Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Ερωτευμένα λαγουδάκια

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 6/2/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα για την δευτερη σειρα συννεφων μαγικης φασολιας ποσες σουπερ τροφες χρειαζονται περιπου δηλαδη μαζι με της εκτροφες ποσες σουπερ τροφες.

2. vickymou

vickymou Κόμης

οχι πολλες εγω μαζεψα πιο πολλα απο σταυλους, προσεξα οτι δινουν τα περισοτερα μεταλια.Επισης επερνα τροφες απο το καταστημα με τα αστερονομισματα και με φλουρια,λιγες απο δω λιγες απο κει το τελειωσα

Αρέσει σε gtrullis, FARMER.GP, kolokythopitas και 7 σε άλλους.
  3. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα, τέλειωσα και την ομάδα 2 μαγικής φασολιάς << Ερωτευμένα Λαγουδάκια>>, καλή συνέχεια σε όσους το
    παλεύουν ακόμη.:music::inlove::D

Αρέσει σε gtrullis, soyla74, nota.dim1802 και 11 σε άλλους.
  4. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα.
    Για μένα αυτό το δρώμενο αποδείχτηκε εύκολο. Σήμερα το πρωί το ξεκίνησα και το τέλειωσα με ότι είχε ήδη μαζευτεί, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
    Δύο πράγματα με ξένισαν: Ότι το τριαντάφυλλο ερωτευμένων χρησιμοποιείται σε δύο δρώμενα και ότι πρέπει να τοποθετήσουμε σε χωράφι πρώτα το Φωλιά πάπιας, να το αναβαθμίσουμε σε Εντυπωσιακή Φωλιά πάπιας και μετά να το βάλουμε στη 2η φασολιά.
    Ευχαριστώ τους συναγρότες για τη βοήθεια και την εταιρία για το εύκολο δρώμενο.

Αρέσει σε gtrullis, kolokythopitas, skareleni και 5 σε άλλους.
  5. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα τελος και με την δευτερη φασολια με μερικες εκτροφες που εκανα

Αρέσει σε gtrullis, nota.dim1802, sofiapao76 και 9 σε άλλους.
  6. mmixail

Καλησπερα αν και δεν το περιμενα αυριο παιρνω την 2 φασολια χωρις να κανο εκτροφες πολυ καλες η φασολιες και με αρκετα καλα δωρα καλη συνεχεια σε ολους.

Τελευταία επεξεργασία: 11/2/18
    Αρέσει σε skareleni, graganta, nota.dim1802 και 4 σε άλλους.
  7. effiepanoulis1

effiepanoulis1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Βρε παιδια,θα σκασω!ΠΩΣ μαζεψατε τοσα τριανταφυλλα,αφου δεν τα επετρεπε παρα σε βασικο χωραφι,λιβαδι και ξεφωτο?Ενταξει,ειμαι μικρο επιπεδο,αλλα εσεις με τα μεγαλα επιπεδα τι περισσοτερο διαθετετε?Πειτε μου για να το περιμενω κι εγω με χαρα.Γιατι ως τωρα δεν καταφερα ΤΙΠΟΤΑ σχεδον σε κανενα δρωμενο.Κι αν δεν ειχα λιγους καλους φιλους και βοηθεια απο καποια απο "μηχανης θεα"δεν θα ειχα παρει καμια χαρα.Δεν ζηλευω,δεν ειμαι θυμωμενη,απλα ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!

8. pap100

pap100 Τακτικός στο φόρουμ

Eν τάχει να σπέρνεις σε μικρά χωράφια και να χρησιμοποιείς τσάντνι.Ειναι κουραστικό εαν δεν έχεις βοηθούς αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βγουν τα δρώμενα.

Αρέσει στους maria_palou, -lousi-leon2001 και kat77.
  9. effiepanoulis1

effiepanoulis1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Να εισαι καλα!Καταλαβα!Αλλα τα μικρα χωραφια εινα στ αληθεια πολυ πολυ κουραστικα κι εγω δεν εχω βοηθους.Ομως μου ελυσες τις αποριες μου εν μερει.Ευχαριστω!

Αρέσει σε Megas_kokoriko, pap100, graganta και 2 σε άλλους.
  10. pap100

pap100 Τακτικός στο φόρουμ

Τίποτα οτι χρειάζεσαι να το ρωτάς και εγώ ετσι έμαθα πολλά πράγματα για το παιχνίδι.

Αρέσει στους kat77 και maria_palou.
  11. mmixail

Καλησπερα καταφερα και πηρα την φασολια χωρις να κανο εκτροφες τελικα ηταν πολυ ευκολα τα πραγματα απλα ξοδεψα και καμια 400 κοαλα δηλαδη σχεδον τιποτα.

Αρέσει σε kat77, sofiapao76, nota.dim1802 και 3 σε άλλους.
  12. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.