Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Η Άλις στη χώρα της κωλοτούμπας

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 29/1/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Panagiotiis

Panagiotiis Κόμης

εγω εχω βρει καπως τον τροπο με τους πασχαλινους κρινους. μου εδωσε στο ξεφωτο του δασους με μια συγκομιδη 89 μπαστουνια του σκι. :p
    φυτευω μισα μισα σε καθε εκταση. μισα δρωμενου μισα πασχαλινους κρινους.:oops:

Αρέσει στους skias10, vagelis1968 και -sia1971-.
  2. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Αν βάζεις μισά-μισά φυτά σε κάθε έκταση φαντάζομαι οτι έχεις πρόβλημα με ολα τα αναδυόμενα.
    Αν έχεις πρόβλημα με συγκεκριμένο αναδυόμενο είναι καλό να εστιάζεις τα 'πολύωρα΄φυτά στο αντίστοιχο χωράφι.
    Απο τους χώρους που είσαι εντάξει με τα αναδυόμενα είναι καλό να βάζεις φυτά εβέντ, αλλιώς θα κολλήσεις στα φυτά.

Αρέσει στους -sia1971- και Panagiotiis.
  3. Panagiotiis

Panagiotiis Κόμης

μονο τα μπαστουνια του σκι με κρατανε πισω. θα το δοκιμασω τωρα μισα μισα να δω πως θα παει, και βλεπουμε. εχουμε ακομα 3 μερες, ευχομαι να τελειωσω την ζωνη 2 μεχρι την φασολια.:p

Αρέσει στους -sia1971- και xristos-ale3andros.
  4. iridaki

iridaki Άρχων του φόρουμ

η φτερη νομιζω πως εχει τους περισοτερους πε και ειναι με λιγο χρονο

Αρέσει στους -sia1971- και kostas.k1970.
  5. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Οι ποντοι δεν εχουν σχεση με τα αναδυωμενα. Μετραει μονο ο χρονος του φυτου-δεντρου-σταβλου-εργαστηριου. Οσο μεγαλυτερος ο χρονος τοσο μεγαλυτερος ο αριθμος των αναδυωμενων. Επισης οσο μεγαλος κι αν ειναι ο χρονος πχ. του σταβλου δεν θα παρεις περισσοτερα απο 1 αναδυωμενο. Μονο απο 1Χ1 χωρο, υπαρχει πιθανοτητα να παρεις 1 αναδυωμενο για καθε μικρο χωραφακι.
    Συνεπως συμφαιρει ή φυτο πολυωρο ή απλο δεντρο (οχι xxl), εκτος απο ζωοκομειο ή εργοστασιο που θα σου δωσουν περισσοτερα.

Αρέσει σε vagelis1968, Coinhunter01, skias10 και 4 σε άλλους.
  6. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Τελειωσα το δρωμενο και την ειδικη ζωνη! Κερδισα βεβαια μια φορα το 100% για 24 ωρες στο χωριατοροδανι, αλλα πιστευω οτι η στρατηγικη μου με εβγαλε ασπροπροσωπο!!! Καλη συνεχεια σε ολους που το προσπαθουν!!

Αρέσει σε stef10, Jimaras~for~ever!!!, georgeoikonom2332000 και 11 σε άλλους.
  7. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημερα σε ολους..:D
    Σε οσους φιλους δυσκολευονται, θελω να πω ,οτι μολις ανοιξουν την ειδικη ζωνη ,μπορουν να κινηθουν στα κουτακια και να παρουν τα δωρακια τους ,χωρις απαραιτητως να εχουν ετοιμα προς παραδοση , τα φυτα της, τα οποια ειναι 3.690..
    Ολη η εκταση συγγκοινωνει με τετοιο τροπο, ωστε να σου επιτρεπει την κινηση, σε οποια κατευθυνση θελετε εσεις..:)
    Εγω τουλαχιστον αυτο εκανα..Πηρα ολα τα δωρα που με ενδιεφεραν και τωρα ηρεμα και χαλαρα, συνεχιζω να φυτευω για να παρω
    ολα τα υπολοιπα δωρακια απο τα κουτακια των φυτων..
    Ελπιζω να βοηθησα..
    Φιλικα Βικυ..:inlove:

Αρέσει σε -sia1971-, αμφιθεα, Megas_kokoriko και 5 σε άλλους.
  8. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλημέρα σας! Κι εγώ έκανα αυτό που αναφέρει η φίλη skias10 και βγήκε πολύ εύκολα η ειδική ζώνη. :D
    Μου περίσσεψαν αρκετά αναδυόμενα και μερικά εισιτήρια. Τελικά ήταν σχετικά απλό σαν δρώμενο. Τα δωράκια της ειδικής ζώνης ήταν πολύ καλά μπορώ να πω! Θα το ξαναπώ, αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό το ότι μπορώ να τελειώσω τα δρώμενα χωρίς να ξοδέψω πολλά σούπερ λιπάσματα και να διακόπτω τον ύπνο μου (όταν κοιμάμαι :p).
    Πάω στη σχολή να δώσω μάθημα τώρα. Καλή συνέχεια σε όλους!! :music:

Αρέσει σε -sia1971-, αμφιθεα, Megas_kokoriko και 7 σε άλλους.
  9. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

ολα καλα τελος και για αυτο το δρωμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Είπε να κάνει λίγο Σκι,
    και να ξεφύγει απ' το μαντρί,
    η Άλις το κατσίκι...
    Μα Κωλοτούμπα τρώει αυτή,
    όμως,δεν χτύπησε πολύ,
    κι είναι πάλι ''περδίκι''.

Έχει Γυαλάκια για το Σκι,
    Γαντάκια,Πέδιλα,γιατί,
    τις Πίστες,θα δαμάσει...
    Χιονάνθρωπους πρέπει να βρει,
    Φτιάρια,Ψαλίδια,να κοπεί
    Κορδέλα,να περάσει.

Δυό Πίστες πέρασε με μαζί,
    και ψάχνει,τρίτη Ειδική,
    κι εκεί να τερματίσει...
    Τα δώρα μάζεψε σωρό,
    κι εκεί,επάνω στο βουνό,
    τη δόξα,ν' αποχτήσει.

[​IMG] .

Αρέσει σε troullys, φιορελινο, μαιρη και 17 σε άλλους.
  11. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλησπερα φιλοι μου..:D
    Τελος και για μενα το δρωμενο..Μπορω να πω οτι ηταν πιο βατο και ευκολο, απο οσο νομιζα στην αρχη..Τον τροπο που το διαχειριστηκα ,τον αναφερω στην προηγουμενη αναρτηση μου..
    Ευτυχως δεν υπηρξε κανενα προβλημα με τ αναδυομενα οποτε ,η φασολια με τα διακοσμητικα της βγηκαν πολυ ανετα..:)
    Τα δωρακια ηταν παρα πολυ καλα και ειμαι ευχαριστημενη ,που τα πηρα ολα..
    Καλη συνεχεια σε οσους το προσπαθουν ακομη..
    Φιλικα Βικυ..:inlove:

Αρέσει σε nota.dim1802, GEPPO1, kostas.k1970 και 9 σε άλλους.
  12. αμφιθεα

Καλησπερα σε ολους!
    Οσοι ισως λογω δουλειας ή σπουδων θα το προσπαθουν ως το τελος
    μη ξεχασετε
    05/02/2020 από τις 10:00 - 11:00
    Κατα την περίοδο αυτή είναι πιθανόν αν υπάρχουν μικρές διακοπές σε όλες τις υπηρεσίες της Bigpoint.
    και τα λιγα λεπτα μετρουν
    Καλη επιτυχια σε ολους!!!:inlove:

Αρέσει σε nota.dim1802, GEPPO1, maria_palou και 8 σε άλλους.
  13. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλημέρα σε όλη την παρέα.. τέλος και από εμένα... απο τα αρκετά καλά δρώμενα, με λίγο ζόρι στα πολλά φυτά που αν δεν πετύχεις στο ροδάνι +1 υπάρχει δυσκολία... καλά δωράκι και αρκετά καλή φασολιά , με μειονέκτημα το ότι είναι ανά 38 ώρες... καλά τελειώματα σε όλους..

Αρέσει σε -sia1971-, Dr.Kelly, nota.dim1802 και 6 σε άλλους.
  14. αμφιθεα

Καλησπερα σε ολους!!
    Αλλο ενα δρωμενο τελειωσε, λιγη δυσκολια με τα φυτα και λιγη ακομη με τα μπαστουνια, αλλα για να μη ξενυχτω συνεχεια κι αφου δεν μου κανει τη χαρη το ροδανι εδω και μηνες πια, το τελειωσα πριν λιγο, μονο τα μυστηριωδη δενδρυλια μοχαβι δεν πηρα, διοτι δεν ηθελα να ξοδεψω σ.λιπασματα. Τα δωρα αρκετα καλα , καλη και η φασολια καθως και η ροη αναδυωμενων.
    Να σημειωσω οτι και παλι ελειπαν τα κουπονια, εστω καποιο ετσι για να δελεαστουν και οι νεοι παικτες , οπως εμεις καποτε που σε καθε δρωμενο υπηρχαν βοηθοι εστω και λιγοι, οπως και μερικα φιορινια και μας δημιουγουσε τον ποθο να συνεχισουμε με την ελπιδα για καλυτερα δωρακια οσο ανεβαιναμε στα επιπεδα ;)
    Καλη συνεχεια στα επωμενα :inlove:

15. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Το δρώμενο τελείωσε
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.