Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Η μεγάλη απόδραση

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 28/5/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. μαμαβικη

μαμαβικη Προχωρημένος

καλησπερα .θα προσπαθησω να εξηγησω οπως το καταλαβαινω εγω .Σκοπος του παιχνιδιου ειναι να φτιαξεις εναν δρομο για να σε οδηγησει στον θησαυρο.Αυτο γινεται σπρωχνοντας το κουτακι σε οποια σειρα θελεις αρκει να εχει βελακια .Σου δινει την δυνατοτητα να γυρισεις το κουτακι απο οποια μερια θελεις για να ενωσεις τα κουτακια. Θα φωτιστουν καποια κουτακια μπορει να βαλεις εκει σε οποιο σε βολευει το κεφαλι του αλ κουναβι.Μολις παρεις τον θησαυρο
    πρεπει να συνεχισεις και να βγεις απο την επανω εξοδο για να παρεις την αμοιβη σου.Ελπιζω να σε βοηθησα skias10.

Τελευταία επεξεργασία: 30/5/19
    Αρέσει σε φιορελινο, nickoikono11, kostas.k1970 και 5 σε άλλους.
  2. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Ευχαριστω πολυ μαμαβικη ,οπως και ολα τα υπολοιπα παιδια για τις προσπαθειες που κανουν, να μας εξηγησουν τα βηματα
    του μονοπατιου στο δρωμενο..Μολις μαζεψω τα απαραιτητα φυτα θα ξανακανω μια προσπαθεια..
    Το οτι γυριζουμε τα κουτακια προς οποια κατευθυνση θελουμε , απολυτα κατανοητο..Οπως και το οτι φωτιζονται τα κουτακια με τον θησαυρο ..Αυτο που με μπερδευει ειναι το σπρωξιμο στο κουτακι..Μολις βαλω το κελσορα πανω σε ενα βελακι και τον πατησω,
    αλλαζουν ολες οι σειρες στα μονοπατια και γινεται λαβυρινθος..Και ετσι χαλαει παλι η θεση που εχεις επιλεξει για τον Κουναβη.. Δεν ξερω αν συμβαινει και σε σας αυτο..
    Παρολαυτα ,ενα μεγαλο ευχαριστω για την προσπαθεια..

Αρέσει σε nickoikono11, kostas.k1970, αμφιθεα και 2 σε άλλους.
  3. μαμαβικη

μαμαβικη Προχωρημένος

Προσοχη δεν γινεται μονο το κουτακι με τον θυσαυρο πιο φωτεινο αλλα και οσα κουτακια επικοινωνουν με το κουτακι που μετακινεις,τοτε διαλεγεις να μετακινησεις το κεφαλι του κουναβι σε οποιο σε βολευει και ειναι πιο κοντα στον θησαυρο.Δηλαδη σηκωνεις τον κουναβι και τον βαζεις οπου θελεις.

Αρέσει σε φιορελινο, nickoikono11, kostas.k1970 και 3 σε άλλους.
  4. skias10

Καλημερα σε ολους.. Ξενυχτησα να διαβασω τις ΣΕ και να βλεπω τις παλιες σχετικες παρομοιες αναρτησεις του λαβυρινθου,
    αλλα εξακολουθει να πλαναται ενα μαυρο συννεφο ασαφειας στον αερα..
    Οσο κι αν προσπαθησαν οι φιλοι να μας το εξηγησουν, εγω παιδια παραδιδω τα οπλα..Στα κουτουρου πανε τα παιχνιδια..:(
    Αν βγουν μετα απο πααααααρα πολυ ωρα προσπαθειας, βγαινουν καθαρα απο τυχη..
    Δεν ξερω ποσοι απο σας αντιμετωπιζουν παρομοιο προβλημα, αλλα θα ηθελα να μαθω παρακαλω..
    Δεν εχω αντιμετωπισει ποτε στο παρελθον τετοιο :sleepy:θεμα με αλλο δρωμενο..
    Σε λιγο θα πιστεψω οτι το μυαλο μου, υπολειτουργει..

Αρέσει σε nickoikono11, fraoylaki23, kostas.k1970 και 3 σε άλλους.
  5. renalian

renalian Ενεργός συντάκτης

ουτε εγω δεν μπορω να το παιξω

Αρέσει στους kostas.k1970, skias10 και αμφιθεα.
  6. Coinhunter01

Coinhunter01 Ειδικός του φόρουμ

Καλημέρα αγρότες και αγρότισσες!

Είναι ακριβός όπως τα λέει η μαμαβικη!
    πιστεύω αν παρατηρήσουμε καλά τα κουτάκια, θα βρούμε τον δρόμο προς το φωτιζόμενο θησαυρό και την έξοδο, προχωρώντας το παιχνίδι θα πρέπει να βρούμε 2,3,4,5,6,7, θησαυρούς, οπότε θα μπερδευτούν πολύ οι διαδρομές, κάποιες φορές θα βγει και από τύχη όπως λέει και ο/η φίλος/η skias10 Όποιο κουτάκι δεν μας χρειάζεται, το βάζουμε κάπου αλλού και προχωράμε με το επόμενο.

Εδώ έχω βρει το θησαυρό και την έξοδο μαζί.

Το επόμενο κουτάκι το έβαλα κάτω αριστερά, χωρείς να μου χαλάσει τη διαδρομή.

Θα μας παιδέψει λίγο, αλλά θα το βγάλουμε και αυτό το δρώμενο.
    Καλή συνέχεια σε όλους!

Αρέσει σε nickoikono11, GaTe987, kostas.k1970 και 5 σε άλλους.
  7. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Την καλημερα μου σε ολα τα παιδια που βασανιζονται... καθως και τις ευχαριστιες μου για την διαθεση σας να μας βοηθησετε!!!
    Το θεμα και η απορια μου ειναι γιατι πρεπει να βασανιστουμε τοσο πολυ για να παιξουμε ενα-ενα τα παιχνιδια.
    Αν μετα τοσο σπερνοθερισμα χρειαζομαι και 3, 5 , 7, και 10 ακομη λεπτα για καθε ολοκληρωση παιχνιδιου, εχουμε υπολογισει ποσος χρονος χρειαζεται; κι αν βρω το θησαυρο τελικα;;; θα κερδισω και κατι περισσοτερο;;; οχι. Θα εχω χασει ωρες απ τον πολυτιμο χρονο μου και θα μου εχουν σπασει και τα νευρα, ερχομενη ενα βημα πριν τη πορτα του ψυχιατρου.
    Οχι, δεν ειναι πλεον παιχνιδι διασκεδασης αυτο.
    Θα ηταν ομορφοτερο και πιο διασκεδαστικο αν ηταν ενας κλασικος λαβυρινθος, εστω με ενα χρονομετρο που οποιος το καταφερνε σε λιγοτερο χρονο θα κερδιζε κι ενα επι πλεον δωρακι.
    Το βλεπω αδυνατο να συνεχισω ετσι ψυχοβγαλτικα ....
    Γειτονακια και φιλοι μου, μη μου στελνετε αναδυωμενα λιμες αλλα μονο τα αναδυωμενα της αποστολης του νησιου. Ευχαριστω σας!!!

Αρέσει σε nickoikono11, renalian, FARMER.GP και 6 σε άλλους.
  8. skias10

Κατοπιν ωριμου σκεψεως, αποφασισα να μην συνεχισω το δρωμενου του κ.Κουναβη..
    Οι καλοι μου φιλοι και γειτονες λοιπον ας μην μου στελνουν λιμες..Σε καποιους αλλους θα φανουν πιο χρησιμες..
    Αν θελουν και μπορουν, ας μου στελνουν μονο αναδυομενα του νησιου..
    Καλη επιτυχια σε οσους το προσπαθησουν..

Αρέσει σε nickoikono11, GEPPO1, kostas.k1970 και 2 σε άλλους.
  9. Iliodora.

Iliodora. Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Σηκώνω τα χέρια ψηλά...Δεν το πιάνω και το προηγούμενο στην τύχη το έβγαλα...Αλλά τώρα δε νομίζω....Θα το αφήσω

Αρέσει στους αμφιθεα, GEPPO1 και kostas.k1970.
  10. kostas.k1970

kostas.k1970 Νέος ειδικός

καλησπερα δεν ειναι δυσκολο παιξτε χωρις ανχος χαλαρα εχετε οσο χρονο θελετε.

Αρέσει σε nickoikono11, -magdamakr-, μαμαβικη και 2 σε άλλους.
  11. sgr5081

sgr5081 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπέρα σε όλους και όλες
    αν μπορώ να βοηθήσω με το πως αντιμετωπίζω το παιχνίδι
    δεν προσπαθώ να κάνω τεράστιους διαδρόμους για να φτάσω στο στοχευμένο-φωτεινό τετράγωνο
    αν είναι κοντά στον "προσπαθώ να ξεφύγω από τα δρώμενα και δεν μπορώ κυριούλη"(εγω έτσι τον ονόμασα)
    πετάω έξω τους γωνιακούς διαδρόμους (μπερδεύουν τις διαδρομές ) σε μία πλευρά που δεν επηρεάζει την υπάρχουσα διαδρομή, και περιμένω ευθεία ή διασταύρωση τ
    αν πάλι ο στόχος είναι κοντά σε είσοδο/έξοδο τον πετάω έξω (δεν χάνεται και δεν αλλάζει) και φέρνω τον στόχο στο κυριούλη από το να τρέχω γύρω γύρω
    αν χρειάζονται πολλές κινήσεις και είναι η σειρά να κινηθεί ο έρμος παγιδευμένος από τα δρώμενα κάνω κλικ στο τετράγωνο που τον έχω και συνεχίζω....
    ελπίζω να μην σας μπερδεύω....πολύ τουλάχιστον
    κάθε ομοιότητα με καταστάσεις είναι τυχαία
    με καθαρά χιουμοριστική πρόθεση και διάθεση
    τα χίλια ευχαριστώ στα παιδιά που κοπιάζουν με τους υπολογισμούς τους τους πίνακες την τεράστια, πολύτιμη βοήθεια , που κάθε φορά μας δίνουν
    καλό ξημέρωμα

Αρέσει σε μαρω69, kostas.k1970, toylaaaaa και 5 σε άλλους.
  12. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

παιδιά είναι πολύ εύκολο..μην απελπίζεστε.. μια δυο φορές να το κανετε θα το καταφέρετε... το κολπο ειναι να γυρνατε το τετραγωνακι μεχρι να ταιριάξει... ακομα και απο τυχη βγαινει... προσπαθηστε λιγο και θα δειτε ποσο ευκολο ειναι.. καληνυχτα σε ολους

Αρέσει σε nickoikono11, GaTe987, -magdamakr- και 11 σε άλλους.
  13. basilis8865

basilis8865 Αρχάριος στο φόρουμ

kalimera apo extes palebo me to ybent ala tilota as to kanoyn pio eykolo to paratao kai ego

Αρέσει στον/ην αμφιθεα.
  14. .sofaki.

.sofaki. Επιφανής του φόρουμ

καλημερα. ειναι εξαιρετικο παιχνιδι. το λατρευω!!μακαρι να γινοταν να επαιζα καθε μερα. λιγη προσοχη θελει και ολα οκ.

Αρέσει σε Ριτά., GEPPO1, nickoikono11 και 5 σε άλλους.
  15. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα στην αγροτοπαρέα και καλό μας μήνα, παιδιά μη τα παρατάτε, εύκολο είναι, στην αρχή και εγώ παιδεύτηκα μέχρι να βγάλω άκρη, μετά το πάλεψα και εντάξει ένα βήμα την φορά, μη σκάτε ιδιαίτερα ένα παιχνίδι είναι.... Ότι κερδίσετε και ότι πάρετε, ούτε να νευριάζετε, σιγά μωρέ!!! Έχουμε περάσει πολύ χειρότερα δρώμενα, το συγκεκριμένο είναι εύκολο απλά θέλει λίγο προσοχή.

Αρέσει σε GEPPO1, nickoikono11, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 4 σε άλλους.
  16. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλημερα και καλο μηνα σε οοοοολη την ομορφη παρεουλα!!!
    Η ενσταση μου ειναι περισσοτερο οτι μου τρωει παρα πολλη ωρα ωσπου να τελειωσει το καθε παιχνιδι. Τον τροπο λιγο-πολυ τον βρισκουμε ολοι μας, ομως δεν διαθετουμε το χρονο!!! Φυτευουμε-θεριζουμε, σε ολες τις εκτασεις και πρεπει να βρουμε και χρονο και υπομονη! για να παιξουμε και τα παιχνιδια;;;

Αρέσει σε kostas.k1970, Coinhunter01, GEPPO1 και 5 σε άλλους.
  17. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα και καλο μηνα. Θα προσπαθησω να βοηθησω κι εγω λιγο. Ξεκιναμε με τη φατσουλα κατω αριστερα, οι κινησεις γινονται εναλλαξ- μια το τετραγωνο μια τη φατσουλα. Οσο για τη φατσουλα αν δεν θελετε να αλλαξει θεση την πατατε στο ιδιο σημειο αλλιως την προωθειτε εκει που θελετε. Για τα τετραγωνα, κινουνται μονο στις στηλες που δειχνει στην ακρη. μολις το βαλετε στη στηλη που θελετε αναβει στην επανω αριστερη γωνια το σημα της περιστροφης. Γυριζετε οσο θελετε και το προωθειτε στη σειρα που εχετε επιλεξει. Αν καταλαβετε πως λειτουργει συνδιαστικα θα το βγαζετε ευκολα. Προσωπικα θελω 1-1,5 λεπτο για να βγαλω το παιχνιδι.

Αρέσει σε kostas.k1970, μαμαβικη, GEPPO1 και 4 σε άλλους.
  18. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλο μηνα σε ολους και Καλο Καλοκαιρι και τυπικα!! Δυσκολευτηκα παρα πολυ για να καταλαβω πως λειτουργει η αποδραση! Βοηθηκα απο τις πληροφοριες ολων των συναγροτων μου και σας ευχαριστω ολους!! Αυτη τη στιγμη εχω παιξει 20 παιχνιδια (Στο 20ο παιχνιδι πρεπει να βρεις 5 αντικειμενα για να βγεις στην εξοδο)! Οσο προχωραω τοσο καλυτερα παιζω αν και αργω πολλες φορες να τελειωσω το παιχνιδι μεχρι και 10 λεπτα!! Γι' αυτο φυτευω και βαζω το μυλο να παραγει ταυτοχρονα!!! Δεν θελω να αφησω τα παιχνιδια στο τελος ολα μαζι, οπως κανω συνηθως, γιατι ειναι σιγουρο οτι μπορει να μην προλαβω να τα παιξω, λογω της δυσκολιας που αντιμετωπιζω!!! Καλη προσπαθεια σε ολους!!!

Αρέσει σε Jimaras~for~ever!!!, georgeoikonom2332000, maria22 και 8 σε άλλους.
  19. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Ακουσον! Ακουσον! Εκανα 20 λεπτα ακριβως για να μπορεσω να τελειωσω το Νο 36, 6 αντικειμενα και μια η εξοδος επτα! Και αυτο μη νομιζετε οτι τα κανω ολα σωστα, γυριζω γυρω γυρω και παταω, σε οτι τυχει γιατι και σωστα που τα κανω δεν μου βγαινουν!!!!! Τα νευρα μου .... κροσιααααα.......

Αρέσει σε Jimaras~for~ever!!!, georgeoikonom2332000, maria22 και 11 σε άλλους.
  20. Coinhunter01

Coinhunter01 Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα, καλό μήνα αγρότες και αγρότισσες!

Μου άρεσε το κυνήγι του θησαυρού!
    Περίπου στο 1,5 λεπτό για τους 7 θησαυρούς.
    όποιο κουτάκι δεν μου έκανε το πετούσα όπου νάνε και αρκετές φορές μου έβγαινε σε καλό.

Από το κατάστημα, πήρα ότι χρειαζόμουν.
    θα έπρεπε να είχαμε την δυνατότητα να τα παίρναμε όλα από το κατάστημα.
    Αν θυμάμαι καλά, ποιο παλιά σε κάποια δρώμενα τα παίρναμε όλα.

[​IMG] [​IMG]

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους!

Αρέσει σε Dr.Kelly, GEPPO1, kostas.k1970 και 10 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.