Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Ιστορίες του στάβλου

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 21/8/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

τελος και για μενα καλη συνεχεια σε ολους!!!!!!!!!!

Αρέσει σε takis.00, mmixail, Gulit1 και 5 σε άλλους.
  2. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα!! "Η φροντίδα των ζώων" μόλις τώρα έλαβε τέλος και σε μένα!!:D Μεγάλωσα τα τέσσερα ζωάκια φτάνοντας στο 12 επίπεδο το καθένα. Γνώρισα τους φίλους τους: κοτοπουλάκι μουσικός με κότες θεατές, σκυλάκια μαθητές με σκύλο δάσκαλο, κατσικάκι με κατσίκα σε πέτρινη γέφυρα και γουρουνάκια στη λάσπη και πήρα την ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς.:) Να ευχαριστήσω τους/τις συμπαίκτες-τριες για την πολύτιμη βοήθεια τους! Καλή συνέχεια, καλή τύχη σε όσους-ες το προσπαθούν ακόμα και καλό βράδυ!!;)

Αρέσει σε mmixail, soyla74, Gulit1 και 5 σε άλλους.
  3. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Όλα καλά, αλλά αυτό που μας δίνουν τα διακοσμητικά από δύο φορές... δεν το καταλαβαίνω! Εδώ δεν έχω χώρο γι` αυτά που έχω...Καλή συνέχεια!

Α! Τώρα το πρόσεξα!!! Δεν χρειάζεται να τα πάρω αφού δεν τα θέλω... Απλά δεν θα παραδώσω στο 12ο βήμα!!!

Τελευταία επεξεργασία: 27/8/18
    Αρέσει σε Gulit1, nota.dim1802, mmixail και 9 σε άλλους.
  4. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα καταφερα και πηρα την φασολια και εφτασα στο 12 βημα οτι παρεις καλο ειναι καλη συνεχεια και καλο τελος σε οσους προσπαθουν ακομα.

Αρέσει σε takis.00, xristos-ale3andros, skareleni και 7 σε άλλους.
  5. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Kαλημέρα στην αγροτοπαρέα μόλις τέλειωσα όλο το δρώμενο, καλή συνέχεια σε όσους το παλεύουν ακόμη.:music::inlove::D

Αρέσει σε sofiapao76, takis.00, xristos-ale3andros και 7 σε άλλους.
  6. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα! Τελικά την ''πάτησα'' και όχι μόνο πήρα όλα τα διακοσμητικά, αλλά συνέχισα και να φυτεύω...Καλή εβδομάδα!

Αρέσει σε sofiapao76, takis.00, xristos-ale3andros και 7 σε άλλους.
  7. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

καλησπέρα σε όλους, πηρα και εγω την φασολιά αλλά επέλεξα να μην κανω όλα τα βήματα. Τα διπλά διακοσμητικά μ' αρέσουν αλλά θα ήθελα να έχω και χώρο να τα τοποθετήσω. Ίσως θα ήταν καλό στην στοιχειωμένη έπαυλη, να μπορούν να τοποθετηθούν κι άλλα διακοσμητικά.

Αρέσει σε sofiapao76, kat77, takis.00 και 8 σε άλλους.
  8. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
    Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.