Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Η μεγάλη απόδραση

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 28/5/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. annagiannis

annagiannis Ανερχόμενος

γιατι δεν συνεχίζεις να παίζεις; Αφού εχεις φυτά?
    Εγω τελείωσα απο την Παρασκευή και παίζω ακόμα και θα πάρω όλα τα δώρα !!!!!!!!!!!

Αρέσει σε Dr.Kelly, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, empotonaki και 5 σε άλλους.
  2. Coinhunter01

Coinhunter01 Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα!
    Σε ευχαριστώ πολύ, δεν το ήξερα!
    Σε ένα άλλο δρώμενο που το είχα δοκιμάσει, δεν έδινε τίποτα και γιαυτό δεν το έπαιξα εδώ.
    Εννοείτε πως θα παίξω για να τα πάρω όλα.
    Να σε καλά, καλή συνέχεια!

Αρέσει σε Dr.Kelly, kostas.k1970, annagiannis και 4 σε άλλους.
  3. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Τελος και για μενα η φασολια! Πολυ με κουρασε! Εξαφανιστηκε ολη η "φαια ουσια" του εγκεφαλου μου! Σ' αυτη την ηλικια δεν ειμαι για τετοια!!! Καλη συνεχεια σε οσους το προσπαθουν!

Αρέσει σε Dr.Kelly, takis.00, FARMER.GP και 9 σε άλλους.
  4. μαμαβικη

μαμαβικη Προχωρημένος

Τελος και εγω με το δρωμενο.θα μαζεψω και οτι δωρακια εξτρα μπορω και ολα καλα.Χαλαρα συμπαικτες και οτι μπορουμε να τελειωσουμε.Αν καποιο δεν καταφερουμε θα ερθει το επομενο.Ολα για να διασκεδασουμε:music:

Αρέσει σε Dr.Kelly, skias10, takis.00 και 7 σε άλλους.
  5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα και απο εδω. 3 παιχνιδια εμειναν για να τελειωσω το δρωμενο. Ακολουθωντας την τακτικη που γραφω στα post 5 και 9 τα φυτα βγηκαν ανετα. Τωρα περιμενω να μαζεψω τριφυλλι και γεντιανη για καμποσα αναδυωμενα για παραπανω παιχνιδια. Τα ειδη στο καταστημα πολυ καλα. Καλη συνεχεια σε οσους δεν το εχουν τελειωσει ακομη.

Αρέσει σε Dr.Kelly, αμφιθεα, takis.00 και 5 σε άλλους.
  6. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

Καλησπέρα και από μένα και καλή εβδομάδα.... μόλις πήρα τη φασολιά και όσα δωράκια μπόρεσα και σταματώ εδώ,το έκαψα τελείως:eek:
    prison break ;)

Αρέσει σε Dr.Kelly, Megas_kokoriko, αμφιθεα και 4 σε άλλους.
  7. kostas.k1970

kostas.k1970 Νέος ειδικός

καλησπερα και επειδει ολοι το καψαμε την τεταρτη ρεπο.8)8)

Αρέσει σε .mairi., αμφιθεα, FARMER.GP και 2 σε άλλους.
  8. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα!! "Η απόδραση του Αλ Κουνάβι από τη φυλακή" μόλις τώρα έλαβε τέλος και σε μένα!!:D Έφτασα στα 57 ολοκληρωμένα παιχνίδια. Απέκτησα τα ζώα κατάδικους (γουρούνι με φτυάρι, γορίλες με μπάλα αλυσίδας, κουνάβι με χήνα αστυνομικό και πρόβατο με κλειδιά) και την ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς! Με δυσκόλεψε αρκετά το μίνι παιχνίδι, αλλά ευτυχώς τα κατάφερα. Εύχομαι να μην εμφανιστεί ξανά κάτι παρόμοιο.:sleepy:-.-Μου θύμισε τον αστυνόμο Σαίνι και τα κόμικς "Λούκυ Λουκ" με τους αδερφούς Ντάλτον που πάντα δραπετεύουν και ύστερα επιστρέφουν ξανά στη φυλακή. Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όσους-ες το προσπαθούν ακόμα!!;)

Αρέσει σε Dr.Kelly, GEPPO1, μαμαβικη και 3 σε άλλους.
  9. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα αγροτάκια.. τέλος και για ένα... απο τα πιο απολαυστικά δρώμενα.. προσωπική μου γνώμη πάντα.. εφτασα ένα βήμα πριν το τέλος.. πήρα όλα τα μυστηριώδη , τα σεντούκια.. το σουπερ λίπασμα και τα κουπόνια... και φυσικά την όμορφη φασολιά... με τον λαβύρινθο δεν δυσκολεύτηκα καθόλου,, όμως ήταν χρονοβόρος... καλά τελειώματα σε όλους...

Αρέσει σε sofiapao76, takis.00, FARMER.GP και 3 σε άλλους.
  10. kalliopipali

kalliopipali Μαθητευόμενος στο φόρουμ

το περασαμε το τεστ φιλοι μου!!!! τα νευρα μας αφου περασαμε αυτη την δυσκολια, ειναι σε αριστη κατασταση.!!!!!!Διαφωνω με ολη αυτη την κατασταση.Δεν ειχε νοημα να ειναι τοσο μπερδεμενο ολο αυτο,αφου δεν εδινε κατι παραπανω αν ηταν 2,3,5,η 6 τα κριμμενα αντικειμενα.Παθαμε τενοντιτιδα απο τα κλικαρισματα.!!!!!!

11. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλησπερα,
    Δυσκολο στα παιχνιδια του, σκετο βασανο πολλες φορες που δεν ηταν μονο θεμα δυσκολιας αλλα και θεμα χρονου για οποιον ηθελε να ασχοληθει με το δρωμενο, μας περισσευει τοσος πολυ χρονος στη ζωη μας;;;
    Ναι βγηκαν ευκολα τα αναδιωμενα, αλλα... πολυ προσπαθεια σε πολλα παιχνιδια και με μηδενικο κερδος εκτος τα δωρα με την ολοκληρωση παιχνιδιων. Δε θα ηταν πιο ενδιαφερον να κερδιζουμε κι ενα εστω μικρουλικο δωρακι αναλογο με ποσους θησαυρους μας εβγαιναν στις διαδρομες...
    Εχω ομως και μια απορια , αφου στο καθε παιχνιδι κερδιζαμε μονο 25 γραναζονομισματα,
    γιατι τα παρυ εισητηρια κοστιζαν 48;;;96;;;144;;;
    με το περισσευμα τι θα αγοραζαμε;;;
    Η εταιρια θελει να κερδιζει με το παιχνιδι, οι παικτες-πελατες της;;; γιατι τοση προχειροτητα;;;

Αρέσει σε ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, takis.00, FARMER.GP και 2 σε άλλους.
  12. steliosgrevena

steliosgrevena Νέος ειδικός

απλα τραγικο game 35 παιχνιδια δεν προλαβα να παιξω γιατι χρειαζοταν 5 λεπτα για το καθενα...ελεος κι εχασα και την φασολια για 4 παιχνιδια...

Αρέσει στους αμφιθεα, olumpiakoszio και ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ.
  13. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα σας! Πάλι ανάμικτα συναισθήματα γι αυτό το δρώμενο. Ενώ τα φυτά και τα αναδυόμενα βγήκαν εύκολα, ταλαιπωρηθήκαμε στο παιχνίδι. Ήταν πολύ χρονοβόρο ακόμα και για μας που το λύναμε εύκολα. Ευτυχώς είχα καταλάβει πως λειτουργεί από το προηγούμενο δρώμενο με τον λαβύρινθο. Έπαιξα περισσότερα παιχνίδια αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάρω όλα τα δώρα. Σαφώς έπρεπε να μας δίνονταν περισσότερα γραναζονομίσματα ανά παιχνίδι ή έστω να αυξάνονται ανάλογα με τους θησαυρούς.
    Επίσης, δύο μικρές παρατηρήσεις:
    1. τα πάρτυ εισιτήρια κόστιζαν 48, γιατί όχι 45 ή έστω 50, αφού όλα τα ποσά ήταν στρογγυλεμένα.
    2. το τούρμπο λίπασμα γιατί είχε διπλάσιο κόστος από τα άλλα λιπάσματα?
    Η φασολιά δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο, γι αυτό άλλωστε μας δόθηκε εύκολα.
    Έχω βάλει τους μυστηριώδεις στάβλους "Πουά" ελπίζοντας να έρθει το τσιντσιλά στη φάρμα μου, θα είναι άραγε τυχερό αυτό το δρώμενο?

Συγχαρητήρια σε όλους για την υπομονή άσχετα με το αποτέλεσμα του καθένα και καλή συνέχεια σε όλους! :music:

Αρέσει σε Erukat, sofiapao76, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 3 σε άλλους.
  14. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.