Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Η Μάγισσα της Θάλασσας "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 19/3/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. MixalisG

MixalisG Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους. Μπράβο και ευχαριστώ στα παιδιά για τα υπέροχα σχήματα/ εικόνες που ανέβασαν και βρίσκω τέλεια και πολύ κατανοητά!!! Είχα κι γω απορία για πολλούς από τους ζητούμενους συνδυασμούς και επειδή μέχρι εκείνη την ώρα που έψαξα δεν είδα κάτι εδώ ανέτρεξα στο Γερμανικό forum όπου συνήθως έχει μεγάλο αριθμό σχολίων από πολλούς παίχτες. Εδώ είναι η σελίδα συζήτησης για το συγκεκριμένο δρώμενο. Ίσως βρείτε κάποιοι ένα βιντεάκι που έχουν στην αρχή, βοηθητικό καθώς και στη 13η σελίδα ένα συγκεντρωτικό πίνακα με τις αποστολές και πολλά άλλα.
    Καλό βράδυ
    https://board-de.farmerama.com/threads/feedback-gesprächsrunde-zum-event-die-meerhexe.126071/

Αρέσει σε nickoikono11, GEPPO1, Hecuba και 3 σε άλλους.
  2. jimixatz

jimixatz Έμπειρος

Καλημέραα
    Λοιπόν, για την αναβάθμιση δεν έχεις παρά να ενώσεις μια γραμμή και ο πολλαπλασιαστής να γράφει χ30 όπως ζητάει...Έχε στο νου σου έναν κύκλο όπου το πρώτο ψαράκι θα συνδεθεί με το τελευταίο χωρίς να διακόπτεται και να σταματάει η γραμμή..Μπορείς να το κάνεις δοκιμαστικά και να πατήσεις δεξί κλικ ώστε να διακοπεί η κίνηση που σχημάτισες χωρίς να την ολοκληρώσεις μέχρι να βρεις το σωστό..;)
    Κοίτα και την ανάρτηση της πολυαγαπημένης Χαράς (Snorkel).

3. patatina

patatina Ανερχόμενος συντάκτης

Καλημέρα συναγρότες.Αν και στην αρχή δεν κατάλαβα τίποτα σιγά σιγά το προχωράω.Νομίζω ότι θα βγει εύκολα.Έχω κάνει μέχρι τώρα 41 από τις 80 εργασίες, 396.940 πόντους και 25 από τις 28 αποστολές. Οι αποστολές με τον πολλαπλασιαστή με παίδεψαν αρκετά μέχρι να τις πετύχω.Θα προσπαθήσω να κάνω την αποστολή με τους 45.000 πόντους αφήνοντας στον πίνακα μόνο καβούρια και θα πηγαίνω πάνω κάτω σε όλο τον πίνακα κάνοντας μια γραμμή.Καλή ευκολία σε όλους.

Αρέσει στους nickoikono11, Marinaloren και GEPPO1.
  4. geo_liakos

geo_liakos Μαθητευόμενος στο φόρουμ

μονο το 30 θελει

Αρέσει στους Marinaloren, thena και GEPPO1.
  5. alexbas

alexbas Επίτροπος του φόρουμ

καλημερα σε σενα κ ολους....
    οχι ολοκληρη την πιστα με καβουρια να γεμισεις αλλα κ 99 πιστες να ειχες μαζι ετσι οπως το λες με πανω κατω δεν θα μαζεψεις 45κ ποντους... θελει μεγααααααααλο σχημα... συμφωνω οτι η περιγραφη μπορει να σε μπερδεψει αλλα ελπιζω τωρα να καταλαβες....

τελικα αυτο το παιχνιδι αποδειχτηκε αρκετα ευκολο ετσι οπως το εκαναν αυτη τη φορα .... αν ξαναρθει μακαρι να ειναι παλι μ αυτη τη μορφη.....με 30 παιχνιδια εχω φτασει 450000 ποντουσ κ εχω τελειωσει τις εξτρα αποστολες εκτος απ αυτες που ζητανε 25-35-45 σχηματα οποτε ουσιαστικα μενουν τα ανα/να για τη φασολια τα οποια θα αργησουν.... αλλα εχουμε μερες ακομα...
    καλη μας συνεχεια....

Αρέσει σε sofiapao76, nickoikono11, ΝΤΑΛΙΑ94 και 5 σε άλλους.
  6. olga-tse62

olga-tse62 Γνώστης του φόρουμ

τελικα οι ποντοι βγαινουν πανευκολα αφου μπορουμε να φτιαξουμε οτι σχημα θελουμε στο μυλο ,να κανουμε μια κλειστη γραμμη κλεινοντας πολλα κουτακια μεσα.προσωπικα εφτιαξα ολο το γυρο του ταμπλο με ενα σχημα και πηρα 51000 ποντους νομιζω.αυτο που καθηστερει ειναι τα αναδυομενα,και αφου εχω μαζεψει τους ποντους δεν θα περιμενω το συν δυο και θα φυτευω πιο συχνα.

Αρέσει σε sofiapao76, nickoikono11, geo_liakos και 4 σε άλλους.
  7. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Το παιχνίδι έχει γίνει πολύ εύκολο και ευχάριστο. Έχω τελειώσει με την δεξιά μπάρα με τους πόντους οπότε τώρα κάνω μικρά κυκλάκια για να πάρω και τις αποστολές με τα 35, 45 κυκλάκια. Επειδή δεν χρειάζομαι πλέον πολλά καβουροσαλαχοψαράκια δεν ακολουθώ τις ώρες που δίνουν x4 και κυρίως δεν χρειάζεται να μαζεύω μετά τη 1:00 το βράδυ διότι όπως λέει και ο γείτονας @geo_liakos εγώ κοιμάμαι... με τις κότες.

Αρέσει σε sofiapao76, nickoikono11, xaxare70 και 5 σε άλλους.
  8. geo_liakos

χαριτολογώντας το είπα καλε μου γείτονα
    για το σκορ 45000 ποσα τετραγωνάκια βγάζουμε εκτος ξέρεις?

Αρέσει στον/ην Marinaloren.
  9. patatina

patatina Ανερχόμενος συντάκτης

Είχες απόλυτο δικιο συναγρότη alexbas μου έδωσε μόνο 900 πόντους. Την πάτησα επειδή στο σχέδιο με τις αποστολές έχει ανοικτή γραμμή.Προσοχή μην την πατήσει και κάποιος άλλος.

Αρέσει στους geo_liakos και GEPPO1.
  10. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Να είσαι καλά συναγρότη,άνοιξε το ματάκι μας.Πολύ απλά βήματα και κατανοητά.Είδα το βιντεάκι και ξεκίνησα το παιχνίδι.
    Χρόνια πολλά για αύριο σε όλους!

Αρέσει σε nickoikono11, GeorgeG, geo_liakos και 2 σε άλλους.
  11. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Καλημερα σε ολους! Τελικα και για μενα δεν μου φαινεται δυσκολο το παιχνιδι ενω στην αρχη κολλησα για τα καλα! Εκει που κολλαω ακομα, ειναι οι πολλαπλασιαστες! Εχω ηδη τελειωσει την δεξια στηλη και στην αριστερη εχω κανει 67/80 δηλ. πλησιαζω τη φασολια! Απο τις αποστολες εχω τελειωσει 20/28 εκ των οποιων οι περισσοτερες βγηκαν μονες τους επειδη εκανα πανω απο 50.000 ποντους 2-3 φορες!!! Καλη συνεχεια σε ολους μας!!!!! (Το ξυπνητηρι λειτουργησε πολλες φορες)!

Αρέσει στους sofiapao76 και toylaaaaa.
  12. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

αυτό αναρωτιέμαι και εγω.. ξέρει κάποιος να μας βοηθήσει??

13. maria_palou

5x9=45 9 Προσπάθησε να κλείσεις 9 επί 5 γραμμές γύρω γύρω με το ίδιο χρώμα .Νομίζω αν δοκιμάσεις κάπως έτσι βγαίνει.Και πάλι νομίζω...δοκίμασε.

Αρέσει στον/ην GEPPO1.
  14. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Γιατί δεν το δοκιμάζεις εσύ να μας πεις με σιγουριά ; :eek:

15. maria_palou

Μαζεύω φυτά.Θα το δοκιμάσω φυσικά.Ελπίζω να μη σε μπέρδεψαxD
    Τώρα που το λες οι 9 γραμμές δε κλείνουν.
    Θα το λύσουμε το γρίφο ,που θα πάει?

16. zaimispant

zaimispant Ανερχόμενος συντάκτης

Την εχω κανει την αποστολη, αν θυμαμαι καλα δεν ειχα αφησει σχεδον κανενα απεξω 2-3 το πολυ ολα τα αλλα ηταν μεσα στο σχημα

Αρέσει στον/ην GEPPO1.
  17. Panagiotiis

Panagiotiis Κόμης

Καλησπέρα.
    Έτοιμη η δική μου φασολιά... με τον απλό κι εύκολο τρόπο - σπερνοθερίσματα!

Βοήθησαν και οι μαγικές ώρες με τα συν 2 , αλλά όχι τα μεσάνυχτα. Γεράσαμε γι' αυτά χαχαχ:cry::cry:
    Με αυτο που λες το σκορ ήταν 49.000 + , οπότε θέλει πιο λίγα. Το δοκίμασα πριν...

Εκτός αν εννοείτε κάτι διαφορετικό!
    Καλή συνέχεια σε όλους! :)

18. tsarly

tsarly Αρχάριος στο φόρουμ

καλησπερα εχω κολησει και εγω αν μπορει καποιος να μου πει πως θα δημιουργησω 40 50 70 γραμμες δεν το καταλαβαινω ευχαριστω εκ των προτερων

19. maria_palou

[​IMG] Φυσικά μπέρδεψα τα 45 βήματα με τις 45000 σκορ. Άμα σας λέω οτι είμαι πόντια...να ευθυμήσουμε και λίγο.xD

Αρέσει στους Marinaloren και vagelis1968.
  20. geo_liakos

τελικα μπερδευτήκαμε όλοι, απλά πάνω από 45000 θέλει

και η κυρ snorkel μας βλέπει και γελάει από ότι βλέπω

Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 17:08