Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Η Οδύσσεια του νανουρίσματος"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 9/4/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε για το δρώμενο:

" Η Οδύσσεια του νανουρίσματος "
    Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.
    Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.
    Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Η-οδύσσεια-του-νανουρίσματος.26327/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Η-οδύσσεια-του-νανουρίσματος.26326/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στους kolokythopitas, -sia1971- και vagelis1968.
  2. vickymou

vickymou Κόμης

καλημερα σε ολους!!!!ωραιο δρωμενο με αρκετη φαντασια αλλα.........δεν παιρνεις την φασολια 2 χωρις το χερι στη τσεπη Θα προσπαθησω να σας πω τι καταλαβα,για να την παρουμε θελουμε 35000 αξια ζαχαρωτων που θα τα παρουμε απο την γαλαξιακη πυλη (καθε 16 ωρες ζαχ/α αξιας 1500)δηλαδη 11 μερες,και αλλες 2 μερες για να παρουμε την πυλη με 12ωρο!!!!!!!!!!!!!!!!! φυτο....αντε βγαλτε ακρη, εκτοσ αν αγορασουμε γαλαξιακες πυλες απο τον διακοσμητη συν ενεργειακους πυρηνες.Θα μου πειτε αν θελεις φασολιες που προσφερουν μονιμα δωρα στη φαρμα ,βαλε και λιγο το χερι στη τσεπη.Εγω παντως το βαζω που και που ,το λεω το κριμα μου

Αρέσει σε kolokythopitas, nana, skias10 και 8 σε άλλους.
  3. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Αγαπητοι μου φιλοι, δεν προκειται να ασχοληθω καθολου με το δρωμενο, διοτι αφενος οι φασολιες, μου ειναι τελειως αδιάφορες (τα ιδια περιπου δωρα τα δινουν παλαιοτερες φασολιες, τις οποιες και εχω) και αφετερου δεν βαζω το χερι στη τσεπη! Καλη προσπαθεια σε οσους το επιχειρησουν!!!

Αρέσει σε Jimaras~for~ever!!!, georgeoikonom2332000, maria22 και 15 σε άλλους.
  4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερουδια στην αγροτοπαρεα. Για να δουμε τι θα δουμε με το καινουριο δρωμενο. Θα χρειαστουμε...
    7.600 θαμνους μαρσμελοου (φυτο δρωμενου)
    1.000 σοκ. μπισκοτα (αναδυωμενο)
    75 σμορ (προιον μυλου), οι ποσοτητες φυτων-αναδυωμενων εχουν αθροιστει
    και φυσικα 35.000 σε αξια ζαχαρωτων.
    Δεν εχω αποφασισει ακομη αν θα το τρεξω. Οι φασολιες οχι κατι ιδιαιτερο. Καλη τυχη σε οσους το προσπαθησουν.

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, Gulit1 και 12 σε άλλους.
  5. ingridv

ingridv Ενεργός συντάκτης

Καλημέρα σε όλους. Αν τα υπολόγισα σωστά για τα βήματα 1-6 θέλουμε 2350 θάμνους και 250 σοκολατένια μπισκότα.
    Για τα βήματα 7-9 θέλουμε 75 σμορ = προϊόν μύλου (δηλ. 5250 θάμνους και 750 σοκολατένια μπισκότα).
    Όσο για το τελευταίο βήμα θέλουμε 35000 αξία ζαχαρωτών. Επειδή ο/η vickymou ανέφερε για 11 μέρες για να μαζέψουμε τα ζαχαρωτά θα πω κάποιες σκέψεις. Οι κάψουλες βγαίνουν ανά 4 ώρες δηλ. μπορούμε να μαζέψουμε άνετα 4 φορές Χ 2 = 8/ημέρα. Η κάθε κάψουλα μας δίνει κάποιο Μάρσεμελοου ή Γαλαξιακή πύλη που μαζεύουμε. Που σημαίνει ότι δεν θα περιμένουμε για όλα 16 ώρες. Αν κατάλαβα καλά όμως... μπορούμε να τα μαζέψουμε και νωρίτερα.... οπότε μετά από 2 λεπτά, μπορούμε να πάρουμε ένα Μάρσεμελοου που έχει αξία 300. Εν ολίγοις δεν θα χρειαστούμε 11 ημέρες.
    Καλή συνέχεια σε όλους!

Τελευταία επεξεργασία: 9/4/19
    Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, GEPPO1 και 8 σε άλλους.
  6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα σας. Να κάνουμε μια μικρή διόρθωση, αναδυόμενα δίνουν και τα φυτά αλλά απο παράλειψη, δεν είναι γραμμένο στις συχνές.
    Οι συχνές ανανεώθηκαν τώρα.

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, GEPPO1 και 5 σε άλλους.
  7. vickymou

vickymou Κόμης

εδω ειμαι παλι, ισως κανω λαθος ,ειδα οτι με την 1η φασολια δινει 12 γαλαξιακες πυλες (εξαρταται ποσο γρη γορα θα παρουμε την φασολια) ισως ετσι βγει το δρωμενο

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 6 σε άλλους.
  8. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Τα μικρά ζώα ετοιμάζονται για ένα πιτζάμα πάρτι και χρειάζονται τη βοήθεια μας!:) Θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές που εμφανίζονται;:eek: Δεν ξέρω αν και το βλέπω πολύ απαιτητικό και δύσκολο θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη σε όσους-ες ασχοληθούν!!;) Υ.Γ. Θα ήταν προτιμότερο αντί για αξίες ζαχαρωτών να ζητούσε κάτι άλλο όπως λόγου χάρη αξίες ζώων.

Αρέσει σε kolokythopitas, poi94, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 8 σε άλλους.
  9. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλο απογευμα σε όλους!!!
    και πάλι ενα δυσκολο και απαιτητικό δρώμενο, μετά το σημερινό που τελειώνει με πολύ αγχος και προσπάθειες βοηθούντος και του ξυπνητηριού...
    αλλά όχι πάλι με "βοηθό" την τύχη (Κάθε κάψουλα θα σας δίνει τυχαία ένα απο τα παρακάτω:) :mad:

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 11 σε άλλους.
  10. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

καλησπέρα ξανά, το δρώμενο δείχνει ενδιαφέρον και με πρωτότυπη σχεδίαση. Νομίζω ότι υπάρχει ένα μπέρδεμα με τις γαλαξιακές πύλες.
    Στο 6ο βήμα μας δίνει 12 πύλες τις οποίες θα τοποθετήσω ταυτόχρονα, και σε 16 ώρες θα πάρω 18000 αξίας ζαχαρωτά. Το ζητούμενο είναι να τύχω άλλες 12 γαλαξιακές πύλες από τις κάψουλες ή μεγάλης αξίας μαρσμελοου. Το απαιτητικό του δρώμενου είναι η συγκομιδή των καψουλών κάθε 4 ώρες, και το πόσο τυχερος θα είναι κάθε παίχτης. Θα το προσπαθήσω μέχρι τέλους και ας με πιάσει και πονόδοντος xD

Αρέσει σε kolokythopitas, kitsena, nana και 12 σε άλλους.
  11. olga-tse62

olga-tse62 Γνώστης του φόρουμ

εντελως αδιαφορες οι φασολιες ,επομενως χαλαρα για κανενα δωρακι. Ειδικα μετα το σημερινο δρωμενο που τελειωσα, με πολυ ξενυχτι,τωρα ωρα χαλαρωσης.....

Αρέσει σε kolokythopitas, nana, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 9 σε άλλους.
  12. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα. Θα ασχοληθώ και με αυτό το δρώμενο. Δεν το έχω φιλοσοφήσει ιδιαίτερα, θα ξεκινήσω κι όπου φτάσω. Το μόνο σίγουρο είναι το κάθε-4-ώρες-ξυπνητήρι! Ποιος χρειάζεται ύπνο άλλωστε? :p

Ούτε δωράκια δεν θα μπορούμε να στέλνουμε, ούτε βοήθεια από τα μαγικά δέντρα. Για ποιον λόγο??

Ευχαριστώ πολύ τους συναγρότες για τη βοήθεια και τις συμβουλές τους. :)

Καλή τύχη να έχουμε πάλι, με τις κάψουλες εννοώ...

Αρέσει σε kolokythopitas, kitsena, ioanna6929 και 14 σε άλλους.
  13. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

έχουμε και λέμε... 2350 Θάμνος Μάρσμελόου και 250 σοκ. μπισκότα για αρχή..
    75 σμορ... δηλαδή άλλοι 5250 θάμνοι και 750 σοκ. μπισκότα
    σύνολο 7.600 θάμνοι και 1.000 σοκ. μπισκότα
    συν 35.000 αξία ζαχαρωτών που εξαρτάται και απο την τύχη το πόσα θα είναι.. δεδομένου ότι τα φυτά ειναι 12ωρα.. και η φασολιά ανευ ενδιαφέροντος για μένα προσωπικά..ευχαριστώ άλλα δεν θα πάρω... αν τα φυτά ηταν τουλάχιστον εξάωρα θα το πάλευα.. τώρα νομίζω οτι δεν θ ασχοληθώ καθόλου.. ίσως λίγα βήματα έτσι για το καλό.. καλη επιτυχια σε όσους το παλέψουν ..

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, nana και 15 σε άλλους.
  14. Boy_salonica88

Boy_salonica88 Ανερχόμενος συντάκτης

Εγω ευχαριστω την εταιρεια για την τοσο αδιαφορη(για μενα) φασολια
    Πανευκολα πηρα την αποφαση να μην ασχοληθω καθολου
    φυτα-αναδυομενα-πυλες-ζαχαρωτα και τρεχα γυρευε

ετσι κι αλλιως οσο παει και ξενερωνω πιο πολυ που ή δεν θα μου βγαινουν τα ιβεντ ή θα πρεπει να ματωνεις πανω στο pc
    201 επιπεδο......

Αρέσει σε kolokythopitas, fisherman65, nana και 11 σε άλλους.
  15. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Κουραστικο κ αδιαφορο για μενα το νεο δρωμενο! Δεν θα ασχοληθω καθολου! Καλη επιτυχια σε οσους προσπαθησουν!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, nana και 13 σε άλλους.
  16. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Αγαπητοί συναγρότες/σες...έχω να βγάλω δρώμενο κι εγώ δεν θυμάμαι από πότε...αφενός ο χρόνος κι αφετέρου η καταπίεση,που ούτε οι πραγματικοί αγρότες αγρότες δεν έχουν,με έκαναν να δω το παιχνίδι χλιαρά και όσο τα δρώμενα γίνονται πιο απαιτητικά,τόσο χαλαρώνω κι εγώ τους "δεσμούς" μου με αυτό...δεν είναι τόσο η δυσκολία που με τρομάζει,όσο ο χρόνος που μας ζητάει να αφιερώσουμε...θα έπρεπε να είμαστε συνεχώς με το ρολόι στο χέρι και το μυαλό μας εδώ,κάτι που θεωρώ απαράδεκτο(προσωπική άποψη)...οπότε καλώς να ξεκινήσει κι αυτό το δρώμενο και ό,τι γίνει...χωρίς άγχος,στερήσεις και λπ...

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, fisherman65 και 17 σε άλλους.
  17. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

Δεν έχω χρόνο να διαβάσω τις Σ.Ε. και είπα να μπω να δω τα σχόλια πρώτα για να ξέρω τι με περιμένει ...εχω φτάσει σε σημείο να λέω πρώτα θα στείλω τα παιδιά σχολειο το πρωί και αφού φτιάξω καφέ θα μπω να τις διαβάσω προσεκτικά για να καταλάβω τα 1/2 τουλάχιστονxD
    Δεν παλεβετε ...κάθε φορά σπαζοκεφαλια για το τίποτα......πάντα παίζω κ προσπαθώ αλλά όπως είπε κ η maria_palou οι δεσμοί χαλαρώνουν όσο δυσκολεύουν τα πράγματα και αυτό αρχίζω κ το νιώθω μετά από 9 χρόνια που μόνο αυτά τα χρόνια με κρατάνε ακόμα κ δεν έχω πάρει 'συνταξη ' ογα:oops:

Αρέσει σε kolokythopitas, graganta, nana και 13 σε άλλους.
  18. -sia1971-

-sia1971- Γνώστης του φόρουμ

Καλούτσικο μου φαίνεται το δρώμενο. Δεν είναι πολύ απαιτητικό, δίνει αρκετούς ΠΕ , αστεράκια και οι φασολιές, μπορεί να μην είναι οι σούπερ ουαου αλλά καλές και ευπρόσδεκτες κι αυτές. Μόνο τα αναδυόμενα φοβάμαι. Καλή επιτυχία σε όλους όσους παίξουν.

Αρέσει σε kolokythopitas, nana, ioanna6929 και 6 σε άλλους.
  19. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημερα φιλοι μου.. Συμπαθητικο το δρωμενο..Θα το προσπαθησω τουλαχιστον μεχρι την πρωτη φασολια..
    Απο κει και περα θα αφησω την τυχη να κανει την δουλεια της..
    Δεν ξερω για ποιο λογο δεν μπορουμε να στειλουμε στους γειτονες μας αναδυομενα..
    Ελπιζω τουλαχιστον να βγαινουν ευκολα και να μην εχουμε τα ευτραπελα των προηγουμενων ημερων..Εδω θα μαστε και θα τα λεμε..
    Καλη επιτυχια σε οσους το προσπαθησουν..

Αρέσει σε kolokythopitas, sofiapao76, -sia1971- και 8 σε άλλους.
  20. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

Δεν αρχίσαμε καλαααααααα>:(
    Έχω βάλει κ όλα τα μπόνους κ η ώρα περνάει κ θα χαθούν .....

Αρέσει σε kolokythopitas, nickoikono11, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.