Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Επιστροφή στο παρελθόν"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την Unicorn*, 30/8/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Kαλησπερα ταλειωσα το δρωμενο και εγω και πηρα τη φασολια πολυ καλη οσοι μπορειτε προσπαθηστε να την παρετε αξιζει ο κοπος καλη συνεχεια σε ολους.

Τελευταία επεξεργασία: 4/9/17
    Αρέσει σε skareleni, -lousi-leon2001, sofiapao76 και 7 σε άλλους.
  2. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

καλησπερα...με την ψυχη στο στομα ελπιζω να το τελειωσω...

Αρέσει σε -lousi-leon2001, sofiapao76, gtrullis και 3 σε άλλους.
  3. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Όπως και δεν μπορώ να χωνέψω και αυτό:
    Από 588 χωραφάκια με γαρύφαλλο 95 ασβεστόλιθοι. Τί έγινε ? Τα δέντρα δεν δίνουν που είναι 20ωρα και δίνουν τα διπλάσια τα παρα-κάτι 19ωρα ? Ή φτάνουμε στο τέλος και ανοίξανε την κάνουλα ?
    Αύριο κατά τις 10 που θα μαζέψω και πάλι γαρύφαλλο θα το τελειώσω.
    Τελευταίο βήμα έμεινε, αλλά τα νεύρα μου τσατάλια είμαι και σε δύσκολες μέρες η γυναίκα. :mad:

Αρέσει σε Gulit1, jimixatz, skareleni και 8 σε άλλους.
  4. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

τελος καλη συνεχεια σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε Gulit1, jimixatz, skareleni και 6 σε άλλους.
  5. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Καλησπερα και καλη βδομαδα. Μεγαλο ευχαριστω σε γειτονες και φιλους. Επισης να ευχαριστησω τους γονεις μου την γυναικα μου τα κουμπαρια μου..Ωχ συγνωμη αυτα τα λενε στα οσκαρ και στα μεταλια μπερδευτηκα!!!Καλη συνεχεια σε ολους με πολλα χαμογελα και μπολικη τρελα.Καλο βραδυ.

Αρέσει σε Gulit1, skareleni, takis.00 και 10 σε άλλους.
  6. everme

everme Ενεργός συντάκτης

δε λεει να τελειωσει :eek: καλη συνεχεια σε ολους ;)

Αρέσει σε Gulit1, jimixatz, LILA413 και 11 σε άλλους.
  7. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! "Το ταξίδι πίσω στο χρόνο" τελείωσε και σε μένα!! Κατάφερα να ανοικοδομήσω τα παλαιά κτήρια της Μέσης Ανατολής (τζαμί), της Βραζιλίας (πυραμίδα των Ίνκας) και της Κίνας (παλάτι)!! "Απέκτησα" τις απαραίτητες γνώσεις για τις συνήθειες των κατοίκων τους και γνώρισα και τους ίδιους (χάμστερ με ιπτάμενο χαλί, γιγάντιο πάντα σε βάρκα και μαϊμουδοβασίλισσα με τους υπηκόους της). Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο "ταξίδι", αλλά η ουσία φαίνεται στο ότι διασκέδασα πολύ!! Αξίζει και ένα μπράβο το παιχνίδι που εμφάνισε τη μαϊμουδοβασίλισσα και ως αντικείμενο!! Εύχομαι αν υπάρξει επόμενο "ταξίδι" στο παρελθόν, να έχει την ανοικοδόμηση ενός Αρχαιοελληνικού ναού, μιας Χριστιανικής εκκλησίας και ενός Ινδουϊστικού ναού!! Καλή συνέχεια σε όλους!! :);)

Τελευταία επεξεργασία: 5/9/17
    Αρέσει σε Gulit1, skareleni, gtrullis και 7 σε άλλους.
  8. powerranger91

powerranger91 Κόμης

εγω παλι γιατι,αν και το τελειωσα, δεν εμαθα τιποτα; o_O:eek:
    σε προηγουμενο δρωμενο μαθαμε πως τα παιδια ειναι ατακτα... γιατι να μη μαθουμε και κατι χρησιμο;θα μπορουσε, καθε φορα που καναμε καποια παραδοση στα κτηρια, να ξεκλειδωνοταν μια πληροφορια για το καθενα.
    μιας κι εθιξες το θεμα των διακοσμητικων,εδω να αναφερω πως ειναι ψιλοασχετα με το δρωμενο.θα ηθελα να σχετιζονται με τα δρωμενα τα διακοσμητικα τους. :(

Αρέσει σε Gulit1, sofiapao76, jimixatz και 11 σε άλλους.
  9. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Στο παραπέντε ( ώρες ) τέλος και εγώ.
    Για το τυπικό της ενημέρωσης, σήμερα με τα ίδια ακριβώς χωράφια με γαρύφαλλο 117 περίπου ασβεστόλιθοι.
    Ήρθε το τέλος των δέντρων :p

Αρέσει σε Gulit1, sofiapao76, jimixatz και 9 σε άλλους.
  10. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Θα συμφωνήσω στο ότι τα επόμενα διακοσμητικά πρέπει να σχετίζονται λίγο περισσότερο με τα συγκεκριμένα τους δρώμενα. Όμως εγώ προσωπικά έμαθα τα πιθανά ήθη και τα έθιμα της κάθε χώρας. Λόγου χάρη πιστεύω ότι στη Μέση Ανατολή υπήρχαν θρύλοι για ήρωες με ιπτάμενα χαλιά, στη Κίνα ο στόχος της αρμονίας του σώματος με τη φύση και στη Βραζιλία ο παραδοσιακός χορός της σάμπας!! Καλή συνέχεια!! :);)

Αρέσει στους mmixail, maria_palou και powerranger91.
  11. vickymou

vickymou Κόμης

καληπερα!!!!!θαθελα και γω να δινουν καποιες ιστορικες πληροφοριες γιατι τα νεα παιδια συνηθως δεν εχουν τοσες πολλες γνωσεις για το τι ειναι π.χ.το καθε κτισμα

12. Panagiwtena

Panagiwtena Αρχάριος στο φόρουμ

Επιτέλους τέλος και για μένα
    Ευχαριστώ πολύ γείτονες και φίλους
    Καλησπέρα σας :)

Αρέσει στους Gulit1, gtrullis, maria_palou και σε ακόμα ένα άτομο.
  13. xrhstos20

xrhstos20 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Επιτέλους τέλος κ για μένα αφού είχα έλλειψη ασβεστόλιθου...αυτό που κατάλαβα είναι ότι 3 εκτάσεις με δεντρά αναδυόμενα ελάχιστα 3 εκτάσεις με μεγάλα χωράφια κ φυτό με χρόνο παραγωγής μικρότερο από τα δέντρα περισσότερα αναδυόμενα...πάμε για άλλα

Αρέσει στους Gulit1, gtrullis, maria_palou και σε ακόμα ένα άτομο.
  14. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.