Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Η αποστολή μιας ντομάτας

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 15/5/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. toylaaaaa

toylaaaaa Εξαιρετικό ταλέντο

καλημερα ... για οσους δεν ειχαν τον χρονο να τρεξουν κ μαζευουν τα τελευταια πεταλα οπως εγω ... να υπενθυμηαω οτι το δρωμενο τελειωνει στην 1 το μεσημερι κ οχι στις 3 ως συνηθως ... οποτε τρεχατε ποδαρακια μου ... μου λειπουν 70 πεταλα ... για να ολοκληρωσω ...ελπιζω να τπρολαβω να παρω τον σταυλο καλη συνεχεια!

Αρέσει σε aggellll, -sia1971-, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
  2. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Χαίρετε! Εδώ τελειώνει για μένα το δρώμενο χωρίς να πάρω την κίτρινη αναβάθμιση στάβλου λόγω φυτών. Δεν πειράζει και δεν με νοιάζει πλέον. Ήδη όλοι έχουμε καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες. Όπου φτάσαμε, φτάσαμε!
    Να σημειώσω ότι αν τελείωνε στις 3 το δρώμενο θα το προλάβαινα αλλά κάποιοι αποφάσισαν ότι χωρίς σούπερ λίπασμα δεν βγαίνει..!

Καλή συνέχεια σε όσους προσπαθούν ακόμα! :p

Αρέσει σε aggellll, -sia1971-, Erukat και 4 σε άλλους.
  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα ταλαιπωρημενοι συναγροτες-ισες. Μολις ελαβε τελος και η περιηγηση της ντοματας. Ολα τα βηματα εγιναν με πολυ κοπο και πολλες ωρες στον υπολογιστη. Δεν χρησιμοποιησα σ.λ. μονο νερακι και τσαντι. Καλο τελος τις λιγες ωρες που απομενουν για οσους παλευουν ακομη. Τωρα ωρα για αποφορτιση, εχω τετοια ζαλαδα που βλεπω παντου ντοματες,σκουληκακια, φυλλα και διαφορα περιεργα :D :D :D

Αρέσει σε takis.00, -sia1971-, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
  4. toylaaaaa

toylaaaaa Εξαιρετικό ταλέντο

μολις ολοκληρωσα κ εγω .. πηρα τον πολυποθητο σταυλο τρομοντοματας κ την αναβαθμιση του ... χαλασα σ. λιπασματα κ προλαβα ευτυχως να μαζεψω τα αναδυωμενα που μου ελειπαν ...ευχαριστω ολους οσους συνεβαλαν στην αποκωδικοποιηση ολων των δρωμενων κ με τις χρησιμες συμβουλες δινουν τα φωτα τους κ σε εμας που δεν ειμαστε φωστηρες σε τεοια δυσκολα κ περιπλοκα δρωμενα ... να ειστε ολοι καλα ...καλη συνεχεια !

Αρέσει σε aggellll, -sia1971-, sofiapao76 και 3 σε άλλους.
  5. haochi

haochi Νέος ειδικός

Καλημέρα, μου άρεσε πολύ το δρώμενο, χρειάστηκε οργάνωση στο σπέρνω θερίζω, ο θόλος ήθελε λίγο περισσότερη υπομονή για τα φύλλα. Μόνο με νερό και τσάτνι, η κοπριά πλέον απλησίαστη με τις τιμές της λαϊκής... τα δώρα πολύ ωραία και ο σταύλος θα μπει σε λίγο στην θέση του. Ευχαριστώ όλους όσους υπολογίζουν τις ποσότητες! και τα σχόλια τακτικής!

6. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημερα κι απο μενα..Τελειωσα με την φτωχη πλην τιμια τοματουλα..Πηρα την φασολιτσα, τα μπονους και ολα τα υπολοιπα δωρακια..
    Ξοδεψα βεβαια πολυ χρονο πανω στον υπολογιστη, με πολλες ωρες αγρυπνιας, με τα συνεχομενα σπερνοθερισματα..
    Δεν χρησιμοποιησα τιποτε αλλο, παρα μονο νερο και τσατνι..:oops:
    Σε 40' κανω το τελευταιο μαζεμα, και παιρνω και τον σταβλο της τρομοτοματας..
    Ταλαιπωρηθηκαμε βεβαια αρκετα με τ αναδυομενα και θελω να ευχαριστησω απο καρδιας ολους τους φιλους που εσπευσαν
    να βοηθησουν με τα δωρακια τους..:inlove:

7. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.