Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Η ροζιασμένη ιτιά"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 10/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για το δρώμενο

" Η ροζιασμένη Ιτιά "

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την Επίσημη Ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Η-Ροζιασμένη-Ιτιά.24941/

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές Ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Η-ροζιασμένη-ιτιά.24939/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην katerina-paylopoyloy.
  2. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα σε ολους/ολες! Αλλο ενα δρωμενο με πολυ καλη φασολια!! Για να τη παρουμε θα χρειαστουμε 19.000 νεροκαστανα και 1050 σουβλακια!! Καλη προσπαθεια σε ολους μας!! (εγω προσωπικα δεν εχω τη φτελια και προσπαθω να παρω τα 40 τεμ. που ζηταει απο τη λαικη!)!!!!

Αρέσει σε mmixail, *mava*, GEPPO1 και 27 σε άλλους.
  3. aposperitis1

aposperitis1 Ενεργός συντάκτης

σε ευχαριστούμε nickoikono11 για τους υπολογισμούς σου και την βοήθεια που μας προσφέρεις,αλλα για την φτελιά λιγο δυσκολο να την βρούμε στην λαική ένεκα που δεν την έχω και εγώ! ανάρπαστη είναι στη λαική!

Αρέσει σε mmixail, katerina-paylopoyloy, poi94 και 7 σε άλλους.
  4. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Το τρομακτικό δάσος του φαρμεράμα με τα τερατώδη δέντρα και φυτά έρχεται, για να το εξερευνήσουμε!!:):oops: Θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές που χρειάζεται;:eek: Δεν ξέρω, αν και φαίνεται απαιτητικό και δύσκολο θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη στην εξερεύνηση του τρομακτικού δάσους όπου φτάσει ο καθένας μας!!;)o_O

Αρέσει σε mmixail, katerina-paylopoyloy, nota.dim1802 και 5 σε άλλους.
  5. yelander10

yelander10 Ενεργός συντάκτης

εχετε πετυχει προσφορες στην λαικη για φτελια?εγω οχι

Αρέσει σε mmixail, katerina-paylopoyloy, nota.dim1802 και 6 σε άλλους.
  6. ZAPATATAS

ZAPATATAS Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Ευχαριστουμε πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σου!!!!

Αρέσει σε katerina-paylopoyloy, aposperitis1, xristos-ale3andros και 2 σε άλλους.
  7. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα,
    για όσου δεν το έχουν καταλάβει, πρώτα πρέπει να ολοκληρώσουμε τις δύο μπάρες δεξιά και αριστερά και στην συνέχεια την μπάρα από κάτω γι μεγαλύτερες ανταμοιβές. Όσα χρειάζονται για να ολοκληρώσω τις μπάρες τα έχω και ελπίζω να βγάλω και κάποια ΧΤ μέχρι το τέλος του δρώμενου καθώς όλα τα δέντρα που χρειάζονται έχουν τοποθετηθεί αντί για χωράφια.

Καλή συνέχεια..

Αρέσει σε mmixail, katerina-paylopoyloy, ingridv και 7 σε άλλους.
  8. xaxare70

xaxare70 Νέος ειδικός

το μονο που μου ελειπε ηταν το φρουτο φτελιας μολις ειδα οτι ειχε προσφορες στην λαϊκη τα αγοραασα .Ωραιο δρωμενο φαινεται με καλα δωρα.

Αρέσει σε Gulit1, mmixail, katerina-paylopoyloy και 7 σε άλλους.
  9. bmanolos

bmanolos Νέος ειδικός

Βρε παιδιά,....1050 σουβλάκια είναι πάρα πολλά.....ποιος θα τα φάει;;; xDxD

Αρέσει σε icons1, Gulit1, mmixail και 15 σε άλλους.
  10. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλησπέρα. Αυτό που το λέει ???

11. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

στηθηκα για λιγο στην λαική και κατάφερα και πήρα μια προσφορά 40 φρούτα φτελιάς, τώρα ποιος την ειχε βάλει, πόσο την πλήρωσα δεν έχω ιδέα, σημασία έχει ότι πρόλαβα. Το δρώμενο τώρα φαίνεται πιο εύκολο, με καλές ανταμοιβές, καλή επιτυχία σε όλους.

Αρέσει σε Gulit1, mmixail, billgab και 11 σε άλλους.
  12. AMSakis

Καλησπέρα,
    παρόμοιο δρώμενο είχαμε και σχετικά πρόσφατα αλλά και στις Σ.Ε. αν διαβάσεις γράφει...

"Παραδίνοντας στην αριστερή μπάρα , θα αυξάνεις τα φασουλοφλουριά που θα λαμβάνεις από κάθε ολοκλήρωση βήματος της κυρίας μπάρας δρώμενου.

Παραδίνοντας στην δεξιά μπάρα , θα αυξάνεις τις σούπερ τροφές που θα λαμβάνεις από κάθε ολοκλήρωση βήματος της κυρίας μπάρας δρώμενου.
    Έτσι για παράδειγμα αν ολοκληρώσεις μόνο ένα βήμα της αριστερής μπάρας, θα λαμβάνεις +1 φασουλοφλουρί για κάθε παράδοση που θα κάνεις στην οριζόντια μπάρα. Αν ολοκληρώσεις και τα 5 βήματα , θα λαμβάνεις +7 φασουλοφλουρία για κάθε βήμα που θα ολοκληρώνεις στην οριζόντια μπάρα. "

Καλή συνέχεια

Αρέσει σε mmixail, katerina-paylopoyloy, aposperitis1 και 2 σε άλλους.
  13. koyrsaros

έχω διαβάσει τις Σ.Ε να σαι σίγουρος και επειδή είχαμε πρόσφατο ανάλογο event θυμάμαι ότι η κάθε μπάρα ήταν ανεξάρτητη και δεν ισχύει αυτό που έγραψες «για όσου δεν το έχουν καταλάβει, πρώτα πρέπει να ολοκληρώσουμε τις δύο μπάρες δεξιά και αριστερά και στην συνέχεια την μπάρα από κάτω γι μεγαλύτερες ανταμοιβές.»

εν ολίγοις μας λές οτι υποχρεωτικά πρώτα πρέπει να ολοκληρώσουμε τις δύο μπάρες δεξιά και αριστερά και στην συνέχεια την μπάρα από κάτω. Αυτό ρωτάω που το γράφει ??

ευχαριστώ

Αρέσει σε mmixail, GEPPO1, katerina-paylopoyloy και 2 σε άλλους.
  14. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Διάβασε και θα το βρεις που το γράφει. Εχουμε παίξει πολλά τέτοια δρώμενα,που αν κάνουμε πρώτα τις μπάρες,παίρνουμε μεγαλύτερες ανταμοιβές. Το ξέρουν όλοι,εσένα πως σου ξέφυγε;

Αρέσει σε mmixail, katerina-paylopoyloy, LILA413 και 6 σε άλλους.
  15. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Δεν είναι υποχρεωτικό. Απλώς όσο περισσότερο προχωρήσεις στις πλαϊνές μπάρες, τόσο περισσότερα φασουλοφλουριά και σούπερ τροφές θα πάρεις. Αν δε θέλεις, μπορείς να μην τις κάνεις και καθόλου και να αρκεστείς στα δώρα της κάτω μπάρας, που είναι και η κύρια μπάρα του δρώμενου. Αλλά οι πλαϊνές δίνουν αρκετά δώρα και μάλιστα και καταραμένα νομίσματα για τη βασίλισσα των οστών!

Αρέσει σε mmixail, katerina-paylopoyloy, LILA413 και 7 σε άλλους.
  16. koyrsaros

αντε για τρίτη φορά. το ξέρω οτι παίρνουμε μεγαλύτερες αμοιβές και ευχαριστώ για τα λεγόμενα σας τα οποία ήδη γράφουν οι Σ.Ε.

Που γράφει ότι για να τελειώσουμε την κεντρική μπάρα πρέπει να τελειώσουμε τις 2 πλαϊνές.

.

17. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Μόλις σου απάντησε η Nantia123.
    Δεν είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσεις τη σειρά πλαινές μπάρες και μετά κεντρική.
    Δεν είναι καν υποχρεωτικό να κάνεις τις δύο πλαινές μπάρες ή μπορείς να τις κάνεις και με όποια σειρά θέλεις.
    Απλά αν θα ακολουθήσεις τη σειρά αυτή, τότε θα έχεις μεγαλύτερα οφέλη.
    Αν δεν κάνεις καθόλου τις πλαινές τότε δεν θα πάρεις τα δώρα που περιέχουν.
    Το "πρέπει" που λέει ο AMSakis έχει την έννοια της βέλτιστης σειράς για τις μεγαλύτερες ανταμοιβές.

Αρέσει σε mmixail, katerina-paylopoyloy, 66romanou και 10 σε άλλους.
  18. xaxare70

xaxare70 Νέος ειδικός

Αγρότες και αργοτισες δεν ειναι υποχρεωτικο να γεμισουμε πρώτα τις μικρές μπαρες . Μπορεί κάποιος να μην εχει τα ζωα ή τους καρπούς των δέντρων και να μην δώσει τίποτα.Απλα δινει στην κεντρική μπαρα τα φυτα και τα αναδυομενα του δρωμενουΜε προλαβε ο φίλος πριν λιγο γραφαμε φαίνεται ταυτόχρονα αυτό που σκεφτομασταν

Αρέσει σε mmixail, katerina-paylopoyloy, 66romanou και 6 σε άλλους.
  19. koyrsaros

Ναι τα ξέρω όλα αυτά και ευχαριστώ. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν αυτό το ''πρέπει'' και την έννοια που του αποδίδεις το είχα ξεστομίσει εγώ.
    πάντως ευχαριστώ.

Αρέσει σε mmixail, katerina-paylopoyloy, LILA413 και 2 σε άλλους.
  20. AMSakis

Καλησπέρα,

λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά όχι δεν λέω πουθενά ότι υποχρεωτικά πρέπει να ολοκληρώσουμε τις δύο μπάρες για να συνεχίσεις με την οριζόντια, λέω για μεγαλύτερες ανταμοιβές στην οριζόντια μπάρα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσουμε τις κάθετες.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.