Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Η επανάσταση του Νέον

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 1/2/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας, για το δρώμενο
    Η επανάσταση του Νέον

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Η-Επανάσταση-του-Νέον.20015/

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Η-επανάσταση-του-Νέον.20014/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

2. lazos95

lazos95 Γνώστης του φόρουμ

Καλημέρα! :)

Για να το ολοκληρώσουμε πλήρως θα χρειαστούμε:
    675.000 ΧΤ αξίας νυχτερίδων και νυχτερίδων εκτροφής.
    675.000 ΧΤ αξίας βατράχων και βατράχων εκτροφής.
    675.000 ΧΤ αξίας σκύλων και σκύλων εκτροφής.
    270 Κλειδιά αγάπης που ισοδυναμούν με 540 σούπερ τροφές.

Και οι συνολικές αμοιβές:
    385.000 Χορτοτάλιρα.
    360.000 Πόντους εμπειρίας.
    30.000 Τροπικούς πόντους εμπειρίας.
    60 Τούρμπο λιπάσματα της Ζωζώς.
    60 Λιπάσματα της Ζωζώς.
    50 Σούπερ τροφές.
    40 Σούπερ λιπάσματα.
    40 Αρώματα.
    13 Πάρτι εισιτήρια.
    7 Χρυσές μπανάνες.
    7 Αστεράκια.
    2 Τσάτνι καρότο-μήλο.
    2 Χριστουγεννιάτικα στόλεν.
    2 Κουπόνια 24ωρων αγροτικών βοηθών.
    2 Νέον σπηλιές νυχτερίδων.
    2 Νέον λίμνες βατράχων.
    2 Νέον κυνοτροφεία.

Ούτε γραμμή φασολιάς, ούτε νέον διακοσμητικά όπως στο προηγούμενο νέον event εκτροφής, ούτε ένα ανούσιο αυτοκόλλητο (φαντάσου) βρε παιδιά;
    Γιατί να πάρω νέον στάβλους που εκτός της μίας ώρας που θέλουν, δίνουν 4 απλά ζώα για να κάθονται στην μπάρα;
    Πόση απογοήτευση πια; Μπορείτε να μας απογοητεύσετε κι άλλο; Θα το μάθουμε στα επόμενα δρώμενα...
    Καλή τύχη σε όσους αποφασίσουν να το αρχίσουν!

Τελευταία επεξεργασία: 1/2/17
    Αρέσει σε supermario$, nana, Boy_salonica88 και 41 σε άλλους.
  3. Louisa

Louisa Κόμης

Καλημέρα και καλό μήνα.
    Εμένα μου αρέσει και θα το παίξω το συγκεκριμένο δρώμενο για τους εξής λόγους:
    1. Οι στάβλοι νέον είναι όμορφοι.:inlove:
    2. Για να τους αποκτήσω θα χρειαστώ 135 εκτροφές δηλαδή 270 Σούπερ Τροφές μόλις...:p
    ΥΓ. Χρειάζεται να πω ότι δεν θα κάνω το τελευταίο βήμα;;;;8) ...γιατί απλά δεν αξίζει τον κόπο;;;

Αρέσει σε kikijimy, supermario$, billgab και 18 σε άλλους.
  4. lazos95

lazos95 Γνώστης του φόρουμ

Αν κάτι αξίζει έστω και λίγο από το δρώμενο σε σχέση πάντα με αυτά που ζητάει είναι το τελευταίο βήμα.
    Βοηθοί που σου λύνουν τα χέρια για 2 μέρες σε κάποιο δρώμενο.
    Πάρτι εισιτήρια που μπορεί να πετύχεις κάτι πολύ καλό.
    Οι χρυσές μπανάνες είναι πάντα χρήσιμες.
    Τα αστεράκια μόνο, είναι λίγα.
    Να πάρω 6 νέον στάβλους ξοδεύοντας 270 σούπερ τροφές επειδή απλά είναι όμορφοι, όχι δε θα το κάνω. Ξέρεις πόσους όμορφους στάβλους έχω που κάθονται αραχνιασμένοι στην μπάρα; Ούτε διαγωνισμό ομορφιάς κάνουμε, ούτε τίποτα. Θέλω να είναι λίγο πιο χρηστική η εικονική φάρμα μου. Αν είναι να το αρχίσω, θα το πάω μέχρι το τέλος για το τελευταίο βήμα. Γνώμη μου! Καλή συνέχεια!

Τελευταία επεξεργασία: 1/2/17
    Αρέσει σε supermario$, nana, ioanna6929 και 13 σε άλλους.
  5. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

σε αυτο το πλαισιο θα κινηθω και εγω και μαλιστα αφου πρωτα μπουν γεννητουρια

Αρέσει σε nana, ioanna6929, kolokythopitas και 8 σε άλλους.
  6. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα και καλό μήνα.
    Μπερδεύτηκα 270 ή 540 σ.τ χρειαζόμαστε;;

7. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπερα!!
    Στο τελευταιο βημα οπου εχουμε...
    7 μπανανες
    7 αστερακια
    2 κουπονια
    8 εισιτηρια
    εδω πηγαινε να εδινε και φασουλοφασουλα;)

Καλη επιτυχια σε οσους αποφασισουν να παιξουν!!

Αρέσει σε ioanna6929, kolokythopitas, Gulit1 και 9 σε άλλους.
  8. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλό μεσημέρι παρεούλα, και καλό μας μήνα. Δε ξεκινάει και πολύ καλά ο μήνας, με ενα πολυέξοδο δρώμενο, όσο ωραίοι και εφάνταστοι είναι οι νεον στάβλοι, ακόμη δεν εχω αποφασίσει αν θα ασχοληθώ. Βέβαια το τελευταίο βήμα προσφέρει μπανάνες, και ειναι ενα χρήσιμο έπαθλο, καθότι ειναι δυσεύρετες. Συμφωνώ xaris68 θα μπορούσαν να δίνουν και φασουλοφλουριά, καθότι μετά το δρώμενό τους, δε τα ξαναείδαμε πουθενά.
    Lazos95 ευχαριστούμε για την ωραία ανάλυση, σίγουρα θα χρειαστούμε γερό πορτοφόλι, γιατί εγω προσωπικά δεν εχω πολλές στ, κι αν δε μπουν γεννητούρια δεν ξέρω αν αξίζει κάποιος να ασχοληθεί. Καλή μας επιτυχία, και βοήθειά μας;)

Επίσης να συμπληρώσω,οτι το δρώμενο είναι αρκετά φτωχό στα δώρα, εκτός απο τις μπανάνες και τα κουπόνια δε βλέπω κάτι, που να πω, ουάου θα συμμετέχω με τα χίλια..

Αρέσει σε supermario$, nana, ioanna6929 και 11 σε άλλους.
  9. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα πρέπει να ξοδέψω 540 σ.τ. και ξεχωριστά πόσα απλλα ζώα γειά να πάρο τη 6 νέον στάυλους μπανάνες αστεράκια κουπόνια και πάρτι εισιτήριο και μερικά ακόμα φτωχά δώρα να μου λείπει το βύσσινο οχι δεν θα πάρο καλή επιτυχία σε όσους και όσες πάρουν μέρος.

Αρέσει σε ioanna6929, kolokythopitas, ESABA και 4 σε άλλους.
  10. Τζίνι

Τζίνι Αρχάριος στο φόρουμ

γεια στην παρο γεια και στη ναξο, τον αερα σας θ΄αλλαξω... Γιατί να μη παρεις τη 6 νεον σταβλους; για να τους κατασκευασεις θες πολλα εργαλεια και ζωα εκτροφης μεγαλης ακσιας. Παρε μονο τον πρωτο σταβλο

Αρέσει σε ioanna6929, jimixatz, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  11. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Εγω εχω πολυ λιγες σ.τ. αλλα σκεφτομαι να συμμετεχω για να παρω ενα νεον απο καθε ζωο γιατι δεν εχω κανενα νεον και ελαχιστους ροζ.Δεν αξιζει λετε;

Αρέσει σε ioanna6929, kolokythopitas, skareleni και 4 σε άλλους.
  12. mmixail

Έχω πάρα πολλούς που δεν με συγκινούν.

Αρέσει στους ioanna6929, kolokythopitas και jimixatz.
  13. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Ακόμη ένα δρώμενο που πάει απ' το κακό στο χειρότερο... τα δώρα μειώνονται και όσον αφορά τους στάβλους που επιλέχθηκαν για να φτιαχτούν νέον... δεν ξέρω όμως προσωπικά πιστεύω ότι είχαν προτεραιότητα πολλοί άλλοι που απο την στιγμή της δημιουργίας τους και μετά... ξεχάστηκαν.

Τώρα επειδή οι περισσότεροι από εμάς σίγουρα δεν έχουμε τις σούπερ τροφές όμως ίσως να θέλουμε να αποκτήσουμε και τους στάβλους το μόνο που μπορώ να πω είναι το εξής...

- Σίγουρα θα βάλουν γεννητούρια, οπότε μην κάνετε τίποτα χωρίς αυτά. Ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ξαναβάλουν γεννητούρια - έτσι τουλάχιστον γινόταν μέχρι τώρα.
    - Όσοι δεν έχετε τις απαιτούμενες ποσότητες των "ζώων" αγοράστε όχι τώρα που είναι πολύ ακριβές αλλά προς τα μέσα του δρώμενου που οι τιμές συνήθως κάνουν κοιλιά, μετά προς το τέλος ξανα ανεβαίνουν.
    - Τέλος για να αποκτήσετε από έναν νέον στάβλο - εκτός των "ζώων" - χρειάζονται 70 σούπερ τροφές μιας και 20 σούπερ τροφές παίρνουμε ως βραβείο...

Δεν ξέρω εάν μπόρεσα να βοηθίσω... εγώ θα κάνω τα πρώτα 3 βήματα για να αποκτήσω από έναν στάβλο και μέχρι εκεί, παραπάνω δεν με παίρνει.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Αρέσει σε supermario$, .sofaki., ioanna6929 και 20 σε άλλους.
  14. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

οτι και να λεμε μεις αυτοι το χαβα τους. καμμια σημασια δεν μας δινουν , μα και καθολου φαντασια δεν εχουν ωστε να δημιουργησουν κατι νεο, κοινως τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου που λεει και ο λαος!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε .sofaki., Boy_salonica88, ioanna6929 και 8 σε άλλους.
  15. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

απλα ενα παιχνιδι διασκεδασης και χαλαρωσης εγινε τοοοοσο μα τοοοοσο βαρετο.......

Αρέσει σε supermario$, .sofaki., KATAPIOS4 και 6 σε άλλους.
  16. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Το δρώμενο αυτό θέλει πιο πολλές σούπερ τροφές από όσες κατάφερα να φτιάξω από το προηγούμενο δρώμενο. Άρα θέλει euros. Οπότε χαλαρώνω και διασκεδάζω οργώνοντας τα χωράφια μου και φτυαρίζοντας τους σταύλους. Δεν παίζει να το παίξω... Καλή διασκέδαση σε όλους, δρώμενους και μη.

Αρέσει σε takis.00, supermario$, .sofaki. και 7 σε άλλους.
  17. mmixail

καλησπερα παλιοτερα ενιωθα ηρεμια χαλαρωση γαληνη τωρα με αυτα και αυτα αστα να πανε χαλασε αυτο το ιβεντ αλλα και γενικα χαλασανε ολλα τα ιβεντ τορα.

Αρέσει σε takis.00, Boy_salonica88, KATAPIOS4 και 3 σε άλλους.
  18. ESABA

ESABA Ενεργός συντάκτης

τα γεννητούρια δεν βλέπω και χωρις αυτά δεν παιζετε το ιβεντ αλλα και οτι με τις συνεχόμενες εκτροφες χάνουμε πόντους , αφου 4 ζώα της προηγούμενης γενεάς μας δίνουν περισότερους ΄πόντους απο αυτό της επόμενης που εκτρέφουμε !!!!!!!!!!!!δίνουμε και 2 σουπερ τροφες, τον χρόνο μας, αρώματα ζελέ και χάνουμε ?μηπως να το δείτε λιγο με τις αξίες των ζώων εκτροφης? και οι χαμένοι πόντοι υπέρβασης ? χρόνος και κόπος μας είναι και τόσο ευκολα πετιέτε!

απογοητευομαι ολο και πιο πολύ

Αρέσει σε takis.00, nana, KATAPIOS4 και 10 σε άλλους.
  19. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

xDxDδεν υπαρχειςxD....και μετα απο τα γελια ερχοντε τα κλαματα:cry: μα Νεον νυχτεριδαo_O η επομενη τι θα ειναι ??καγκουρο??xD

Αρέσει σε KATAPIOS4, skareleni, ioanna6929 και 4 σε άλλους.
  20. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Καλο μηνα σε ολους!!
    πανηγυρια και χαρες και άλλες νεον εκτροφες..
    αν ειχαν στομα οι μπαρες μας θα φωναζαν όχι αλλους σταβλους..
    με λιγα λογια καλη μας εταιρια αν θελεις πραγματικα να κερδισεις πρεπει να καταλάβεις
    ότι δεν πληρωνουμε πια το φυκι για μεταξωτη κορδελα:mad:

Αρέσει σε 8soty, kolokythopitas, -foivos2000- και 15 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.