Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Θαύμα Άγριας Ζωής"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 10/1/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για το δρώμενο

" Θαύμα Άγριας Ζωής "

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Θαύμα-Άγριας-Ζωής.22849/

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Θαύμα-άγριας-ζωής.22846/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στους kolokythopitas και katerina-paylopoyloy.
  2. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα.
    Για να πάρουμε τη σειρά των συννέφων χρειάζονται 16 βήματα, εκ των οποίων τα 8 ζητάνε από 25 σήματα διαφόρων κατηγοριών (2 φορές πουλιών, 2 φορές θηλαστικών, αρθρόποδων, ψαριών, αμφίβιων, ερπετών). Συνεπώς θα χρειαστούμε 200 εκτροφές, δηλαδή 400 σούπερ τροφές ή κάτι λιγότερο αν έχουμε τύχη και πάρουμε διπλά σήματα.
    Επίσης αξία διαφόρων κατηγοριών ζώων και ζώων εκτροφής, με μεγαλύτερη ποσότητα αυτή της 15ης στάσης 260.000 ΧΤ κατηγορίας ψαριών.

Αρέσει σε kolokythopitas, jimixatz, vagelis1968 και 16 σε άλλους.
  3. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Ο δασοφύλακας Μπόνγκο έρχεται να μας ταξιδέψει σε όλο το ζωικό βασίλειο και να τον βοηθήσουμε στην διατήρηση των καταφυγίων τους!!:D Πρώτη φορά στην ιστορία του φαρμεράμα θα χρειαστούμε όλα του τα ζώα.:) Θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές που χρειάζεται; Δεν ξέρω αλλά εγώ θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη σε όλους-ες όπου φτάσει ο καθένας μας!!;)

Αρέσει σε kolokythopitas, jimixatz, vagelis1968 και 9 σε άλλους.
  4. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Μέχρι και τη φασολιά, 16 βήματα, θα χρειαστούμε 200 σήματα (από 25 για κάθε είδος) δηλαδή 400 σούπερ τροφές και αξία ζώων ή/και ζώων εκτροφής:
    ψάρια 310000
    πουλιά 170000
    αμφίβια 80000
    θηλαστικά 340000
    ερπετά 110000
    αρθρόποδα 230000
    Δεν μου φαίνεται κάτι υπερβολικό..

Αρέσει σε *mava*, kolokythopitas, jimixatz και 11 σε άλλους.
  5. letinahara

letinahara Ενεργός συντάκτης

Δεν είναι υπερβολικές 400 σούπερ τροφές; Πόσες ώρες χρειάζονται για να γίνουν; Αυτά ακούει η εταιρεία και βάζει όλο και περισσότερες ποσότητες. Και τι να πάρουμε; άλλη μια γραμμή φασολιάς που για να μαζεύουμε και τις φασολιές θέλουμε όλο και περισσότερο χρόνο. Το παιχνίδι έχει πάψει πια να είναι ενδιαφέρον, αγώνας δρόμου είναι.

Αρέσει σε nota.dim1802, boykitsa68, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ και 21 σε άλλους.
  6. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Αν δεν κανω λαθος θελουμε πραγματι 200 σηματα αλλα 50 για θηλαστικα,50 για πουλια και απο 25 για αρθροποδα,ψαρια,αμφιβια και ερπετα.

Αρέσει σε kolokythopitas, jimixatz, wywy. και 18 σε άλλους.
  7. katerina-paylopoyloy

katerina-paylopoyloy Τακτικός στο φόρουμ

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες,σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το τελειώσουμε και αυτό το δρώμενο όπως το προηγούμενο.;)
    (Αν και φαίνεται δύσκολο για εμένα:oops:)

Είστε έτοιμοι;Καλή επιτυχία!:p

Αρέσει σε ESABA, kolokythopitas, vagelis1968 και 9 σε άλλους.
  8. deppy1970

deppy1970 Ανερχόμενος

Εμένα πάλι μου φαίνονται πολλά ζώα αξίας 1.240.000 & σχεδόν 400 σουπερ τροφές

Αρέσει σε kolokythopitas, panos220570, vagelis1968 και 10 σε άλλους.
  9. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

δε ξέρω τελικά αν αξίζει να δωσουμε τόσες τροφές ! η φασολιά είναι χλιαρη έως κρύα και πολύ φοβάμαι ότι καπάκι θα έρθει το άλλο ιβεντ με άλλες τόσες απαιτησεις σε σούπερ τροφη:oops:

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, elena05091975 και 10 σε άλλους.
  10. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα συναγρότες/ιες!Προσωπικά δεν θεωρώ το δρώμενο,υψηλών απαιτήσεων,καθώς η αξία σε ζώα εκτροφής,συνολικά δείχνει υπερβολική,αλλά μοιράζεται σε πολλές κατηγορίες,στις οποίες ζητείτε από κάθε κατηγορία,μικρό νούμερο αξίας ζώων...δεδομένου οτι θα ακολουθήσουν ως είθισται και τα γεννητούρια,που ακόμα κι αν κάποιος παίκτης δεν τα διαθέτει,μπορεί να τα αποκτήσει με λίγες εκτροφές...όσον αφορά τις σούπερ τροφές,στην εξέλιξη και συνολικά το δρώμενο προσφέρει 105 σούπερ τροφές και φυσικά κάθε παίκτης διαθέτει κάποιες από προηγούμενα δρώμενα,οπότε δεν πιστεύω οτι είναι πολλές οι απαιτήσεις...άλλωστε γιαυτό τις μαζεύουμε για να τις διαθέτουμε στα δρώμενα...θα περιμένω τα γεννητούρια για να ξεκινήσω και όπως σε κάθε δρώμενο εκτροφής το πιθανότερο θα 'ναι να μη χρειαστώ πολλές εκτροφές..να είστε καλά,καλή επιτυχία και συνέχεια σε ό,τι κάνετε!

Αρέσει σε rixainrempite, kolokythopitas, moutzoura2009 και 15 σε άλλους.
  11. fantasia58

fantasia58 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπερα συναγροτες-τριες νομιζω σε οτι αφορα την ποσοτητα των σηματων εναι 250 και οχι 200 υπαρχουν 21 εργασιες απο τις οποιες οι 10 εναι σηματα 75 θηλαστικα,50 πουλια,50 αθρωποδα ,25 αμφιβια ,25 ψαρια ,25 ερπετα αρα 500 τροφες.Πιστευω οτι εχω υπολογησει σωστα ,

Αρέσει σε rixainrempite, NOTHS58, kolokythopitas και 9 σε άλλους.
  12. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Από τους υπολογισμούς που έκαναν οι πολύ καλοί φίλοι παραπάνω (και τους ευχαριστώ) το δρώμενο είναι αρκετά απαιτητικό σε ζώα εκτροφής. Όσοι δεν έχουν και πολλά στις αποθήκες τους (όπως εγώ) θα πρέπει να ξοδέψουν πολύ περισσότερες σούπερ τροφές για να το ολοκληρώσουν... και όπως πάντα θα το αρχίσω, θα το παλέψω και όπου φτάσω. Με ανησυχεί ο μικρός αριθμός βατράχων που έχω γιατί άλλα αμφίβια για εκτροφή δεν υπάρχουν και γενικά είναι δυσανάλογος ο αριθμός των σημάτων σε σχέση με τις δυνατότητες που έχει κάθε κατηγορία ζώων... άντε να δούμε...

Αρέσει σε Coinhunter01, powerranger91, NOTHS58 και 9 σε άλλους.
  13. 100ersi

100ersi Αρχάριος στο φόρουμ

Καλημέρα σε ολους
    η εταιρια πτωτοτυπησε παλι εχω εκπλαγει τετοιο ιβεντ με εκτροφες δεν εχει ξαναματακανει :mad:

Αρέσει σε katerina-paylopoyloy, mini88_, vickymou και 3 σε άλλους.
  14. hacker-3

hacker-3 Ενεργός συντάκτης

αν οντως χρειαζεται τοση ποσοτητα σουπερ τροφες και ζωα εκτροφης ευχαριστω δεν θα παρω... εχω περιπου 700 σουπερ τροφες και θεωρω φρόνιμο να τις κρατήσω για κάποιο ιβεντ που θα σώσει καινούριους σταύλους κλπ. και οχι μυστηριώδη σταύλους που μας έχουν ταράξει στο πορτοκαλί και στο κίτρινο αναβάθμησης.
    να γεμίσουμε και λίγο τις αποθήκες μας που αδειάσανε και δεν προλαβαίνουμε με τα ιβεντ να τις γεμίσουμε.

Αρέσει σε katerina-paylopoyloy, Boy_salonica88, nota.dim1802 και 2 σε άλλους.
  15. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Σωστά τα λες για όλες τις στάσεις, και τις 21.
    Για τις 16 στάσεις όμως που χρειάζονται για τη φασολιά λέμε ότι χρειάζονται 50 σήματα πουλιών, 50 θηλαστικών, 25 αρθρόποδων, 25 ψαριών, 25 αμφίβιων και 25 ερπετών.
    Συνεπώς θα χρειαστούμε 200 εκτροφές, δηλαδή 400 σούπερ τροφές ή κάτι λιγότερο αν έχουμε τύχη και πάρουμε διπλά σήματα.

Αρέσει σε kolokythopitas, katerina-paylopoyloy, vickymou και 5 σε άλλους.
  16. magdalinaki

magdalinaki Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα ευχαριστω που το διαχωρισες 250 για ολες τις εργασιες και 200 εως τη φασολια ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους μας

17. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα στην παρέα, το δρώμενο είναι πολυέξοδο σε οτι αφορά τις σούπερ τροφές. Για μένα το δρώμενο έλαβε τέλος, με την έννοια οτι η φασολιά κλειδώθηκε, και μέχρι εκει θα μείνω. Ίσως με τις εκρήξεις προχωρήσω, αλλά προς το παρών θα μείνει ως εχει. Καλή επιτυχία και συνέχεια σε όλους/όλες;)

Αρέσει σε kolokythopitas, katerina-paylopoyloy, Mahi_tr και 7 σε άλλους.
  18. 2014chr

2014chr Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπέρα!
    Μόλις τελείωσα το δρώμενο, αφού είχα τα απαιτούμενα ζώα που μας ζητούσε....
    Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα περιμένω τα γεννητούρια με την σέσουλα, για να έχω το μέγιστο δυνατόν κέρδος!
    Για πιο λόγο να βιαστώ και να μην εξοικονομήσω περισσότερες σ.τ ;; ;)
    Οι απαιτήσεις ήταν πράγματι μεγάλες....όμως παιγνίδι είναι....και ήθελα όλα τα "τρόπαια"...
    Καλή επιτυχία σας εύχομαι και να περνάτε καλά με το παιγνίδι μας! :)
    Καλό βράδυ!

Αρέσει σε kolokythopitas, katerina-paylopoyloy, nota.dim1802 και 11 σε άλλους.
  19. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Τέλος και για μένα.

Καλό ξημέρωμα Σαββάτου.

Αρέσει σε kolokythopitas, katerina-paylopoyloy, nota.dim1802 και 10 σε άλλους.
  20. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! "Οι περιπέτειες του δασοφύλακα Μπόνγκο" μόλις τώρα έλαβαν τέλος και σε μένα!!:D Γνώρισα όλους τους φίλους του (τουκάν, πρόβατο με καρχαρία, μαϊμού με ελέφαντα και αρκούδα με χελώνες-φρούτα)!! Το πήγα μέχρι το τέλος. Μόνο στα ερπετά και στα αμφίβια δυσκολεύτηκα. :sleepy: Ευχαριστούμε πολύ το φαρμεραμα που αν και δύσκολο το συγκεκριμένο δρώμενο, μας έδωσε μερικά όμορφα δώρα και μια χρήσιμη πιστεύω φασολιά!:) Επιπλέον κατάφερα επιτέλους να πάρω τη φωλιά της σαλαμάνδρας! Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όσους-ες προσπαθούν ακόμα!!;)

Τελευταία επεξεργασία: 13/1/18
    Αρέσει σε kolokythopitas, gtrullis, katerina-paylopoyloy και 5 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.