Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 13/2/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Αν μειωθηκε ο αριθμος των αναδυομενον αυτο δεν το ξερω εας περιμενουμε μεχρι αυριο το πρωι να σιγκρινουμε τα αναδυομενα και μετα να βγαλουμε συμπερασμα εας μας πουνε και καποιοι αλλοι με γαρυφαλλο σε ολες της εκτασεις ποσα αναδυομενα πηρανε.

2. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Με γαρύφαλλο.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    -----------Βασική-------------------Άγριο Λιβάδι--------------------Ξέφωτο------------

Αρέσει σε sofiapao76, vickymou, Coinhunter01 και 6 σε άλλους.
  3. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

καλο μεσημερι σε ολους
    ο αριθμος εχει μειωθει αισθητα φιλοι μου δυστυχως .....τα παραπανω ποσα που βλεπω ...συνολο δεν δινουν ουτε 3 γαντακια !!!!!! αν πρεπει να μας βγει η ψυχη γι να παιξουμε 3 παιχνιδια την ημερα εεεε αφηστε το καλυτερα !!!!>:( ηδη εχω εκνευριστει !!
    εγω ειχα φουντουκι και κρεμμυδι αποψε (να φτιαχνουμε και κανα τσαντι ) και στο ξεφωτο τζαμποδεντρα και λιγους σταβλους και πηρα ισα ισα για για 2 γαντια :wuerg:

Αρέσει σε ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, elena05091975, zouzou8686 και 17 σε άλλους.
  4. vickymou

vickymou Κόμης

τι να πω παιδια!!!!!!!βαζω φυτα δρωμενου δεν φθανουν τα αναδυομενα,βαζω γαρυφαλο δεν φθανουν τα φυτα!!!!!!!!φρικαρα

Αρέσει σε ναδη, kolokythopitas, Megas_kokoriko και 10 σε άλλους.
  5. mmixail

Καλημερα με γαρυφαλλο σε ολες της εκτασεις προχθες σε αναδυομενα 187, εχθες 176, και σημερα 181, δεν βλεπω να μειωθηκε ο αριθμος των αναδυομενων απλα ηταν μειωμενος απο την αρχη ετσι ξεκινησε το εβεν με μειωμενο αριθμο σε αναδυομενα με καλη στρατηγικη το εβεν ευκολα βγαινει εγω θελω αλλα 280 αναδυομενα και τελειωνω το εβεν πυστευω μεχρι αυριο το πρωι να εχω την φασολια και εας μην ξεχναμε οτι απο τωρα θελουμε αλλες 102 ωρες και 28 λεπτα καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε kolokythopitas, ESABA, elena05091975 και 7 σε άλλους.
  6. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

καλημερα συναγροτες-τισσες!! με κυνοροδο,3 ζωοκομεια, 3 εργοστασια και λιγα 20ωρα δενδρα 196 τ αναδυομενα! εφτασα αισιως στο 15ο επιπεδο! ξαναφυτευω τα ιδια και ξαναγυρνω Κ. Δευτερα πλεον! Ελπιζω να το προλαβω εστω και με την ψυχη στο στομα!
    Καλο 3ημερο σε ολους! Καλες Αποκριες και καλα κουλουμα!

Αρέσει σε kolokythopitas, Megas_kokoriko, elena05091975 και 13 σε άλλους.
  7. zouzou8686

zouzou8686 Ανερχόμενος συντάκτης

για αλλη μια φορα θα εκφρασω και εγω με την σειρα μου την απογοητευση που νοιωθω..το αφεντικο τρελαθηκε και βαραει ξυλιες στα χερακια μας..θα παθουμε παρκισον ετσι οπως το πανε,,ελεος με τα απανωτα ιβεντ που γινονται τοσο απαιτητικα οσο περναει ο καιρος..εχει παραγινει εμπορικο το παιχνιδι κριμα..και λεω κριμα γιατι μου αρεσει τοσο πολυ αυτο το παιχνιδι ,δεν νομιζω να το βγαλω το ιβεντ αλλα πλεον ουτε καν το σκεφτομαι..απλα παιζω για να παιζω και οτι προλαβω..τα αναδυομενα ειναι περιορισμενα απτην αρχη του παιχνιδιου και τα φυτα δεν νομιζω να τα προλαβω,εχουμε και ενα τριημερο μπροστα μας,τα ακουτε απο μας κι εσεις οι συντονιστες αλλα και σεις τι φταιτε την δουλεια σας κανετε και πολυ καλα κανετε,σιγουρα και εσεις θα εχετε απογοητευτει και μην σβησετε το μηνυμα μου !σας ευχαριστω εκ των προτερων!!

αργοτοπουλα μην αγχωνεστε για ενα παιχνιδι οτι προλαβουμε...μεχρι και εδω περικοπες εχουμε!!!!:mad::p

Αρέσει σε vickymou, kolokythopitas, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ και 11 σε άλλους.
  8. mmixail

Καλημερα σημερα πηρα απο γαρυφαλλο σε ολλες της εκτασεις πηρα 215 αναδυομενα και εβαλα στον μυλο τα τελευταια ειδικα γαντια και παιρνω την φασολια καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε nota.dim1802, kat77, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  9. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα τελος με την φασολια

μη ορατές εικόνες

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 18/2/18
    Αρέσει σε takis.00, kolokythopitas, gtrullis και 4 σε άλλους.
  10. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα σε όλη την αγροτοπαρέα, η φασολιά κλείδωσε, και συνεχίζουμε να παίζουμε. Καλή συνέχεια σε όλους εύχομαι, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε γείτονες και φίλους για την πολύτιμη βοήθειά τους στο δρώμενο:inlove: Καλή εβδομάδα να έχουμε, και καλή Σαρακοστή

Αρέσει σε takis.00, nota.dim1802, kat77 και 9 σε άλλους.
  11. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Πήρα κι εγώ την φασολιά,και ότι προλάβω τώρα.

Καλή συνέχεια και καλή Σαρακοστή.

Αρέσει σε takis.00, nota.dim1802, kokoritsa και 11 σε άλλους.
  12. ESABA

ESABA Ενεργός συντάκτης

Πήρα την φασολιά και τέλος, συμάζεψα και την φάρμα μου ,8)
    καλή σαρακοστή σε όλους και πάμε για χαρταετό μια που
    ο βαλεντίνος μου φάνηκε τοσο ανιαρός :oops: και όσοι δεν το παιξατε , δεν χάσατε και κάτι.
    τα λέμε στο επόμενο δρώμενο............

Αρέσει σε takis.00, gtrullis, vickymou και 11 σε άλλους.
  13. vickymou

vickymou Κόμης

τελος και απο μενα πηρα την φασολια και παμε για χαρταετο καλη κ.δευτερα!!!!!!!!!

Αρέσει σε takis.00, gtrullis, ESABA και 8 σε άλλους.
  14. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα σε όλους. καλή σαρακοστή να έχουμε. το δρώμενο είναι πολύ κάλο έστω και με με τα νομίσματα που παίρνεις για να πάρεις τα δωράκια από το μαγαζί,αλλά υπάρχουν και κάποιοι που δουλεύουν και είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσουν. για να πάρουν παραπάνω δωράκια,δεν πειράζει όμως ήταν ωραίο. θα πάρω την φασολιά και θα σταματήσω λόγω τον πολλών υποχρεώσεων...ευτυχώς έχω τα φυτά μαζεμένα και με την βοήθεια του<< ζωντανού θρύλου >>θα το τελειώσω σήμερα το βράδυ. θα ήταν καλό την άλλη φορά σε παρόμοιο εβεντ να μπορούμε να πάρουμε όλα τα δωράκια έστω από μια φορά και να μην κάνουμε επιλογές όπως τώρα.να είστε όλοι πάντα καλά.

Αρέσει σε takis.00, gtrullis, nota.dim1802 και 11 σε άλλους.
  15. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα και καλή σαρακοστή, μόλις κλείδωσα την φασολιά καλή συνέχεια σε όλους.
    Ευχαριστώ πολύ γείτονες και φίλους για την βοήθεια.:music::inlove::D

Αρέσει σε kolokythopitas, takis.00, GaTe987 και 11 σε άλλους.
  16. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή με υγεία. Η φασολιά κατακτήθηκε και αρκετά δωράκια. Χαλαρό και ευχάριστο δρώμενο δηλαδή.

Αρέσει σε nota.dim1802, skareleni, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  17. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! "Τα ταιριάσματα των ζευγαριών με το γουρουνάκι άγγελο" μόλις τώρα έλαβαν τέλος και σε μένα!!:D Πήρα την ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς και γνώρισα κάποια νέα και κάποια παλιά ζευγάρια ζώων (νυφίτσες, μαϊμού με κατσίκα και Σγουρομάλλης με Ζωζώ)!! Οι αμοιβές από το κατάστημα πολύ καλές!!:) Ήταν δύσκολο να πω την αλήθεια.:sleepy: Καλή συνέχεια και καλή τεσσαρακοστή σε όλους-ες!!;)

Αρέσει σε vickymou, skareleni, sofiapao76 και 3 σε άλλους.
  18. kat77

kat77 Ανερχόμενος

Τέλος και για μένα. Κλείδωσε η φασολιά.
    Καλή Σαρακοστή σε όλους!!!:)

Αρέσει σε nota.dim1802, skareleni, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  19. zoyzoyni1971

zoyzoyni1971 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλη σαρακοστη και απο εμενα αν και χωρις αναδυομενα πολλα δεν το βλεπω να τα τελειωνω το ιβεντ

Αρέσει στους kat77 και skareleni.
  20. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

μέχρι τέλους για να πάρω όσα περισσότερα καλούδια μπορώ
    :p

Αρέσει σε skareleni, gtrullis, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.