Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Η ροζιασμένη ιτιά"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 10/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. *As*

*As* Ενεργός συντάκτης

Όταν θέλουμε να μαζέψουμε αρκετά αναδυόμενα από φυτά όντως τα μικρά χωραφάκια είναι η καλύτερη λύση και αν θέλουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα διαλέγουμε ένα φυτό που με εξευγενισμό, βιοτεχνικά και φασολιά μειώνουμε τον αρχικό χρόνο όσο γίνεται περισσότερο. Το αγαπημένο μου φυτό ήταν η γιρλάντα καλαμποκιού (επίπεδο 60) για αρκετά χρόνια, πλέον είναι η βαλεριάνα (επ.175)

από [​IMG] μόνο [​IMG] 68% μείωση χρόνου :D
    λιβάδι [​IMG] βασική [​IMG] :p από πρωινό μάζεμα με 185 χωραφάκια + χιούιδες

ενεργοποιούμε στη φασολιά τη γραμμή λουλουδιών το βράδυ πριν τη σπορά (άρα μπορούμε και το επόμενο βράδυ λίγο πριν τελειώσει το 24ωρο να ξανασπείρουμε αν θελήσουμε) και με βιοτεχνικά λουλουδιών (αλλιώς θέλει καμιά ωρίτσα παραπάνω) -εξευγενισμούς μείωσης χρόνου σπέρνουμε ... το πρωί μαζεύουμε όσα αναδυόμενα είχαμε μαζέψει και στην εκκίνηση του ιβέντ (αν είχαμε σπείρει πολύωρο φυτό το προηγούμενο βράδυ). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για προετοιμασία φάρμας το πρωί πριν το ιβέντ ή και για απανωτές σπορές σε συγκεκριμένα ιβέντ για να μειώσουμε την χρήση σούπερ λιπάσματος ;).

Καλή συνέχεια σε όλους.

Αρέσει σε GEPPO1, ALCHEMIST., Gulit1 και 24 σε άλλους.
  2. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα εχτες ολη την ημερα και ολο βραδυ δεν ασχολιθηκα καθολου με το εβεν εμεινα πισω αρκετα ειμαι στα 10125 νεροκαστανα και σε αναδυομενα 633 ελπιζω να προλαβο τα αναδυομενα με προβληματιζουν.

Αρέσει σε GEPPO1, nota.dim1802, bmanolos και 2 σε άλλους.
  3. Kodessa

Kodessa Δούκας του φόρουμ

Καλημερα στην αγροτια ​

Αρέσει σε GEPPO1, Gulit1, kat77 και 12 σε άλλους.
  4. ikulias

ikulias Ανερχόμενος συντάκτης

καλημέρα τελείωσα και εγώ .

Αρέσει σε mmixail, GEPPO1, Gulit1 και 6 σε άλλους.
  5. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Μια Ροζιασμένη,άρρωστη,
    κακιά Ιτιά μας ήρθε,
    τις φάρμες μας κατέλαβε,
    και με θυμό μας είπε....

Φύτεψε Νεροκάστανο,
    μάζεψε και σουβλάκια,
    από αυτά της Κόλασης,
    που αρέσουν στα ζωάκια.

Φέρτα μου όλα,δώστα μου,
    μαζί και λίγα ζώα,
    δώσμου και μερικούς καρπούς,
    προτού να λήξει η ώρα.

Και σαν καλός υπήκοος,
    αφού τα παραδώσεις,
    θα πάρεις δώρο φασολιά,
    χωρίς να την πληρώσεις.

Μη μετανιώσεις για αυτά,
    που σε εμέ θα φέρεις,
    και εγώ θα 'μαι πονόψυχη,
    και δεν θα υποφέρεις.

Υ.Γ.

Σίγουρα ιβέντ πιο εύκολο
    απ' της Ανυπαρξίας,
    ''τρεχάτε ποδαράκια μου'',
    ''προς χάριν ευθιξίας''.

Αρέσει σε marili_tav, mmixail, mini88_ και 21 σε άλλους.
  6. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα τελος και εγω με την φασολια

Αρέσει σε mmixail, takis.00, GEPPO1 και 4 σε άλλους.
  7. kalliopipali

kalliopipali Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημερα,εκτος απο τον εξευγενισμο(που δεν εχω καταλαβει) και απο το να αγορασεις αναδυομενα,με πιο τροπο βγαινουν περισσοτερα αναδυομενα???Μου λειπουν 300 και δεν νομιζω να ερθουν μονο με τα φυτα του δρομενου.Βοηθεια,και ευχαριστω.

8. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλημέρα συνονόματη συναγρότισσα! ;)
    Γενικότερα έχω διαβάσει ότι περισσότερα αναδυόμενα παίρνεις από πολύωρα φυτά και από κανονικά δέντρα σε αντίθεση με τα XL και XXL. Απλά στο σημείο που είμαστε τώρα (εννοώ ότι το δρώμενο λήγει σύντομα), δεν ξέρω πόσες φορές μπορείς να φυτέψεις κάτι πολύωρο, εκτός φυσικά αν χρησιμοποιήσεις σούπερ λίπασμα, που είναι πιο σίγουρη επιλογή από τους εξευγενισμούς (ναι, ούτε εγώ έχω). Επίσης, δες τις φασολιές σου αν σου δίνουν μείωση χρόνου σε κάποιο πολύωρο φυτό και ενεργοποίησε τες πριν φυτέψεις.
    Ελπίζω να βοήθησα! :music: Καλή τύχη!

Αρέσει σε kalliopipali, mmixail, xristos-ale3andros και 6 σε άλλους.
  9. anna-maria6565

anna-maria6565 Αρχάριος στο φόρουμ

Αναδυομενα με το σταγονομετρο απο 196 απλα δεντρα πηρα 48 αναδυομενα

Αρέσει σε mmixail, traxhla, kikijimy και 2 σε άλλους.
  10. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

μεγάλη δυσκολία με τα σουβλάκια.. μου κατσαν στο στομάχι... δεν βλέπω να παίρνω την φασολιά

Αρέσει σε Gulit1, Dr.Kelly, mmixail και 3 σε άλλους.
  11. annagiannis

annagiannis Ανερχόμενος

Kαλησπερα σε ολους...εχω τελιωσει απο χθες το δρωμενο , χωρις να χρησιμοποιήσω τη φασολια με καστανενιο αγροτη και αυτη τι στιγμη εχω 337 αναδυόμενα που με περισσεύουν....με πολυωρο φυτο σε μικρα χωραφια περνεις πολλα αναδυομενα.
    Καλη τυχη, σε οσους δεν τελιωσαν ακομα.

Αρέσει σε mmixail, Dr.Kelly, traxhla και 3 σε άλλους.
  12. xaxare70

xaxare70 Νέος ειδικός

τελειωσα και εγω πηρα τη φασολιά οποιος θέλει βοήθεια με τα σουβλάκια μπορω να στειλω σημερα και αύριο

Αρέσει σε Gulit1, mmixail, traxhla και 2 σε άλλους.
  13. panta2005

panta2005 Ενεργός συντάκτης

Καλησπέρα,
    εγώ το παλεύω ακόμα αλλά δεν βλέπω να την παίρνω την φασολιά.
    Καλή τύχη σε όσους το παλεύουν ακόμα σαν και εμένα.

Αρέσει σε mmixail, Dr.Kelly, GEPPO1 και 5 σε άλλους.
  14. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα παρεούλα, κι εγω δεν βλέπω να τελειώνω, μόνο φυτά μου έμειναν, σπερνοθερίζω όλη μέρα....Οτι και να γίνει θα το παλέψουμε και θα τελειώσουμε κι αυτό το δρώμενο. Καλή συνέχεια και επιτυχία σε όσους παιδεύονται ακόμη, μαζί κι εγω:)

Αρέσει σε skareleni, Gulit1, Dr.Kelly και 7 σε άλλους.
  15. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

Καλησπερα.Και εγω μαλλον [ελπιζω δηλαδη] θα φτασω μεχρι τις μπανανες...Για τη φασολια ουτε με σφαιρες...

Αρέσει στους Dr.Kelly, GEPPO1 και takis.00.
  16. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

φύτεψα φτέρη μήπως και πάρω περισσότερα σουβλάκια.. είναι το φυτό με τους περισσοτερους ΠΕ. λογικά πρέπει να αποδώσει.. άντε να δούμε.. σκούρα τ βλέπω.. καλή επιτυχία παιδιά...

Αρέσει σε FARMER.GP, skareleni, Gulit1 και 2 σε άλλους.
  17. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα σχεδον οριακα καταφερα και πηρα την φασολια παμε για αλλα καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε FARMER.GP, skareleni, Dr.Kelly και 4 σε άλλους.
  18. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Kαλημέρα στην αγροτοπαρέα το δρώμενο το τελείωσα έκανα την αριστερή και την δεξιά μπάρα και σαφώς κλείδωσα την φασολιά
    χάρη σε κάποιες γειτόνισσες που με βοήθησαν πάρα πολύ με τα αναδυόμενα και τις ευχαριστώ πολύ.
    Καλή συνέχεια σε όσους το παλεύουν ακόμη.
    Υ.Γ Ευχαριστώ βέβαια και τους υπόλοιπους φίλους και γείτονες που μου στέλνανε αναδυόμενα.:music::inlove::D

Αρέσει σε mmixail, GEPPO1, traxhla και 7 σε άλλους.
  19. kat77

kat77 Ανερχόμενος

Καλή σου μέρα! Δεν παίρνεις περισσότερα αναδυόμενα από τα φυτά με περισσότερους ΠΕ αλλά με πολύωρα φυτά.

Αρέσει σε mmixail, traxhla, GEPPO1 και 2 σε άλλους.
  20. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! "Η εξερεύνηση στο τρομακτικό δάσος του φαρμεράμα" σχεδόν έλαβε τέλος και σε μένα!:) Γνώρισα τους κατοίκους του: μονόφθαλμα μανιτάρια, ζωντανές κολοκύθες και ρακούν σε νεκροταφείο με φαντάσματα και δρακουλονυχτερίδες. Δεν κατάφερα να αποκτήσω την ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς, λόγω των ελάχιστων αναδυόμενων.:( Δεν πειράζει. Οι ανταμοιβές πάντως ήταν πολύ καλές!! Καλή συνέχεια και συγχαρητήρια στους-ις συμπαίκτες-τριες που το ολοκλήρωσαν!!;)

Αρέσει σε mmixail, takis.00, Gulit1 και 4 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.