Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Επιστροφή στο παρελθόν"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την Unicorn*, 30/8/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Μπράβο σε όσους το τελείωσαν, υπομονή σε μας που ακόμα παλεύουμε με τ' αναδυόμενα.
    Το κτήριο 2 δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα λόγο έλλειψης ασβεστόλιθου.

Αρέσει σε maria_palou, vickymou, sofiapao76 και 3 σε άλλους.
  2. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Kαλημερα εχω 521 ασβεστολιθους τα υπολοιπα τα εχω σχεδον ολα μεχρι το βραδυ περνω τη φασολια και τελος πολυ καλο εβεν.

Αρέσει σε maria_palou, vickymou, skareleni και 2 σε άλλους.
  3. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

κάντε κάτι με τους ασβεστόλιθους ,Δεν βγαίνουνε!!!!!!>:(

Αρέσει σε maria_palou, vickymou, everme και 2 σε άλλους.
  4. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Τέλος και αυτό το ταξίδι.

Μπράβο, γι' αυτούς που τελείωσαν,και υπομονή γι' αυτούς,που το παλεύουν ακόμα.
    Έχει άλλες σχεδόν 50 ώρες.

Αρέσει σε takis.00, panos601, Gulit1 και 10 σε άλλους.
  5. xrhstos20

xrhstos20 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα!!Όντως κ εγώ έχω πρόβλημα με τους ασβεστόλιθους από δυο χωράφια γεμάτα μόνο με δέντρα μου έδωσε 18 ασβεστόλιθους συνολικά....

6. vickymou

vickymou Κόμης

Αντε να φωναξω και γω μαζι Ασβεστολιθους!!!!!!!!!! ισως ακουουν και ερθουν

Αρέσει σε mmixail, thena, Melina και 5 σε άλλους.
  7. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Καλησπερα. Τροπικο δασος παντου μικρα χωραφακια φυτο δρωμενου, αναδυομενα=6. Κρυσταλλινοι καταρρακτες ανοιχτες μονο 2 απο τις 6 εκτασεις μικρα χωραφακια φυτο δρωμενου αναδυομενα=8!!!!!! Εβαλε η φαρμα σημαδι εναν παιχτη στα χανια αναδυομενα δεν δινει να μην παρει φασολια.....Υπομονη συνπασχοντες εχει μπολικο χρονο ακομα. Καλη συνεχεια.

Αρέσει σε beroniki555, takis.00, vickymou και 6 σε άλλους.
  8. Panagiwtena

Panagiwtena Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα στην παρέα
    Ελπίζω να προλάβω να μαζέψω 240 ασβεστολιθους ..... με το σταγονόμετρο αναδύονται
    υπομονηη και ελπίδα έχουμε χρόνο ακόμαxD

Αρέσει σε mmixail, vickymou, TANGRA και 2 σε άλλους.
  9. melita

Πρέπει να τις παρα-πείραξαν τις ρυθμίσεις για τ΄αναδυόμενα εκεί οι τεχνικοί.
    Μέχρι στιγμής έχω δώσει 312 ασβεστόλιθους ( +3 που έχω 315 ) και θέλω άλλους 228 για τα υπόλοιπα βήματα ( -3 που έχω, 225 ακόμα)
    Μέχρι στιγμής έχω δώσει 224 σαπωνόλιθους ( +154 που έχω 378 σχεδόν τους έχω μαζέψει ) και θέλω άλλους 160 για τα υπόλοιπα βήματα ( -154 που έχω, 6 ακόμα)
    Δηλαδή: Έχω μαζέψει 315 ασβεστόλιθους και 378 σαπωνόλιθους το οποίο είναι μικρότερης διάρκειας φυτό και με λιγότερα χωραφάκια στο νησί απ΄ότι στην βασική όπως έχω πει και πιο πίσω.
    Πιθανών δώσανε αβαντάζ στο νησί για την πιθανότητα που οι περισσότεροι παίχτες δεν ανοίξανε την τρίτη έκταση να μαζέψουν τουλάχιστον γρηγορότερα τ΄αναδυόμενα. :) "Ανοίξτε" λίγο και την άλλη στρόφιγγα γιατί δεν βλέπω φως στην φασολιά :p

Αρέσει στους vickymou, hp70, everme και σε ακόμα ένα άτομο.
  10. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Με το τελευταίο μου θέρισμα συμπλήρωσα τα απαιτούμενα, τα έδωσα όλα με τη μία και κατασκεύασα και τα 3 κτίρια. Ευχαριστώ τους γείτονες για τα δωράκια τους, στείλτε πλέον σε άλλους.
    Ευχαριστώ και το φαρμεράμα για το όπως μου φάνηκε- εύκολο και κερδοφόρο δρώμενο.
    Κουράγιο σε όσους δεν έχουν τελειώσει, νομίζω ότι οι περισσότεροι θα τα καταφέρετε.

Αρέσει σε nota.dim1802, powerranger91, skareleni και 6 σε άλλους.
  11. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα, το δρώμενο τέλος για μένα με το πρωινό μάζεμα. Ενα τεράστιο ευχαριστώ σε φίλους και γείτονες για την βοήθειά τους, χωρίς εσάς δε θα τα κατάφερνα και σ αυτό το δρώμενο. Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους που προσπαθούν ακόμη;)

Αρέσει σε everme, nota.dim1802, powerranger91 και 9 σε άλλους.
  12. IRENE26

IRENE26 Επιφανής του φόρουμ

Καλημέρα,τέλος το δρώμενο και για εμένα.Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους.

Αρέσει σε everme, vickymou, nota.dim1802 και 9 σε άλλους.
  13. melita

Από 3 περιοχές με δέντρα μόνο 53 ασβεστόλιθους ? :mad:
    Θέλω άλλα 150 και δεν βλέπω να μαζεύονται μέσα σε 29 ώρες...

Αρέσει στους sofiapao76, orpa66 και maria_palou.
  14. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Βγάλε τα δέντρα και βάλε μεγάλο φυτό,να τα μαζέψεις

Αρέσει σε sofiapao76, mmixail, vickymou και 5 σε άλλους.
  15. takis.00

takis.00 Νέος ειδικός

καλημερα τελος το ιβεντ και για εμενα. ευχαριστω τους γειτονες και φιλους για την βοηθεια. καλη συνεχεια σε οσους προσπαθουν ακομα.

Αρέσει σε sofiapao76, powerranger91, p.tosh και 7 σε άλλους.
  16. vickymou

vickymou Κόμης

καλημερα σε ολαααααααααα τα καλα παιδια! τελικα τις 2 τελευταιες μερες σπερνοντας παντου γαρυφαλα και πεπονια το βραδυ επιτελους θα παρω και γω την φασολια.ευχαριστω τους γειτονες για την βοηθεια τους μη στελνετε πια σε μενα στειλτε καπου που τα εχουν αναγκη

Αρέσει σε sofiapao76, Panagiwtena, everme και 10 σε άλλους.
  17. melita

Αυτό το γνωρίζω και το έχω ήδη κάνει, αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι πώς γίνεται από 550 δέντρα 20ωρα να παίρνω μόνο από το 10% -.-

Αρέσει στους maria_palou και vickymou.
  18. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Αν περιμένεις να το χωνέψεις,δεν θα τελειώσεις το δρώμενο. Αλλά εσύ ξέρεις.

Αρέσει στους maria_palou και vickymou.
  19. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα , μόλις τελείωσα και εγώ το δρώμενο. Ευχαριστώ φίλους και γείτονες για την βοήθεια.
    Καλή συνέχεια σε όσους το παλεύουν ακόμη.:music:8)

Αρέσει σε skareleni, sofiapao76, Panagiwtena και 11 σε άλλους.
  20. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Kαλησπέρα.
    Βουρ για τις αερομαχίες. Καλά τελειώματα σε όσους δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα.

Αρέσει σε skareleni, sofiapao76, Panagiwtena και 11 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.