Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Η Βασίλισσα του Καρναβαλιού VI "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 16/2/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια Χαραντάν αγρότες και αγρότισσες

Εδώ μπορείτε να συζητάτε για το δρώμενο:

" Η Βασίλισσα του Καρναβαλιού VI "

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται

Μπορείτε να διαβάσετε την Επίσημη Ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Η-βασίλισσα-του-καρναβαλιού-vΙ.33133/

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές Ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Η-βασίλισσα-του-καρναβαλιού-vΙ.33132/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η Ομάδα του FARMERAMA

2. soyla74

soyla74 Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλημερααα σε ολουςςς:inlove:Λοιπον η βασιλισσα [​IMG] του καρναβαλιου ηρθε και για να ολοκληρωσουμε τα 59 παιχνιδια που θελουμε (μας δινεται 1)χρειαζομαστε 19175 τριανταφυλλα ερωτευμενων [​IMG] που φυτευουμε και στις τρεις εκτασεις του νησιου και 1121 καλαθια ζαχαρωτων αναδυομενο[​IMG] για να φτιαξουμε λουλουδενια καλαθια[​IMG] ,οπου τα περνουμε επισης απόλες τις εκτασεις του νησιου απο δεντρα και φυτα!!!!Η αποστολη χρειαζεται να παραδωσουμε 15425 τριανταφυλλα ερωτευμενων και δινουμε και 960 καλαθια ζαχαρωτων αναδυωμενο!!μας δινει 65 λουλουδενια καλαθια !!!Προσωπικα την αποστολη θα κανω για τελειωσω το δρωμενο και περισσευουν 6 καλαθια,μετα οσα προλαβω να φτιαξω επιπλεον.....Η αληθεια ειναι οτι οσο περναει ο καιρος ολο και φτωχοτερη ερχεται η βασίλισσα,λες να την επηρεασε ο πληθωρισμος και αυτη και κανει οικονομια;;;;;xDxDΚαλη επιτυχια σε οσους συμμετάσχουν!!:inlove::inlove:Παντως η φασολια ειναι πολυ καλη και για καποιον που ζοριζετε με αναδυομενα...η φασολια δίνει 5% περισσότερες πιθανότητες για αναδυόμενα στις βασικές εκτάσεις φάρμας για 2 ώρες
    +1 φυτό στο Πικρό τζίντζερ για 2 ώρες
    2100 π.ε. x επίπεδο

Τελευταία επεξεργασία: 16/2/22
    Αρέσει σε nana, ioanna6929, NOTHS58 και 34 σε άλλους.
  3. Lina123

Lina123 Εξαιρετικό ταλέντο

Καλημέρα!!!
    Γνωστό δρώμενο σε όλους οπότε πάμε να δούμε τι χρειάζεται....

Το δρώμενο αποτελείται από 60 παιχνίδια, που σημαίνει ότι θέλει:
    60 Λουλουδένια καλάθια Ζαχαρωτών(προιόν μύλου 325 Τριαντάφυλλο Ερωτευμένων Χ 19 Καλάθια Ζαχαρωτών)
    19500 Τριαντάφυλλο Ερωτευμένων (καλιεργείται σε όλες τις εκτάσεις του Bahamarama)
    1140 Καλάθι Ζαχαρωτών (Αναδυόμενο κατά τις συγκομιδές φυτών/δέντρων από όλες τις εκτάσεις του Bahamarama)

Από την βοηθητική αποστολή θα πάρουμε 65 Λουλουδένια καλάθια Ζαχαρωτών για τα οποία θα χρειαστούμε τα εξείς:
    15425 Τριαντάφυλλο Ερωτευμένων
    (καλιεργείται σε όλες τις εκτάσεις του Bahamarama)
    960 Καλάθι Ζαχαρωτών(Αναδυόμενο κατά τις συγκομιδές φυτών/δέντρων από όλες τις εκτάσεις του Bahamarama)
    Το ένα λουλουδένιο καλάθι που δίνετε δώρο παίξτε το έξτρα;)
    Κάθε διόρθωση δεκτή....
    Καλή Επιτυχία σε όλους:inlove:

Υ.Γ Πολλά μέλια πέσανε τελευταίαxD

Αρέσει σε nana, ioanna6929, kiriakos2004 και 31 σε άλλους.
  4. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

Τα είπες όλα φίλη μου.. χωρίς αστερονομίσματα και κατάστημα αυτή την φορα, εκλεισε το μαγαζι:p κατά τα αλλα συμπαθητικό έτσι απλά καμία σχέση με τις παλιές δόξες..καλή διασκέδαση
    ευχαριστούμε τα κορίτσια για τους υπολογισμούς.. προσωπικα θα παίξω την αποστολή

Αρέσει σε nana, nota.dim1802, kiriakos2004 και 10 σε άλλους.
  5. Panagiotiis

Panagiotiis Κόμης

Καλησπέρα!
    Πρώτη φορά, στον τόσο καιρό που παίζω, τελείωσα ένα δρώμενο τόσο γρήγορα!
    Η βασίλισσα ήταν απροετοίμαστη και την έπιασα στον ύπνο. Που να ήξερε ότι θα την έβαζα τόσο γρήγορα να παίξει τα παιχνίδια και να κουνάει το άρμα χαχααα xDxD
    Έπαιξα με σωστή στρατηγική, εκμεταλλεύτηκα "σωστά" κάποια μπόνους και το αποτέλεσμα ήταν αυτό :
    [​IMG] Η φασολιά - η οποία είναι εκπληκτική διότι δεν είχα άλλη παρόμοια - μπήκε στη θέση της και ομορφαίνει το εναέριο λιβάδι μου :
    Καλό βράδυ σε όλους και καλή επιτυχία!!

Αρέσει σε xaidi, Marinaloren, nickoikono11 και 20 σε άλλους.
  6. kiriakos2004

kiriakos2004 Επαγγελματίας του φόρουμ

Έπαιξα 66 παιχνίδια, πήρα χθες τη φασολιά. Θα συνεχίσω μάλλον για λίγο ακόμα. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.

Αρέσει σε Marinaloren, soyla74, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  7. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Πηρα και γω τη φασολιτσα και το πικολο , αρα τελειωσα το δρωμενο! Ομως θα συνεχιζω να φτιαχνω καλαθια για να παιρνω ΠΕ, οι οποιοι ειναι πολυ σημαντικοι για μενα!! Καλη συνεχεια σε ολους!!!

Αρέσει σε stef10, Jimaras~for~ever!!!, georgeoikonom2332000 και 10 σε άλλους.
  8. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημέρα και καλή Κυριακή.
    Ολοκλήρωσα και εγώ την αποστολή.
    Ευχαριστούμε πολύ την soyla74 και την Lina123 για την λεπτομερή ανάλυσή τους.
    Η φασολιά είναι εξαιρετική και πολύ χρήσιμη.
    Καλή συνέχεια σε όλους !!!

Τελευταία επεξεργασία: 20/2/22
    Αρέσει σε Marinaloren, nickoikono11, jimthrilosgate7 και 7 σε άλλους.
  9. Lina123

Lina123 Εξαιρετικό ταλέντο

Καλημέρα σε όλη την παρέα!!!!
    Και εγώ μέσω της αποστολής τελείωσα το δρώμενο. Και η φασολιά έλαβε την θέση της.

Καλή συνέχεια :inlove:

Αρέσει σε Marinaloren, nickoikono11, jimthrilosgate7 και 6 σε άλλους.
  10. skgskg

skgskg Κόμης

Καλησπέρα τελείωσα και εγώ το δρώμενο με 66 παιχνίδια. Ολοκλήρωσα και την αποστολή. Συνεχίζω να φυτεύω για να παίζω και άλλα παιχνίδια.

Αρέσει σε Marinaloren, Lina123, soyla74 και 3 σε άλλους.
  11. GEPPO1

έχω τελειώσει και εγω απο εχθες, αλλα παίζω πιο πολύ για τα σεντούκια, τα οποία σ εμενα τουλάχιστον έρχονται σπάνια, όπως και τα περισσότερα <<καλά>>δωρακια , σούπερ και φασουλοφλουριά αλλά όσα μαζέψω.. πάντως δεν το απολαμβάνω όπως τις προηγούμενες φορές

Αρέσει σε ASPAMET, Marinaloren, nickoikono11 και 5 σε άλλους.
  12. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Πολύ περίεργο γιατί είναι ακριβώς αντίγραφο της προηγούμενης φοράς που ήταν αντίγραφο της πιο προηγούμενης φοράς.
    Άρα το παιχνίδι είναι ακριβώς το ίδιο με τότε που το απολάμβανες. :music:
    Προφανώς η διάθεση σου έχει αλλάξει και το απολαμβάνεις λιγότερο και όχι το παιχνίδι. ;)

13. GEPPO1

οχι αγαπητη μου snorkel, γιατι απουσιάζει το κατάστημα με τα δώρα και το κυνήγι των αστερονομισμάτων... το κατάστημα μου έλειψε πολύ γιατι όπως καταλαβαίνεις μειώθηκε το ενδιαφέρον, νομίζω οχι μόνο το δικό μου.. δες τι δωρα υπήρχαν στο κατάστημα στις προηγούμενες βασίλισσες και νομίζω θα με δικαιολογήσεις

Αρέσει σε bmanolos, dinaspyro, .sofaki. και 2 σε άλλους.
  14. .sofaki.

.sofaki. Επιφανής του φόρουμ

Δε μου κανει ορεξη να συλλεξω τα" δωρα "της βασιλισσας....ποια δωρα!!μονο καραμελιτσες βλεπω, καποιο λιπασματακι, πολλα τπε ,αδιαφορα για μενα,ε!!που και που αντε και ενα σεντουκι.Καμμια σχεση δεν εχει πλεον με τα προηγουμενα ,εχει γινει ενα απο τα πιο βαρετα δρωμενα....

Τελευταία επεξεργασία: 21/2/22
    Αρέσει σε amorphis, ASPAMET, GEPPO1 και 6 σε άλλους.
  15. lagoudaki

lagoudaki Γνώστης του φόρουμ

Καλημέρα. Κακώς δεν σου κάνει όρεξη γιατί ενδεικτικά από 71 παιχνίδια έλαβα :
    94 ζωζώ
    144 σούπερ λίπασμα
    57 σούπερ τροφές
    222 τούρμπο λίπασμα
    128 φασουλοφλουριά.
    Δεν τα λες και λίγα... ;)

Και δεν υπολογίζω τα επιπλέον δώρα από την αποστολή.

Αρέσει σε Marinaloren, toylaaaaa, nickoikono11 και 2 σε άλλους.
  16. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Kαλημέρα ,καλή εβδομάδα! Πραγματικά φαντάζουν αστεία τα νούμερα, μπροστά στα αντίστοιχα των προηγούμενων χρόνων.Πως μπορούμε να ξεχάσουμε τα χιλιάδες σ.λ.,σ.τρ. κλπ κλπ...σε τρεις μέρες γέμιζαν οι αποθήκες και ειδικά τα μικρά επίπεδα βλέπαμε αστεράκια από τη χαρά μαςxD. Να μη πω για τα λουλουδένια καλαθια ζαχαρωτών,που τα αγοράζαμε έτοιμα 100,200 κλπ...όρεξη να 'χαμε ...βέβαια από τότε,άλλαξαν άλλα πράγματα.Έχουμε καφάσια.κιβώτια ,πίκολο κλπ...απλά ας το παραδεχτούμε οτι η βασίλισσα μας φτώχυνε...Αυτό που άλλαξε τουλάχιστον,είναι η ταχύτητα που πετάει τα δωράκια και προλαβαίνουμε να τα μαζέψουμε όλα. Αυτά τα ολίγα ,καλή συνέχεια και ειρήνη στο κόσμο!

Αρέσει σε ASPAMET, bmanolos, αμφιθεα και 6 σε άλλους.
  17. vagelis1968

vagelis1968 Επιφανής του φόρουμ

Καλημέρα συναγρότισσα, πως μπορεί να δει κάποιος τι κέρδισε συνολικά απ'τη Βασίλισσα?

Αρέσει στους maria_palou και αμφιθεα.
  18. GEPPO1

ειλικρινα το τι χρειαζετε ο καθενας ειναι προσωπικό γούστο... εμένα δεν μου κάνουν καμια αισθηση όλα αυτά αν δεν συνοδεύονται απο κάποια δωρα οπως τις προηγούμενες φορές... για εσένα μπορεί να είναι αρκετό να παίξεις ενα παιχνίδι μόνο για αυτά... για εμενα δεν είναι δέλεαρ... μήπως πρέπει να έχουμε όλοι τ ίδια γούστα?? γιατί αν είναι ετσι να μας το πεις γλυκό μου λαγουδακι να λέμε την γνώμη μας σύμφωνα με την δική σου και όποιον αλλων εχουν διαφορετικη γνωμη απο την δικια μας

Αρέσει στους bmanolos, αμφιθεα και .sofaki..
  19. lagoudaki

lagoudaki Γνώστης του φόρουμ

Μαλλον εσύ θα πρέπει να μας πεις αν δεν έχουμε δικαίωμα να πούμε την απόψη μας και θα πρέπει να δεχόμαστε μόνο την δικά σου.

Αρέσει στους toylaaaaa και vagelis1968.
  20. ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ

ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ Ενεργός συντάκτης

Μετα απο 75 καλαθια.....πολυ καραμελα φαγαμε!!!!!κατι μαζεψαμε ομως παλι....ολα καλα!!!!

Αρέσει σε αμφιθεα, toylaaaaa, georgios_2_ και 2 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.