Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Θησαυρός σε αφθονία

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 19/3/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Γέλασα πάρα πολύ μ'αυτό και να ξέρεις ταυτίζομαι απόλυτα!!! xD

GEPPO1 ευχαριστούμε πολύ που μας δείχνεις συνολικά τι δεν έχουμε :p

Το πιο εκνευριστικό για μένα είναι ότι θέλει μεγάλες ποσότητες πολύωρων φυτών οπότε δεν μας δόθηκε και η ευκαιρία να τα αποκτήσουμε πριν ξεκινήσει το δρώμενο. Ακόμα κι αν τα είχα δεν ξέρω αν θα τα έδινα, νομίζω είναι ανάλογα πόσο γρήγορα μπορείς να τα αναπληρώσεις.
    Θεωρώ ότι το δρώμενο απευθύνεται σε πολύ μεγάλες φάρμες που λίγο πολύ έχουν αποθέματα. Θα ήθελα να ασχοληθώ αλλά δυστυχώς δεν έχω και ούτε μπορώ να αποκτήσω τα απαιτούμενα.... Αν ήθελε μικρότερες ποσότητες θα τα έδινα.
    Καλή επιτυχία σε όσους ασχοληθούν! :music:

Αρέσει σε ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, kolokythopitas, kitsena και 14 σε άλλους.
  2. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

H traxhla με την απόλυτα σωστή άποψη την οποία και ακολουθώ τους τελευταίους μήνες και η GEPPO1 με την ωραιότατη ανάλυσή της, με έπεισαν να μην ασχοληθώ με αυτό το δρώμενο και όσα άλλα παρόμοια (υπερβολικές απαιτήσεις και μικρές αμοιβές) ακολουθήσουν, αν και έχω τα απαιτούμενα. Κάποια στιγμή πρέπει να αντιδράσουμε με έργα όχι μόνο λόγια.

Αρέσει σε ath, nota.dim1802, kolokythopitas και 14 σε άλλους.
  3. μαρω69

μαρω69 Έμπειρος

Καλησπέρα! Βρε "αγροτόπουλα", πόσα φωτογραφικά στοιχεία μαζέψατε; Χρειάζονται 2900 και έχω μόνο 129. Είχα παντού πολύωρα φυτά και 20 στάβλους. Τι έκανα λάθος; Υποτίθεται ότι τα φωτ. στοιχεία αναδύονται από φυτά και δέντρα, από όλες τις εκτάσεις.

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, kat77 και 3 σε άλλους.
  4. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Νομιζω οτι οι σταυλοι δεν δινουν αναδυομενα σε αυτο το δρωμενο! Μηπως τα λιγα αναδ. οφειλονται στους 20 σταυλους?? Καλυτερα ομως να ρωτησεις την συντονιστικη ομαδα!

Τελευταία επεξεργασία: 20/3/19
    Αρέσει σε Gulit1, kolokythopitas, kat77 και 2 σε άλλους.
  5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Εγω παντως με σαγκουαρο σε 2 και δεντρα σε 1εκταση και κυνοροδο παντου μαζεψα 355 στοιχεια και 162 σε μπουκαλι.

Αρέσει σε Gulit1, kolokythopitas, vickymou και 5 σε άλλους.
  6. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

370 φωτ/κα στοιχεια με 3 εκτασεις καλαμια (22.15) και 3 εκτασεις σαγκουρο(24.00)ωρες . μονο αυτα να φυτευω θελω 8 μερες. και το δρωμενο ειναι 6 μηπως να το δειτε λιγο γιατι δεν βγαινουν τα κουκια???

Αρέσει σε maria071966, Gulit1, kolokythopitas και 7 σε άλλους.
  7. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπερα συναγροτες-ισσες. Δυστυχως για μενα το δρωμενο τελειωσε πριν καλα καλα ξεκινησει. Πηρα 50 τ.λ., 20 σ.λ. 102.000 π.ε. και τελος. Αρνουμαι να συνεχισω με τοσο παραλογες απαιτησεις. Προτιμω να πουλησω καποια φυτα και ζωα στη λαικη. Και δεν ειμαστε οι μονοι που παραπονιομαστε τοσο για τα απαιτουμενα των δρωμενων οσο και για τη συχνοτητα τους. Καλη συνεχεια σε οσους θα το τρεξουν.

Αρέσει σε ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, xaris68, kolokythopitas και 10 σε άλλους.
  8. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλησπέρα και από έμενα.. οι στάβλοι δεν δίνουν αναδυόμενα
    <<Φωτογραφικά στοιχεία

Κατα τις συγκομιδές δέντρων και φυτών θα λαμβάνετε φωτογραφικά στοιχεία από τις εκτάσεις της βασικής φάρμας, το άγριο λιβάδι, το ξέφωτο του δάσους, το νησί Bahamarama, το τροπικό δάσος και τους κρυστάλλινους καταρράκτες>>

Αρέσει σε kolokythopitas, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, vagelis1968 και 4 σε άλλους.
  9. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

129 φωτογραφικά στοιχεία είναι λίγα.
    Σε όλες τις εκτάσεις χωράνε νομίζω 228 σταύλοι οπότε οι 20 σταύλοι δεν θα έκαναν τόση μεγάλη ζημιά στα αναδυόμενα. Εκεί είχες περίπου 10% απώλεια.
    Απο τη στιγμή που δε δίνεις συγκεκριμένες πληροφορίες θα πιθανολογήσω 4 λόγους:
    1. Δεν έχεις ενεργή ή δεν έχεις ανεβάσει αρκετά ψηλά τη ρούνα Ζωντανός Θρύλος,
    2. Είχες τοποθετημένα XXL και οχι απλά δέντρα,
    3. Είχες φυτά σε μεγάλα χωράφια,
    4. Τα "πολύωρα φυτά" που έβαλες δεν ήταν τα φυτά με το μεγαλύτερο χρόνο ωρίμανσης που διαθέτεις.

Θεωρώ ως δεδομένο οτι μετά τις 15:00 έκανες ανανέωση και βεβαιώθηκες οτι τα εβέντ είχαν ξεκινήσει πρίν αρχίσεις να μαζεύεις.

Αρέσει σε kolokythopitas, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, vagelis1968 και 7 σε άλλους.
  10. μαρω69

μαρω69 Έμπειρος

1. Έχω τερματίσει το ζωντανό θρύλο
    2.Είχα τοποθετημένα 35 δέντρα απλά, δυο δενδροκομεία με XXL
    3.Είχα φυτά σε μικρά χωράφια(όπως φυτεύω πάντα)
    4. Τα πολύωρα μου ήταν βαλεριάνα, υάκινθο νερού και χόγια.
    5. Μπήκα στο παιχνίδι στις 3:06
    Επίσης παρατήρησα τώρα που θέρισα το φυτό του δρώμενου, ότι τα φωτ. στοιχεία κυμαίνονται από 12-26 ανά έκταση(στη δική μου φάρμα τουλάχιστον).
    Τέλος πάντων, συνεχίζω και ότι γίνει. Αυτή τη στιγμή έχω 356 φωτ. στοιχεία.
    Ευχαριστώ για το χρόνο σου και την 'ανάλυση' σου.

Αρέσει σε Gulit1, kat77, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
  11. ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ

ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ Ενεργός συντάκτης

Το χερι στην τσεπη....ετσι θα το βγαλουμε ανετα!!!!!

Αρέσει σε ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, maria071966, kolokythopitas και 2 σε άλλους.
  12. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Και το σλόγκαν του Αισώπου, καλά κρατεί!!:pxD
    Καλησπέρα φίλες και φίλοι.
    Στον απόηχο του δρώμενου της εκπαίδευσης των ζώων, ήρθε στο κατόπιν άλλο ένα, που κι αυτό έχει την πολυπλοκότητά του, αλλά εμένα προσωπικά με αφήνει εντελώς αδιάφορο, αν κι έχω την εντύπωση, ότι δεν είμαι ο μόνος.
    Από το λίγο που διάβασα τις ΣΕ του δρώμενου και παρατηρώντας το τι ζητάει και τι δίνει, (από εκεί ξεκινάω πάντα την ανάγνωση ενός δρώμενου), ήρθε η πρώτη απογοήτευση. Τόση, που δεν μπήκα και δεν θα μπω, στην διαδικασία να μάθω περισσότερα.
    Με τα δρώμενα, έχω μία αρχή. Όταν ένα δρώμενο μου ζητάει να του δώσω 10, πρέπει κι αυτό να μου δώσει, τουλάχιστον 11. Όταν όμως μου δίνει λιγότερα, τότε δεν με ενδιαφέρει καθόλου και το στέλνω από εκεί που ήρθε άμεσα.
    Δουλειά της εταιρίας είναι να συντηρείται και να επιδιώκει τα κέρδη της. Ποια μέθοδο θα ακολουθήσει ώστε να πετύχει τους στόχους της, εμένα δεν με αφορά. Να έχει υπόψιν της όμως, ότι η φθήνια φέρνει τον παρά!!
    Καλό τριήμερο σε όλους!!

Αρέσει σε soyla74, GEPPO1, nota.dim1802 και 8 σε άλλους.
  13. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το διακοσμητικό "Δώσε πάσα" και δεν πιστώνεται.
    Οι τεχνικοί μας εργάζονται για να λυθεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν.
    Θα σας κρατάμε ενήμερους.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Το πρόβλημα υπάρχει με όλα τα διακοσμητικά, υπάρχει επίσημη ανακοίνωση εδώ
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Θησαυρός-σε-αφθονία.26165/#post-189472

Τελευταία επεξεργασία: 22/3/19
    Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  14. boykitsa68

boykitsa68 Νέος ειδικός

Με όλα τα παραπάνω σχόλια που διαβάζω κ όλα αυτά που "ζούμε" τελευταία ,ένα έχω να πω: Το χάσαμε το κορμί πατριώτ!!!
    Θα συνεχίσω να τριγυρνώ στους δρόμους της φάρμας με αναρτημένα τα πανό (Φέρτε πίσω τα τζαμπόδεντρα).
    Τη καλημέρα μου σε όοολη τη ταλαιπωρημένη κυριολεκτικά αγροτιά.

Αρέσει σε soyla74, GaTe987, kolokythopitas και 13 σε άλλους.
  15. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

2900 φωτογραφικα στοιχεια ???? μαλλον πρωταπριλιατικο μου φαινετε πριν την ωρα του αστειο !!! σε καθε εκταση δινει 18 με 22 το πολυ αναυομενα , ας μου πει καποιος πως α μαζευτουν τοσα πολλα??-.-:(
    μαλλον θα παει στα αζητητα και αυτο το event :cry:
    καλο τριημερο σε ολους .

Αρέσει σε soyla74, kolokythopitas, Gulit1 και 8 σε άλλους.
  16. haochi

haochi Νέος ειδικός

Μέχρι στιγμής έχω μαζέψει 1583 φωτογραφικά στοιχεία από μικρά χωράφια παντού μόνο με νερό (το λίπασμα δεν παίζει, η τιμή του είναι στον Θεό...), με φυτά δρώμενων (παίζω και το άλλο) και φυτά μεγάλης διάρκειας (εκεί βάζω νερό και λίπασμα, κλαίω χορτοταλιρα...). 795 μπουκάλια χωρίς κάποια προσπάθεια και 8.534 ανθούς. Ότι ζητάει το δρώμενο τα έχω αλλά δεν το έχω παίξει ακόμα για να δω που θα φτάσω ένα 24ωρο πριν την λήξη με. Ο βαθμός δυσκολίας για εμένα είναι επίσης μεγάλος διότι έχω και 16 τζαμπόδεντρα που είναι φυτεμένα συνέχεια σε δύο χωράφια και πιάνουν χώρο... Ίδωμεν...

Αρέσει σε soyla74, kolokythopitas, xaris68 και 3 σε άλλους.
  17. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα τελος με την φασολια θελω αλλα 800 φ. στοιχεια για το μπονους αντικειμενο. (ας ειναι καλα το ροδανι ετυχα 100% παραγωγη)

Αρέσει σε vickymou, kolokythopitas, Gulit1 και 6 σε άλλους.
  18. .sofaki.

.sofaki. Επιφανής του φόρουμ

καλησπερα,θαθελα να ρωτησω ενω ανοιξα ολο τον 1ο και 2ο οροφο γιατι το Διασκέδαση με τη μόδα ειναι κλειδωμενο?

Αρέσει στους kolokythopitas και vickymou.
  19. renalian

renalian Ενεργός συντάκτης

αν ενα παιχνιδι δημιουργει τοσο αγχος καλυτερα να μενει.μας διωχνεται.....εμενα επαψε να μου προκαλει διασκεδαση

20. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Οι ερωτήσεις πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες ενότητες και όχι στην συζήτηση. ;)

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.