Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Η ροζιασμένη ιτιά"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 10/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

:)

Με τον τρόπο πάντος που δίδονται οι ανταμοιβές υπάρχει περισσότερο αποδοτική σειρά παράδοσης και υπάρχει και λιγότερο αποδοτική σειρά παράδοσης.
    Αποδοτική απο άποψη των επιπλέον φασουλοφλουριών και σούπερ τροφών που δίνονται με τις ανταμοιβές.
    Ως παράδειγμα:
    - Εάν κάποιος παίκτης ολοκληρώσει όλη τη δεξιά κάθετη μπάρα και μετά αρχίσει να παραδίδει την κεντρική θα πάρει 60 επιπλέον σούπερ τροφές.
    - Εαν για κάποιο λόγο ολοκληρώσει όλη την κεντρική μπάρα και μετά αρχίσει να παραδίδει στη δεξιά κάθετη θα πάρει μηδέν επιπλέον σούπερ τροφές.
    - Εάν ολοκληρώνει ταυτόχρονα τη δεξιά και την κεντρική μπάρα θα πάρει κάτι ανάμεσα στις μηδέν και στις 60 σούπερ τροφές.

Και στις τρείς περιπτώσεις ο ίδιος παίκτης θα έχει παραδώσει στο τέλος τα ίδια υλικά.
    Με αυτή την έννοια, εάν κάποιος σκοπεύει να ολοκληρώσει μερικώς ή ολικώς τις πλαινές μπάρες, ίσως θα ήταν λάθος να αρχίσει να παραδίδει τα φυτά και αναδυόμενα αμέσως. Μερικές φορές η υπομονή φέρνει πρόσθετα οφέλη.

Αρέσει σε FARMER.GP, mmixail, katerina-paylopoyloy και 12 σε άλλους.
  2. nana

nana Γνώστης του φόρουμ

Ουτε και εγω !

Αρέσει στους mmixail και katerina-paylopoyloy.
  3. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω και εγώ αλλά ειναι ξεκάθαρο τι έχεις πεί και τι πρέπει. Εφόσον ισχυρίζεσαι ότι δεν το έχεις πεί ενώ είναι ξεκάθαρο γραμμένο απο σένα, τότε πάω πάσο.

4. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Αν και δεν τις χρειάζομαι, τις έψαξα για λίγο στην λαϊκή που είμαι (λαϊκή 13) και τις πέτυχα για το πολύ 10 δεύτερα... η τιμή αναμενόμενη πιστεύω με τέτοια ζήτηση...

Αρέσει σε nickoikono11, mmixail, GEPPO1 και 5 σε άλλους.
  5. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα. Εγώ αγόρασα τους καρπούς σήμερα το μεσημέρι με τιμή/τεμάχιο 37-38.000. Τώρα είναι πάνω από 75-80.000. Παντού εκμετάλλευση!
    Κατά τα άλλα έχω τα απαιτούμενα για το δρώμενο οπότε πιστεύω θα πάει καλά αυτή η εβδομάδα.
    Επόμενος στόχος: συνεχόμενος βραδινός ύπνος!
    Καλό βράδυ! :music:

Αρέσει σε nickoikono11, mmixail, monolith2 και 7 σε άλλους.
  6. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Αρέσει σε nickoikono11, mmixail, kikijimy και 2 σε άλλους.
  7. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα,

όπως ήταν αναμενόμενο και φυσιολογικό - μιας και το δρώμενο δεν έχει αρχίσει ακόμη και μεγάλη ομάδα των παικτών δεν διαβάζουν το φόρουμ, οπότε δεν γνωρίζουν ακόμη ότι θα χρειαστούν τον πολυπόθητο καρπό τη φτελιάς - και επειδή ο νόμος της προσφοράς και ζήτησης ορίζει τις τιμές, έχουμε μία συνεχόμενη αύξηση στην τιμή του καρπού της φτελιάς...

Καλή συνέχεια...

Αρέσει σε mmixail, GEPPO1, skareleni και 4 σε άλλους.
  8. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα βγηκανε πωλητες στην δικια μου λαικη για την φτελια, στην καταπληκτηκη τιμη των 148.000, εως 189.000

Αρέσει στους mmixail και katerina-paylopoyloy.
  9. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα 196 αναδυωμενα με γιουτα και δυο δενδροκομεια. πιστευω οτι καλα ξεκινησαμε για να δουμε στην πορεια

Αρέσει στους Gulit1, mmixail, Mahi_tr και σε ακόμα ένα άτομο.
  10. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

19.000 φυτακια;
    1.100 αναδυομενακια;

Αρέσει σε mmixail, GEPPO1, billgab και 3 σε άλλους.
  11. louloudi64

louloudi64 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

που ειναι το δεντρο πεκαν βρε παιδια????

Αρέσει στον/ην mmixail.
  12. haochi

haochi Νέος ειδικός

Είναι δέντρο της φάρμας

Αρέσει στον/ην mmixail.
  13. jimthrilosgate7

jimthrilosgate7 Νέος ειδικός

Με λίγη τύχη μπορείς να συναντήσεις και τέτοιες προσφορές όπως στην δική μου λαϊκή..χαχαχα..!

Αρέσει σε Gulit1, mmixail, Mahi_tr και 6 σε άλλους.
  14. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα ,τα πράγματα είναι απλά.<<Αν ολοκληρώσεις μόνο ένα βήμα της αριστερής μπάρας, θα λαμβάνεις 1 φασουλοφλουρί για κάθε παράδοση που θα κάνεις στην οριζόντια μπάρα.>> <<Αν ολοκληρώσεις και τα πέντε βήματα της αριστερής μπάρας, θα λαμβάνεις 7 φασουλοφλουριά για κάθε παράδοση που θα κάνεις στην οριζόντια μπάρα.>> το αντίστοιχο ισχύει και για την δεξιά μπάρα.<< Αν ολοκληρώσεις μόνο ένα βήμα της δεξιάς μπάρας, θα λαμβάνεις 1 σούπερ τροφή για κάθε παράδοση που θα κάνεις στην οριζόντια μπάρα.>> << Αν ολοκληρώσεις και τα πέντε βήματα της δεξιά μπάρας, θα λαμβάνεις 4 σούπερ τροφές για κάθε παράδοση που θα κάνεις στην οριζόντια μπάρα.>> τώρα αν κάποιος αρκείτε στο να πάρει ένα φασουλοφλουρί αντί για 7 ή 5 πχ και μία σούπερ τροφή αντί για 5 πχ τότε μπορεί να μην ασχοληθεί με τις κάθετες μπάρες.. υποχρεωτικό φυσικά και δεν είναι και διευκρινίστηκε από τον AMSakis ότι είναι για περισσότερες ανταμοιβές.. προσωπικά παλεύω με την φτελιά.. αγόρασα μερικά φρούτα από την λαϊκή.. έχω και μια φτελιά την τιγκάρω με τούρμπο και σούπερ λίπασμα της Ζωζώς και μέχρι αύριο ελπίζω να τα έχω μαζέψει όλα.. εξαιρετικό δρώμενο.. σαν τα παλιά καλά που ξέρουμε εμείς οι παλαιολιθικοί.. με πολλά όμως αναδυόμενα.. καλή επιτυχία σε όλους..

Αρέσει σε Gulit1, mmixail, μαρω69 και 10 σε άλλους.
  15. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπερα!! Μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος εαν δοκιμασε σταυλους για συγκομιδη αναδυομενων κ ποιοι εχουν την καλυτερη αποδοση?? Ευχαριστω!!

Αρέσει στους Gulit1, nickoikono11 και mmixail.
  16. toylaaaaa

toylaaaaa Εξαιρετικό ταλέντο

την καλυτερη αποδοση την εχουν οι πολυωροι σταυλοι συνηθως 16ωροι κ πανω ... αλλα δεν σε συμφερει να βαλεις σταυλους γιατι πιανουν 4 τετραγωνακια κ θα παρεις 1αναδυωμενο ..καλυτερα να βαζεις το βραδυ πολυωρα φυτα σε μικρα τετραγωνακια κ τα καταλληλα βιοτεχνικα για να μειωνεται ο χρονος .. ετσι θα παιρνεις απο την ιδια εκταση 4 αναδυωμενα ;)

Αρέσει σε Gulit1, nickoikono11, mmixail και 5 σε άλλους.
  17. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Όταν θέλω αναδυόμενα από στάβλους βάζω η πεταλούδες η βατράχια. Και παίρνω στάβλο και αναδυόμενο.

18. traxhla

toylaaaaa k empotonaki Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Παντα ειχα την εντυπωση οτι τα μεγαλα χωραφια εχουν καλυτερη αποδοση! Οσο για τους σταυλους ηξερα οτι οι 10ωροι συμφερουν πιο πολυ! Αρα με πεταλουδα κ βατραχο θα ειμαι στο 10ωρο της νυχτας αλλα θα δοκιμασω κ μια εκταση με μικρο χωραφι κ πολυωρο φυτο. Ευχαριστω πολυ κ τις δυο σας!!!

Αρέσει σε Gulit1, nickoikono11, mmixail και 2 σε άλλους.
  19. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Λάθος εντύπωση έχεις. Εάν βάλεις μικρά χωραφάκια με μεγάλο φυτό,θα πάρεις πάνω από 70 αναδυόμενα στην κάθε έκταση. Ενώ τα άνετα χωράφια με μεγάλο φυτό θα σου δώσει 1 το κάθε ένα.Για τα απλά μεγάλα χωράφια.....δεν το συζητώ καν.

Αρέσει σε nickoikono11, mmixail, GEPPO1 και 4 σε άλλους.
  20. traxhla

Σ ευχαριστω πολυ!. Οσο ζω, θα μαθαινω πραγματα για το παιχνιδι. Θα το δοκιμασω αποψε κ θα σας πω. Καλη συνεχεια!

Αρέσει σε Gulit1, nickoikono11, mmixail και 4 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.