Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Επιτραπέζιος Μποναμάς"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 8/1/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kiriakos2004

kiriakos2004 Γνώστης του φόρουμ

Στο ταμπλό του κάστρου του πέτρινου δράκου, πρώτη πίστα κάτω σειρά προτελευταίο βήμα δίνει 1.000.000 ΠΕ

Αρέσει σε Hecuba, Lina123, .sofaki. και 10 σε άλλους.
  2. .pinelopi1983.

.pinelopi1983. Νέος ειδικός

στο ποδοσφαιρο 1 στην προ τελευτεα θεση κατω απο το κουτι εχει και αλλο ενα

Αρέσει σε Hecuba, Lina123, jimthrilosgate7 και 12 σε άλλους.
  3. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

Στο ταμπλο κοραλλιογενη υφαλο στο 2ο μερος του κατω απο το φασουλοφλουρι του 3ου βηματος εχει 3 φιορινια!!!

Αρέσει σε Hecuba, Lina123, jimthrilosgate7 και 11 σε άλλους.
  4. βιβη.2003

βιβη.2003 Επίτροπος του φόρουμ

μερικά κρυμμένα δωράκια που βρήκα μαζι κ κάποια άλλα που έχουν γράψει συναγρότες είναι:
    στο 1ο ταμπλό ποδοσφαίρου κάτω απο το 200% εχει μπανάνες και στο 2ο κάτω απο σεντούκι γύρων χωριατοροδάνι έχει σεντούκι ενισχύσεων
    στο 1ο ταμπλό του κάστρου κάτω απο τούρμπο λίπασμα της ζωζώς έχει πάρτι εισητήριο κ στο 2ο κάτω απο γεωργικές προμήθειες έχει μυστηριώδη στάβλο ισίκ
    στο 1ο ταμπλό παραλίας κάτω απο μπανάνες εχει πάρτι εισητήριο κ στο 2ο κατω απο τα αστερακια εχει σουπερ τροφες
    στο 1ο ταμπλό κάμπιγκ κάτω απο αστεράκια έχει Μυστηριώδη δενδρύλλια και στο 2ο ταμπλό κάτω απο εργαλειοθήκη έχει λάμπα νέον
    στο 2ο ταμπλό κοραλλιογενή κάτω απο τα φασουλοφλουριά εχει φιορίνια

Τελευταία επεξεργασία: 13/1/25
    Αρέσει σε Hecuba, misirli, Lina123 και 6 σε άλλους.
  5. olga-tse62

olga-tse62 Ειδικός του φόρουμ

ποσο κοστιζει το φυτο ολυρα στο καταστημα?420χτ

Αρέσει σε Hecuba, Lina123, .sofaki. και 5 σε άλλους.
  6. Lina123

Lina123 Εξαιρετικό ταλέντο

Στο ταμπλό παραλίας κάτω από τα 3 αστεράκια, δεύτερη πίστα, έχει 5 σούπερ τροφές...

Καλημέρα!!!

Αρέσει σε Hecuba, bmanolos, jimthrilosgate7 και 5 σε άλλους.
  7. DespoinaK1976

DespoinaK1976 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα.

Από ποιο επίπεδο μπαίνουν οι παίχτες στην Παιδική Χαρά Κατοικίδιων;
    35

Αρέσει σε Hecuba, bmanolos, Lina123 και 4 σε άλλους.
  8. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

Όπως πάντα συγκράτησα από τους συναγρότες τα κρυφά δωράκια του κάθε θέματος, ναι λείπουν 2 θέματα (κοραλλιογενή ύφαλο και κάμπινγκ) διότι εκεί έχουν βρεθει μόνο στο 2ο ταμπλό κρυφά δωράκια...τι λέτε να πάτε να ελεξετε και το 1ο ταμπλο; χαχα

Τα κρυφα δωράκια του ποδοσφαίρου

Στο ταμπλό ποδοσφαίρου κάτω από το κουτί ενισχύσεων έχει 1 πάρτι εισιτήριο επιπλέον
    στο ποδοσφαιρο 1 στην προτελευταια θεση κατω απο το κουτι εχει και αλλο ενα
    μερικά κρυμμένα δωράκια είναι:
    στο 1ο ταμπλό ποδοσφαίρου κάτω απο το 200% εχει μπανάνες

Τα κρυφα δωράκια του κάστρου

Στο 1ο ταμπλό του κάστρου κάτω απο τούρμπο λίπασμα δίνει 1.000.000 ΠΕ
    Στο ταμπλό του κάστρου του πέτρινου δράκου, 2η πίστα, στη θέση 6 (κάτω από το καφάσι με τις γεωργικές προμήθειες) έχει στάβλο Ισίκ Κουλ

Τα κρυφα δωράκια της παραλίας

στο 1ο ταμπλό παραλίας κάτω απο μπανάνες εχει πάρτι εισητήριο κ στο
    2ο κατω απο τα αστερακια εχει σουπερ τροφες

Τελευταία επεξεργασία: 12/1/25
    Αρέσει σε Hecuba, bmanolos, ΝΕΦΕΛΗ9 και 10 σε άλλους.
  9. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Βαρόνος του φόρουμ

Ποιο από αυτά δεν είναι φυτό του κόσμου του φεγγαρόφωτος.... Μπρόκολο ροζ αράχνη
    (το έγραψα πιο σωστα για να το βρίσκουμε πιο εύκολα... γιατί εγώ δεν το έβρισκα με το ctrl F)

Τελευταία επεξεργασία: 12/1/25
    Αρέσει σε Hecuba, soyla74, ΝΕΦΕΛΗ9 και 2 σε άλλους.
  10. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Ευχαριστουμε παρα πολυ ολα τα παιδια που εγραψαν και γραφουν τις απαντησεις στο δρωμενο! Οι απαντησεις ειδικα για μενα που δεν βρισκω ποτε τιποτα ειναι τεραστιαααα!!!! Εχω τελειωσει το δρωμενο, απλα μαζευω αστερονομισματα για να διπλασιασω τα αντικειμενα της φασολιας που δινουν bonus στα αντικειμενα και απο τις ερωτησεις μαζευω διαφορα δωρακια απο το μαγαζι!!!! Καλη συνεχεια!!!!

Αρέσει σε Hecuba, soyla74, sofiapao76 και 3 σε άλλους.
  11. peggy19771

peggy19771 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημερα! Θελεις να μου πεις πως το τελειωσες? Εγω παλευω με αναδυομενα ακομα... στοχος μου ειναι η φασολια! Εχω 51 αστερακια :( Φυτευω μονο τα φυτα του ιβεντ αλλα τα αναδυόμενα με το σταγονομετρο...

Αρέσει στους Hecuba, nickoikono11 και soyla74.
  12. IRENE26

IRENE26 Άρχων του φόρουμ

Τι γιορτή είχε το Farmerama τον Δεκέμβριο του 2014; Γλυκός Παράδεισος.

Αρέσει σε Hecuba, soyla74, Megas_kokoriko και 2 σε άλλους.
  13. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

και εγω το τέλειωσα πολύ εύκολα κιόλας.. με αμάρανθο και μικρά χωράφια πριν να αρχίσει το δρώμενο για αναδυόμενα, μετά τα φυτά με άνετα χωράφια, ενα μπόνους και λιπάσματα και στο τέλος τα υπόλοιπα αναδυόμενα με εξευγενισμένη βαλεριάνα και φυσικά πάντα με μικρά χωράφια αν θέλουμε αναδυόμενα.. πήρα απο μια φορά τα διακοσμητικά και την φασολιά και στο τέλος θα δω τι θα πάρω απο τα διπλά διακοσμητικά και τα δώρα του καταστήματος.. ελπίζω να σε βοήθησα...

Αρέσει σε Hecuba, nickoikono11, soyla74 και 3 σε άλλους.
  14. jorge9970

jorge9970 Αρχάριος στο φόρουμ

Στο κάμπινγκ, στην 1η πίστα, κάτω από τα αστεράκια στην επάνω διαδρομή υπάρχουν μυστηριώδη δενδρύλλια

Αρέσει σε Hecuba, soyla74, GEPPO1 και 4 σε άλλους.
  15. Lina123

Lina123 Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα!!!
    Καταρχάς να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου που έδωσαν τις απαντήσεις για το κουίζ γιατί εγώ προσωπικά αν και κάποιες τις ξέρω πάντα ανατρέχω στις απαντήσεις σας για να βεβαιωθώ.
    Τέλος λοιπόν και εγώ με το βασικό κομμάτι (διακοσμητικά και φασολιά)
    Συνεχίζω για ότι άλλο σε διακοσμητικό πάρω
    Καλή συνέχεια!!!!

Αρέσει σε Hecuba, nickoikono11, soyla74 και 6 σε άλλους.
  16. skgskg

skgskg Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα τέλος και εγώ με τα διακοσμητικά και τη φασολιά. Συνεχίζω να φυτεύω για να μαζεύω αστερονομίσματα και πόντους από τις ερωτήσεις.

Αρέσει στους Hecuba, Lina123 και soyla74.
  17. βιβη.2003

βιβη.2003 Επίτροπος του φόρουμ

καλησπέρα
    μήπως κάποιος συναγρότης εχει βρει επιπλέον δωράκι στο 1ο ταμπλό του κοραλλιογενή;

Αρέσει στον/ην Lina123.
  18. μαρω69

μαρω69 Έμπειρος

Καλημέρα!
    Κατά την παγκόσμια ημέρα νερού, ποια χρονιά βίωσε λειψυδρία το FARMERAMA;...... 2013

Τελευταία επεξεργασία: 14/1/25
    Αρέσει στους soyla74 και Lina123.
  19. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

καλησπέρα σήμερα ελέησε :) η μέρα να παιξω αυτο το ταμπλο τα συμπερασματα...είναι κάπως περιίεργα!!!

+ στο 1ο ταμπλο εξαφανιστηκαν τα φασοφλουρια και τα φιορινια (της μεσαίας διαδρομής). Πάνω σε αυτά είχα πατήσει
    συνήθως αυτό γίνεται όταν κάτι κρύβεται απο κάτω. Αλλα δυστυχώς δεν μου έδειξε κάτι!

Στο ταμπλο κοραλλιογενη υφαλο στο 2ο ταμπλό του, κατω απο το φασουλοφλουρι του 3ου βηματος εχει 3 φιορινια!!!
    + αν πάτε στο καφάσι με τα φαρμερομπόνους την επόμενη φορά δεν θα το ξαναδεις

υ.γ1. Επίσης και σε αυτά που έλεγαν οι συναγρότες δεν μου έδειχνε κάτι. Όχι σε όλα
    υ.γ2. + οι δικές μου ανακαλύψεις

Αρέσει στους soyla74 και toylaaaaa.
  20. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

οταν πάρουμε αυτά τα δώρα μια φορά, μετά εξαφανίζονται και στην θεση τους μπαίνουν άλλα μικρά δωράκια.. το γράφει και στις ΣΕ αυτό και πάντα έτσι γινόταν

Αρέσει σε Nantia123, Lina123, soyla74 και 2 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.