Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Η Μάγισσα της Θάλασσας "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 19/3/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια Χαραντάν αγρότες και αγρότισσες

Εδώ μπορείτε να συζητάτε για το δρώμενο:

" Η Μάγισσα της Θάλασσας "

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται

Μπορείτε να διαβάσετε την Επίσημη Ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Η-μάγισσα-της-θάλασσας.38868/

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές Ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Η-μάγισσα-της-θάλασσας.38867/

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!!!

Η Ομάδα του FARMERAMA

2. evellin

evellin Επαγγελματίας του φόρουμ

Ένα ακόμη δρώμενο στην ειδικη εκταση, λίγο μπερδεμένο με το πρώτο διάβασμα. Ελπίζω να το κατανοήσω στην πράξη. Κάθε βοήθεια δεκτη.

Αρέσει σε Hecuba, maria_palou, vickymou και 4 σε άλλους.
  3. icons1

icons1 Μόνιμος στο φόρουμ

Δεν θα συμμετέχω στο δρώμενο, είμαι κακή σε αυτό το mini game, δεν δίνει και τίποτα που να με ενδιαφέρει οπότε αγρανάπαυση, καλή επιτυχία σε όσα το δοκιμάσουν.

Αρέσει σε vickychris29, jim3215, Hecuba και 6 σε άλλους.
  4. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

εκ πρώτης όψεως μπερδεψούρα και ψιλοαδιάφορο.. θα δείξει

Αρέσει σε vickychris29, Hecuba, skias10 και 3 σε άλλους.
  5. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρεται! Να μη ξεχάσετε να μαζεύεται 1-2 το ξημέρωμα που δίνει +2 φυτά. Εγώ ως παιδάκι εκείνες τις ώρες,συνήθως κοιμάμαι xD

Αρέσει σε walrus4673, vickychris29, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ και 12 σε άλλους.
  6. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Το +2 φυτά σημαίνει μικρά χωράφια... εεεε;;;

Αρέσει στους soyla74 και ste007.
  7. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Φυσικά συμφέρει μικρά χωράφια! Εξάλλου είναι απαραίτητα και για τα αναδυόμενα, δίνουν πολύ περισσότερα από τα -λιγότερα- μεγάλα.
    Μόνο τώρα, στην αρχή, έχω μεγάλα μια και μου περίσσεψαν και άσπαρτα χωράφια.

Αρέσει στους Hecuba, Marinaloren, soyla74 και σε ακόμα ένα άτομο.
  8. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους, το δρώμενο αυτό παλιό και καθόλου αγαπημένο επανέρχεται με πολλές αλλαγές. Καταρχήν έχει μεγάλη διάρκεια στην ειδική έκταση. Δεν έχει πλέον συγκεκριμένο αριθμό κινήσεων, αλλά παίζουμε φτιάχνοντας φιάλες οξυγόνου. Αν κατάλαβα καλά και δεν έχω κάνει κάποιο λάθος, χρειαζόμαστε 80 φιάλες ( δηλ. 1040 μάσκες) για την ολοκλήρωση του δρώμενου.
    Συνολικά παίρνουμε έπαθλα από τρεις μεριές, τις αποστολές, τις συνολικές γραμμές και τους πόντους.

Επίσης φτιάχνοντας τα αντίστοιχα ψαράκια ή παπάκια μπορούμε να φτιάξουμε την γραμμή που θέλουμε με την ησυχία μας και μελετώντας το ταμπλό και τι απαιτείται. Αυτή η αλλαγή κατά την γνώμη μου, είναι η καλύτερη από όλες, καθώς έτσι μπορώ να κάνω με ψυχραιμία και ηρεμία τον σχεδιασμό μου.
    Νομίζω ότι αν τα αναδυόμενα δεν μας δημιουργήσουν πρόβλημα θα είναι ένα πολύ πετυχημένο δρώμενο. ;)

Αρέσει σε vagelis1968, sofiapao76, martha72 και 8 σε άλλους.
  9. soyla74

soyla74 Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλημέρα σε όλους!!Δυστηχως η ευκαιρια που δινει το ιβεντ με τα ''χαρούμενα φυτά'' σε μένα δεν λειτουργει γιατι πολυ απλα δεν συνάδουν οι ώρες που μαζεύω τα φυτα μου με τις χαρουμενες ωρες...Προσπαθησα ειναι η αληθεια αλλα κατέστη αδύνατον!!Οσο για τα αναδυόμενα να ενημερωσω τους συναγρότες μου οτι στην δικη μου φαρμα οταν ξεκινησα με μεγαλα χωραφια πηρα γυρω στα 30 με 35 αναδυόμενα ,οταν εβαλα μικρα πηρα μολις 25!!Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο ,παντως προσωπικα θα συνεχισω με μεγαλα χωραφια και αν δω,μετρώντας παντα τις ωρες,οτι συμπιπτει το επομενο μαζεμα μου με τις χαρουμενες ωρες φυτων το αλλαζω παλι!!Με την πρωτη ματια διασκεδαστικο το βρισκω,με ομορφα δωρα, πλουσιο σε δωρα θα ελεγα..καλη μας συνεχεια!!

Αρέσει σε vagelis1968, yelander10, jimixatz και 9 σε άλλους.
  10. geo_liakos

geo_liakos Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημέρες, θα πρέπει να περιμένεις κατάλληλες ώρες, για θέρισμα, έτσι χάνεις αναδυόμενα όμως ,μπέρδεμα...

Αρέσει στους vagelis1968, Hecuba, soyla74 και σε ακόμα ένα άτομο.
  11. GEPPO1

απο ότι βλέπω κανέναν δεν βολεύουν οι χαρούμενες ώρες.. μήπως να διευρυνθούν??

Αρέσει σε vagelis1968, RARANIARO, Hecuba και 2 σε άλλους.
  12. alexbas

alexbas Επίτροπος του φόρουμ

καλημερα σε σενα κ ολους...
    τα φυτα του δρωμενου με νερο κ κοπρια θελουν 4ωρες.. αρα αντικειμενικα απο τα 3 ανα 6 ωρες μπονους μπορουμε να χρησιμοποιησουμε μονο τα 2 ... με αυτο σαν βαση ας προσπαθησουμε γιατι πραγματι βολευει....το +2....
    καλη τυχη σε ολους μας κ καλη μας συνεχεια......

13. ger_13

ger_13 Νέος ειδικός

Υπάρχει περίπτωση να ανεβει καποιο βιντεο...

Αρέσει στους vasiliki00, RARANIARO και ste007.
  14. .FARMERAMA010.

.FARMERAMA010. Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους
    Διαβάζω για χαρούμενες ώρες...ποιές είναι αυτές???? τί προσφέρουν??????
    Γιατί στις συχνές ερωτήσεις δεν είδα κάτι σχετικό....

15. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Που ακριβώς δεν είδες κάτι σχετικό στις συχνές ερωτήσεις;

https://board-el.farmerama.com/threads/Η-μάγισσα-της-θάλασσας.38867/#post-263079

Αρέσει στον/ην RARANIARO.
  16. GEPPO1

Κατα την διάρκεια του δρώμενου, θα λαμβάνετε +2 επιπλέον φυτά από κάθε συγκομιδή χωραφιού σε συγκεκριμένες ώρες.

Οι ώρες είναι :
    1:00 μ.μ - 2:00 μ.μ
    6:00 μ.μ - 7:00 μ.μ
    1:00 π.μ - 2:00 π.μ

πήγαινε κάτω κάτω στισ ΣΕ του δρώμενου και θα το δεις.. κάτω κάτω όμως, πιο κάτω δεν υπάρχει.. και εγω το εψαξα 10 φορές για να το δω

Αρέσει στους panior, .sofaki. και .FARMERAMA010..
  17. peponofloudas

peponofloudas Μαθητευόμενος στο φόρουμ

τι βιντεο θες; πως ενωνουν τα σχηματα ιδιου χρωματους;

Αρέσει στον/ην RARANIARO.
  18. .FARMERAMA010.

.FARMERAMA010. Επαγγελματίας του φόρουμ

GEPPO1ευχαριστώ πάρα πολύ...
    Κ.Thumbelina,συγνώμη για την αβλεψία μου....
    Συνήθως αυτά που αφορούν το δρώμενο τα αναφέρουν πριν από τα πακέτα (μιας και τα πακέτα δεν μπορούν ή δεν θέλουν να τα αγοράσουν όλοι)και τα πακέτα "κλείνουν" τις αναφορές για τα δρώμενα....
    Και μέχρι τώρα -από το 11 που παίζω -δεν έχει ξαναμπεί στην θέση αυτή κάτι αντίστοιχο
    Πάντως ,όπως και να έχει το θέμα, συγνώμη για την σπατάλη χρόνου και χώρου και σας ευχαριστώ και τις δύο για την βοήθειά σας...
    Καλή συνέχεια

Αρέσει στους panior και GEPPO1.
  19. geo_liakos

geo_liakos Μαθητευόμενος στο φόρουμ

σε ετοιμότητα σε 15 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο για θέρισμα ρε τι πάθαμε,,,

Αρέσει στους olga-tse62, .sofaki., GEPPO1 και σε ακόμα ένα άτομο.
  20. ste007

ste007 Γνώστης του φόρουμ

Ούτε εγώ έχω καταλάβει πως λειτουργεί αποδοτικά αυτό το παιχνίδι. Μάζεψα 240 πόντους με 1 σχήμα(απ΄ότι κατάλαβα είναι 10 πόντοι κάθε σχήμα) το ταμπλό είναι 10*9=90.Άρα αν ενώσω όλο το ταμπλο θα ειναι 900 πόντοι. Και δεξιά βλέπω ότι πρέπει να μαζέψω 562.500 πόντους.
    Οπότε αυτό το βιντεάκι με την απλή ένωση σχημάτων ίδιου χρώματος θα βοηθούσε και εμένα. Ή έστω παραπάνω πληροφορίες.

Αρέσει σε vasiliki00, yelander10, RARANIARO και 5 σε άλλους.