Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Θερινό ναυάγιο"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 14/7/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Hellenagal200010

Hellenagal200010 Νέος ειδικός

Το δρώμενο είναι τρομερά πολύπλοκο για μένα.Τώρα όμως...
    Τι να πω δεν έχω λόγια!!Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!:)

Αρέσει σε vagelis1968, kolokythopitas, βιβη.2003 και 12 σε άλλους.
  2. eeelenaki

eeelenaki Ειδικός του φόρουμ

rkatia ωραίο το σχεδιάγραμμά σου... Θα προσπαθήσω να το ακολουθήσω. Αν δεν σου κάνει κόπο και θέλεις να βοηθήσεις ακόμα περισσότερο, θα μπορούσες κάθε φορά που ανοίγεις διαδρομή, μέχρι εκεί που θα κάνεις το βελάκι λίγο πιο εκεί για να προχωρήσεις στο καράβι, να βγάζεις μία φωτό και να την βάζεις εδώ, για να βλέπουμε ξεκάθαρα, τα φύκια/κλειδιά/σεντούκια/ που έχεις ξεκλειδώσει...
    Ζητάω πολλά εεε;;;

Αρέσει σε vagelis1968, kolokythopitas, βιβη.2003 και 12 σε άλλους.
  3. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

rkatia Μπράβο σου , ευχαριστούμε για τον κόπο σου να μας βοηθήσεις
    ο πίνακας θα μας βοηθήσει πάρα πολύ , γιατί με τον καύσωνα το μυαλό
    δεν λειτουργεί και πολύ καλά
    καλή επιτυχία σε όλους !!!

Αρέσει σε xara2011, vagelis1968, kolokythopitas και 17 σε άλλους.
  4. rkatia

rkatia Ανερχόμενος συντάκτης

eeelenaki δύσκολο αυτό που ζήτησες. Και ακόμη πιο δύσκολο στην πράξη όπως το είδα. Μόλις παραδίδεις στα φύκια ή στα χταποδάκια - καβουράκια αυτά εξαφανίζονται με αποτέλεσμα να μπερδεύεσαι ακόμη περισσότερο. Ενδεικτικά βάζω μια εικόνα για να καταλάβεις τι εννοώ. Οπότε δες τους πίνακες και έχε τους σαν οδηγό.
    Καλή επιτυχία!

Αρέσει σε xara2011, skareleni, vagelis1968 και 16 σε άλλους.
  5. eeelenaki

Πω Πω, εξ αρχής μόλις είδα τη φωτό, τρόμαξα... Νόμιζα ότι όλοι θα έχουμε και διαφορετικά στημένα φίκια/χταποδάκια κλπ
    Ευχαριστώ πάντως που ασχολήθηκες.
    Θα πηγαίνω σύμφωνα με τους πίνακές σου. Μη σου πω ότι θα μαζέψω όλα τα φυτά/σκουλήκια που χρειάζονται και θα σε βάλω μέσα στη φάρμα μου, να μου τα κάνεις εσύ. :p

χαχα πλάκα κάνω... Θα βάλω τα δυνατά μου, να πάω όσο πιο σωστά γίνεται για να ανοίξω πρώτα τη φασολιά. Πρόβλημα με τα σκουλήκια που δεν έρχονται. Στο ένα το νησί, το μεγαλύτερό μου είναι η γλυκοπατάτα, και στο δάσος βάζω τριαντάφυλλο. Σωστά;;; ή να βάλω μεγαλύτερης διάρκειας;;; 73 επίπδο. Σε όλες τις άλλες εκτάσεις το ειδικό φυτό.

Αρέσει σε skareleni, vagelis1968, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  6. flyla78

flyla78 Μόνιμος στο φόρουμ

Ένα μεγάλο μπράβο για τον πίνακα, δεν έχω να πώ κάτι άλλο. Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που αφιέρωσες και που το μοιράστηκες μαζί μας! Καλή επιτυχία σε όλους.

Αρέσει σε skareleni, vagelis1968, jimixatz και 14 σε άλλους.
  7. eeelenaki

Ένας πολύ ωραίος τρόπος για να μην χαθείτε μέσα στα φύκια ξεκλειδώνοντάς τα, είναι αυτός που εφαρμώζω... Με βόλεψε πολύ!!!
    Τσεκάρετε αυτά που θέλετε να πάρετε για να φτάσετε γρήγορα στη φασολιά. Πάρτε έναν - έναν τους πίνακες της Κάτιας και βάλτε τους στην ζωγραφική. Να την έχετε μόνιμα ανοιχτή κάτω, και κάθε φορά που ξεκλειδώνετε κάτι, βάλτε σημάδι. Αφήστε αν θέλετε πράγματα, και γυρίστε στο τέλος. Εμένα με βόλεψε πολύ.
    Μην ξεχνάτε κάθε φορά να κάνετε αποθήκευση, για να μην την κλείσετε κατά λάθος.

Σήμερα έχω φτάσει στο μέσο του πίνακα , και άνοιξα τα δύο πράσινα κάτω από τα ροζ. Τώρα υπάρχει κόλλημα. όλα τα υπόλοιπα πράσινα ζητάν ψαροτροφές και τα σκουλήκια μετα βίας τα μαζεύω με το μουροσίταρο. Έχω ήδη μαζεμένα γύρω στις 4χιλιάδες φυτά. Μάλλον θα πρέπει να σταματήσω για λίγο και να βάλω τριαντάφυλλα παντού με σούπερ λίπασμα. έστω μία σωδιά για να προσχωρήσω. Δεν το έχω εξευγενίσει ακόμα, και δεν έχω και δέντρα να βάλω. Έχει κανείς καμία καλύτερη ιδέα;;;

Τελευταία επεξεργασία: 16/7/16
    Αρέσει σε skareleni, vagelis1968, jimixatz και 10 σε άλλους.
  8. deppy1970

deppy1970 Ανερχόμενος

Για να ακούσω πληροφορίες για τα αναδυόμενα , γιατι τα βλέπω δυσκολα τα πράγματα. συμφωνα με τους πιο αισιοδοξους θελουμε περιπου 1000, για τους βασικούς στόχους. Εγω προς το παρόν έχω μαζέψε μόνο 193.
    Επειδή θα πάω για μπάνιο έχω βάλει παντού δέντρα, αν το βράδυ δε μαζέψω 150 τουλάχιστον θα είναι μάλλον ανυσηχιτικό

Τελευταία επεξεργασία: 16/7/16
    Αρέσει σε Gulit1, skareleni, vagelis1968 και 7 σε άλλους.
  9. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

o_O:wuerg:xD:cry: τα εχω πει ολα νομιζω !!!!
    ευχαριστουμε για τουσ πινακεσ........:inlove:

Αρέσει σε rkatia, skareleni, jimixatz και 6 σε άλλους.
  10. βιβη.2003

βιβη.2003 Αναλυτής του παιχνιδιού

rkatia μπραβο σου για την βοηθεια!!!
    και εμενα μου φαινεται πολυ δυσκολο το ιβεντ....προχωραμε και οπου φτασουμε!!!

Αρέσει σε xara2011, rkatia, skareleni και 6 σε άλλους.
  11. 2014chr

2014chr Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπέρα!
    rkatia ευχαριστούμε για τον πίνακα!
    Νομίζω πως το "θερινό ναυάγιο" για μένα θα είναι ένα πραγματικό ναυάγιο..Για πρώτη φορά μετά από ποοοοολλά δρώμενα δεν θα καταφέρω να πάρω την φασολιά διότι και τα φυτά είναι πάααρα πολλά αλλά και τα αναδυόμενα βγαίνουν με τόση δυσκολία που δεν....:(
    Στο πρωινό μου μάζεμα πήρα από κάθε χώρο 3 ολόκληρα αναδυόμενα!!!! Κόλλησε η βελόνα στο 3 και στους 4 χώρους..Τώρα το απόγευμα πήρα 10 ,7 ,7 ,8... Λίγο καλύτερα όχι όμως ικανοποιητικά. θα δείξει.Προς το παρόν μαζεύω φυτά και θα δούμε πως θα προχωρήσω.Δεν το τόλμησα ακόμη να ξεκινήσω :wuerg:
    Καλή επιτυχία να έχουμε όλοι.

Αρέσει σε rkatia, skareleni, vagelis1968 και 10 σε άλλους.
  12. ESABA

ESABA Ενεργός συντάκτης

υπερβολικα λιγα τα αναδυομενα λες και θελει το ναυαγιο να μεινει ναυαγιο, εβαλα παντου δεντρα 20ωροα και γαριφαλα , αντε να δουμε τι θα μαζεψουμε .

Αρέσει σε skareleni, vagelis1968, sofiapao76 και 7 σε άλλους.
  13. eeelenaki

Όσοι έχουν δέντρα κατάλαβα ότι είναι πιο τυχαιροί. Με μικρά χωραφάκια στις τρεις φάρμες τριαντάφυλλο πρώιμο, αγάπη νερού, λευκή αγνώτητα και μόνο ένα μάζεμα, σε τρεις ώρες μέσα, έβγαλα 52 σκουλικάκια. (Τσάμπα και τόσα λιπάσματα). Τώρα έβαλα πάλι τριαντάφυλλο παντού μόνο με νερό. Να δούμε και αύριο τι θα γίνει. Οι μέρες περνάνε κι εμείς δεν προχωράμε. Παρακάτω είναι η πορεία μου στο σχεδιάγραμμα της Κάτιας. Βλέπω να μένω κάπου στη μέση... (το αστεράκι έγινε από λάθος.)

Αρέσει σε skareleni, vagelis1968, sofiapao76 και 4 σε άλλους.
  14. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα σε όλους,έχασα 2 ήμερες από το εβεντ και σήμερα δουλεύω,λέτε να προλάβω,θα λαχανιάσω λίγο :pαλλά δεν πειράζει,πάντως πως τα καταφέρνω να αρχίζω τα δρώμενα τόσο αργά δεν το καταλαβαίνω. θα το παλέψω και ότι βγει.να είστε όλοι καλά:).

Αρέσει σε ΒΗΜΑΣΩΤΑ, Gulit1, heavymetal7 και 12 σε άλλους.
  15. eeelenaki

Καλημέρα!!! κι εγώ πρωϊνιάτικη σήμερα... Πήγα να μαζέψω τη φασολιά και είδα το παρακάτω. Πώς γίνεται χωρίς να έχω ολοκληρώσει, να μου δίνει τη φασολιά;; δλδ βγάζοντας τον δέυτερο πίνακα, χωρίς να ακουμπήσω τον τρίτο, θα φτάσω στον στόχο μου;; Να χαρώ;;; ή να μη χαρώ;; (το πρώτο το δωράκι είναι ήδη στον λουλουδότοπό μου)
    Εκτώς και αν δεν έχω φτάσει στο τέλος του δρόμενου ως το τέλος, τότε θα εξαφανιστεί η σειρά. Λίγο με μπερδεύει το σηματάκι με το ημερολόγιο... Σα να μου λέει ότι ως εκείνη την ημέρα. Δεν θα τη βλέπεις τη σειρά μόνιμα, αν δεν ολοκληρώσεις.

Τελευταία επεξεργασία: 17/7/16
  16. jimixatz

jimixatz Έμπειρος

Kαλημερα σας...Εαν μπορεις να βαλεις διακοσμητικα καθε φορα που πατας χωρις να σε πεταξει στον πυθμενα της θαλασσας για να τα μαζεψειςxD....τοτε ναι πως γινεται?:oops:Μηπως εχεις μπερδευτει?o_O

17. eeelenaki

ναι οκ. Μου έστειλε και μία γειτόνισσά μου και το τσέκαρα. Με πετάει στα φύκια... Απλά είμαι καινούργια στο παιχνίδι και δεν τα ξέρω όλα αυτά.

Αρέσει σε kolokythopitas, jimixatz, skareleni και 2 σε άλλους.
  18. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα στην αγροτοπαρέα, και καλή μας Κυριακή. Το δρώμενο πολύ δύσκολο θα το χαρακτήριζα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που με την βοήθειά τους:inlove:, κάθε φορά μας κάνουν λίγο πιο εύκολα τα δρώμενα. Ενα διακοσμητικό έχω καταφέρει να πάρω. Χρειάζονται πάρα πολλά φυτά, πολλά αναδυόμενα [τα οποία βγαίνουν με ρυθμούς χελώνας], έχει και ζέστη, και δε γίνεται να είμαστε σε εναν υπολογιστή συνέχεια. Παρ ολα αυτά θα το πάω βήμα βήμα την φορά και οτι κάνω. Καλή μας επιτυχία...;)
    Πάντως τα γραφικά του δρώμενου πολύ όμορφα.

Αρέσει σε ΒΗΜΑΣΩΤΑ, Gulit1, kolokythopitas και 8 σε άλλους.
  19. deppy1970

deppy1970 Ανερχόμενος

Ο ασσος στο ημερολόγιο είναι αριθμιτικό "μια σειρα ειδικής κατηγορίας" και όχι δεν είναι διαθέσιμη η σειρά παντα ετσι εμφανιζονται οι σειρές που διεκδικούμε από τα event οταν είναι διαθεσιμη μπορείς να τοποθετησεις διακοσμητικά τώρα οχι

Αρέσει σε kolokythopitas, skareleni, vagelis1968 και 2 σε άλλους.
  20. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

δυσκολο ιβεντ αλλα με την βοηθεια των φιλων ελπιζω στην φασολια και οτι αλλο βγει!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε Gulit1, xara2011, kolokythopitas και 4 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.