Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Η επανάσταση του Νέον

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 1/2/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα σας. :)
    Πρέπει να είναι το πιο γρήγορο δρώμενο που ξεκινάω και σταματώ.
    Μέχρι εδώ για μένα μιας και έδωσα 76 Νυχτερίδες Αλβίνο και μια καφέ , πήρα στο πρώτο βήμα τα 5 Πάρτυ εισιτήρια ( Πάρτυ γύροι λέει στις Σ.Ε. o_O ) και περιμένω τα γεννητούρια να προχωρήσω μερικές αποστολές στην λαχαναγορά από τις εκτροφές.
    Καλή συνέχεια σε όσες και όσους το προσπαθήσετε :D

Αρέσει σε kolokythopitas, maria_palou, mmixail και 6 σε άλλους.
  2. kikijimy

kikijimy Ενεργός συντάκτης

:inlove:καλημερα συναγροτες,ταλαιπωρη αγροτια του φαρμεραμα,:cry:δυστυχως η εταιρια δεν αφουγκραζεται τον παλμο της αγροτιας,και εξακολουθει να βαδιζει στον ιδιο καταστροφικο δρομο που εδω και λιγο καιρο χαραξε ,εγω δεν θα την ακολουθησω σε αυτη την πορεια αλλα ουτε θα την ενθαρρυνω να το συνεχισει ,γιαυτο κανω σταση πληρωμων,αγοραζω μονο τα ως απολυτως απαραιτητα (αγροτικους βοηθους)και οχι σ.τροφες , φιορινια ,δεντρα, σταυλους ,φασολιες και αλλα μυστηρια, θα κανω μ ο ν ο 45 εκτροφες (με τα γεννητουρια μονο) για να παρω 1 σταυλο νεον απο το καθε ειδος (και αυτο μονο για το θεαθηναι) αφου ετσι δεν θα εχουν μειωθει και τα αποθεματα μου ,για πιο λογο να κανω τοσες εκτροφες να ξοδεψω σ.τροφες? για τα φτωχα- χαζα δωρα ?o_O για τις χρυσες μπανανες ισως?:( μπα αστο προτιμω να φυτεψω πεπονια και να τις αποκτησω 5-5 απο την ανοδο των επιπεδων και ανεξοδα !!! π ο τ ε επιτελους θα καταλαβουν?? δεν μας ενθουσιαζουν με αυτα που κανουν !!! τι δρωμενα ειναι αυτα? που πηγε η φαντασια σας ?θα μεινουν με την προσπαθεια για αυξηση των εσοδων ,γιατι ετσι αποκλειεται να τη πετυχουν !!! εχω το δικαιωμα της επιλογης και αυτο κανω, δεν θα παρω !! προτιμω στην Παρο και την Ναξο τον αερα μου ναλλαξω......xD δεν θα μου χαλασουν και το κεφι ,γιατι να ξερουν, παιζουμε φαρμεραμα για το κεφι μας, και με πολυ κεφι!!!;)

Αρέσει σε everme, kolokythopitas, maria_palou και 17 σε άλλους.
  3. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

καλημέρα κάλα που το ανέφερες και το είδα και εγω το ίδιο έκανα και έδωσα 76 αλβίνο και μια καφέ πήρα 5 πάρτυ εισιτήρια το μόνο που αξίζει.

4. nana

nana Γνώστης του φόρουμ

σκετη απογοητευση Οχι ευχαριστω ,δεν θα παρω Καλη τυχη σε σας που θα παιξετε στο δρωμενο!

Αρέσει σε kolokythopitas, nota.dim1802, maria_palou και 4 σε άλλους.
  5. mmixail

μόνο τα πάρτυ εισιτήρια νομίζω αξίζει.

6. summerholiday

summerholiday Ανερχόμενος συντάκτης

Καλό βράδυ σε όλα τα αγροτοπουλα, έφτασα μέχρι το 4ο βήμα από κάθε ζωάκι έδωσα 270 σούπερ τροφές και πήρα πίσω 50!
    εγώ φταίω που θεώρησα λίγο την μια μπανάνα του δρώμενου με αφορμή τα γενέθλια του φαρμεραμα!
    τώρα ούτε μια δεν μπόρεσα να πάρω!
    το καλό είναι ότι δεν αλλάζει τίποτα στην φάρμα μου και μέσα σε λίγες ώρες ξεμπερδευουμε από αυτό το δρώμενο!
    Το αστείο είναι ότι, αυτό που δεν μου έδωσαν τα γεννητούρια (γεννητούρια χάλια) μου το έδωσαν τα πάρτι εισιτήρια, παράδοξο αλλά αληθινό!

Αρέσει σε kolokythopitas, nota.dim1802, maria_palou και 2 σε άλλους.
  7. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα παρεούλα, έφτασα μέχρι το πρώτο νέον για ολα τα ζωάκια, και σταματώ εδω, δε θα προχωρήσω παραπέρα, διότι δεν έχει και νόημα. Ξοδεύτηκε αρκετό αληθινό χρήμα, για να μπορέσω να κάνω τις απαραίτητες εκτροφές. Καλή επιτυχία σε σας που το προσπαθείτε

Αρέσει σε kolokythopitas, billgab, nota.dim1802 και 10 σε άλλους.
  8. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλημέρα.
    Ένας στάβλος νέον είναι αρκετός για τα δύσκολα χρόνια που διάγουμε.

Αρέσει σε sofiapao76, kolokythopitas, skareleni και 12 σε άλλους.
  9. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

εφτασα μια ανασα πριν το τελος ομως δεν υπαρχουν αλλες 250 σ-τ για να τελειωσω !!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε sofiapao76, kolokythopitas, skareleni και 4 σε άλλους.
  10. mmixail

Καλήμερα εγω δεν πήρα μέρος σε αυτό το ιβεντ αλλά άσχετο αυτο εσυ που το έφτασες εως εκεί αγόρασε σούπερ τροφές.

Αρέσει στους kolokythopitas, nota.dim1802 και KATAPIOS4.
  11. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα και καλό Σαβ/κο ,η καλύτερη σκέψη και ιδέα ήταν το παιχνίδι να πάει μέχρι το πρώτο νέον...εφικτό πιστεύω!!!για επτά μπανάνες δεν δίνω εκατομμύρια...καλή συνέχεια!

Αρέσει σε sofiapao76, mmixail, kolokythopitas και 8 σε άλλους.
  12. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Καλησπεριζω!!!
    Βασικα με 125 κλειδαριες που ζηταει για τις 7 χρυσες μπανανες λογικα πρεπει να ειναι απο αληθινο χρυσαφι
    δεν δικαιολογείται διαφορετικα xD ημαρτον καλε που θα το πατε ακομη?

Αρέσει σε 8soty, everme, mmixail και 6 σε άλλους.
  13. flyla78

flyla78 Μόνιμος στο φόρουμ

Μια χαρά από έναν στάβλο στο κάθε ζωάκι, τι κατάλαβα που στα άλλα δρώμενα είχα πάρει και τα δύο, έτσι κάθονται στην αποθήκη! Και εδώ τελειώνει το δρώμενο για μένα και τα 3 κλειδιά που περισσέψανε είναι λόγο ότι ήθελα και κάτι να συμπληρώσω αλλιώς ούτε μια παραπάνω δεν θα έβαζα . Δεν παίζει να συνεχίσω παρακάτω το βρίσκω πολύ ασύμφορο.

Τελευταία επεξεργασία: 4/2/17
    Αρέσει σε xaris68, sofiapao76, mmixail και 11 σε άλλους.
  14. ESABA

ESABA Ενεργός συντάκτης

To δρώμενο ειναι καθαρά για αυτους που παιζουν με τις εκτροφές θελει αγορά σουπερ τροφης για να βγει η πολλά εκατομυρια φιορίνια
    ακόμα και οι αξίες των σκύλων είναι πολύ μικρές με αυτά και τα άλλα πιστεύω οτι το παιχνίδι μας πάει στην εξειδίκευση των αγροτών και δευτερον αυτή που τα σταζουν θα εχουν ολα και οι υπόλοιποι απλη συμετοχη
    ετσι λοιπόν μια που εχω θέμα με τις εκτροφες το δρώμενο το τελείωσα με σένα απόγευμα και το δευτερο σταδιο ήταν δωρο μια που κάνω πάνω από 400 εκτροφες..
    συνεχείζω όμως να πιστεύω οτι ήταν φοβερά τσιγκουνικο και μίζερο δρώμενο με αχρειστους στάυλους συσωρευμενους, με μόνη δικαιολογία υπαρξεις των στάυλων ( νέον) την αδικαιολόγητα ελλειψη χώρων -χωραφιων περιμένω με αγωνία το δρώμενο που θα έχει ΧΧL στάυλος νεον , θα δίνουν εξι ζωα και για να τους αποκτήσουμε θα ζητουν και τα αστρα.............
    υπομονή αγρότες μου εσετε ήμαρ
    καλή επιτυχια σε όσους συνεχίζουν

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, nota.dim1802 και 4 σε άλλους.
  15. supermario$

supermario$ Ενεργός συντάκτης

Λοιπόν και εγώ νομίζω ότι είχαμε ακόμη ένα ασύμφορο και πολυέξοδο δρώμενο.Ειδικά το δεύτερο στάδιο το οποίο και φυσικά δεν ασχολήθηκα μαζί του ζητάει να θυσιάσεις 270 σούπερ τροφές για 7 μπανάνες και 7 αστέρια(τα υπόλοιπα είναι άνευ ουσίας) είναι εξοργιστικά μη ανταποδοτικό.Αλήθεια οι γραμμές στη φασολιά ως έπαθλο καταργήθηκαν και δίνονται μόνο με πληρωμή;
    Σε συνέχεια των προηγούμενων πιστεύω ότι η εταιρεία συνεχίζει την τακτική των δρώμενων του τελευταίου εξαμήνου που απαιτούν να βάλουμε χοντρά το χέρι στην τσέπη και μάλλον θα το χοντρύνει και άλλο ακόμα....

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, nota.dim1802 και 4 σε άλλους.
  16. .sofaki.

.sofaki. Επιφανής του φόρουμ

το παιχνιδι ,καθαρα πια,εχει κερδοσκοπικο χαρακτηρα.ειναι η πρωτη φορα που δεν τελειωνω δρώμενο και μαλλον αποτι βλεπω θα ακολουθησουν και άλλα .καποτε το να μπω στη φάρμα μου ηταν η πρωτη μου σκεψη ,τωρα βαριέμαι.

Αρέσει σε nana, sofiapao76, mmixail και 5 σε άλλους.
  17. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

:inlove:τέλειο event !!! όπως όλα τα event που διοργανώνουν :inlove:
    όλα άψογα, καταπληκτικά, φοβερά :D
    δεν έχω λόγια λέμεε
    :inlove:

Αρέσει σε ΓΩΓΟΥΛΑ, xaris68, skareleni και 19 σε άλλους.
  18. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους,τι να πω ,με 540 σούπερ τροφές και βάλε ,οι τελευταίες μου,έμεινα με μια,και κέρδος μηδέν,στην κυριολεξία όμως μηδεν...θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη τις καρδιάς μου έναν γείτονα που με την βοήθεια του κατάφερα να τελειώσω το εβεντ,το πήγα ως το τέλος και είπα ότι βγει και τελικά βγήκε!!!δεν θα ασχοληθώ άλλο από εδώ και πέρα με δρώμενο που θα θέλει σούπερ τροφές,όχι γιατί με τέλειωσαν,απλά επειδη έχω αγανακτήσει κάθε φορά να θέλει κάποιος τόσες σούπερ τροφές και να μην παίρνει τα ανάλογα δώρα. λυπάμαι πολύ,έτσι πήρα την απόφαση να δώσω όλες τις τροφές και τέλος.να είστε όλοι καλά.

Αρέσει σε xaris68, 8soty, nana και 15 σε άλλους.
  19. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

[​IMG] ως εδώ και για μένα, κατά τα λοιπά με κάλυψαν οι προηγούμενοι...

Αρέσει σε Gulit1, xaris68, skareleni και 9 σε άλλους.
  20. sofiapao76

sofiapao76 Επιφανής του φόρουμ

[​IMG] Σταματάω κι εγώ εδώ.Μου φτάνουν οι 3 στάβλοι που πήρα.γιατί να πάρω κι άλλους 3 αφού μένουν στην μπάρα.Καλή σας συνέχεια!!!

Αρέσει σε Gulit1, xaris68, 8soty και 10 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.