Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Η αποστολή μιας ντομάτας

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 15/5/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο
    Η αποστολή μιας ντομάτας
    Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Η-αποστολή-μιας-ντομάτας-i-ii.26539/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Η-αποστολή-μιας-ντομάτας-i-ii.26538/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση
    Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην vagelis1968.
  2. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Αγαπημενη μου παρεουλα Καλημερα σας!!! Αλλο ενα δρωμενο μας περιμενει με τις ντοματες!
    Α) Θα φυτεψουμε τον πινακιδοθαμνο (6ωρο) στη βασικη εκταση-αγριο λειβαδι-ξεφωτο και θα παρουμε αναδυομενα τα "πεταλα λουλουλουδιων" Ολοκληρωνουμε το ανθοπωλειο και το θερμοκηπιο.
    Β) Θ φυτεψουμε τον πινακιδοστραγγαλιστη (γλωσσοδετη παθαινεις, χαχαχα) (5ωρο) στην πανσεληνο-δασος μανιταριων και θα παρουμε αναδυομενα τα"μαραμενα πεταλα πανσεληνου". Ολοκληρωνουμε τον "Θολο".

Για να παρουμε τη φασολια, θα χρειαστουμε : 22.200 φυτα-πινακιδοθαμνους και 2.025 αναδυομενα-πεταλα λουλουδιων.
    Προσοχη!! Τους πινακες τους ξεκιναμε απο κατω προς τα πανω, μιας και η ντοματα ξεκιναει απο το Νο 20.

Το δευτερο μερος εναι ο "θολος", ο οποιος θα ανοιξει στις 19/5 και ωρα 15:00. Απο εκει παιρνουμε τον σταβλο της τρομοντοματας!!!
    Θα χρειαστουμε μεχρι τον σταβλο : 3.200 φυτα και 520 αναδυομενα
    Θα χρειαστουμε μεχρι την αναβαθμιση δεντροσπιτου, επιπλεον :3.000 φυτα και
    300 αναδυομενα
    Θα χρειαστουμε μεχρι τον κιτρινο σταβλο επιπλεον: 2.600 φυτα
    Συνολικα : 8.800 πινακιδοστραγγαλιστης και 820 μαραμενα πεταλα πανσεληνου

και φυσικα για ολο το δρωμενο θα χρειαστουμε και ολα τα επιπλεον φυτα που ζηταει, τα οποια θα πρεπει να εχουμε στις αποθηκες μας.

Καλη προσπαθεια σε οσους το προσπαθησουν!!!

Τελευταία επεξεργασία: 20/5/19
    Αρέσει σε nota.dim1802, stef10, Jimaras~for~ever!!! και 34 σε άλλους.
  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα σε ολα τα αγροτοπουλα. Σχετικο με ντοματες το νεο δρωμενο, μιας και φτανουμε στο καλοκαιρι και τρωγεται καθημερινα σχεδον. Ας δουμε λοιπον τι θα χρειαστουμε.
    Για το ανθοπωλειο
    6.600 πινακιδοθαμνους, 500 πεταλα
    Για το θερμοκηπιο
    15.600 πινακιδοθαμνους, 1.525 πεταλα
    Συνολικα για τα 2 πρωτα δωματια θελουμε 22.200 πινακιδοθαμνους, 2.025 πεταλα
    Τα υπολοιπα ζητουμενα φυτα λογικα πρεπει να τα εχουν ολοι, ειναι αλλωστε σε μικρες ποσοτητες.
    Πολυωρα φυτα για τωρα μεχρι την εναρξη του δρωμενου και μετα φυτεμα σε 10 και 100 μεγαλα χωραφια με νερο,λιπασπα,σ.λ.τσαντι. Απο το τριτο φυτεμα και μετα μικρα χωραφια με νερο και τσαντι μονο. Χρειαζονται 13 σπερνοθερισματα, περιπου 80 ωρες για να μαζευτουν (μαζευω 1.752 φυτα καθε φορα) οποτε πιστευω οτι βγαινουν χαλαρα. Για τα αναδυωμενα θα δουμε.
    Αυτα για αρχη. Για το θολο θα τα πουμε στη συνεχεια. Καλη τυχη σε ολους.​

Αρέσει σε vagelis1968, billgab, *mava* και 25 σε άλλους.
  4. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλησπερα παρεουλα ταλαιπωρη!!!
    Με ολο αυτο το χαμο σε φυτα, αλλου 5ωρα - αλλου 6ωρα και αναδυωμενα και συγχρονως κι άλλο ενα δρωμενο στην ειδικη εκταση δεν ξερω αν θα ασχοληθω, ηδη βαρεθηκα συνεχομενα σπερνοθερισματα που ακομη και με βοηθους μου φαινονται εξουθενωτικα.:mad:
    Ευχαριστω πολυ τους συμπαικτες για τους υπολογισμους τους, παντα χρησιμοι.

Αρέσει σε vagelis1968, kostas.k1970, zendaya_13 και 13 σε άλλους.
  5. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Ο Ντίνος ο τομάτας έρχεται, για να τον γνωρίσουμε και να να τον βοηθήσουμε να βρει ένα νέο σπίτι!:) Θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές που εμφανίζονται;:eek: Δεν ξέρω, αν και το βλέπω πάρα πολύ απαιτητικό και δύσκολο θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη στην περιπέτεια της της τομάτας όπου φτάσει ο καθένας μας!!;)

Αρέσει σε vagelis1968, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, αμφιθεα και 7 σε άλλους.
  6. kostas.k1970

kostas.k1970 Νέος ειδικός

καλησπερα παρεουλα εγω δεν θα ασχοληθω με το δρωμενο εχουμε πολη δουλεια στην εταιρεια που ειμαι και δεν εχω χρονο για σπερνοθερισματα και εγω βαρεθηκα συνεχεια τα ιβεντ καλη δυναμη και κουραγιο σε ολους και ολες που θα παιξουν..

Αρέσει σε nota.dim1802, vagelis1968, nana και 10 σε άλλους.
  7. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα αγροτάκια το δρώμενο είναι δύσκολο αλλά αξίζει τον κόπο ωραια δώρα και καλή φασολιά προσωπικά θα το πάω ως το τέλος παρακάτω σας βάζω τους πίνακες με τα υλικά που θα χρειαστούμε σταδιακά.. κλασσικα μικρό χωράφι .... νερό.. λιπασμα ή σ.λιπασμα οποιος εχει, και τσάντι φυσικά.. εγώ πάντα ξεκινάω έτσι και βάζω σ.λιπασμα της Ζωζως τουλάχιστόν στις πρώτες 2,3 σπορές.. για να αυξάνω την σοδειά.. καλή επιτυχία σε όλους..
    1 Ανθοπωλείο
    6600 ΠΙΝΑΚΙΔΟΘΑΜΝΟ
    500 ΠΕΤΑΛΛΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ
    300ΖΕΡΜΠΕΡΑ
    100ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ
    250ΠΑΙΩΝΙΕΣ
    275ΤΟΥΛΙΠΑ
    300ΚΕΝΤΑΥΡΕΑ
    500ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ
    100ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
    275ΟΡΧΙΔΕΕΣ
    100ΜΕΝΕΞΕΣ
    2 Θερμοκήπιο
    15600 ΠΙΝΑΚΙΔΟΘΑΜΝΟ
    1525 ΠΕΤΑΛΛΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ
    50ΠΙΤΑΧΑΓΙΑ
    50ΜΠΑΝΑΝΕΣ
    15ΑΜΥΓΔΑΛΑ
    50ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ
    50ΑΧΛΑΔΙ
    Φυτεύουμε στην Βασική έκταση, το άγριο λιβάδι και το ξέφωτο του δάσους. απο 16-05-2019 στις 15:00 μέχρι τις 22-05-2019 στις 13:00
    Αναδυώμενο πέταλλο ,λαμβάνουμε Πέταλα λουλουδιών από τις εκτάσεις της βασικής φάρμας, το άγριο λιβάδι και το ξέφωτο του δάσους Κατα τις συγκομιδές δέντρων, φυτών, στάβλων/εργαστηρίων και απο δώρα συμπαικτών,απο 16-05-2019 στις 15:00 μέχρι τις 22-05-2019 στις 13:00

3 Θόλος
    8800 πινακιδόθαμνο
    820 μαρ. πέταλα λουλουδιων
    150ΜΥΓΟΠΑΓΙΔΑ
    200ΛΑΜΠ.ΜΑΝΙΤΑΡΙ
    20ΦΥΝΤ ΑΙΜΑΤΟΒ
    400ΔΡΑΚΟΥΛΟΝΤ
    12ΣΚΟΤ ΠΥΓΟΛΑΜΠ
    Πινακιδοστραγγαλιστή καλλιεργούμε στην Βασική έκταση Πανσελήνου και το δάσος μανιταριών απο 19-05-2019 στις 15:00 μέχρι τις 22-05-2019 στις 13:00
    Μαραμένο Πέταλο λουλουδιού λαμβάνουμε κατα τις συγκομιδές δέντρων, φυτών, στάβλων/εργαστηρίων από τις εκτάσεις της Πανσελήνου και το δάσος των μανιταριών και απο δώρα συμπαικτών απο 19-05-2019 στις 15:00 μέχρι τις 22-05-2019 στις 13:00
    ευχαριστούμε τους φίλους μας για τους υπολογισμούς....καλή επιτυχία σε όλους...

Αρέσει σε GaTe987, aggellll, nota.dim1802 και 21 σε άλλους.
  8. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλημερα σε ολη την αγροτοπαρεα!!!
    εκανα υπολογισμους και για να παρουμε τη φασολια μαζι με τα διακοσμητικα της (5 συνολικα) και 2 αναβαθμισεις , που θα περασουμε υποχρεωτικα απο τα τετραγωνακια θελουμε:
    Ανθοπωλειο: η διαδρομη ειναι = 20-16-13-14-8-6-5-4-3-2-12-11-15-19
    και θα χρειαστουμε 150 πεταλα και 5.400 πινακιδοθαμνους
    Θερμοκηπειο: η διαδρομη ειναι= 2-1-3-4-5-6-7-11-10-12-14-19-20
    και θα χρειαστουμε 1100 πεταλα και 12.600 πινακιδοθαμνους
    Συνολικα = 1250 πεταλα και 18.000 πινακιδοθαμνους

Αρέσει σε aggellll, nickoikono11, Dr.Kelly και 9 σε άλλους.
  9. GEPPO1

Καλημέρα παιδιά μεγάλο πρόβλημα με τα αναδυόμενα πέταλα.. έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα?? νομίζω έρχονται με το σταγονόμετρο..

Αρέσει σε aggellll, nota.dim1802, Dr.Kelly και 2 σε άλλους.
  10. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

Καλημερα σε ολους-ες. Νομιζω οτι παει καλα. 2 μερες σχεδον και εχω μαζεψει 900 πεταλα. Βεβαια τα πιο πολλα μαζευτηκαν απο γεντιανη μολις ξεκινησε. Ευτυχως δεν εχω χασει σπορα μεχρι τωρα με το τετραδιο και το χρονομετρο παντα διπλα στο pc. Τουλαχιστον δεν χανω τον υπνο μου.

Αρέσει σε aggellll, nota.dim1802, Dr.Kelly και 3 σε άλλους.
  11. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα σας. Πιστεύω ότι 1-2 σπορές με πολύωρο φυτό είναι απαραίτητες. Το καλό είναι ότι θα μπορούμε να μαζέψουμε φυτά και πέταλα ακόμα και αφού ανοίξει ο θόλος, όπου εκεί θα έρθουν τα δύσκολα. Πραγματικά ποιος είναι τόσο φωστήρας και έβαλε 2 δρώμενα να συμπέσουν στους ίδιους χώρους? Και ειδικά στις εκτάσεις της πανσελήνου που είναι μόνο 2! Πότε θα προλάβουμε?! >:(
    Και αν τα μαραμένα πέταλα έρχονται όπως τα "τωρινά" πέταλα (ή τα σκουλήκια) δεν θα τελειώσουμε ποτέ!!

Αρέσει σε nota.dim1802, jiorgos, kostas.k1970 και 5 σε άλλους.
  12. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

Καλησπερα. Ευτυχως σταθηκα τυχερος στο ροδανι (ειχα ξεχασει ποτε εγινε τελευταια φορα) και πηρα μπονους 200% για 6 ωρες. Εκανα λοιπον 3 μαζεματα με 8 φυτα ανα χωραφακι (λογω τσαντι) σε ολα εκτος βεβαια απο την ειδικη και ανεβηκαν. Στα πεταλα ειμαι στα μισα, αλλα τελειωνω με τα φυτα στη βασικη και θα ριχνω συνεχεια γεντιανη.

Αρέσει σε aggellll, μαμαβικη, nota.dim1802 και 5 σε άλλους.
  13. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

2 ακόμα βήματα και πέρνω την φασολιά για εμένα το δρώμενο σταματάει εδώ δεν θα μπώ καν στον κόπο να συνεχίσω καλή συνέχεια σε όσους συνεχίσουν μέχρι τέλος

Αρέσει σε μαμαβικη, nota.dim1802, Gulit1 και 6 σε άλλους.
  14. GEPPO1

γειά σας παιδιά πηρα την φασολιά χωρίς ν ολοκληρώσω το θερμοκήπιο.. και θα προσπαθήσω να πάρω και τον στάβλο... μέχρι εκεί.... με κούρασε πολύ αυτο το δρώμενο σε σχέση και με τα υπόλοιπα.... όσο πάει και γίνεται πιο κουρατικό το παιχνίδι και αντι να μας εξιτάρει μας απογοητεύει... κρίμα...

Αρέσει σε nickoikono11, stavrina72, aggellll και 9 σε άλλους.
  15. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλησπερα σας..Πηρα την φασολια και συνεχιζω τα σπερνοθερισματα μεχρι να παρω την αναβαθμιση και τα μπονους..
    Τα φυτα μου βγαινουν ανετα και εχω μεγαλο αποθεμα..Παω λιγο αργα μαζευοντας πεταλα, που πιστευω , αν δεν εχουμε καμμια
    δυσαρεστη εκπληξη, να βγουν μεχρι το τελος του δρωμενου..
    θα βαλω το βραδυ πολυωρα και ισως μαζεψω αρκετη ποσοτητα απο αυτα..
    Οποιος φιλος χρειαζεται οποιοδηποτε αναδυομενο, ας μου το πει , να του στειλω..

Αρέσει σε nickoikono11, GEPPO1, aggellll και 7 σε άλλους.
  16. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Χαίρετε! Ολοκλήρωσα το 1ο μέρος του δρώμενου. Το εύκολο κομμάτι δηλαδή.
    Όσον αφορά τον θόλο, έχω βάλει προτεραιότητα τον στάβλο της ντομάτας, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω... Πραγματικά είναι απαράδεκτο που είναι τόσο δύσκολο ένα δρώμενο στις εκτάσεις της πανσελήνου. Και τα μεγαλύτερα φυτά που μπορούμε να έχουμε είναι 8ωρα, που να βγουν τα αναδυόμενα?! Έχουν μείνει λιγότερες από 2 μέρες...να δούμε τι θα πρωτοκάνουμε... -.-

Αρέσει σε Erukat, nickoikono11, nota.dim1802 και 8 σε άλλους.
  17. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Πήρα και εγώ την φασολιά τον θόλο δεν θα τον προσπαθήσω κάν λόγο ότι ακόμα προσπαθω να πάρω την φασολιά ζήτω η ντομάτα και για τα αναδυόμενα ούτε λόγος και έχω φυτέψει 8ωρα
    Καλή επιτυχία σε όσους συνεχίζουν και συγχαρητήρια σε όσους το τελείωσαν μετά τον πανζουρλισμό δρωμένων

Αρέσει σε nota.dim1802, -sia1971-, GEPPO1 και 8 σε άλλους.
  18. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Πολυ απογοητευτικο !!!! Θα ειναι η πρωτη φορα μετα απο τοοοοοοσα χρονια που δεν θα τελειωσω δρωμενο.
    Οσο για τους σταβλους με τα ζωακια μου , ελπιζω καπποτε να τους ξαναδω . Δεν ειναι αυτο το φαρμεραμα που αγαπησαμε.
    Με ακουει κανειςςςςςς ;;;

Αρέσει σε nota.dim1802, GEPPO1, geokarasgr και 7 σε άλλους.
  19. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα!! "Οι περιπέτειες του Ντίνου τομάτα" σχεδόν έλαβαν τέλος και σε μένα! Μπήκα μόνο στο ανθοπωλείο και θερμοκήπιο. Στον θόλο δεν ασχολήθηκα, γιατί τα φυτά και τα αναδυόμενα που ζητούσε ήταν πάρα πολλά.:sleepy: Τη φασολιά ίσα ίσα που πρόλαβα και την πήρα. Τον στάβλο τρομοντομάτας θα προσπαθήσω να τον πάρω κάποια άλλη φορά όταν εμφανιστεί ξανά. Είναι αστείο πάντως να βλέπεις ζωντανές ντομάτες να τρώνε άλλες ντομάτες (κανιβαλισμόςo_OxD)! Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όσους-ες το προσπαθούν ακόμα!!;)

Αρέσει σε nota.dim1802, GEPPO1, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 5 σε άλλους.
  20. haochi

haochi Νέος ειδικός

Καλησπέρα, μαζεύω τα τελευταία μαραμένα φύλλα για να τελειώσω τον θόλο, τα άλλα 2 βγήκαν εύκολα. Καλή συνέχεια!

Αρέσει σε aggellll, nota.dim1802, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 2 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.