις που θα κανω.. Αυτο που περιμενω να δω ειναι ,το κατα ποσο τα φυτα του δρωμενου θα μαζευτουν χωρις να ιδρωσουμε παλι..:oops:
    Και φυσικα, τα αγαπημενα σε ολους μας, αναδυομενα , που ελπιζω αυτην την φορα ,να εχουν κεφια και να ερχονται ευκολα, χωρις
    να μας ταλαιπωρησουν..;)
    Εδω θα μαστε, και θα τα λεμε.. Καλη επιτυχια σε οσους το προσπαθησουν..
    Καλο μεσημερι σε ολους..

Αρέσει σε vagelis1968, μαμαβικη, ioanna6929 και 13 σε άλλους.
  7. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

αντε πάμε πάλι χαχαχα ευτυχώς δεν εχω βγάλει τις γαλότσες μου οποτε θα συνεχισω ακαθεκτη... κάλα τα δωράκια και η φασολιά... οποτε βουρ... καλή επιτυχια σε ολους

Αρέσει σε vagelis1968, μαμαβικη, ioanna6929 και 12 σε άλλους.
  8. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Αν εχετε τελειωσει με τα φυτα του δρωμενου στη βασικη πολυωρα για μαζεμα αυριο.

Αρέσει σε vagelis1968, μαμαβικη, GEPPO1 και 8 σε άλλους.
  9. -sia1971-

-sia1971- Γνώστης του φόρουμ

Καλή η φασολιά αλλά δυστυχώς δεν έχω τα απαιτούμενα. Καλή επιτυχία σε όσους ασχοληθούν

Αρέσει σε vagelis1968, GEPPO1, ioanna6929 και 7 σε άλλους.
  10. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Δεν θα ασχοληθώ καν για 2 μήνες σε κανένα δρώμενο καλή η φασολιά αλλά τρέχουν και οι υποχρεώσεις οπότε δεν
    Καλή επιτυχία σε όσους ασχοληθούν

Αρέσει σε vagelis1968, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, GEPPO1 και 13 σε άλλους.
  11. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα στην αγροτιά την ταλαίπωρη, η ζωή μας δεν είναι μόνο το παιχνίδι, οπότε απο το συγκεκριμένο θα απέχω. Υπάρχει και η κανονική μας ζωή με τις όποιες υποχρεώσεις της, και δε σκοπεύω να λαλίσω μπροστά σε μια οθόνη. Η φασολιά για μένα αδιάφορη, έχουμε γεμίσει κασόνια, σεντούκια και πάει λέγοντας.... Τα παλιά μεγαλεία δυστυχώς δεν υπάρχουν πια.. Οπότε φίλοι και γείτονες μην στέλνετε δωράκια, θα χαθούν στην αποθήκη... Καλή επιτυχία σε όσους ασχοληθούν. Και φυσικά πολλά μπράβο στην αμφιθέα για τους υπολογισμούς των φυτών;)

Αρέσει σε graganta, kitsena, yelander10 και 21 σε άλλους.
  12. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

GatTe987, <<Τα παλιά μεγαλεία δυστυχώς δεν υπάρχουν πια.. >>...:oops:
    πραγματικα σε καταλαβαινω, και συμφωνω απολυτα οτι η ζωη δεν μπορει να ειναι μια φαρμα και τιποτε άλλο,
    τους δε υπολογισμους τους εκανα για να διευκολυνω τους συμπασχοντες και συνταλαιπωρουντες ολες αυτες τις μερες.
    Ολη η ασχολια μου πλεον θα ειναι η φροντιδα της φαρμας μου, την οποια ακομη δεν αποφασισα να εγκαταλειψω εντελως,
    αλλα κοντοζυγωνει εκεινη η μερα, εφ οσον συνεχιζεται η ιδια τακτικη απ τους "σοφους" της εταιριας :p
    Καλη επιτυχια σ ολους που θα ασχοληθουν εντατικα

Αρέσει σε graganta, kitsena, yelander10 και 21 σε άλλους.
  13. nikoskra

nikoskra Μαθητευόμενος στο φόρουμ

και εγω ετσι ακριβως σκεφτομαι.μας διωχνουν

Αρέσει σε soyla74, yelander10, aggellll και 9 σε άλλους.
  14. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Δεν θα ασχοληθώ με αυτό το δρώμενο. Είναι σπάνια αυτά που ζητάει και δίνει ψίχουλα. Η φασολιά αδιάφορη. Τα δώρα σας αγαπητοί γείτονες ας πάνε αλλού.

Αρέσει σε kitsena, soyla74, aggellll και 8 σε άλλους.
  15. _ΘΕΜΗΣ_

_ΘΕΜΗΣ_ Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα σε ολους.Δυστυχως το συμφερον ειναι μεγαλυτερο της οποιας αγαπης ειχαμε και ακομα εχουμε για το παιχνιδι.Αναρωτιεμαι και εγω για ποσο θα την εχουμε?Καλη συνεχεια σε ολη την αγροτια

Αρέσει σε graganta, nota.dim1802, mini88_ και 14 σε άλλους.
  16. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

Ουτε εγω προκειται να ασχοληθω...Και ενα μικρο εμπαργκο στην εταιρεια δεν θα εβλαπτε....

Αρέσει σε graganta, jiorgos, mini88_ και 15 σε άλλους.
  17. kostas.k1970

kostas.k1970 Νέος ειδικός

καλησπερα φιλοι και φιλες χρονια πολλα με υγεια και χαμογελο σε ολους και ολες που γιορταζαν εχθες εγω παρκαρα το τρακτερ τα εργαλεια τα εβαλα στιν αποθηκη καθαρισα τις γαλοτσες τις εβαλα στο ντουλαπη και απο σημερα χαλαρα ....

Αρέσει σε vickymou, graganta, nota.dim1802 και 14 σε άλλους.
  18. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

καλησπερα νομιζω πως πρεπει καποια στιγμη να χαλαρωσουμε λιγακι . απανωτα event κουρασαν πολυ . ευχαριστω αλλα δεν θα παρω αλλο τουλαχιστον για πολυ καιρο .

Αρέσει σε mini88_, nickoikono11, vickymou και 14 σε άλλους.
  19. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημερα αγροτοπαιδα !!!! Εγω το παω χαλαρααααα, και αν το ολοκληρωσω εχει καλως..
    Θελω να βγαλω λιγο το αγχος απο την ζωη μου..

Αρέσει σε ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, nickoikono11, vickymou και 11 σε άλλους.
  20. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Χαίρετε! Τέλος τα καλλιστεία για μένα. Ένα δρώμενο εύκολο με πολλά αναδυόμενα, μέτριες ανταμοιβές και καλή φασολιά.
    Δυστυχώς όμως ζητούσε προϊόντα που τα μικρότερα επίπεδα δεν τα είχαν με αποτέλεσμα να χάσουν αυτό το απλό δρώμενο...
    Πάλι η ίδια αδικία με άλλες φορές... :sleepy:
    Καλή συνέχεια σε όλους! :music:

Αρέσει σε takis.00, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, Marinaloren και 5 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.