Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Η Οδύσσεια του νανουρίσματος"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 9/4/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Μια απ τα ίδια!!! Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ! >:(>:(
    Φύτεψα αλλά δεν μάζεψα όλες τις εκτάσεις! Τι θα γίνει!??

Αρέσει σε kolokythopitas, nickoikono11, αμφιθεα και 6 σε άλλους.
  2. iridaki

iridaki Ειδικός του φόρουμ

τα δικα μου ηδη χαθηκαν

Αρέσει σε kolokythopitas, nickoikono11, αμφιθεα και 5 σε άλλους.
  3. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Να παμε κι εμεις διακοπες μαζι με τον σγουρομαλη?
    να τον νανουριζουμε?

Αρέσει σε graganta, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, nickoikono11 και 5 σε άλλους.
  4. olga-tse62

olga-tse62 Γνώστης του φόρουμ

τι εγινε παιδια , μηπως ειδατε τον σγουρομαλλη?

Αρέσει σε kolokythopitas, graganta, nickoikono11 και 7 σε άλλους.
  5. kadim65

kadim65 Νέος ειδικός

Όταν έχεις ενεργοποιήσει σχεδόν όλες τις γραμμές της φασολιάς χωρίς να εκμεταλλευτείς τα μπόνους, όταν χάνεις μπόνους από κατοικίδια και 100% ΠΕ από ροδάνι που μεταφράζονται σε μερικά εκατομμύρια ΠΕ και ΤΠΕ και κάμποσα αναδυώμενα, όταν ενεργοποιείς κουπόνια βοηθών χωρίς ουσιαστικά να τα χρησιμοποιήσεις, τότε με μία απλή παράταση δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Η αποζημίωση θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ανάλογης αξίας!

Αρέσει σε kolokythopitas, nickoikono11, αμφιθεα και 8 σε άλλους.
  6. -athena123-

-athena123- Ενεργός συντάκτης

3 και 5 το μεσημερι μπαινω στη φαρμα ανοιγω τα μπονους βαζω το τριωρο τους βοηθους για να φτιαξω τα χωραφακιαμου μαζευω τοις φασολιες μου προλαβενω πρωτο χωραφι και τσουπ ολα χανωνται παμε για βρουβες ,ξαναμπαινω 7 και 15 πανω κατω ανοιγω αλλο τριωρο βοηθων και τσουπ μια απο τα ιδια.Με τα πολλα καταφερα να μαζεψω τη φαρμα και να φυτεψω το καινουργιο φυτο 9και 25 κατα τα αλλα ολα υπεροχα περιμενω να μας πουν πως θα μας αποζημιοσουν για οσα χασαμε.

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, nickoikono11 και 9 σε άλλους.
  7. ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ

ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ Ενεργός συντάκτης

Παραταση.....σιγα μην βαρεσουμε και πεναλτι!!!!!!εγω τωρα μπορεσα να μπω στη φαρμα μου!!!!στις 15.00 εχασα την ωρα μου τσαμπα!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, thena και 10 σε άλλους.
  8. teo82

teo82 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα παιδια..εχετε γαλαξιακη πυλη στον διακοσμητη; γιατι εγω δεν βρισκω να αγορασω με 5 φιορινια.Ουτε καψουλες βρισκω στα καταναλωτικά αγαθά.

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, αμφιθεα και 4 σε άλλους.
  9. joulia1974

joulia1974 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα. Μια από τα ίδια. Δεν υπάρχουν κάψουλες στα διακοσμητικά. Αν τις έχει βρει κάποιος ας μας πει που θα τις βρούμε....

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, αμφιθεα και 2 σε άλλους.
  10. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

παιδιά το γράφει στης σ ε Μόλις ξεκλειδώσετε το 6ο δωμάτιο θα ξεκλειδώσετε τη Γαλαξιακή πύλη.

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, vagelis1968 και 5 σε άλλους.
  11. βιβη.2003

βιβη.2003 Αναλυτής του παιχνιδιού

λοιπον παιδια και εγω το ιδιο επαθα!πηγα να μπω στην φαρμα ενεργοποιω κουπονι,αδειαζω φασολιά καιιιιιιιιιιιιιι με πετάει έξω!!!!!πανε ολα τα μπονους μου!ειχα βαλει και αυτο που παιρνεις +200% ποντους εμπειρίας απο φαρμα και τσαντι και στολεν και πανεεεεεεεεεεεεεεεε!τι να πω 3 και 10 θυμηθηκατε να κανετε εργασιες συντηρησης?απαραδεκτο!και οχι μονο αυτο οταν ει[ατε να μας κανετε την χαρη να μπουμε δεν προλαβαμε να αδειασουμε ολες τις εκτάσεις καιιιιιιιιι ξανα εξω για αλλη ποση ωρα!!
    τι να πω?αποζημιωση τρανταχτη!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, vagelis1968 και 8 σε άλλους.
  12. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

μια απο τα ιδια!!! πανε φασολιες, βιοτεχνικά, βοηθοί, και ενα bonusαπ το ροδάνι , ολα χαμενα.....
    και το πιο ωραίο Ουτε μια επισημη ανακοινωση, κιαν εχουμε εισπράξει επιπλήξεις οτι δεν διαβαζουμε τις επισημες ανακοινωσεις.
    Τι έγινε τωρα;;;;;; ουτε φωνή ουτε ακρόαση;;;;

Αρέσει σε kostantinos.13, kolokythopitas, graganta και 9 σε άλλους.
  13. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Προτεραιότητα χθες ήταν να διορθωθούν το προβλήματα που προέκυψαν κατά την έναρξη του δρώμενου ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση όσο το δυνατόν συντομότερα.
    Λεπτομέρειες για το τι θα γίνει απο δω και πέρα και πως θα αποκατασταθούν όσα προέκυψαν χθες, θα ενημερωθείτε κατά την διάρκεια της ημέρας.

Αρέσει σε kolokythopitas, -sia1971-, vagelis1968 και 3 σε άλλους.
  14. αμφιθεα

Καλημερα!!
    Εγω δεν ζητησα ανακοινωση για αποζημιώσεις, αυτό ερχεται δευτερο. Εψαξα στις επισημες ανακοινώσεις να διαβασω οτι υπαρχει προβλημα και επίσης οτι θα ενημερωθούμε με νεα ανακοινωση οτι το προβλημα αποκατασταθηκε. Στις επίσημες ανακοινώσεις, οχι μεσα στις συζητήσεις των δρώμενων.

Αρέσει σε kostantinos.13, kolokythopitas, -sia1971- και 7 σε άλλους.
  15. -*thumbelina*-

Αρέσει στους kolokythopitas, -sia1971- και vagelis1968.
  16. αμφιθεα

Να το ξαναγραψω Επισημη Ανακοινωση στις Επισημες Ανακοινωσεις του φορουμ, οχι μεσα στο καθε δρωμενο.
    Εγω που δεν συμετεχω σ αυτο το δρωμενο πως ενημερωθηκα;;;
    Ειναι το μοναδικο δρωμενο που ετρεχε χθες;;;
    Αφου το προβλημα αφορουσε ολοκληρο το παιχνιδι δεν θα επρεπε να γραφτει στις Επισημες;;; για να ενημερωθουν ολοι;

Αρέσει σε kostantinos.13, graganta, -sia1971- και 10 σε άλλους.
  17. -*thumbelina*-

Τα τεχνικά προβλήματα αφορούσαν το συγκεκριμένο δρώμενο και εκεί ανακοινώθηκαν.
    Μπορείς να κάνεις Follow τους συντονιστές και να παρακολουθείς τις αναρτήσεις μας.
    Δεν είναι κακό να μένεις ενημερωμένη.

Αρέσει στους kolokythopitas, -sia1971- και vagelis1968.
  18. αμφιθεα

Παντα ενημερώνομαι απο το φορουμ ζητώντας τις νεες ενημερώσεις.
    Επισης η διακοπη του παιχνιδιου και οι ωρες που χανονταν δεν αφορουσαν μονο το συγκεκριμενο δρωμενο.

Αρέσει σε kostantinos.13, kolokythopitas, graganta και 12 σε άλλους.
  19. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Αργω πολυ να καταλαβω τι ζηταει.... καλο δεν το λες αυτο .

Αρέσει σε kolokythopitas, olga-tse62, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ και 2 σε άλλους.
  20. αμφιθεα

Καλησπέρα, εως το 6ο βημα ζητάει μονο φυτα και αναδυώμενα
    εκει θα παρεις την 1η φασολιά
    μετά θα σου δώσει και 12 Γαλαξιακες πυλες , οι οποιες αναλογα σε ποσο χρονο τις θεριζεις θα σου δινουν ζαχαρωτά (μαρσμελοους) που θα σου χρειαστουν στο τελευταιο βημα της αποστολής για να παρεις τη 2η φασολιά .Στα ενδιαμεσα βηματα σου ζητάει προϊον μυλου που θα φτιαξεις με φυτά και αναδυωμενα.
    Επίσης οταν ολοκληρώσεις το 6ο βημα , θα σου δινει καθε 4 ωρες καψουλες που κι αυτές δινουν τυχαια καποιο ζχαρωτο. Τις καψουλες πρεπει να θυμασαι να τις μαζευεις.

Αρέσει σε vagelis1968, kolokythopitas, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ και 6 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.