Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Η Μεγάλη Έκλειψη "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 5/9/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. danesia70

danesia70 Ενεργός συντάκτης

Καλημέρα, μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει: ποια είναι τα δυο βιομηχανικά που δίνουν μείωση χρόνου στα λαχανικά?

Αρέσει στους mmixail και xristos-ale3andros.
  2. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

poi94 την ιδια ερωτηση εχω κανει και εγω! Η απαντηση βρισκεται στη "Βοηθεια - Γενικα προβληματα" με θεμα "εκλειψη".

Αρέσει στους skias10, mmixail και xristos-ale3andros.
  3. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

[QUOTE="maria071966, post: 179353, member:πολυ σπαζοκεφαλια πολυ στρατηγικη συναγροτη μου !!!! θα επρεπε αραγε?? ενα παιχνιδι που ειναι για χαλαρωση μας φτανει σε σημειο πολλες φορες να αγχωνωμαστε για να το τελειωσουμε !! εγω ευχαριστω αλλα δεν θα μπορεσω να το κανω .

4. toylaaaaa

toylaaaaa Εξαιρετικό ταλέντο

το ενα ειναι αποσταγμα γνωσης με μπονους μειωσης 6% για 8 ωρες ..κ το αλλο θεραπευτικη αλοιφη με μπονους 4% για 6 ωρες ..κ τα δυο μπαινουν σε ασημενια θεση

Αρέσει σε mmixail, panteleimon87, Gulit1 και 4 σε άλλους.
  5. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

καλημερα σας. το δρωμενο στην αρχη το ειδα με δισταγμο-επιφύλαξη αλλα διαβαζοντας καλα τις ΣΕ η επιφυλαξη εγινε πρόκληση γιατι το τελικο επαθλο ειναι πολυ δυνατό! μεχρι τωρα λοιπον παει μια χαρα! και τις ποσοτητες που ζηταει τις εχω και τα σμαραγδια ερχονται με καλο ρυθμο. στη χθεσινη αποστολη πηραμε και κερασια του σουρινάμ! καλη επιτυχια σε οσους προσπαθουμε

Αρέσει σε mmixail, nana, Gulit1 και 11 σε άλλους.
  6. vickymou

vickymou Κόμης

ολα καλα, η ροη καλα αλλα....στην εκτη αποστολη αν προσθεσεις τα φυτα ειναι 1666!!!!!!ποιο μυαλο σοφο το σκεφτηκε?

7. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Και το έχουν ξανακάνει!!! Και τους παραπονέθηκα - στην υποστήριξη εννοώ...Σ` ευχαριστώ που το ανέφερες και με πρόλαβες!

Αρέσει σε mmixail, nana, sofiapao76 και 3 σε άλλους.
  8. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Συγγνώμη κιόλας, αλλά ποιο το πρόβλημα με αυτόν τον αριθμό? Δεν είναι και τόσα πολλά τα φυτά πια..

Αρέσει στους mmixail, NOTHS58 και ste007.
  9. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Πάντως είναι βαρετή αυτή η αναμονή των αποστολών κάθε μέρα.. Θα μπορούσαν σε κάθε παίκτη που τελειώνει μια αποστολή να στέλνουν την επόμενη, έστω και μετά από 2-3 ώρες. Δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί να είσαι με τα φυτά έτοιμα και να περιμένεις τη μέρα. Άσε που δεν μπορείς να φύγεις σ.κ. για ένα ακόμα μπανάκι..

Αρέσει σε mmixail, Gulit1, nana και 7 σε άλλους.
  10. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνω με ευκολία.
    Είμαι βέβαια στο 157 επίπεδο και πάντα προσπαθώ να έχω αρκετά στην αποθήκη μου. Όταν αλλάζω τη φάρμα μου πάω στον αχυρώνα μου και βάζοντας την επιλογή "Ποσότητα" και πηγαίνοντας στο τέλος της λίστας βρίσκω τα 7-10 πράγματα που έχω λιγότερα και τοποθετώ πρώτα αυτούς τους στάβλους ή δέντρα, ενώ και όταν φυτεύω ακολουθώ την ίδια επιλογή από το φυτευτήρι.
    Να ευχαριστήσω και πάλι όλα τα παιδιά που μας βοηθάνε.

Αρέσει σε mmixail, Gulit1, nana και 9 σε άλλους.
  11. haochi

haochi Νέος ειδικός

Καλησπέρα, με την βοήθεια παικτών από την πρώτη σελίδα που συνέστησαν στρατηγική, το δρώμενο αυτό μου αρέσει πολύ και κάθε ημέρα οι ποσότητες είναι έτοιμες για παράδοση. Καθόλου βαρετό, ίσα ίσα, κάνουμε διάφορα, παίζουμε, πολύ ωραία δώρα! Ευχαριστώ τους συμπαίκτες για την βοήθεια τους.

Αρέσει σε mmixail, White-Farmer, Gulit1 και 6 σε άλλους.
  12. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! "Οι περιπέτειες του πιθήκου του ναού με την έκλειψη" μόλις τώρα έλαβαν τέλος σε μένα!!:D Κατάφερα να πάρω με λίγη δυσκολία όλες τις αναβαθμίσεις της μηχανής "αντί καταστροφής του κόσμου".:p Από τις αποστολές πραγματοποίησα σχεδόν τις μισές. Ευχαριστούμε πολύ το παιχνίδι για το όμορφο αντικείμενο και τους/τις συμπαίκτες-τριες μας για την πολύτιμη βοήθεια τους!:) Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όσους-ες το προσπαθούν ακόμα!!;)

Αρέσει σε mmixail, skareleni, Gulit1 και 5 σε άλλους.
  13. lazos95

lazos95 Γνώστης του φόρουμ

Καλησπέρα.

Τελείωσε και για 'μένα ένα από τα καλύτερα δρώμενα στο παιχνίδι με πολύ καλά έπαθλα.
    Πρέπει να είναι και το μοναδικό δρώμενο που μου έδωσε τη δυνατότητα να βγάλω ταυτόχρονα πάνω από 250 εκατ. χορτοτάλιρα. Λογικό ποσό όταν τα φυτά, τα ζώα (μέσα και οι τροφές), μέχρι και οι καρποί δέντρων ήταν πολλά για κάποιους, δεν έβγαιναν μέσα σε 24 ώρες και το αποτέλεσμα ήταν οι τιμές να εκτοξευθούν στα ύψη.
    Τα φυτά τα είχα βγάλει από τις 3 πρώτες μέρες, ενώ τα αναδυόμενα δεν μου δημιούργησαν ποτέ πρόβλημα (περίσσεψαν και 877).

Εύχομαι να επαναληφθεί και πάλι στο μέλλον το συγκεκριμένο δρώμενο με προϊόντα από την κύρια φάρμα αυτή τη φορά.
    Καλή συνέχεια σε όλους.

Αρέσει σε *Chelsea*, Coinhunter01, mmixail και 13 σε άλλους.
  14. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

προς τι αυτη η επιθετικοτητα?ο καθε παιχτης κρινει τι θελει για τη φαρμα του και αναλογως πρατει για να το αποκτησει εσυ μην το παιρνεις στη φαρμα σου καλη συνεχεια σε οτι επιλεξεις να κανεις στην εικονικη σου φαρμα

15. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Ο Χίπ-Ατζής μας έβαλε,
    πάλι δοκιμασίες,
    έντεκα αυτές τον αριθμό,
    πολλές οι δυσκολίες.

Έντεκα μέρες,έντεκα
    κι οι αποστολές να βγούνε,
    όλοι ας προσπαθήσουμε,
    εκεί,ως που μπορούμε.

Ζώα πολλά χρειάζονται,
    για τις αναβαθμίσεις,
    μα και Σμαράγδια,και φυτά,
    για να καλλιεργήσεις.

Την σπάνια τούτη Μηχανή,
    μετά εσύ θα βάλεις,
    στην φάρμα σου,πόντους πολλούς,
    αν θες εσύ να βγάλεις.

Μα και Αστέρια,και Τροφές,
    Μπανάνες,κι άλλα δώρα,
    θα πάρεις αρκετά θαρρώ,
    μην κάθεσαι,προχώρα.

Και αν μια μέρα χάθηκε,
    να ''μην το βάλεις κάτω'',
    όλα τα ωραία της ζωής,
    δεν ''θα τα βρεις στο πιάτο''.

Αρέσει σε toylaaaaa, FARMER.GP, mmixail και 14 σε άλλους.
  16. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα καταφερα και εγω και πηρα το επαθλο ειναι πολυ πολυ καλο καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε skareleni, takis.00, toylaaaaa και 4 σε άλλους.
  17. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

μπραβο! το επαθλο ειναι εφάμιλλο με το επαθλο που μας δινουν στο δρωμενο θερισμού που εκει αδειαζουμε κυριολεκτικα τις αποθηκες μας για να το παρουμε!

Αρέσει στους skareleni και mmixail.
  18. hacker-3

hacker-3 Ενεργός συντάκτης

ηθελα να γραψω "ρε φιλε" και βγηκε λαθος. αχαχχαχ ρε τι μπορει να παθει κανενας καμια φορα. και εφαγα και μια μερα μπαν. ζητω συγνωμη και απο τους διαχειριστες δεν ηθελα να βγει ετσι το μηνυμα.

19. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
    Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.